Poate ca ați citit deja cartea celebră “Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” scrisa de John Gray. Nu știu dacă autorul a studiat astrologia dar cu siguranță a intuit corect modul cum femeile și barbații relationează.

În astrologia clasică, poziția planetei Venus în harta natala a unei femei arată modul cum își exprimă atât sentimentele cât și feminitatea.

Iată cum funcționează Venus atunci când se află într-unul din următoarele semne zodiacale:

Venus în Berbec (în exil): Femeia se îndragosteste repede, chiar la prima vedere. Problema este ca în relatiile de dragoste ea se plictisește repede dacă partenerul nu ți oferă un mediu incitant. Ea este atrasă de barbați provocatori, direcți și curajoși care să-i stimuleze dorința de competiție și acțiune.

Venus în Taur (în domiciliu): Femeia este sinceră atunci când iubește și iși dorește confort și siguranță afectivă, daca simte că aceste condiții nu sunt îndeplinite atunci prefere să refuze implicarea în relație. Ea este atrasă de barbați fideli, bogați și senzuali.

Venus în Gemeni: Femeia iși dorește în primul rând să comunice, să schimbe idei, să își satisfacă curiozitatea împreună cu partenerul. Ea este atrasă de barbați care o pot stimula mental si sa îi tină curiozitatea în priză. Poate avea mai multe relații / casatorii.

Venus în Rac: Femeia iși dorește securitate materială și sentimentală, este destul de pragmatică atunci cand își alege partenerul, chiar dacă în aparență este timidă.  Ea este atrasă de barbati protectori, care să-i satisfacă nevoile sentimentale și materiale.

Venus în Leu: Femeia iși dorește cu ardoare să fie iubită și admirată dar în același timp este orgolioasă și pretențioasă. Ea este atrasă de barbați activi, cu o poziție socială deosebită.

Venus în Fecioară (în cădere): Femeia chiar daca iubește sincer, trece totul prin filtrul rațiunii și este posibil să nu iși manifeste foarte deschis sentimentele. Ea este atrasă de barbati inteligenți, responsabili și cu un aspect fizic impecabil, care sa îi fie aproape la nevoie. 

Venus în Balanță (în domiciliu): Femeia este de obicei frumoasă și elegantă, dar se ferește de relațiile pasionale din frică de eșec, mai ales că își dorește armonie în relații. Ea este atrasă de barbați sociabili și diplomați, chiar puțin conventionali dar cu o imagine publică foarte bună.

Venus în Scorpion (în exil): Femeia este fascinantă dar și posesivă și geloasă. Iubește profund și are pretenții mari de la partener. Ea este atrasă de barbati puternici care sunt în stare sa îi facă față din toate punctele de vedere (fizic, emoțional dar și material). Ea vrea totul sau nimic de la partenerul ei, nu exista cale de mijloc.

Venus în Săgetător: Femeia este sinceră în dragoste, optimistă și plină de viață. Ea este atrasă de barbați activi, care să practice un sport sau care sunt iubitori de cunoaștere și pasionați de călătorii.

Venus în Capricorn: Femeia se maturizează mai tarziu dar oricum își dorește controlul asupra situației într-o relație. Chiar dacă pare distantă și rece asta nu înseamnă ca nu e în stare de o dragoste pasională și profundă. Ea este atrasă de barbati maturi, protectori și cu o poziție socială de invidiat.

Venus în Varsator: Femeia este destul de detașată în relațiile de dragoste și își dorește libertate de exprimare și de mișcare. Nu acceptă să respecte reguli stabilite de partener. Ea este atrasă de barbați originali, inteligenși, cu un stil de viață asemanator cu al ei, adică neconvențional. Pentru ea partenerul de viață trebuie sa fie in primul rand prieten și apoi iubit, soț etc.

Venus în Pești (în exaltare): Femeia este fermecătoare, enigmatică și învăluitoare dar nu prea se pricepe să-și aleagă partenerul potrivit. Indiferent câte eșecuri are în dragoste ea are capacitatea să o ia de la început, la fel de proaspată și iubitoare. Ea este atrasă de barbați romantici și misterioși, eventual de genul boem sau artist.

Dacă nu știți unde se se află planeta Venus în harta voastră natală puteți comanda interpretarea hărții natale aici: https://cerulinstelat.ro/horoscop-natal/

Să fiți iubite!

Monica Lazăr

Astrolog