Evenimentele lunii:

ZODIILE vedete ale lunii : BERBEC și TAUR

SOARELE intră în zodia TAURULUI la data de 20 aprilie 2018 la ora 06 :13.

LUNA tranzitează zodiile așa cum sunt descrise mai jos:

2 aprilie la ora 01 :58 – Luna intră în Scorpion

4 aprilie la ora 09 :55 – Luna intră în Săgetător

6 aprilie la ora 21 :02 – Luna intră în Capricorn

9 aprilie la ora 10 :02 – Luna intră în Vărsător

11 aprilie la ora 21 :40 – Luna intră în Pești

14 aprilie la ora 06 :40 – Luna intră în Berbec

16 aprilie la ora 11 :51 – Luna intră în Taur

18 aprilie la ora 15 :03 – Luna intră în Gemeni

20 aprilie la ora 17 :27 – Luna intră în Rac

22 aprilie la ora 20 :09 – Luna intră în Leu

24 aprilie la ora 23 :41 – Luna intră în Fecioară

27 aprilie la ora 04 :13 – Luna intră în Balanță

29 aprilie la ora 10 :12 – Luna intră în Scorpion                                                     

FAZELE LUNII (ora locala a României):

LUNA NOUA în BERBEC se întâmpla pe 16 aprilie 2018 la 04:57:

E momentul unui nou început și o invitație în a avea curaj să treceți la treabă, să faceți un salt important în evoluția voastră. Luna fiind în conjuncție cu Uranus are rolul de a elibera o energie și un entuziasm fără margini și oportunitatea unei schimbări neașteptate. Veți avea revelația despre sinele adevărat și scopul vostru superior, fiind o evaluare a experienței ultimilor șapte ani. Mercur revine în mers direct ceea ce arată că e cazul sa mergeți tot înainte, cu curaj.

Marte, Saturn, Pluton în Capricorn arată că această Lună Nouă este un timp de început nu numai puternic, ci și complementar, invitându-vă la planificare, perseverență și a gândirii strategice, pe termen lung. Este vorba de asumare a unui risc strategic, sună ciudat nu ?

LUNA PLINĂ în SCORPION se întâmpla pe 30 aprilie 2018 la 03:58:

Această Lună Plină dezvăluie ceea ce trebuie sa eliberați pentru a vă putea pune dorințele în realitate. Scorpionul reprezintă faza procesului creativ care arată mai mult ca o distrugere, dar în cele din urmă servește viață nouă. Luna este în cădere în Scorpion, deci aveți ocazia să eliberați ceea ce nu vă mai servește în evoluția proprie. Nu este un moment plăcut, dar este inevitabil și util pentru fiecare dintre voi. Jupiter retrograd în Scorpion ( între 8 martie  și 10 iulie) vă face să căutați și să descoperiți comoara îngropată – părțile din voi pe care le-ați  ascuns și care dețin cea mai mare putere. Jupiter și Neptun în Pești, împreună cu Luna Plină în Scorpion vă ajută să vă creșteți receptivitatea față de acest flux de energie vindecătoare și iluminată prin meditație, rugăciune sau o perioadă petrecută în liniște în apropierea unei ape curgătoare.

Tranzitele planetei MERCUR:

MERCUR în BERBEC până pe 13 mai 2018, cuprinzând o perioadă de retrogradare, astfel:

Mercur in stație retrogradă în Berbec 22 martie,

Mercur in mișcare retrogradă în Berbec 24 martie,

Mercur in stație directă în Berbec 15 aprilie,

Mercur in mișcare direct în Berbec 17 aprilie.

In perioadele de retrogradare a planetei Mercur sunt afectate în general comunicarea, comunicațiile (pe orice cale), aparatele care se alimentează cu energie dar și gândirea și logica vă poate juca feste. În general, ceea ce doriți să transmiteți nu e bine înțeles sau este înțeles greșit cu totul, iar de aici pot apărea controverse și discuții în contradictoriu. Tranzacțiile importante în aceste perioade este bine sa fie amânate, iar dacă sunteți puși în situația de a semna un contract sau un document important este de preferat sa citiți cu mare atenție documentul. Dacă nu înțelegeți ceva întrebați un specialist cu experiență în domeniul respectiv (avocat, consilier, contabil etc). Amânați deciziile importante și nu lansați afaceri sau produse noi. Este de preferat să amânați cumpărarea de aparate electrice în perioada de retrogradare deoarece vă puteți trezi cu anumite defecte ascunse care vă afectează când vă e lumea mai dragă.

Tranzitele planetei VENUS:

VENUS în TAUR (în domiciliu) între 1 și 24 aprilie: dragostea și stabilitatea materială merg mână în mână. Nu vă hazardați în relații facile și fără rost. Stabilitate emoțională și chef de a vă trai viața frumos.

Tranzitele planetei MARTE:

MARTE în CAPRICORN (în exaltare) până pe 17 mai: sunteți perseverenți, ambițioși, eficienți, responsabili, organizați și foarte dedicați proiectelor în care vă implicați. Rezultate foarte bune cu pe termen lung. Cu Marte în semn de exaltare și Saturn în domiciliu, aceasta este o plantare deosebit de puternică a semințelor, atunci când puteți valorifica concentrarea, forța și persistența Capricornului pentru a vă atinge obiectivele.

JUPITER a intrat in SCORPIONULUI și tranzitează acest semn până la 8 noiembrie 2018 ora 14 :21: Secrete descoperite care duc la tot felul de scaldaluri, despre sex, finante, servicii secrete si politica. Filmul House of Cards o sa para plictisitor. Altfel spus, viata bate filmul! Totusi sunt favorizare studiile si cercetarea in domenii ca inginerie, chimie, esoterism, descoperirea de noi resurse naturale sub (ex. petrol), psihanaliza, practici spirituale care presupun transformare interioara (alchimie interna), aflarea de secrete. Valorificarea unor mosteniri. Cum actionează JUPITER in SCORPION pentru fiecare zodie/ascendent aflati aici :https://soundcloud.com/user-982808548/intrarea-lui-jupiter-in-scorpion?in=user-982808548/sets/planete

În perioada 8 martie – 12 iulie 2018 Jupiter intră în ciclul de retrogradare, astfel :

Jupiter în stație retrogradă în Scorpion 8 martie,

Jupiter în mișcare retrogradă în Scorpion 10 martie,

Jupiter în stație directă în Scorpion 10 iulie,

Jupiter în mișcare directă în Scorpion 12 iulie.

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter oamenii au tendința de a învață din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergură. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind în domiciliu este mult mai eficient continuă să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii. Încălcarea regulilor și aberațiile realizate de autorități dar și lipsa de responsabilitate în propria viață vor fi sancționate de Saturn. Să nu uităm că ultimul tranzit al lui Saturn în Capricorn a fost intre 1988 și 1991, perioada căderii Zidului Berlinului și a schimbării regimurilor comuniste, dezmembrarea Uniunii Sovietice, mitinguri pro-democratice în Piața Tienanmen, Angajamentul lui F. W. de Klerk de a renunța la apartheid la învinuirea sa în calitate de președinte al Africii de Sud și la decizia Organizației Mondiale a Sănătății de a elimina homosexualitatea din lista de boli.

Pana pe 7 noiembrie 2018 AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza AXA LEU-VARSATOR si ii pune la treaba mai ales pe nativii zodiei LEU, in dezvoltarea unor abilitati noi si folosirea creativitatii si a talentelor. Cum actioneaza aceasta axa aflati din prezentarea audio aici :

https://soundcloud.com/user-982808548/axa-nodurilor-lunare-leu-varsator-9-mai-2017

Descopera serviciile astrologice:

Consultatii astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lectii audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lectii video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte electronică (E-book) găsiți aici: https://cerulinstelat.ro/ebook-1-cerul-instelat-in-2018/

Să aveți un an minunat, cu sănătate și multe bucurii!

Monica Lazar

Astrolog