Luni – 1 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi la ora 07:05:12 Luna intră în Capricorn (în exil).

Săptămâna începe bine cu Luna în Capricorn în conjuncție cu Mijlocul Cerului în Capricorn, este timpul să te concentrezi pe obiectivele tale profesionale și pe direcția carierei tale. Această configurație astrală aduce un impuls puternic pentru succesul în planurile tale profesionale. Fii disciplinat și dedicat în munca ta, iar rezultatele vor fi remarcabile. Este important să îți stabilești obiective clare și realiste și să acționezi cu determinare pentru a le atinge. De asemenea, fii deschis să înveți și să te dezvolți profesional pentru a-ți maximiza potențialul. Folosește această conjuncție pentru a construi o temelie solidă pentru cariera ta și pentru a-ți atinge visele în domeniul profesional.

Marți – 2 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 06:14:05 avem Ultimul Pătrar în Capricorn:  Cu Luna în Capricorn în casa a 11-a, concentrează-te pe structură și responsabilitate în interacțiunile sociale. Folosește umorul pentru a ușura tensiunea și pentru a-ți construi un anturaj sănătos pe termen lung. Soarele în Berbec în casa a 2-a te îndeamnă să fii activ în gestionarea finanțelor și a valorilor personale, iar conjuncția cu Nodul Nord îți sugerează să-ți asumi riscuri calculate pentru a-ți atinge obiectivele financiare. Fii practic și organizat în abordarea provocărilor, iar în final vei vedea beneficiile acestei combinații astrologice.

Miercuri – 3 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 12:07:47– Luna intră în Vărsător

MERCUR tranzitează zodia BERBECULUI până la 15 mai trecând printr-un ciclu de retrogradare. Iată principalele etape ale acestui tranzit:

10 martie la ora 06:02:54 Mercur intră în zodia Berbecului

1 aprilie la ora 01:14:28 Mercur intră în perioadă de stație retrogradă

3 aprilie la ora 01:14:28 Mercur intră în perioadă de retrogradare

24 aprilie la ora 15:54:06 Mercur intră în perioadă de stație directă

26 aprilie la ora 15:54:06 Mercur revine în mers direct

15 mai la ora 20:05:08 Mercur intră în zodia Taurului

Aici aveti un #astrovlog despre acest ciclu de retrogradare a lui Mercur prin zodia Berbecului: https://youtu.be/l5pAwdmRRW4?si=xU_nig76rYq__QW-  

Joi – 4 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

JUPITER tranzitează zodia TAURULUI până la 26 mai 2024 și ai aici un #astrovlog despre semnificația acestui tranzit și impactul său pentru fiecare Ascendent: 

Aprilie fiind ultima lună cu Jupiter tranzitând zodia Taurului chiar sunt curioasă să îmi scrieți cum ați fructificat acest tranzit în viața voastră?

Vineri – 5 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Azi la ora 14:12:34 Luna intră în Pești.

VENUS tranzitează zodia BERBECULUI între 5 și 29 aprilie între 5 și 6 aprilie formază un sextil cu Pluton in Vărsător: Acest aspect explorează pasiunile și relațiile cu o intensitate nouă și profundă. Folosește energia acestei configurații pentru a-ți revigora viața amoroasă și pentru a aduce schimbări pozitive în relațiile tale. Fii curajos în exprimarea sentimentelor și în explorarea laturilor mai profunde ale conexiunilor tale interpersonale. De asemenea, utilizează această energie pentru a-ți transforma valorile și prioritățile în viață, urmărind ceea ce îți aduce adevărata satisfacție și împlinire. Fii deschis la schimbare și la transformare, iar această conjuncție cosmică te va ghida către o evoluție pozitivă și împlinire personală.

Sâmbătă – 6 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

SATURN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 13 februarie 2026. Din acest vlog aflați despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/cz75iK57hw0   

Azi avem triplă conjuncție aplicantă între Luna, Marte și Saturn în Pești și este timpul să abordezi viața cu înțelepciune și răbdare. Această configurație astrală poate aduce sentimente intense și energie fluctuantă. Este important să fii conștient de emoțiile tale și să le gestionezi cu blândețe și înțelegere. Folosește această energie pentru a te conecta cu partea ta intuitivă și pentru a-ți urma pasiunile cu hotărâre și disciplină. În același timp, fii atent la nevoile tale fizice și mentale și acordă-ți timpul necesar pentru odihnă și regenerare. Prin echilibrul între acțiune și introspecție, vei naviga cu succes această conjuncție cosmică.

Duminică – 7 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi la ora 14:24:44 Luna intră în Berbec.

MARTE tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 aprilie 2024 și până la 10 aprilie se creează o conjuncție aplicantă între Marte și Saturn în Pești:

Este ca și cum ai pune un hoț de bancă și un contabil în aceeași cameră – o combinație bizară și tensionată!

În primul rând, Marte în Pești este ca un supererou care și-a pierdut superputerile într-un bazin de apă. Este ca și cum ai încerca să pui un foc de artificii sub apă – puțin cam dificil să te încingi la luptă când ești înecat în emoții și confuzie!

Pe de altă parte, Saturn în Pești este ca un părinte sever care încearcă să țină totul sub control într-o mare de haos și iluzii. Este ca și cum ai încerca să construiești un castel de nisip pe malul unei mări furtunoase – puțin cam greu de crezut că va rezista mult timp!

Așa că, când Marte și Saturn se întâlnesc în Pești, este ca și cum ai avea un supererou și un contabil care încearcă să navigheze împreună printr-o furtună de emoții și nesiguranțe. Este o combinație ciudată, dar și interesantă!

În timpul acestui tranzit, poți simți o dorință puternică de a acționa și de a face schimbări în viața ta, dar în același timp să te confrunți cu o mulțime de obstacole și întârzieri. Este ca și cum ai încerca să mergi înainte cu o frână de mână trasă!

Luni – 8 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Luna

Azi la ora 21:20:00 Luna Noua in Berbec și Eclipsă totală de Soare:  Eclipsa se întâmplă în casa a 7-a și poate aduce schimbări intense în relațiile personale și parteneriate. Pentru a naviga cu succes acest eveniment, comunicarea deschisă și sinceră este crucială. Acordă atenție nevoilor și dorințelor partenerului și fii dispus să asculți și să compensezi. Este momentul potrivit pentru a consolida legăturile și a clarifica orice ambiguitate în relații. Fii deschis la compromisuri și la adaptare, dar nu-ți sacrifica propriile nevoi în totalitate. Apreciază și apără echilibrul în parteneriate pentru a construi fundații stabile și sănătoase în relațiile tale.

Marți – 9 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 14:23:15 Luna intră în Taur (în exaltare).

Reamintesc că PLUTON a reintrat în VĂRSĂTOR la 21 ianuarie 2024 si va aduce câteva schimbări majore în conștiința noastră colectivă pentru un tranzit de 20 de ani.

Iată etapele acestui tranzit:

21 Ianuarie 2024  la ora 02:56:08 Pluton a reintrat în Vărsător

1 Septembrie 2024 Pluton retrogradează iar în Capricorn

18 Noiembrie 2024 Pluton intră definitiv în Vărsător

8 Martie 1943 Pluton intră în Pești

31 August 2043 Pluton reintră prin retrogradare în Vărsător

18 Ianuarie 2044 Pluton intră definitiv în Pești

În acest #astrovlog ai impactul general dar și pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/exLUgkcidbE?si=cP1rSUOOD4tnl6_g

Miercuri – 10 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Între 11 – 18 aprilie avem o conjuncție între Venus și Nodul Nord în Berbec și ai invitație să explorezi cu curaj și pasiune calea spre adevărata ta fericire și împlinire. Acest aspect îți indică că este momentul potrivit să te concentrezi pe nevoile și dorințele tale autentice. Fii sincer cu tine însuți în ceea ce privește ceea ce îți aduce bucurie și satisfacție în viață. Urmează-ți inima și pasiunile, chiar dacă asta implică ieșirea din zona ta de confort. Este timpul să acționezi cu determinare și hotărâre pentru a-ți atinge scopurile și pentru a-ți crea o viață care să te reprezinte pe deplin.

Joi – 11 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 15:58:25 Luna intră în Gemeni.

Luna și Jupiter în Taur formază o conjuncție cu Uranus este momentul ideal să fii deschis la schimbare și să abordezi noi perspective cu optimism și încredere. Această conjuncție aduce o energie revoluționară și oportunități surprinzătoare în viața ta. Fii dispus să ieși din zona ta de confort și să îți explorezi potențialul în moduri neașteptate. Cu toate acestea, asigură-te că îți păstrezi temeliile solide și valorile fundamentale în timp ce te aventurați în necunoscut. Fii flexibil și adaptabil la schimbările care apar, iar acestă conjuncție te va ghida către creștere și expansiune în viață.

Vineri – 12 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Între 12 și 29 aprilie se creează o conjuncție aplicantă între Marte și Neptun în Pești.

Este important să fii atent la iluzii și confuzii în acțiunile tale. Marte amplifică energia și dorința de acțiune, dar Neptun poate distorsiona percepțiile și aduce confuzie. Fii conștient de tendința de a evita sau de a te pierde în vise și fantezii nerealiste. Canalizează această energie în moduri creative și spirituale, dar fii pragmatic în acțiuni. Fii atent la limitele tale personale și la nevoile tale de odihnă și refacere. Folosește-ți intuiția pentru a-ți ghida pașii, dar fii realist în expectativele tale.

Sâmbătă – 13 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 20:44:51 – Luna intră în Rac (în domiciliu).

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Tu unde ai Neptun în harta natală ? În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală: https://youtu.be/zP0lTeYsNzY

Duminică – 14 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Dacă te-ai născut cu Soarele în Berbec este de preferat să te conectezi cu forța interioară și să acționezi cu curaj și încredere. Folosește această energie pentru a-ți exprima individualitatea și pentru a iniția noi proiecte și aventuri. Fii în contact cu pasiunile tale și urmărește-ți visurile cu hotărâre și determinare. Fiind un lider natural, îți poți asuma roluri de conducere și să îți impui voința în realizarea obiectivelor tale. Totuși, fii atent să nu fii prea impulsiv sau agresiv în acțiuni. Gândește înainte de a acționa și folosește-ți energia în mod constructiv pentru a obține rezultate pozitive și durabile.

Luni – 15 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi la ora 22:13:00 avem Primul Pătrar în Rac: Cu Luna în Rac în casa a 9-a, concentrează-te pe echilibrul între rațiune și intuiție în explorarea lumii și a noilor idei. Folosește energia acestui aspect pentru a-ți întări legăturile emoționale cu familia și pentru a-ți îmbunătăți conexiunile cu alte culturi și perspective. Soarele în Berbec în casa a 6-a te îndeamnă să-ți acorzi atenție sănătății și rutinei zilnice, astfel încât să te simți puternic și echilibrat. Găsește modalități creative de a-ți gestiona timpul și de a-ți prioritiza sarcinile pentru a-ți îmbunătăți eficiența și bunăstarea generală.

Între 15 și 19 aprilie avem conjunctie între Venus și Mercur retrograd în Berbec de aceeaeste esențial să fii atent la comunicare și la relațiile tale. În acest timp, este posibil să apară dificultăți în exprimarea și înțelegerea emoțiilor și a gândurilor. Așadar, fii conștient de impulsurile tale și de modul în care îți comunici sentimentele celor din jur. Este important să fii răbdător și să acorzi atenție detaliilor în comunicare, evitând să tratezi subiectele sensibile sau să iei decizii importante pe fugă. Folosește această perioadă pentru reflecție și pentru a clarifica și rezolva orice neînțelegeri în relațiile tale.

Marți – 16 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 17:23:56 Luna intră în Leu.

Ce vrei să mai aflii despre planeta Marte în afară de ceea ce am prezentat în acest Playlist?

Miercuri – 17 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Astrologii tradiționali au atribuit lui Mercur o serie de semnificații și influențe în astrologie. Mercur este asociat cu comunicarea, gândirea, inteligența, negocierile, călătoriile scurte și în general cu toate formele de schimb de informații. Este guvernatorul semnelor Gemeni și Fecioară și este considerat a fi responsabil pentru modul în care comunicăm și înțelegem lumea din jurul nostru. În funcție de poziția sa într-un anumit semn și casă într-o hartă astrală, Mercur poate indica modul în care comunicăm, procesăm informațiile și ne exprimăm ideile și gândurile. De asemenea, este adesea asociat cu lucrurile practice, cu comerțul și cu activitățile zilnice.

Tu unde ai Mercur în harta natală?

Joi – 18 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 17:10:23 Luna intră în Fecioară.

Astrologii tradiționali atribuiau lui Jupiter o serie de semnificații și influențe în astrologie. Jupiter este asociat cu expansiunea, încrederea, norocul, înțelepciunea, generozitatea și optimismul. Este considerat unul dintre cei mai benefici influenți în astrologie și este asociat cu expansiunea spirituală și materială, cu creșterea și prosperitatea. Jupiter guvernează semnul Săgetătorului și este asociat cu casa a noua, iar poziția sa într-o hartă astrală poate indica domenii de viață în care putem avea succes și creștere. De asemenea, este asociat cu călătoriile, educația superioară, filosofia și moralitatea. Jupiter este considerat unul dintre cei mai beneficii influenți, aducând noroc și binecuvântare în viața persoanelor ale căror hărți astrale sunt influențate pozitiv de acesta.

Vineri – 19 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Azi SOARELE intră în zodia TAURULUI la ora 16:59:43. La mulți ani tuturor nativilor!

Iată profilul nativului TAUR în acest #astrovlog:

Sâmbătă  – 20 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Maine, 21 aprilie avem Jupiter în conjuncție perfectă cu Uranus in Taur la gradul 21°49 la ora 04:02:09 și este un moment de schimbare și de expansiune bruscă în viața ta. Această configurație astrală aduce o combinație unică de noroc, inovație și imprevizibilitate. Iată câteva sfaturi practice pentru a naviga cu succes această conjuncție:

Fii deschis la schimbare: Uranus aduce surprize și schimbări neașteptate, iar Jupiter intensifică aceste influențe. Fii pregătit să îmbrățișezi noile oportunități și să te adaptezi rapid la schimbări.

Rămâi flexibil: Flexibilitatea este cheia pentru a te adapta la schimbările care vor veni. Fii deschis la idei și la noi modalități de a-ți atinge obiectivele.

Expandează-ți orizonturile: Jupiter în conjuncție cu Uranus încurajează explorarea și aventura. Folosește acest moment pentru a-ți extinde cunoștințele și pentru a explora noi domenii de interes.

Gestionează riscurile cu înțelepciune: Cu Uranus aducând imprevizibilitate și Jupiter aducând oportunități de creștere, este important să gestionezi riscurile cu înțelepciune și să iei decizii înțelepte.

Fii atent la impulsuri: Cu această conjuncție, există tendința de a acționa impulsiv. Încearcă să-ți canalizezi energia în mod constructiv și să iei decizii ponderate în ciuda entuziasmului.

Fii recunoscător pentru schimbare: Chiar dacă schimbările pot fi înfricoșătoare sau provocatoare, recunoaște că ele pot fi catalizatori pentru creștere și evoluție personală.

Ia în considerare implicațiile pe termen lung: În timp ce Jupiter și Uranus pot aduce schimbări rapide, ia în considerare și implicațiile pe termen lung ale acțiunilor tale.

Aflați în acest #astrovlog despre zodia TAUR reprezentată în tarot:

Duminică  – 21 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi la ora 06:08:15 Luna intră în Balanță.

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în TAUR:

Luni  – 22 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Astrologii tradiționali au acordat Lunii o importanță deosebită în astrologie, considerând-o una dintre cele mai relevante planete (în ciuda faptului că, din punct de vedere astrologic modern, Luna nu este o planetă, ci un satelit al Pământului). Luna este asociată cu emoțiile, instinctele, intuiția, starea noastră emoțională, reacțiile subconștiente și răspunsurile la stimuli. Ea reflectă modul în care reacționăm la experiențele noastre și la mediul înconjurător. De asemenea, Luna guvernează instinctele materne, legăturile familiale, hrana și nutriția, siguranța și confortul emoțional. Poziția Lunii într-o hartă astrală indică modul în care o persoană își exprimă emoțiile, modul în care percepe lumea și reacțiile la schimbările de mediu și experiențele vieții. Lunile pline și noi sunt, de asemenea, momente de mare importanță în astrologie, indicând puncte culminante și începuturi noi în viață.

Marți  – 23 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 18:19:49 Luna intră în Scorpion (în cădere).

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Taur – Nodul Sud in Scorpion sau/și Nodul Nord in casa a II-a – Nodul Sud in casa a VIII-a în harta natală:

Miercuri  – 24 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 02:48:00 avem Luna Plină în Scorpion: Cu Luna Plină în Scorpion și Luna în Scorpion în casa a 10-a, este momentul ideal să îți explorezi pasiunile și ambițiile profunde. Concentrează-te pe transformarea personală și profesională, folosind energia intensă a acestui aspect pentru a-ți atinge scopurile în carieră. Este important să fii sincer cu tine însuți și să fii deschis la introspecție pentru a descoperi și a elimina blocajele interioare care îți pot împiedica progresul. Cu Soarele în Taur în casa a 4-a, investește timp și energie în consolidarea legăturilor familiale și în crearea unui mediu domestic stabil și confortabil. Fii conștient de nevoile tale emoționale și ale celor dragi și acționează în consecință pentru a-ți sprijini bunăstarea și echilibrul în viața personală și profesională.

Joi – 25 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

În mitologia romană, Jupiter este echivalentul lui Zeus în mitologia greacă și este considerat regele zeilor și stăpânul cerului. El este fiul lui Saturn și al Ops, și fratele lui Neptun și Pluto. Jupiter este adesea reprezentat ca un zeu puternic, cu un caracter dominant și impunător.

Jupiter era venerat ca și zeul fulgerului și al cerului senin, iar simbolul său principal era fulgerul. El era, de asemenea, asociat cu legea și ordinea și era adesea invocat în timpul ceremoniilor și jurămintelor. Jupiter era considerat protectorul orașului Roma și al imperiului roman și era adesea invocat în timpul războaielor pentru a oferi protecție și ajutor.

În mitologia romană, Jupiter avea numeroase aventuri și legături romantice, iar unele dintre acestea erau cu zeițe sau femei mortale. El este tatăl multor zei și eroi celebri, precum Minerva (zeița înțelepciunii), Mercur (zeul mesager), și Heracles (Hercule în mitologia greacă).

Jupiter este adesea reprezentat ca un zeu în vârstă, cu o barbă lungă și un trăsnet în mână, stând pe un tron în ceruri. El este venerat și invocat în diverse ritualuri religioase, iar templele și sanctuarele dedicate lui Jupiter au fost construite în întreaga lume romană.

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodiile de Pământ – Taur, Fecioară și Capricorn: https://youtu.be/aMP1tEqhZtM?si=YVUOhvXZ0HY4krsS

Vineri – 26 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Azi la ora 04:36:58 Luna intră în Săgetător.

VENUS este planeta care stăpânește zodia TAURULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

Sâmbătă – 27 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Maine, 28 aprilie Marte va fi conjuncție exactă cu Neptun în Pești la gradul 28°52 la ora 23:10:03. Este important să fii conștient de interacțiunea dintre energia acțiunii și cea a iluziei. Marte aduce o dorință puternică de acțiune, curaj și determinare, în timp ce Neptun amplifică aspectul emoțional, intuitiv și iluzoriu. Întrucât Neptun este asociat cu confuzia și idealismul exagerat, este important să fii atent la iluziile și să acționezi cu prudență. Fii atent la riscul de a te pierde în vise și fantezii, iar în timp ce îți urmărești obiectivele, asigură-te că păstrezi o perspectivă realistă. Folosește această energie pentru a-ți ghida acțiunile cu compasiune și empatie și pentru a fi atent la nevoile celor din jur. Fii creativ în abordarea problemelor și folosește-ți intuiția pentru a-ți ghida pașii. Este important să fii sincronizat cu nevoile și dorințele tale profunde, dar să fii și pragmatic în eforturile tale. Alocă timp pentru reflecție și introspecție pentru a evita riscul de a te autoînșela.

Duminică – 28 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi la ora 12:37:27 Luna intră în Capricorn (în exil).

În acest #astrovlog vorbesc despre cum este VENUS reprezentată în tarot:

Luni – 29 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile Lunii în harta natală în zodiile de Pământ – Taur, Fecioară și Capricorn: https://youtu.be/HsjKwMV3B0Y?si=4ehrm3mm5oaUJMvq

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia TAURULUI:

Marți – 30 aprilie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 18:19:32 Luna intră în Vărsător.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Mercur retrograd în TAUR în harta natală. Tu ai Mercur retrograd în harta natală?

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  sau direct pe canalul de Youtube la rubrica Mulțumire.  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o primăvară frumoasă!

Monica Lazăr

Astrolog