Miercuri – 1 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Vărsător

Luna intră în Rac (în domiciliu) la ora 04:40:08.

Azi ești capabil să îți comunici cu ușurință gândurile și sentimentele. Poți lua decizii corecte, bazate pe intuiție dar și pe rațiune, mai pe românește prin armonizare a inimii cu mintea.

MERCUR tranzitează zodia VĂRSĂTORULUI până la 3 martie și este ultima dată pentru o lungă perioadă când Mercur va face o conjuncție cu Saturn în Vărsător. Dacă ai depus un efort în ultimul timp atunci e posibil să fi căpătat mai multă autoritate în comunicare. Autoritatea se câștigă. Ca să fie mai clar pentru cei care au impresia că li se cuvine să se manifeste ca niște mici dictatori. Acum să nu o iei personal că nu mă refer la tine. Dar e o atenționare generală pentru a nu uita că suntem oameni și e bine să știm cum să ne comportăm în așa fel încât să avem un impact pozitiv în relațiile de prietenie și în activitățile de grup.

În acest #astrovlog vorbesc despre luna MARTIE în astrologie: https://youtu.be/att6HGtE2Mo

Joi – 2 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec

Se creează și o conjuncție între Jupiter si Venus în Berbec și oferă o zi favorabilă pentru a te bucura de viață. Să îți stabilești un obiectiv ambițios sau chiar să inițiezi o acțiune importantă. Sunt favorizate toate activitățile legate de educație, lansare și promovare, călătorii.

După cum știi deja, JUPITER a reintrat în BERBEC la 20 decembrie 2022. Aici afli cum funcționează a doua parte a tranzitului lui JUPITER în BERBEC în acest #astrovlog: https://youtu.be/GcKp335Cj44

Vineri – 3 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Berbec (în exil).

3 martie ora 17:15:42 – Luna intră în Leu.

MERCUR tranzitează zodia PEȘTILOR între 3 și 19 martie șite pune în situația să îți folosești intuiția și imaginația dar este posibil să ai dificultăți în a distinge realitatea de fantezie, mai ales că Mercur se întâlnește și cu Neptun. Deci e bine să fii pe fază ca să nu te rupi de realitate și să îți imaginezi că lumea este doar așa cum o vezi tu.

În acest #astrovlog aflați ce reprezintă planeta Mercur în astrologie. Tu unde aveți Mercur în harta natală? https://youtu.be/stpbmvp-ABA

Sâmbătă – 4 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Vărsător (în domiciliu)

Din 27 februarie Satun este la 29 de grade în Vărsător și se pregăteste să facă pasul spre zodia Peștilor. Analizează sincer în interiorul tău în ce situații te-a pus Saturn în Vărsător și dacă ai învățat ceva util din acest tranzit.

Saturn intră în Pești la 7 martie 2023 si acest tranzit durează până la 13 februarie 2026. Din acest vlog aflați despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/cz75iK57hw0

Duminică – 5 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Pești

Azi ai capacitatea de a dezvolta o mare putere creativă, dar fără ajutorul vreunui stimul exterior. Ai grija de eventuale alergii la medicamente sau la riscul de intoleranță alimentară.

Sunt multe de spus despre astrologia medicală și în acest #astrovlog vorbesc despre modul de asociere a fiecărei părți a corpului, a bolilor cu fiecare dintre semnele zodiacale, cu planetele dar și cu cele douăsprezece case astrologice: https://youtu.be/PMgURC_y33E

Luni – 6 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Leu și Fecioară

Luna intră în Fecioară la ora 05:38:29.

Azi pentru ultima dată pentru mulți ani se creează o poziție între Saturn în Vărsător și Lună în Leu și este un moment în care ai impresia că ai o frână în plan emotional sau nu percepi că celor dragi le pasă de tine. Lecția ta este să înveți să te prețuiești mai mult fără să aștepți validare de la ceilalți.

În acest astro-vlog vorbesc despre demnități și debilități accidentale folosite în astrologie: https://youtu.be/PzhAhh8ha0k

Marți – 7 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni

La ora 14:40:00 avem Faza de Lună Plină în Fecioară: Este timpul să scoți la suprafață artistul sau romanticul din tine dar cu o doză de pragmatism. Poți avea idei interesante care o data puse în practică să iasă ceva minunat, mai ales dacă te-ai pus pe treabă când a fost Luna nouă în Fecioară la 27 august 2022 și acum începi să vezi anumite rezultate care îți dau speranță.

La ora 15:34:50 Saturn intră în zodia Peștilor și durează până la 13 februarie 2026.

Miercuri – 8 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Pești (în exil și cădere)

Luna intră în Balanță la ora 16:43:55.

Se crează un careu în T între Luna în Pești cu Neptun în Pești și cu punctul de scurgere Marte în Gemeni – Idealizarea în exces a realității doar te ține în lumea iluziei, dar dacă reușești să îți descoperi propriul potențial artistic sau/și spiritual atunci ai o șansă de a materializa ceva minunat doar prin punerea în practică a potențialului. Evită stimulentele de orice fel.

Joi – 9 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec.

Ești pus pe acțiune și să îți asumi niște decizii importante. E bine să faci diferența dintre insistență și agresivitate, de aceea e bine să îți folosești energia într-o manieră constructivă fără să forțezi.

În orice hartă astrologică avem 10 planete si 12 case iar probabilitatea sa existe case neocupate de planete este evidenta. Află în acest vlog cum funcționează aceste case goale:

Vineri – 10 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Berbec (în exil).

Azi e util să eviți situația în care nevoile tale intră în contradicție cu nevoile celorlalți. Găsirea unui echilibru este necesară pentru o mai bună înțelegere a concesiilor necesare în relații.

VENUS tranzitează zodia BERBECULUI până la 17 martie și sunt favorizate activitățile care au legătura cu educația, călătoriile, relații publice, activități sportive.

Află în acest #astrovlog cum își manifestă fiecare femeie feminitatea, în funcție de Venus din harta natală. Și de ce fel de femeie sunt atrași bărbații în funcție de Venus din harta lor natală: https://youtu.be/HT773Vkmqgw

Sâmbătă – 11 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

Luna intră în Scorpion (în cădere) la ora 02:05:41.

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Tu unde ai Neptun în harta natală ? În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală: https://youtu.be/zP0lTeYsNzY

Duminică – 12 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Pești.

Azi e bine să înveți să ai încredere în ceea ce simți și să înveți mai degrabă din propria experianță decât din cărți. Pentru că experiența te învață să-ți stăpânești emoțiile.

MARTE este în GEMENI până la 25 martie si a ieșit din mișcare retrogradă la 13 ianuarie. Ai fost atent să vezi cum ai (re)acționat în faza de retrogradare, dacă ai avut ceva de lămurit, de comunicat sau de schimbat în modul tău de comunicare? Acum ideile sunt mai clare și ești dispus să acționezi, să iei decizii importante.

În acest #astrovlog aflați cum se manifestă Soarele în fiecare casă în harta natală: https://youtu.be/A9hZ__3Ua1c

Luni – 13 martie – Ziua este stăpânită de Lună în Scorpion și Săgetător

Luna intră în Săgetător la ora 09:20:43

Azi fă un exercițiu de imaginație și gândește-te pentru ce te apreciezi cel mai mult. Care este cea mai mare calitate a sa și când ai manifestat-o în viața ta ultima data.

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026. 

Uranus este în mișcare directă din 24 ianuarie. Nu mai insist în ce reprezintă acest tranzit în Taur că ți-am făcut capul calendar cu acest subiect, în schimb aș vrea să știu în ce domeniu din viața ta ai tendința să acționezi diferit, original în raport cu majoritatea oamenilor? Și ce s-a întâmplat în viața ta când ai ieșit din conformism? În acest #astrovlogexplic în ce situații ești pus până în aprilie 2026: https://youtu.be/0llok7W7CTs

Marți – 14 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni.

Îți dorești libertatea de a îți exprima ideile și pentru asta ești dispus să faci anumite schimbări.

În acest #astrovlog vorbesc despre configurația Steaua lui David în harta natală: https://youtu.be/0nsbqkDmsFc

Miercuri – 15 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Pești (în exil și cădere).

La ora 04:08:00 avem Ultimul pătrar în Săgetător: Viața privată este în prim plan, ai nevoie de a petrece mai mult timp cu cei dragi sau singur cu gândurile tale, pentru că ai planuri mari. Este posibil ca un eveniment important în familie să aducă anumite beneficii.

La ora 14:05:40 – Luna intră în Capricorn

Joi – 16 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec.

VENUS tranzitează zodia TAURULUI (în domiciliu) între 17 martie și 11 aprilie și te ajută să fii mai stabil emoțional, mai centrat, mai răbdător. Manifestarea dragostei este armonioasă și te ajută să ai relații mai bune și ai șansa să vină și bani spre tine pentru că lumea te percepe ca o persoană pe care se poate baza în proiecte pe termen lung.

Pe lângă muncă ai nevoie să te și bucuri de viață, să fii spontan și sociabil. 

Sa ințelegi mai bine cum îți poți folosi potențialul și creativitatea în dobândirea unei situații materiale mulțumitoare. Când mă refer la prosperitate nu mă limitez doar la starea materiala ci analizez și starea de bine și dragostea de oameni. https://youtu.be/YFyPNu6HdZ8

Vineri – 17 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Taur (în domiciliu).

La ora 16:24:56 – Luna intră în Vărsător

Azi simți nevoia să te echilibrezi emotional deoarece ești mult mai conștient că acest echilibru te ajută să relaționezi mult mai bine cu oamenii importanți din viața ta. Și nu degeaba în astrologie Venus stăpânește atât relațiile cât și banii.

Acest #astrovlog oferă o metoda simplă de a interpreta un horoscop relațional fără sa ai cunoștințe aprofundate în astrologie. Când mă refer la relații nu ma limitez doar la relațiile de dragoste, ci inclusiv la relațiile de prietenie, de afaceri, de conjunctura etc. https://youtu.be/HlH84GqsSGY

Sâmbătă – 18 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești.

MERCUR tranzitează zodia BERBECULUI între 19 martie și 3 aprilie – nevoia de independență  te face să vorbești mai direct, mai apăsat și poate și inițiezi o acțiune care să te ajute să îți realizezi un obiectiv. La un moment dat Mercur se va întâlni cu Jupiter și îți poate aduce idei care să te ajute să crești sau îți dai seama că nu le știi pe toate și mai pui mâna pe o carte sau începi un curs util pentru acest moment din viața ta.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează planetele retrograde în harta natală: https://youtu.be/bkcN3W_v9IE

Duminică – 19 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Pești.

La ora 17:11:57  Luna intră în Pești

După cum știi, JUPITER a reintrat în BERBEC pe 20 decembrie 2022 și acționează decisiv până la 16 mai 2023. Vezi în harta ta natală ce casă se activează în timpul acestui tranzit. Este util să știi cum funcționează a doua parte a tranzitului lui JUPITER în BERBEC în acest #astrovlog: https://youtu.be/GcKp335Cj44

Luni – 20 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Pești

SOARELE intră în zodia BERBECULUI la data de 20 MARTIE 2023 la ora 23:24:25. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului BERBEC în acest #astrovlog: https://youtu.be/curEUiYFZ3I

Cu această ocazie începe noul an astronomic la echinocțiu de primăvară. Ai aici un articol despre aceste eveniment: https://cerulinstelat.ro/despre-echinoctiu-de-primavara/

Află în acest #astrovlog despre zodia BERBECULUI reprezentată în tarot:

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în BERBEC:

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Berbec – Nodul Sud in Balanță sau/si Nodul Nord in casa a I-a – Nodul Sud in casa a VII-a în harta natală: https://youtu.be/ETHqQf2exhI

MARTE este planeta care stăpânește zodia BERBECULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

https://tinyurl.com/2p8jwdew

Află în acest #astrovlog despre cum este MARTE reprezentată în tarot:

Află în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de FOC – Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/aff8gi_3u3Y

Află în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de FOC – Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/vNI133mGICA

Marți – 21 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni

La ora 18:01:15 – Luna intră în Berbec

La ora 19:23:00 – Faza de Lună Nouă în Berbec: Este un moment foarte potrivit pentru călătorit în doi, să porniți într-o aventură, să vă bucurați de viață. Dacă nu se pune problema de vacanță atunci poți iniția un proiect sau o colaborare cu o persoană sau o companie provenită din altă țară.

Miercuri – 22 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Berbec

Azi ești intuitiv și cu imaginația. Gândurile sunt strâns legate de emoțiile tale. Vorbiți cu sentimente, așa că dacă gândești bine atunci te simți bine. Depinde de tine !

Pluton intră pentru prima dată în semnul de aer fix Vărsător la 23 martie 2023 la ora 14:23:21. Acest moment marchează începutul unui tranzit lung de 20 de ani. Mai întâi, el va retrograda de mai multe ori înapoi în Capricorn dar va intra definitiv în Vărsător la 19 noiembrie 2024.

Ai mai multe informații despre acest tranzit aici: https://youtu.be/exLUgkcidbE

Iată drumul lui Pluton în următorii 20 de ani :

23 martie 2023 Pluton intră în Vărsător

10 iunie 2023 Pluton retrograd intră în Capricorn

20 ianuarie 2024 Pluton reintră definitiv în Vărsător

1 septembrie 2024 Pluton retrograd reintră în Capricorn

18 noiembrie 2024 Pluton reintră în Vărsător

8 martie 2043 Pluton intră în Pești

31 august 2043 Pluton retrograd reintră în Vărsător

18 ianuarie 2044 Pluton reintră definitiv în Pești

Joi – 23 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec

La ora 20:41:53 – Luna intră în Taur (în exaltare)

Azi pentru că ești mai stabil, răbdător, perseverent și pus pe treabă nimeni nu te împiedică să lucrezi la un proiect, plan, să inițiezi o acțiune cu impact pe termen mediu și lung.

Dacă tot vorbim de treabă află la ce folosește Mijlocul Cerului în harta ta natală : https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpEf64oZ8Df4knAsu-bIbClO

Vineri – 24 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Taur (în domiciliu):

Azi avem un stellium în zodia Berbecului  cu Soare, Mercur și Jupiter și unul în zodia Taurului cu Lună, Nodul Nord, Venus și Uranus.

În acest #astrovlog vorbesc despre configurația de STELLLIUM în harta natală. Voi aveți această configurație în harta natală?

MARTE va tranzita zodia RACULUI între 25 martie și 20 mai și te invită să acționezi în interesul familiei, clanului dar și să lupți pentru oameni sau cauze pentru care ai sentimente, de aceea în această perioadă ești un protector veritabil. Atenție la cum îți manifesști emoțiile pentru că îi poți destabiliza pe cei din jur.

Sâmbătă – 25 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

Azi ești curios, cu sete de cunoaștere așa că ești favorizat să înveți ceva nou dar să-ți fie și util. În acest #astrovlog aflați ce se întâmplă cu Nodurile Lunare când sunt staționare în harta natală: https://youtu.be/cBi1GvZiq5Q

Duminică – 26 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Berbec

Luna intră în Gemeni la ora 02:41:30 – si formează un trigon cu Pluton în Vărsător – Acum e momentul să îți descoperi puterea interioară, printr-o revelație sau în urma unei provocări venite din exterior.

Că tot a intrat Pluton în Vărsător hai să îți aduc aminte de fapt cum funcționează această planetă în harta ta natală în funcție de zodia în care se află: https://youtu.be/0MEXtKcCd_U

Luni – 27 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Gemeni

Azi având un trigon regal în formare în zodii de apă (Nodul Sud în Scorpion – Saturn în Pești – Marte în Rac) este o zi potrivită să fiți atenți la cum folosiți emoțiile pentru a elimina regretele, frustrările care nu îți mai folosesc și sunt doar ca un bagaj care te încetinește în ceea ce vrei să construiești.

În acest vlog vorbesc despre semnificația axei caselor 1 – 7 în astrologie: https://youtu.be/6ymaCNIhXEQ

Marți – 28 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Rac

La ora 13:22:00 – Luna intră în Rac (în domiciliu)

Azi avem trei configurații speciale, un trogon regal si un zmeu si un pătrat și cruce pe semne fixe). Caută și vei găsi ! E de preferat sa acționezi și nu să ai o abordare pasivă a vieții.

Miercuri – 29 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Berbec

La ora 05:32:00 avem Primul pătrar în Rac: Azi impulsivitatea se poate naște dintr-o neliniște interioară și îți poate influența modul cum comunici. Te grăbești fără rost și riști să iei decizii care necesită mai multe informații. Știi cum se spune în popor – Graba strică treaba!

Joi – 30 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec

Comunicarea, educația și călătoriile pot fi o sursă de inspirație pentru îmbunătățirea stilului de viață.

Cu toate restricțiile impuse de unii sau de alții oamenii au nevoie, își doresc să călătorească. Ar fi de preferat ca indiferent de vârsta să putem călătorii, dar cei mai activi în acest tip de activitate sunt cei tineri, studenții sau cei care simt nevoia de o schimbare în viata lor pentru a se redescoperi și a cunoaște noi teritorii, oameni și culturi diferite de a lor.

Aflați câteva reguli clare prin care se poate alege un moment prielnic pentru plecarea într-o călătorie. https://youtu.be/MfWUKFO7OZ0

Vineri – 31 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Taur (în domiciliu)

La ora 01:31:11 Luna intră în Leu.

E o zi cu oportunități și ai nivelul de energie potrivit pentru a acționa. Nu te feri de realitate, îndrăznește să iei taurul de coarne și să muncești pentru o viață mai bună dar să te și bucuri de viață.

În acest #astrovlog vorbesc despre ce reprezintă planetele arse de Soare și cum funcționează acestea în harta natală: https://youtu.be/9_XAABc7rTY

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o iarnă ușoară!

Monica Lazăr

Astrolog