Am văzut cum funcționează femeile prin manifestarea planetei VENUS: https://cerulinstelat.ro/femeile-sunt-de-pe-venus/

Iată cum funcționează Marte atunci când pe harta natală se află în unul din următoarele semne zodiacale:

Marte în Berbec (în domiciliu): Bărbatul este îndrăzneț, pătimaș, cuceritor dar și gelos. El este cavalerul, cuceritorul inimilor, gata să lupte cu toate armele din dotare pentru a cuceri persoana iubită. Are mentalitate de învingător, deci nu renunță așa ușor în luptă.

Marte în Taur (în exil): Bărbatul este senzual și se bazează pe toate simțurile atunci când iubește (mirosul și pipăitul sunt foarte importante). Își cucerește iubita prin răbdare, perseverență și gesturi frumoase. El este foarte rezistent fizic și are o viață sexuală foarte activă, deci femeia care se încumetă într-o relație cu acesta trebuie să fie pe măsura așteptărilor sale.

Marte în Gemeni: Bărbatul este comunicativ, curios, jucăuș și dornic de a experimenta. El este iubitul intelectual care nu poate fi atras decât de o parteneră pe măsură, altfel spus îl atrage mai mult inteligența partenerei decât fizicul ei. Dacă femeia nu este pe măsura așteptărilor sale, atunci el pur și simplu cauta în altă parte.

Marte în Rac (în cădere): Bărbatul știe să ofere iubitei emoții puternice, senzații și sentimente deosebite. El este intuitiv și simte foarte rapid nevoile partenerei, fiind protectiv dar și posesiv. Atunci când iubește oferă dragoste, protecție dar și confort.

Marte în Leu: Bărbatul are farmec, energie și magnetism cât cuprinde. El este pasional dar mândria îi pune câteodată piedici. Este dezinhibat și îi place să cucerească, dar este destul de selectiv. El devine vulnerabil atunci când i se cântă în strună și e lăudat.

Marte în Fecioară: Bărbatul este atrăgător și având simt practic știe imediat ce își dorește femeia iubită. El își manifestă sexualitatea constant reușind să își satisfacă partenera dar fără să exagereze. Altfel spus are simțul măsurii. Este selectiv și pretențios în alegerea iubitei.

Marte în Balanță (în exil): Bărbatul este elegant, romantic dar convențional. El are o sexualitate controlată și este disponibil pentru a face compromisuri numai din dorința de a avea armonie în cuplul. Nu spune întotdeauna ceea ce gândește deoarece nu vrea sa fie judecat și prefera sa ii dea dreptate partenerei.

Marte în Scorpion (în domiciliu): Bărbatul este cel mai bine plasat atunci când vine vorba de dragoste profundă și mai ales de exprimare a masculinității. De multe ori viața sexuală are un rol determinat în viața sa și contează ca partenera sa-i facă față. Poate fi gelos și posesiv dar este capabil și de loialitate dusă la extrem din momentul când și-a găsit partenera potrivită.

Marte în Săgetător: Bărbatul este vesel, generos, sportiv și cu dorința de a explora misterul feminității. Libertatea contează foarte mult pentru el deci nu își va alege femei posesive sau cicălitoare, ci pe cele care își doresc același lucruri de la viață. Își exprimă masculinitatea într-o manieră directă și sinceră.

Marte în Capricorn (în exaltare): Bărbatul pare distant și detașat, dar asta e doar o aparență, în intimitate este de neoprit și are o rezistenta de invidiat. Fiind o persoană organizată va cuceri o femeie după un plan bine stabilit și îi va oferii toată discreția și confortul.

Marte în Vărsător: Bărbatul este lipsit de prejudecăți și liberal în gândire, inclusiv atunci când vine vorba de dragoste. Nu simte nevoia neapărat sa se atașeze de cineva deoarece îi place prea mult sa fie independent, dar asta nu înseamna ca nu este capabil sa ofere dragoste și momente minunate.

Marte în Pești: Bărbatul cucerește prin învaluire, mister și romantism. Fiind intuitiv și empatic știe foarte bine ce își dorește partenera și îi va oferi totul pentru a o cuceri. Fiind o persoana sensibilă poate suferi mai des din dragoste.

Dacă nu știți unde se se află planeta MARTE în harta voastră natală puteți comanda interpretarea hărții natale aici: https://cerulinstelat.ro/horoscop-natal/

Să fiți iubiți!

Monica Lazăr

Astrolog