Miercuri – 1 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

La ora 14:27:00 avem Ultimul Pătrar în Vărsător: energia este de reflecție și eliberare. Este un timp pentru a reconsidera ceea ce trebuie să lași în urmă și ce poți finaliza înainte de următorul ciclu al Lunii. Poate fi util să te gândești la modul în care poți integra acea energie inovatoare a Vărsătorului în rutina ta zilnică (casa a 6-a), eliberând tot ceea ce nu te mai servește, fie că e vorba de obiceiuri vechi sau de activități irelevante. De asemenea, te poți întreba cum te conectezi cu lumea mai largă și cum îți poți rafina convingerile sau ideile (casa a 9-a) pentru a reflecta cine ești cu adevărat și ce ai învățat până în prezent.

Aceasta este o oportunitate de a-ți alinia viața de zi cu zi cu valorile tale mai profunde, explorând noi perspective și eliminând ce nu mai este relevant pentru tine. De asemenea, poate fi o perioadă bună pentru a-ți elibera creativitatea și pentru a te conecta cu alții care împărtășesc idealuri similare.

MERCUR tranzitează zodia BERBECULUI până la 15 mai a trecut printr-un ciclu de retrogradare. Mercur a trecut de etapele de stație retrogradă, retrogradare și stație directă, fiind în mers direct în Berbec. Cum ai folosit această retrogradare?

Aici aveți un #astrovlog despre cum funcționează acest ciclu de retrogradare a lui Mercur prin zodia Berbecului: https://youtu.be/l5pAwdmRRW4?si=xU_nig76rYq__QW-  

Joi – 2 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 21:51:42 Luna intră în Pești.

JUPITER tranzitează zodia GEMENILOR între 26 mai 2024 și 10 Iunie 2025 și ai aici un #astrovlog despre impactul general și cel asupra fiecărui Ascendent: https://youtu.be/h8FgoG6qz7A?si=4MKJBnSY4LYE8WBR

Vineri – 3 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

VENUS tranzitează zodia TAURULUI până la 23 mai 2024.

Venus formează o conjuncție aplicantă cu Soarele în Taur până la 20 mai.

Conjuncția Venus-Soare în Taur subliniază dorința de plăcere, iubire și confort. Există o tendință către relații armonioase și aprecierea frumuseții și a esteticii.

Această energie încurajează stabilitatea în relații și o abordare mai practică a iubirii și a valorilor personale. Oamenii ar putea fi mai atrași de confortul material și de aspectele tangibile ale vieții.

Creativitatea și exprimarea artistică pot fi amplificate, deoarece ambele planete au afinități pentru aceste aspecte. Cei care au această conjuncție în hărțile lor natale ar putea avea un talent pentru artă, muzică sau alte forme de creativitate.

Din punct de vedere emoțional, există o dorință de afecțiune și intimitate, iar relațiile pot fi foarte importante pentru cei influențați de această conjuncție.

Întrucât Taurul este un semn fix, ar putea exista o tendință spre încăpățânare sau rigiditate în ceea ce privește relațiile și valorile. Ar putea fi dificil să se accepte schimbările sau să se renunțe la confortul cunoscut.

Între 3 mai și 3 septembrie 2024 Neptun în Pești se menține la gradul anaretic 29, atât în mers direct cât și în faza sa de retrogradare.

Gradul anaretic 29 este considerat un punct critic. Este adesea asociat cu o energie intensă și o tendință către finalizare, culminare sau chiar criză. În acest grad, energia semnului poate fi amplificată, și temele aferente pot atinge punctul culminant.

Ce se poate aștepta când Neptun este în Pești la gradul 29?

Poate fi o perioadă de aprofundare a credințelor spirituale, de experiențe mistice sau de un sentiment crescut de conexiune cu ceva mai mare decât noi.

Gradul anaretic poate aduce, de asemenea, o doză de confuzie sau dezorientare. E important să fii atent la iluzii sau la tendința de a vedea lucrurile într-o lumină nerealistă.

Neptun în Pești la acest grad poate stimula creativitatea și imaginația. Ar putea fi o perioadă în care arta, muzica sau alte forme de exprimare artistică sunt mai puternic influențate de inspirații profunde.

Fiind la sfârșitul unui semn, acest tranzit poate indica un moment de încheiere, finalizare sau eliberare a unor vechi patternuri emoționale, spirituale sau psihologice. Numai că este doar prima tentativă de finalizare deoarece Neptun nu va ieși din Pești încă ci va retrograda.

Peștii sunt un semn foarte sensibil, iar Neptun amplifică această sensibilitate. E important să fii conștient de propria ta reactivitate emoțională și să practici grija de sine.

Sâmbătă – 4 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 23:40:40 Luna intră în Berbec.

SATURN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 13 februarie 2026. Din acest vlog aflați despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/cz75iK57hw0  

Duminică – 5 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi Soarele în Taur este în conjuncție cu Uranus în Taur și în sextil cu Saturn în Pești și

pot apărea următoarele situații:

Schimbări neașteptate în planurile sau în rutina obișnuită.

Ar putea exista o dorință de a rupe tradițiile sau de a explora noi modalități de a aborda problemele.

Flexibilitatea și adaptabilitatea ar putea fi esențiale pentru a face față situațiilor neașteptate.

Oportunități pentru a face pași concreți spre obiectivele tale, cu un echilibru între creativitate și structură.

Ar putea fi o zi bună pentru a aborda problemele cu seriozitate, dar și cu o perspectivă sensibilă.

Posibilitatea de a construi ceva durabil prin muncă și disciplină, dar cu o abordare empatică și deschisă.

Luni – 6 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Luna

Azi Luna în Berbec este in conjuncție aplicantă cu Nodul Nord în Berbec si cu Mercur în Berbec. Combinația acestor aspecte sugerează o zi plină de energie și activitate. Emoțiile sunt intense, iar dorința de acțiune este puternică. Vei simți că ești pe calea cea bună în ceea ce privește destinul tău și că ideile tale se aliniază cu obiectivele. Este o zi bună pentru a iniția noi proiecte, a comunica ideile tale și a acționa în conformitate cu instinctele tale, dar este important să fii atent la impulsivitate și la modul în care te exprimi pentru a evita

conflictele.

Marți – 7 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 00:42:09 Luna intră în Taur (în exaltare)

MARTE tranzitează zodia BERBECULUI (în domiciliu) până la 9 iunie:

Tranzitul lui Marte în Berbec este un eveniment astrologic semnificativ, deoarece Marte este planeta acțiunii, energiei și agresivității, iar Berbecul este semnul său de domiciliu, reprezentând începuturile, inițiativa și curajul. Când Marte tranzitează Berbecul, impactul său asupra evenimentelor și comportamentului este intensificat.

Este un moment potrivit pentru a acționa cu hotărâre și pentru a-ți urma obiectivele cu determinare, dar este important să fii conștient de potențialul de agresivitate și confruntare.

Miercuri – 8 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 06:21:00 avem Luna Noua in Taur: Cu Venus și Uranus în apropiere, există un echilibru între stabilitate și schimbare. Venus sugerează că orice schimbare pe care o începi ar trebui să fie în concordanță cu valorile tale și să îți aducă plăcere. Uranus indică că ar putea fi necesar să ieși din zona de confort și să încerci ceva nou, poate în moduri neașteptate.

Setează intenții personale: Gândește-te la cum dorești să te dezvolți și să te prezinți lumii. Poate că vrei să îți schimbi stilul, să abordezi noi proiecte sau să începi un nou capitol în viața ta.

Fii deschis la schimbare: Cu Uranus aproape, fi deschis la ideea că planurile tale ar putea lua o întorsătură neașteptată. Schimbările bruște pot duce la noi oportunități.

Concentrează-te pe valori și plăcere: Cu Venus aflată în propriul domiciliu, încearcă să găsești bucurie și frumusețe în ceea ce faci. Poți aduce bucurie și armonie în viața ta în timp ce te concentrezi pe dezvoltarea personală.

Această Lună Nouă în Taur oferă o energie puternică pentru a începe ceva nou, dar să ai un scop clar și să fii deschis la adaptare, te va ajuta să maximizezi potențialul acestei faze.

Joi – 9 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 02:20:26 Luna intră în Gemeni.

În curând JUPITER va tranzita zodia GEMENILOR în intervalul 26 mai 2024 și 10 Iunie 2025 și ai aici un #astrovlog despre impactul general și cel asupra fiecărui Ascendent: https://youtu.be/h8FgoG6qz7A?si=4MKJBnSY4LYE8WBR  

Vineri – 10 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

În astrologia elenistică, planeta VENUS era asociată cu numeroase simboluri și atribute care reflectau natura sa plină de farmec și relațiile armonioase. Iată câteva dintre caracteristicile cheie atribuite lui Venus în astrologia elenistică:

Venus ca planetă benefică: Venus era considerată una dintre planetele benefice (alături de Jupiter), fiind asociată cu armonia, frumusețea, plăcerea și bunăstarea.

Semne asociate: Venus era stăpâna a două semne zodiacale – Taur și Balanță. Taurul reprezenta aspectul material și senzual al lui Venus, în timp ce Balanța simboliza aspectul său legat de relații, echilibru și justiție.

Frumusețe și estetică: Venus era văzută ca aducătoare de frumusețe și atractivitate, atât în aspectele personale, cât și în mediul înconjurător.

Iubire și relații: Venus era asociată cu dragostea romantică, relațiile intime și căsătoria. Era considerată o forță care aduce oamenii împreună și îi face să-și exprime afecțiunea.

Plăcere și confort: Venus era legată de plăcerile senzuale, precum arta, muzica, dansul, gastronomia și alte forme de satisfacție și recreație.

Diplomație și armonie: Venus era considerată un factor ce aduce pace și armonie în relații, atât la nivel personal, cât și social. Ea era adesea asociată cu arta negocierii și a diplomației.

Fertilități și bunăstare: Venus era asociată cu fertilitatea, nu doar în sens biologic, ci și ca prosperitate și abundență în general.

Aspectele benefice: Venus era considerată benefică atunci când formează aspecte armonioase cu alte planete și este percepută ca un factor de ameliorare a unor aspecte dificile.

Case asociate: Venus avea o afinitate specială pentru casele legate de relații și plăcere, cum ar fi casa a 5-a (creativitate și iubire), casa a 7-a (parteneriate și căsătorie) și casa a 2-a (resurse și bunăstare).

Sâmbătă – 11 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 06:13:26 Luna intră în Rac (în domiciliu).

În astrologia elenistică, planeta Saturn una dintre cele două „planete malefice” (alături de Marte), Saturn era asociată cu aspectele mai dure și restrictive ale vieții. Iată cum era perceput Saturn în astrologia elenistică:

Maleficitate: Saturn era considerată o planetă malefică, adesea legată de obstacole, greutăți, restricții și întârzieri.

Semne asociate: Saturn guverna Capricornul și Vărsătorul. Capricornul reflecta aspectele mai tradiționale și structurate ale lui Saturn, în timp ce Vărsătorul reprezenta latura sa inovatoare, dar la fel de rigidă în ceea ce privește reguli și structuri.

Case astrologice: Saturn avea o afinitate pentru casa a 10-a (carieră și statut social) și pentru casa a 12-a (izolare și munca cu sinele), reprezentând, în aceste cazuri, autoritate și încercări.

Simbolism și Atribute

Restricție și disciplină: Saturn era asociată cu limitele, regulile și structura. Era văzut ca o forță care impune disciplină și stabilitate, aducând ordinea în haos.

Responsabilitate și maturitate: Saturn era considerat simbolul responsabilității, al învățării prin încercări și greutăți. Reprezenta maturitatea și atingerea obiectivelor prin muncă asiduă și perseverență.

Timp și înțelepciune: Saturn era legat de timpul însuși, reflectând o perspectivă mai lentă și matură asupra vieții. Aducea cu sine ideea de bătrânețe și înțelepciune dobândită prin experiență.

Izolare și introspecție: Saturn putea reprezenta momente de izolare sau separare de alții. Putea sugera perioade de introspecție și reflecție personală.

Aspectele pozitive: Saturn, deși malefic, aduce stabilitate și reziliență. Persoanele cu un Saturn puternic în harta natală pot fi văzute ca fiind serioase, dedicate și capabile să atingă obiectivele lor cu disciplină și muncă grea.

Aspectele negative: Saturn putea aduce sentimentul de greutate, depresie, stagnare și frică. Putea sugera blocaje sau limitări semnificative în viață.

Saturn în astrologia elenistică reprezenta aspectele mai dure ale vieții, aducând lecții prin încercări și restricții. Totuși, în esență, era o forță de stabilitate, responsabilitate și maturitate, sugerând că adevăratul progres și înțelepciunea vin prin înfruntarea provocărilor și prin depășirea dificultăților.

Duminică – 12 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

De ceva vreme avem mai toate planetele așezate în Pești, Berbec și Taur. De aceea ziua ar putea fi caracterizată de un amestec de energie și stabilitate. Energia Berbecului îndeamnă la acțiune și inițiativă, în timp ce energia Taurului sugerează o abordare practică și orientată spre confort și plăcere. Combinația dintre Saturn și Neptun în Pești aduce un element de visare și spiritualitate, dar și o structurare a acestor aspecte. În această zi, ar putea fi necesar să echilibrezi impulsivitatea cu stabilitatea și să gestionezi cu grijă așteptările pentru a evita confuzia și dezamăgirea.

Luni – 13 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi la ora 13:36:06 Luna intră în Leu dar până atunci Luna în Rac formează o cuadratură cu Mercur în Berbec:

Atenție la cuvinte: Fii conștient de impulsivitatea în comunicare și încearcă să-ți măsori cuvintele înainte de a le spune.

Empatie și ascultare: Dacă te simți tensionat, încearcă să asculți și să înțelegi perspectiva celuilalt, mai ales dacă reacționează emoțional.

Gestionarea conflictelor: Fii pregătit pentru potențiale conflicte și încearcă să găsești soluții constructive care să respecte nevoile emoționale ale tuturor.

Grijă de sine: Dacă te simți copleșit emoțional, acordă-ți timp pentru a te relaxa și a-ți liniști mintea.

În general, cuadratura dintre Luna în Rac și Mercur în Berbec poate aduce tensiuni în comunicare, dar poate fi și o oportunitate de a-ți îmbunătăți abilitățile de rezolvare a conflictelor și de a învăța să-ți exprimi emoțiile într-un mod constructiv.

Marți – 14 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

De mâine MERCUR tranzitează zodia TAURULUI începând cu ora 20:05:08. Tranzitul durează până la 3 iunie la ora 10:34:36 am.

Cu Mercur în casa a 7-a, acesta este un moment în care comunicarea și relațiile personale sunt în prim-plan. Poate fi un timp pentru a avea discuții importante, a renegocia contracte sau a rezolva probleme legate de parteneriate.

Cu Pluton retrograd în casa a 4-a, s-ar putea să te confrunți cu aspecte profunde și transformatoare legate de familie, casă sau rădăcini. Acesta poate fi un moment pentru a reevalua relațiile familiale sau pentru a lucra la probleme emoționale profunde care au legătură cu trecutul sau familia.

Cuadratura între aceste două planete sugerează un conflict sau tensiune între comunicarea în relații și problemele adânc înrădăcinate din familie sau casă. Ar putea exista provocări legate de modul în care comunici în parteneriate, care pot fi influențate de dinamici familiale sau de istoria ta personală. Pot apărea discuții intense sau tensiuni care necesită atenție și gestionare atentă.

Cum să gestionezi această cuadratură?

Comunicare deschisă și onestă: Cu Mercur în casa a 7-a, este important să fii deschis și direct în comunicarea cu ceilalți. În același timp, ai grijă să nu fii prea rigid sau încăpățânat, pentru că Mercur în Taur poate avea tendința de a rămâne pe poziții.

Confruntă aspectele profunde: Cu Pluton retrograd în casa a 4-a, explorează problemele emoționale legate de familie și rădăcini. Poate fi necesar să te confrunți cu situații dificile din trecut pentru a putea merge mai departe.

Găsește echilibrul între relații și familie: Cu această cuadratură, pot apărea tensiuni între cerințele relațiilor personale și cele ale familiei. Gândește-te cum poți să echilibrezi aceste aspecte fără a le neglija.

Nu fugi de tensiuni: Cuadraturile pot fi inconfortabile de aceea abordează conflictele cu atenție și deschidere către rezolvarea lor.

Această cuadratură poate fi un moment pentru a explora și rezolva tensiunile între relații și dinamici familiale. Este posibil să fie necesar să ai conversații dificile, dar cu răbdare și atenție, acestea pot conduce la transformare și dezvoltare pozitivă.

Miercuri – 15 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 14:48:00 avem Primul Pătrar în Leu: Cu Luna în Leu în casa a 12-a, s-ar putea să simți că ai o mulțime de idei creative sau energie dramatică, dar că este dificil să le exprimi sau să le manifești pe deplin. Poate exista un sentiment de reținere sau teamă de a ieși în față. Aceasta poate fi o perioadă bună pentru introspecție și pentru a lucra cu subconștientul, pentru a înțelege ce te împiedică să te exprimi pe deplin.

Cu Soarele în Taur în casa a 9-a, există un accent pe extinderea cunoștințelor, călătorii sau dezvoltarea personală. Conjuncția aplicantă cu Jupiter sugerează că acesta este un moment oportun pentru creștere și dezvoltare în aceste zone. Dacă ai planuri legate de educație, călătorii sau explorare spirituală, aceasta este o perioadă propice pentru a le urmări.

Concentrează-te pe auto-descoperire: Cu Luna în casa a 12-a, acesta este un moment bun pentru a explora partea ta interioară. Meditația, jurnalul sau terapia pot fi utile pentru a descoperi ceea ce te ține pe loc.

Fii deschis la oportunități de creștere: Cu Soarele și Jupiter în casa a 9-a, fii atent la oportunitățile care te pot ajuta să îți extinzi orizonturile. Aceasta poate fi o perioadă ideală pentru a investi în educație, călătorii sau învățare spirituală.

Exprimă-ți creativitatea: Chiar dacă Luna în casa a 12-a poate sugera reținere, energia Leului cere exprimare. Găsește modalități de a-ți exprima creativitatea, chiar dacă este într-un cadru privat sau intim.

Primul Pătrar în Leu este o perioadă pentru a face pași concreți spre ceea ce îți dorești, chiar dacă simți rezistență internă. Conjuncția Soare-Jupiter indică că acțiunile tale au potențialul de a deschide uși și de a-ți aduce oportunități de creștere.

Joi – 16 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 00:32:45 Luna intră în Fecioară.

În astrologia elenistică, planeta Jupiter era considerată o planetă benefică și era asociată cu o serie de caracteristici pozitive.

Planeta Benefică: Jupiter, alături de Venus, era considerată una dintre cele două planete benefice, aducând noroc, abundență și creștere.

Semne guvernate: Jupiter guverna Săgetătorul și Peștii, reflectând diverse aspecte ale naturii sale. Săgetătorul reprezenta energia expansivă și căutarea adevărului, în timp ce Peștii reflectau latura sa spirituală și generoasă.

Case asociate: Jupiter era legat în special de casa a 9-a (creștere, călătorii, învățământ superior și filosofie) și casa a 12-a (misticism, spiritualitate și compasiune).

Noroc și Abundență: Jupiter era cunoscut ca Marele Benefic, aducând noroc, oportunități și expansiune. Era asociat cu bogăția, prosperitatea și bunăstarea.

Creștere și Expansiune: Jupiter reprezenta extinderea și creșterea, atât în sens material, cât și spiritual. Reflecta dorința de a explora, de a învăța și de a atinge obiective înalte.

Filosofie și Spiritualitate: Jupiter era legat de căutarea înțelepciunii și a adevărului, fiind asociat cu filosofiile, religiile și sistemele de credință. Reprezenta dorința de a înțelege universul la un nivel mai profund.

Generozitate și Bunătate: Jupiter era considerat un simbol al generozității și al actelor de bunătate. Avea o energie expansivă și deschisă, care favoriza partajarea și susținerea celorlalți.

Justiție și Lege: Jupiter avea, de asemenea, o asociere cu justiția și ordinea legală. Reflecta un simț al echității și al corectitudinii.

Relația cu alte Planete și Aspecte

Aspectele pozitive: Jupiter, fiind o planetă benefică, era considerat un factor de ameliorare a unor aspecte dificile. Aspectele bune cu Jupiter aduceau oportunități și sprijin.

Aspectele negative: Pe partea negativă, Jupiter putea simboliza exagerare sau exces. Deși asociat cu creșterea, putea sugera și riscul de a întinde coarda sau de a fi prea optimist în anumite situații.

Vineri – 17 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Avem de ceva vreme un stellium cu Venus, Uranus, Soare și Jupiter în Taur, iar Venus este în propriul domiciliu și formează conjuncții aplicante cu restul planetelor.

Acest stellium în Taur aduce un amestec de stabilitate, inovație, expansiune și plăcere. Este un moment favorabil pentru a urmări plăcerile și a-ți construi resursele, dar cu un element de surpriză și schimbare neașteptată. Acest stellium poate duce la creștere în domenii legate de stabilitate materială, relații și bunăstare, dar necesită și deschidere către inovație și flexibilitate.

Sâmbătă  – 18 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 13:22:33 Luna intră în Balanță.

În acest Playlist vei afla informații utile despre tranzite pentru toate planetele folosite în astrologie, raportate la o hartă natală. Vor apărea și alte vloguri de-a lungul timpului. https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpGdKBm69SjpF3QW84hkvEEy&si=RZtji0FFnebOlkiK

Duminică  – 19 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

De ceva vreme avem o conjuncție aplicantă între Marte și Nodul Nord în Berbec și indică o combinație de energie puternică și claritate a direcției. Aceasta poate fi o perioadă de curaj, inițiativă și acțiune hotărâtă, cu oportunități pentru a-ți urma scopul și a-ți manifesta dorințele. Totuși, trebuie să fii atent la impulsivitate și să folosești această energie cu înțelepciune pentru a-ți atinge obiectivele într-un mod constructiv și armonios.

Luni  – 20 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

SOARELE intră în zodia GEMENILOR azi la ora 15:59:28. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului GEMENI în acest #astrovlog:

Află în acest #astrovlog despre zodia GEMENILOR reprezentată în tarot:

Marți  – 21 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 01:34:07 Luna intră în Scorpion (în cădere).

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în GEMENI:

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Gemeni – Nodul Sud in Săgetător sau/și Nodul Nord in casa a III-a – Nodul Sud in casa a XI-a în harta natală:

Miercuri  – 22 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

MERCUR este planeta care stăpânește zodia GEMENILOR de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

În acest #astrovlog vorbesc despre cum este MERCUR reprezentată în tarot:

Joi – 23 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 11:24:10 Luna intră în Săgetător iar la ora 16:53:00 avem faza de Lună Plină în Săgetător șipoate aduce o clarificare în legătură cu modul în care comunici și înveți, poate în contextul comunității tale sau al cercului tău apropiat. Ar putea fi un moment pentru a finaliza proiecte legate de educație sau comunicare, sau pentru a face un bilanț al călătoriilor și experiențelor recente.

Cu Soarele în casa a 9-a, există un accent pe idei mai ample și concepte mari, sugerând că ai putea vedea imaginea de ansamblu și cum se conectează cu detaliile din viața ta de zi cu zi. Conexiunea între casa a 3-a și casa a 9-a sugerează că ai putea găsi răspunsuri sau inspirație în locuri neașteptate, poate chiar în propria ta comunitate sau în relațiile apropiate.

Explorează și comunică: Gândește-te la modul în care îți poți extinde orizonturile, chiar și în contexte apropiate. Ai putea să te angajezi în discuții semnificative cu cei din jurul tău sau să îți reînnoiești interesul pentru învățare.

Fii deschis la conexiuni neașteptate: Poate că ai o revelație despre cum se leagă diferite aspecte ale vieții tale. Fii deschis la noi perspective și idei.

Reflectează asupra progresului tău: Luna Plină este un moment pentru a reflecta asupra a ceea ce ai realizat și a ceea ce urmează. Gândește-te la cum poți integra cunoștințele și experiențele tale recente pentru a merge mai departe.

Această Lună Plină oferă o oportunitate de a face legături între diferite aspecte ale vieții tale și de a-ți aduce cunoștințele și comunicarea la un nivel mai înalt. Săgetătorul și Gemenii, ca semne opuse, indică faptul că balansul între explorare și comunicare poate conduce la descoperiri semnificative.

VENUS tranzitează zodia GEMENILOR între 23 mai și 17 iunie 2024 și formează încă de la început o conjuncție aplicantă cu Soarele în Gemeni și în trigon aplicant cu Pluton retrograd în Vărsător.

Comunică și colaborează: Cu Venus și Soarele în Gemeni, comunicarea și colaborarea sunt esențiale. Fii deschis la noi idei și relații în contextul muncii sau al sănătății și caută să aduci armonie în interacțiunile tale zilnice.

Fii deschis la transformare în resurse și valori: Trigonul cu Pluton sugerează oportunități pentru schimbare pozitivă în finanțe și valori. Reevaluează-ți prioritățile financiare și caută modalități inovatoare de a-ți folosi resursele.

Integrează armonie în rutina zilnică: Cu Venus în casa a 6-a, caută să aduci frumusețe și plăcere în activitățile tale zilnice. Aceasta poate include o abordare mai echilibrată a muncii, sănătății și relațiilor.

Acest tranzit indică o perioadă favorabilă pentru a-ți concentra energia pe muncă și sănătate, cu accent pe comunicare și relații armonioase. Fii deschis la schimbări pozitive în felul în care îți gestionezi resursele și valorile și caută să aduci mai multă plăcere și frumusețe în rutina ta zilnică.

Vineri – 24 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Venus în Gemeni face o conjuncție cu Soarele în Gemeni și un trigon cu Pluton retrograd în Vărsător indică o perioadă de comunicare și explorare socială, cu un accent pe profunzime și transformare. Este un moment pentru a vă conecta cu ceilalți, a explora noi idei și a reflecta asupra modului în care relațiile și conversațiile vă pot schimba în mod semnificativ.

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodiile de Aer – Gemeni, Balanță și Vărsător: https://youtu.be/4p4WY324OzY?si=Xuut2QY654ajxaoG

Sâmbătă – 25 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 18:35:48 Luna intră în Capricorn (în exil).

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de Aer – Gemeni, Balanță și Vărsător: https://youtu.be/RF_TXmOtwrI?si=fRa5v9Uh01FCCVCA

Duminică – 26 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi JUPITER face un pas jucăuș în zodia GEMENILOR în intervalul 26 mai 2024 și 10 Iunie 2025 și ai aici un #astrovlog despre impactul general și cel asupra fiecărui Ascendent: https://youtu.be/h8FgoG6qz7A?si=4MKJBnSY4LYE8WBR

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia GEMENILOR:

Luni – 27 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi la ora 23:44:35 Luna intră în Vărsător.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Mercur retrograd în GEMENI în harta natală. Tu ai Mercur retrograd în harta natală? https://youtu.be/FijPhvMcZ24?si=c9dilpieMnBnZ_lE

Marți – 28 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi avem în tranzit Luna in conjuncție cu Pluton retrograd  în Vărsător și acestea în trigon cu Jupiter în Gemeni –  sugerează o perioadă de emoții intense și transformare interioară, cu oportunități de învățare și comunicare. Această combinație poate aduce profunzime și înțelegere mai mare a propriilor emoții, precum și o deschidere către noi perspective și conexiuni sociale. Este un moment propice pentru explorare și creștere, atât la nivel personal, cât și social.

Miercuri – 29 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Pentru câteva zile avem în tranzit Mercur în conjuncție cu Uranus in Taur:

Fiți deschis la schimbare: Este important să fii flexibil și deschis la noile idei și perspective pe care le aduce această conjuncție.

Explorați noi modalități de comunicare: Profită de energia creativă și inovatoare a lui Mercur-Uranus pentru a explora noi modalități de comunicare și de exprimare a ideilor tale.

Fiți atent la impulsurile neașteptate: Uranus poate aduce schimbări surprinzătoare. Asigură-te că îți evaluezi opțiunile înainte de a lua decizii importante.

Construiți pe fundații solide: Deși schimbările pot veni brusc, asigură-te că construiești pe fundații solide și că iei în considerare aspectele practice ale implementării acestor schimbări.

Joi – 30 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 03:32:41 Luna intră în Pești

Avem în tranzit câteva zile Jupiter în Gemeni in trigon cu Pluton retrograd în Vărsător:

Explorează și Comunică: Este un moment bun pentru a explora noi idei și a comunica cu ceilalți. Jupiter în Gemeni te încurajează să dialoghezi, iar Pluton retrograd sugerează că această comunicare te poate conduce către descoperiri profunde.

Fii deschis la transformare: Trigonul indică faptul că transformarea poate fi pozitivă și armonioasă. Fii deschis la schimbare și la noi perspective.

Profită de Oportunități: Jupiter tinde să aducă oportunități, iar trigonul cu Pluton sugerează că aceste oportunități pot avea un impact profund. Fii atent la ocaziile de creștere și dezvoltare.

Reevaluează și Reflectează: Pluton retrograd indică un moment de introspecție. Profită de această perioadă pentru a-ți reevalua obiectivele și pentru a reflecta asupra schimbărilor profunde din viața ta.

Vineri – 31 mai 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Venus și Soarele în Gemeni sunt aproape de conjuncție exactă:

Comunică Deschis: Această conjuncție favorizează comunicarea. Fii deschis la discuții, exprimă-ți ideile și explorează relații noi.

Fii Sociabil și Prietenos: Este un moment bun pentru a ieși, a cunoaște oameni noi și a socializa. Farmecul și carisma aduse de Venus și Soare în Gemeni pot face aceste interacțiuni plăcute.

Explorează Creativitatea: Dacă ai o pasiune artistică sau creativă, este o perioadă excelentă pentru a o explora. Venus în Gemeni poate aduce inspirație, iar Soarele, energia necesară pentru a pune aceste idei în practică.

Menține Flexibilitatea: Gemeni este un semn adaptabil, deci fii deschis la schimbare și la noi experiențe. Conjuncția sugerează că diversitatea și flexibilitatea pot aduce beneficii.

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  sau direct pe canalul de Youtube la rubrica Mulțumire.  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o primăvară frumoasă!

Monica Lazăr

Astrolog