Vineri – 1 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

VENUS tranzitează zodia VĂRSĂTORULUI până la 11 martie: Este un moment potrivit pentru a explora pasiunile tale, pentru a-ți exprima dorințele și pentru a investi energie în relațiile relevante. Fii deschis la schimbările care pot apărea în sfera relațională și lasă-te ghidat de intuiție. Poți avea experiențe intense, dar și transformative în domeniul iubirii, al relațiilor dar și în plan financiar. De aceea este important să fii conștient de propriile tale sentimente și să comunici deschis cu cei din jur.

Se creează în primele 3 zile ale lunii martie o cuadratură între Venus în Vărsător și Uranus în Taur.  Așa că Venus, cea mai senzuală și iubitoare planetă, zice: „Hei, Uranus, bătrâne, ce mai faci acolo în Taur?”

Uranus, cu obiceiul său neconvențional, răspunde: „Păi, mă ocup de afaceri serioase aici, Venus. Ai vreo problemă cu asta?”

Venus face o piruetă extravagantă și zice: „Nu, nu, dar nu-ți pare că ai avea nevoie de un pic mai multă pasiune și libertate în viața ta?”

Uranus ridică o sprânceană și spune: „Hmm, poate ai dreptate. Dar tu nu crezi că ești cam prea… ciudată pentru gusturile mele de acum?”

Venus râde și spune: „Haide, Uranus, trebuie să îți deschizi inima către experiențe noi! Poate ar trebui să încerci să te relaxezi și să te bucuri mai mult de plăcerile vieții.”

Uranus reflectează pentru o clipă și apoi zâmbește: „Ei bine, poate că ai dreptate, Venus. Poate că ar trebui să renunț puțin la rigiditatea mea și să mă las dus de valul tău de pasiune și creativitate!”

Și așa, în timp ce Venus și Uranus se joacă împreună în acest dans cosmic, cuadratura lor înflorește într-o explozie de energie și idei neașteptate, aducând un aer proaspăt și plin de viață în universul nostru cosmic! Mai pe românește, mesajul acestui aspect este să nu-ți fie frică de aspecte mai tensionate, pentru că ele de multe ori duc la schimbări necesare.

Sâmbătă – 2 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 15:56:09 Luna intră în Săgetător.

Saturn este de ceva vreme în Pești și s-a cam aglomerat situația, fiind aici și Soarele, Mercur și Neptun. Într-o zi, în adâncurile întunecate ale oceanului cosmic, Saturn, Soarele, Mercur și Neptun s-au adunat pentru o întâlnire epică în semnul Peștilor.

Saturn, bătrânul serios și responsabil, începe: „Bine ați venit, tovarăși! Astăzi discutăm despre structură, disciplină și… unde este fișa cu ordinea de zi?”

Soarele, mereu plin de entuziasm, răspunde: „Scuze, am uitat să o aduc. Dar nu contează! Haideți să ne lăsăm pur și simplu duși de fluxul cosmic și să vedem ce se întâmplă!”

Mercur, mereu alert și agitat, adaugă: „Da, da, și să nu uităm să comunicăm clar și eficient! Dar nu uitați că trebuie să fim flexibili în procesul nostru!”

Între timp, Neptun, visătorul încântător, privește absent în spațiu și murmura ceva despre pescăruși care cântă și vise misterioase.

Saturn își freacă fruntea, simțind deja că această întâlnire nu va fi deloc conformă planului său. „Bun, bun, hai să încercăm să ne concentrăm. Ce propuneri avem pentru gestionarea resurselor noastre?”

Soarele începe să cânte o melodie despre abundanță și prosperitate, în timp ce Mercur jonglează cu idei și propuneri într-un ritm rapid, iar Neptun continuă să se îmbăieze în valurile de imaginație și iluzie.

În cele din urmă, Saturn renunță și se alătură dansului cosmic, realizând că uneori trebuie să te lași pur și simplu purtat de curentul vieții.

Și astfel, sub influența Peștilor, acești patru stăpâni ai cosmosului se contopesc într-o simfonie dusă de valuri, în care planurile rigide sunt înlocuite cu fluiditatea și farmecul imprevizibil al universului!

Duminica – 3 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi la ora 17:23:00 avem Ultimul Pătrar în Săgetător: este momentul potrivit pentru explorări emoționale și spirituale profunde, căutând înțelegerea și confortul în călătorii interioare și exterioare, precum și în relațiile și parteneriatele care au o dimensiune profundă și mistică. Ar putea exista unele tensiuni sau provocări în legătură cu găsirea echilibrului între nevoile emoționale și cele ale relațiilor, dar și o puternică capacitate de a depăși aceste obstacole cu înțelepciune și încredere.

Că tot e zi de sărbătoare ia să vezi cu ce se mănâncă Soarele în Pești.

Imaginează-ți o ființă solară în mijlocul oceanului, fluturând cu o coadă de pește în loc de picioare! Este ca și cum Soarele ar fi decis să își ia o vacanță exotica și s-a hotărât să se transforme într-un zeu al mărilor pentru o vreme.

Acum, Soarele este obișnuit să strălucească și să arate puterea și determinarea în semnul zodiacal al Leului, dar în Pești, el devine mai degrabă un visător și un contemplativ. Imaginează-ți-l stând pe o stâncă în mijlocul oceanului, privind apusurile spectaculoase și visând la aventurile cosmice.

Dar să nu uităm că Peștii sunt și un semn extrem de empatic și sensibil. Deci, Soarele în Pești ar putea să împrumute aceste calități și să fie mai deschis la nevoile și emoțiile celor din jur. Poate că ar organiza chiar și un concert de chitare pe plajă sau ar dansa sub lumina lunii cu delfinii!

Totuși, trebuie să recunoaștem că, uneori, Soarele în Pești poate fi un pic prea visător și evaziv. Poate că uită de responsabilitățile sale sau se pierde în lumea imaginației, lăsând toate planurile concrete pe undeva în valuri.

Luni – 4 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Luna

Azi Luna în Săgetător formează o cuadratură cu Mercur în Pești, astfel intră într-o încurcătură cosmică. Luna, îmbrăcată în toată splendoarea sa aventuroasă, își ține săgeta într-o mână și harta cu planurile sale de călătorie în cealaltă, în timp ce Mercur, mai degrabă zburdalnic și visător în semnul Peștilor, își scufundă capul în nori și încearcă să găsească soluții imaginative la probleme.

În mod normal, Luna în Săgetător ar fi plină de entuziasm și dorința de a explora lumea, dar când intră în cuadratură cu Mercur în Pești, lucrurile devin un pic… ciudate. Luna sare de colo-colo, agitând harta ei cu planuri nebunești, dar Mercur este atât de pierdut în visare încât pare că uită de realitate.

Așa că imaginează-ți Luna strigând: „Hai să plecăm într-o aventură peste mări și țări!”, iar Mercur răspunde: „Așa să fie! Dar nu știu exact pe unde ne îndreptăm… poate că ar trebui să ne lăsăm purtați de fluxul universului!”

Și așa, în loc să se ajungă la un plan concret, cei doi se pierd într-o discuție filozofică despre semnificația călătoriei și destinației. În cele din urmă, Luna în Săgetător se plictisește și se urcă pe calul ei albastru și zboară în căutarea unei noi aventuri, iar Mercur își continuă călătoria sa imaginativă, plină de idei neconvenționale și visări fără limite.

Azi la ora 23:15:01 Luna intră în Capricorn (în exil).

Marți – 5 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

MARTE tranzitează zodia VĂRSĂTORULUI până la 23 martie 2024. Iată câteva caracteristici ale acestui tranzit scrise într-o variantă amuzantă:

Este ca și cum Marte ar fi decis să-și îmbrace armura cu un strop de excentricitate și să-și ia o pauză de la bătălii pentru a se dedica unor cauze nobile sau experimente sociale îndrăznețe.

Așa că, în loc să se lupte în mod tradițional, Marte în Vărsător ar putea alege să își manifeste energia prin proteste îndrăznețe, acțiuni de caritate sau chiar prin inventarea unor gadgeturi futuriste. Poate că își ia un elicopter cu rachete pentru a distribui pizza celor înfometați, sau poate că organizează un flashmob cosmic pe Marte, atrăgând atenția întregului sistem solar! Și Elon Musk este implicat în treaba asta, clar!

În plus, Marte în Vărsător ar putea să fie puțin impulsiv și rebel. Poate că începe să-și picteze armura în culori stridente sau să își personalizeze sabia laser cu autocolante haioase. Nu ar fi surprinzător să îl vezi pe Marte luând parte la un marș pentru drepturile roboților sau la un concert de muzică intergalactică.

În esență, Marte în Vărsător aduce un val de energie neașteptată și inovatoare în cosmos. Poate că nu urmează regulile obișnuite ale luptei, dar cu siguranță este pregătit să facă o diferență și să își facă cunoscută prezența în stilul său unic și excentric!

Miercuri – 6 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

MERCUR tranzitează zodia PEȘTILOR până la 10 martie și printre altele formează și o conjuncție aplicantă cu Neptun în Pești.

Mercur și Neptun sunt într-o întâlnire cosmică în zodia Peștilor. Mercur, obișnuit să fie destul de analitic și comunicativ, și-a pus costumul de scafandru și încearcă să înoate prin oceanul profund al imaginației și intuiției.

Neptun, pe de altă parte, își amintește că a uitat să-și răspândească sclipirile și, în loc să fie înălțat pe un nor de visare, se trezește la o petrecere subacvatică cu sirene și pești excentrici.

Așadar, în timp ce Mercur încearcă să găsească răspunsuri logice la întrebările sale, Neptun îi șoptește lucruri enigmatice și confuze în ureche, ceea ce îl face pe Mercur să se simtă ca și cum ar încerca să decodeze un mesaj secret din balonul unui pește.

Într-un moment, Mercur își spune: „Haide, Neptun, trebuie să rămânem concentrați și să ne concentrăm asupra realității!”

Dar Neptun se întoarce cu un zâmbet visător și spune: „Realitatea este doar un val în vastul ocean al iluziei, dragă Mercur.”

Și astfel, cei doi continuă să plutească în lumea lor de visare și imaginație, creând un amestec straniu și fascinant de gânduri și idei, care să sperăm că vor aduce o doză de magie și creativitate în universul nostru!

Joi – 7 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 02:38:21 Luna intră în Vărsător.

Jupiter formează o conjuncție aplicantă lungă ca un secol de post cu Uranus în zodia Taurului. Iar conjuncția exactă cu Uranus in Taur se va întâmpla la gradul 21°49 la 21 aprilie 2024 la ora 04:02:09.

Așadar, Jupiter și Uranus se întâlnesc în Taur pentru o petrecere neconvențională. Jupiter, regele expansiunii și al aventurii, sosește cu un covor zburător din tapițerie și cu o listă de activități neobișnuite. Între timp, Uranus, rebelul cosmic cu o minte excentrică, se apropie pe un skateboard electric, îmbrăcat în haine intergalactice.

Jupiter, încercând să aducă un strop de bogăție și extravaganta taurină, aduce un meniu cu mâncăruri exotice și băuturi scumpe, sugerând să petreacă în stil mare.

Dar Uranus, întotdeauna adeptul inovației și schimbării, vine cu idei bizare precum să servească desertul într-un sandwich cu pâine prăjită cu cremă de brânză și jelly de ardei iute.

În timp ce Jupiter încearcă să mențină echilibrul și tradiția, Uranus își dă frâu liber imaginației și experimentării, sugerând să danseze pe muzică techno în mijlocul unui lan de porumb.

În cele din urmă, cei doi se întâlnesc în mijlocul taurului cosmic și decid să îmbine cele mai bune idei ale lor: o petrecere extravagantă, cu mâncăruri inedite, dansuri excentrice și multe surprize neașteptate. Astfel, conjuncția lor în Taur devine o ocazie de bucurie, aventură și inovație, unde totul este posibil și nimic nu este prea nebunesc!

Tare sunt curioasă ce faci tu cu această conjuncție aplicantă? Ce casă din harta ta natală activează?

Vineri – 8 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Astrologul elenistic Vettius Valens scria despre Venus ca este dorință și iubire. Ea indică mama și îngrijirea. Ea conferă preoții, supravegherea școlară, funcții înalte cu dreptul de a purta un inel de aur sau o coroană, veselie, prietenie, camaraderie, achiziția de proprietăți, cumpărarea de ornamente, acorduri avantajoase, căsătorii, voci plăcute, pasiune pentru muzică, cântat dulce, frumusețe, pictură, amestecarea culorilor atât în broderie, vopsire, cât și în prepararea unguentelor. Venus creează inventatorii și maeștrii acestor meserii, precum și meșteșugul sau comerțul, și munca în smaralde, pietre prețioase și fildeș. Vedeți stilul scrisului de pe vremea acestui autor o are. Se înțelege că era adaptat la perioada în care el a trăit, dar asta nu înseamnă că nu putem folosi informații valoaroase din opera sa.

Vettius Valens a fost un astrolog roman care a trăit în secolul al II-lea d.Hr și Este cunoscut pentru lucrarea sa monumentală intitulată „Anthologiae”, cunoscută și sub numele de „Antologie Astrologică”. Această lucrare este una dintre cele mai importante surse de informații despre practica și teoria astrologiei elenistice.

Valens a trăit într-o perioadă în care astrologia a fost la apogeul său în lumea mediteraneană, fiind integrată în filosofie și practică religioasă. „Anthologiae” oferă detalii despre diferitele tehnici astrologice utilizate în acea epocă, precum și interpretări ale pozițiilor planetelor în diversele case ale unei hărți natale.

Lucrarea lui Valens este valoroasă pentru că nu se limitează doar la teoria astrologică, ci oferă și exemple concrete de interpretare a hărților natale ale unor personalități contemporane sau istorice, ceea ce oferă o imagine mai clară asupra modului în care astrologia era practicată în acea perioadă.

De asemenea, „Anthologiae” furnizează informații despre contextul cultural și social în care astrologia era practicată în antichitate, inclusiv referințe la credințele religioase și filosofice ale vremii.

Astăzi, lucrările lui Vettius Valens sunt studiate și apreciate de către astrologi și cercetători interesați de istoria și evoluția astrologiei în lumea antică.

Sâmbătă – 9 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 15:03:22 – Luna intră în Pești

MERCUR tranzitează zodia BERBECULUI între 10 martie și 15 mai și va avea și un ciclu de retrogradare. Iată principalele etape ale acestui tranzit: https://youtu.be/l5pAwdmRRW4?si=v9BPW4HkFAhQTjfi

10 martie la ora 06:02:54 Mercur intră în zodia Berbecului

1 aprilie la ora 01:14:28 Mercur intră în perioadă de stație retrogradă

3 aprilie la ora 01:14:28 Mercur intră în perioadă de retrogradare

24 aprilie la ora 15:54:06 Mercur intră în perioadă de stație directă

26 aprilie la ora 15:54:06 Mercur revine în mers direct

15 mai la ora 20:05:08 Mercur intră în zodia Taurului

Duminică – 10 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

10 martie la ora 11:00:00 Luna Noua in Pești și poate aduce următoarele posibile evenimente: acest moment de introspecție profundă, de conectare la nivel emoțional și spiritual cu cariera și cu statutul public, și de inițiere a proiectelor care au o dimensiune mistică, altruistă și inspirațională. Totuși, este important să fie gestionate cu atenție iluziile și confuziile care ar putea să apară și să se mențină o anumită ancorare în realitate pentru a nu risca să fim conduși de vise și speranțe nerealiste.

Marte în Vărsător în cuadratură cu Uranus în Taur la gradul 19°51 în 10 martie 2024 la ora 00:29:54

Luni – 11 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Luna

Azi la ora 02:19:14 Luna intră în Berbec.

VENUS tranzitează zodia PEȘTILOR (în exaltare) între 11 martie și 5 aprilie fiind în exaltare. Iată cum ar putea funcționa acest tranzit având în vedere cum arată harta momentului:

Sensibilitate și romantism: Venus în Pești adaugă o notă de sensibilitate, romantism și empatie în modul în care o trăim și experimentăm dragostea și plăcerile romantice. În casa a 5-a, care este asociată cu iubirea, pasiunea și expresia creativă, acest tranzit poate amplifica aceste calități, fiind mai deschiși la conexiuni romantice profunde și la experiențe artistice și estetice.

Imaginație și creativitate: Peștii sunt guvernați de Jupiter dar și de Neptun, planeta iluziei și a imaginii, iar Venus în Pești poate aduce o puternică creativitate și inspirație în viața artistică și în exprimarea artistică. În casa a 5-a, această energie poate manifesta ca o dorință de a se exprima prin artă, muzică, teatru sau alte forme de creație, și poate aduce idei și inspirație neașteptate.

Dorință de distracție și plăcere: Casa a 5-a este și casa plăcerilor, a jocurilor și a divertismentului, iar Venus în Pești poate aduce o dorință crescută de a ne bucura de viață. Suntem încurajați să explorăm noi hobby-uri, să ne distrăm în moduri creative și să ne conectăm cu plăcerile și bucuriile vieții într-un mod mai profund și mai intens.

Având în vedere că avem în Pești și planetele Saturn și Soare suntem încurajați să ne valorificăm creativ și eficient talentele și abilitățile.

Marți – 12 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi Marte în Vărsător formează un sextil cu Luna în Berbec:

Este ca și cum ai pune un motor de rachetă în spatele unei mașini de curse – o combinație explozivă și plină de viteză!

Așa că, în timpul acestui tranzit, te poți aștepta să te simți ca un supererou cu o capă în spate, gata să zbori prin ceruri sau să înfrunți orice obstacol care îți stă în cale. Cu Marte în Vărsător, ești pe deplin gata să aduci inovația și rebeliunea în orice acțiune întreprinzi. Ai idei nebunești și curajul de a le pune în practică. Este ca și cum ai fi un inventator nebun care își construiește propriul avion în curte din bucăți de fier vechi!

Și apoi, când adaugi Luna în Berbec în mix, lucrurile devin cu adevărat explozive! Emoțiile tale sunt ca niște flăcări fierbinți, gata să ardă tot ce întâlnesc în cale. Ai chef să pornești în aventuri nebunești și să cucerești lumea cu entuziasmul tău contagios. Este ca și cum ai fi într-un maraton emoțional, unde fiecare moment este intens și plin de adrenalină!

Deci, în timpul acestui tranzit, aruncă-te în acțiune cu toată inima ta! Explorează idei noi, îndrăznește să faci lucruri pe care nu le-ai mai încercat înainte și bucură-te de fiecare moment al acestei călătorii nebunești numită viață!

Miercuri – 13 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 02:28:14 Luna intră în Taur (în exaltare).

Azi Mercur în Berbec nu face niciun aspect relevant cu alte planete, adică este de capul lui!

Gândurile noastre devin ca niște săgeți care zboară prin aer – sunt rapide, directe și pline de energie. Nu mai este timp pentru bâlbâieli sau preambuluri; este momentul să spui exact ce vrei și să o faci rapid! Este ca și cum ai avea o mașină de curse în mintea ta, iar cuvintele sunt combustibilul care îți dă puterea să accelerezi în față.

Apoi, te poți simți ca și cum ai fi într-un film de acțiune – fiecare decizie este luată pe loc, iar reacțiile tale sunt la fel de rapide ca și fulgerul. Este momentul să te lansezi în aventură fără să te uiți înapoi! Ai curajul și determinarea necesară să îți urmezi pasiunile și să faci lucrurile pe care le-ai tot amânat.

Și nu uita de impulsivitatea caracteristică lui Berbec! Cu Mercur în Berbec, este ușor să te lași prins în valul acțiunii și să începi proiecte noi înainte să te gândești prea mult. Este ca și cum ai fi într-o furtună de idei, iar tu ești în centrul ei, gata să faci o explozie de creativitate și entuziasm.

Deci, dacă simți că mintea ta este ca un tobogan de alunecare fără frână în timpul acestui tranzit, nu-ți face griji! Este doar Mercur în Berbec care îți arată că viața este o aventură și că trebuie să te bucuri de fiecare moment cu toată inima ta!

Joi – 14 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi Luna în Taur (în exaltare) creează o conjuncție cu Jupiter și Uranus.

Este ca și cum ai avea o cină elegantă la lumina lunii, cu un pic de artificii și surprize din partea lui Jupiter și Uranus!

În primul rând, Luna în Taur aduce un festin de confort și bunăstare. Este ca și cum ai fi înconjurat de plăceri senzuale și de confortul unei perne pufoase. Este momentul perfect pentru a te relaxa și a te bucura de lucrurile bune din viață, precum o masă delicioasă sau o plimbare în natură.

Și apoi intră în scenă Jupiter, marele petrecăreț al zodiacului! El aduce cu el un surplus de bucurie și optimism. Este ca și cum ai avea un șampanie care se revarsă dintr-o corn de unicorn – plin de strălucire și entuziasm!

Dar așteaptă, nu te opri aici, pentru că Uranus se alătură petrecerii! El este ca un nebun care aduce o doză sănătoasă de imprevizibilitate și excitație. Este ca și cum ai avea artificii care se aprind în mod neașteptat pe cer, aducând un strop de surpriză în fiecare moment!

Deci, în timpul acestei conjuncții, poți simți că ești pe punctul de a exploda de bucurie și entuziasm! Este ca și cum ai fi într-un carusel cosmic, în care fiecare tur te aduce într-o nouă aventură plină de farmec și surprize.

Deci, dacă te găsești că te afli în mijlocul acestei petreceri cosmice, nu-ți face griji! Este doar Luna în Taur, Jupiter și Uranus care îți arată cât de minunată poate fi viața atunci când te lași purtat de valul bucuriei și al surprizelor!

Vineri – 15 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

La ora 05:15:36 – Luna intră în Gemeni

Până la 22 martie avem o conjuncție aplicantă între Venus și Saturn în Pești

O poveste de dragoste între o balerină visătoare și un contabil care își petrece timpul în cărți contabile sub apă!

Așadar, când Venus și Saturn se întâlnesc în Pești, este ca și cum ai avea o mare de emoții și dorințe romantice, dar cu o adiere subtilă de restricții și responsabilități. Este ca și cum ai încerca să ai o petrecere romantică pe un vapor care navighează pe un ocean de sentimente.

În primul rând, Venus în Pești aduce un val de romantism și sensibilitate. Este ca și cum ai fi înconjurat de o atmosferă de vis și magie, în care fiecare detaliu este plin de frumusețe și mister. Este momentul perfect pentru a-ți declara dragostea sau pentru a-ți exprima creativitatea într-un mod romantic.

Dar apoi apare Saturn, însoțit de sarcinile și obligațiile sale caracteristice. El este ca un tată sever care te trage înapoi la realitate și te amintește de limitele și responsabilitățile tale. Este ca și cum ai încerca să înoți împotriva curentului romantic, în timp ce Saturn îți ține strâns coarda de siguranță.

Deci, în timpul acestei conjuncții, poți simți că ești într-o balanță subțire între visare și realitate, între romantism și responsabilitate. Este ca și cum ai dansa în ploaie, fiind împărțit între sentimentele tale profunde și nevoia de a te conforma normelor și așteptărilor sociale.

Dacă te afli în mijlocul acestei contradicții romantice, nu-ți face griji! Este doar Venus și Saturn care încearcă să găsească un echilibru între dragoste și datorie în lumea lor de visuri și responsabilități.

Sâmbătă – 16 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi Venus și Saturn în Pești formează o cuadratură cu Luna în Gemeni

Venus în Pești este ca o divă a frumuseții și iubirii, plutind grațios prin lumea viselor și a pasiunilor. Este ca și cum ai avea o balerină încântătoare care dansează în lumina lunii, aducând o notă de magie și romantism în aer.

Dar atunci apare Saturn, îndărătnicul disciplinat, care aduce cu el sarcini și restricții. El este ca și cum ai avea un director de operă inflexibil, care cere o execuție perfectă și nu tolerează niciun derapaj.

Și apoi intră Luna în Gemeni, ca un trubadur vorbăreț care jonglează cu idei și emoții ca niște mingi de circ. Este ca și cum ai avea un maestru al conversației care își folosește cuvintele ca niște globuri colorate, aducând o notă de ușurință și schimbare în atmosferă.

Deci, în timpul acestei cuadraturi, poți simți că te afli în mijlocul unui spectacol teatral, în care pasiunea și restricțiile se ciocnesc într-un dans dramatic. Este ca și cum ai fi prins într-un triunghi amoros între romantismul viselor, disciplina rece și fluturări nebunești ale minții.

Deci, dacă te simți un pic debusolat în timpul acestui tranzit, nu-ți face griji! Este doar Venus, Saturn și Luna care își joacă rolurile în piesa lor cosmică, aducând un strop de dramă și haz în viața ta!

Duminică – 17 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

17 martie la ora 06:10:00 – Primul Pătrar în Gemeni:  este un moment de explorare profundă a emoțiilor, identității și a relației cu mediul de acasă și cu familia. Totuși, este posibil să existe și provocări în gestionarea comunicării și a găsirii unui echilibru între raționalitate și intuiție, având în vedere influența puternică a Neptunului în Pești și a aspectelor tensionate cu Lună și Soare. Este important să fii conștient de iluziile sau confuziile care ar putea să apară și să găsești modalități să navighezi cu înțelepciune și încredere în această perioadă.

Azi la ora 11:40:25 Luna intră în Rac (în domiciliu).

Luni – 18 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi Venus și Saturn în Pești formează un trigon cu Luna în Rac.

Venus în Pești este ca o zână plină de farmec care îmbrățișează lumea cu tandrețe și frumusețe. Este ca și cum ai avea o balerină dansând în luminile scăzute ale unei săli de bal subacvatice.

Și apare Saturn, mâna dreaptă serioasă a universului, care aduce cu el un simț puternic al responsabilității și al ordinei. Este ca și cum ai avea un profesor de dans strict care te îndeamnă să păstrezi pașii și să nu te abati de la coregrafie.

Dar apoi avem Luna în Rac, cea mai emoțională dintre toate, care aduce o doză sănătoasă de sensibilitate și grijă. Este ca și cum ai avea o mamă iubitoare care te îmbrățișează și îți dă un bol cu supă de pui atunci când ai nevoie de confort.

Deci, în timpul acestui trigon, poți simți că ești prins în mijlocul unei serate romantice subacvatice, în care sentimentele curg liber, iar regulile sunt puțin mai relaxate. Este ca și cum ai fi într-un film romantic, cu toate momentele de dragoste și râs și nicio dramă.

Marți – 19 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 21:32:42 Luna intră în Leu.

În astrologia elenistică, Marte indică forța, războaiele, jafurile, strigătele, violența, prostituția, pierderea proprietății, exilul, alungarea, străinătatea de părinți, capturarea, decesul soțiilor, avorturile, aventurile amoroase, căsătoriile, pierderea bunurilor, minciunile, speranțele zadarnice, jafurile cu forță, banditismul, jafurile, certurile între prieteni, mânia, luptele, abuzul verbal, ura, procesele. Marte aduce crime violente, tăieri și vărsare de sânge, atacuri de febră, ulcerare, furuncule, arsuri, lanțuri, tortură, masculinitate, jurăminte false, rătăcire, ambasade în circumstanțe dificile, acțiuni implicate cu focul sau fierul, lucrări meșteșugărești, zidărie. În plus, Marte provoacă comenzi, campanii și conducere, infanteriști, guvernatorii, vânătoarea, vânatul sălbatic, căderi de la înălțimi sau de pe animale, vedere slabă, accidente vasculare cerebrale. Din părțile corpului, Marte domnește asupra capului, organelor genitale; din părțile interne, domnește asupra sângelui, canalelor spermatice, bilei, eliminării excrementelor, părților din spate și partea inferioară. Controlează partea dură și bruscă. Din materiale, domnește asupra fierului, decorației vestimentare (datorită Berbecului), precum și vinului și fasolei. Este de secta nocturnă, de culoare roșie și gust acru.

Miercuri – 20 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

SOARELE intră în zodia BERBECULUI la data de 20 martie 2024 la ora 05:06:22. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului BERBEC în acest #astrovlog: https://youtu.be/curEUiYFZ3I?si=oVS_ktuUMRujYwCQ

Aici am scris un articol despre ce reprezintă Echinocțiu de Primăvară: https://cerulinstelat.ro/despre-echinoctiu-de-primavara/

Aflați în acest #astrovlog despre zodia BERBEC reprezentată în tarot:

https://youtu.be/bd8UxPb7vc8?si=fB-LuRHoCuFRfwB-

Joi – 21 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi se creează o cuadratură între Jupiter și Uranus în Taur cu Luna în Leu.

Jupiter în Taur este ca un chef de VIP-uri care aduce cu el o dorință nesățioasă de a se bucura de plăcerile vieții. Este ca și cum ai avea un chef necontenit de mâncare și băutură, fără nicio limită sau măsură.

Dar apoi apare Uranus, nebunul din curtea cosmică, care aduce o doză sănătoasă de haos și surprize. Este ca și cum ai avea un magician care aruncă petarde și scântei peste tot, provocând un val de entuziasm și uimire.

Și acum, Luna în Leu intră în scenă, ca o regină a dramei care își cere locul în lumina reflectoarelor. Este ca și cum ai avea o divă de teatru care strălucește pe scenă și își ia rolul în serios, cerând să fie admirată și adorată.

În timpul acestei cuadraturi, poți simți că ești prins în mijlocul unui circ cosmic, în care toate regulile sunt aruncate pe fereastră, iar fiecare moment este plin de surprize și entuziasm. Este ca și cum ai fi într-un film de acțiune, cu toate efectele speciale și exploziile din lume.

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în BERBEC:

Vineri – 22 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Azi Marte în Vărsător este în opoziție cu Luna în Leu.

Marte în Vărsător este ca un revoluționar cu o idee fixă care își urmează propriul drum și nu acceptă niciun fel de limitări. Este ca și cum ai avea un erou modern care încearcă să schimbe lumea, o inimă curajoasă care nu se teme să își exprime viziunea unică.

Pe de altă parte, Luna în Leu este ca o regină în mijlocul scenei, strălucind în lumina reflectoarelor și cerând să fie admirată și adorată. Este ca și cum ai avea o divă de teatru care domină scena și cere atenția întregii audiențe.

Așa că se ajunge la o confruntare cosmică între individualism și dorința de a străluci în lumina reflectoarelor.

Este ca și cum ai avea un artist de stradă care încearcă să își facă loc pe scena unui teatru de operă – două lumi care par să nu se potrivească deloc!

Deci, în timpul acestui tranzit, poți simți că ești prins între a urma propria ta cale și dorința de a te încadra într-un rol social prestabilit.

Azi la ora 09:41:42 Luna intră în Fecioară.

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Berbec – Nodul Sud in Balanță sau/și Nodul Nord in casa a I-a – Nodul Sud in casa a VII-a în harta natală:

Sâmbătă  – 23 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

MARTE tranzitează zodia PEȘTILOR între 23 martie și 30 aprilie 2024 și în perioada 28 martie – 10 aprilie se creează o conjuncție aplicantă între Marte și Saturn în Pești:

Este ca și cum ai pune un hoț de bancă și un contabil în aceeași cameră – o combinație bizară și tensionată!

În primul rând, Marte în Pești este ca un supererou care și-a pierdut superputerile într-un bazin de apă. Este ca și cum ai încerca să pui un foc de artificii sub apă – puțin cam dificil să te încingi la luptă când ești înecat în emoții și confuzie!

Pe de altă parte, Saturn în Pești este ca un părinte sever care încearcă să țină totul sub control într-o mare de haos și iluzii. Este ca și cum ai încerca să construiești un castel de nisip pe malul unei mări furtunoase – puțin cam greu de crezut că va rezista mult timp!

Așa că, când Marte și Saturn se întâlnesc în Pești, este ca și cum ai avea un supererou și un contabil care încearcă să navigheze împreună printr-o furtună de emoții și nesiguranțe. Este o combinație ciudată, dar și interesantă!

În timpul acestui tranzit, poți simți o dorință puternică de a acționa și de a face schimbări în viața ta, dar în același timp să te confrunți cu o mulțime de obstacole și întârzieri. Este ca și cum ai încerca să mergi înainte cu o frână de mână trasă!

Deci, dacă te simți puțin frustrat și blocat în timpul acestui tranzit, nu-ți face griji! Este doar Marte și Saturn care încearcă să se înțeleagă într-un univers al iluziilor și al emoțiilor. Iar cine știe, poate că din această combinație neobișnuită se va naște ceva cu adevărat extraordinar!

Între 12 și 29 aprilie Marte se creează o conjuncție aplicantă între Marte și Neptun în Pești. Iată câteva caracteristici ale acestui tranzit:

Este ca și cum ai combina un războinic fioros cu o sirenă care cântă dulce – o combinație ciudată, dar fascinantă!

Așadar, când Marte, planeta acțiunii și a energiei, se împletește cu Neptun, domnul viselor și al iluziilor, în Pești, lucrurile devin puțin… neclare, să zicem așa!

Marte în Pești este ca un luptător împachetat într-o pătură de vată. Este plin de entuziasm și dorință de acțiune, dar e cam dificil să își găsească calea prin ceața densă a lui Neptun. Este ca și cum ai încerca să găsești o bătălie epică în mijlocul unei povești de adormit copiii!

Și apoi avem pe Neptun, care este ca un artist împrăștiat pe un nor de visare. Este plin de inspirație și creativitate, dar îi place să se piardă în lumea sa de visuri și iluzii. Este ca și cum ai încerca să îl găsești pe Neptun în mijlocul unui concert de muzică psihedelică!

Deci, în timpul acestei conjuncții, s-ar putea să te simți ca și cum ai fi prins într-un dans confuz între realitate și fantezie. Este ca și cum ai fi într-o comedie muzicală unde toate scenariile sunt posibile, iar tu ești personajul principal care trebuie să improvizeze în timp real!

Deci, dacă te trezești că te afli într-o zonă de confuzie și neclaritate în timpul acestui tranzit, nu-ți face griji! Este doar Marte și Neptun care se joacă de-a v-ați ascunselea în lumea lor fantastică din Pești. Deci atenție la tendința de iluzionare, la manipularea pe scara largă. Nu tot ce zboară se mănâncă!

Duminică  – 24 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi se formează un trigon între Jupiter șu Venus în Taur cu Luna în Fecioară.

Este ca și cum ai combina două dintre cele mai bune rețete pentru o zi minunată: norocul și dragostea, amestecate cu o doză sănătoasă de raționalitate și organizare!

Așadar, Jupiter în Taur este ca un geniu al bunăstării și norocului, care aduce cu el o pungă plină de surprize plăcute și o atitudine optimistă. Este ca și cum ai avea un clovn vesel care arunca cu confetti dintr-un cornet imens, aducând bucurie și entuziasm în orice loc se află.

Pe de altă parte, Venus în Taur este ca o divă a iubirii și frumuseții, care strălucește în lumina soarelui și aduce o notă de armonie și tandrețe. Este ca și cum ai avea o artistă talentată care pictează peisaje idilice într-un parc plin de flori, aducând un strop de romantism și fericire în jur.

Apoi apare Luna în Fecioară, ca un contabil meticulos care își organizează viața în cele mai mici detalii și nu lasă nimic la voia întâmplării. Este ca și cum ai avea un regizor de teatru care își pune toate piesele în ordine și asigură că totul merge ca pe roate.

Deci, în timpul acestui tranzit, te poți simți ca și cum ai fi în mijlocul unui carnaval de bucurie și fericire, dar cu o notă de raționalitate și disciplină. Este ca și cum ai fi într-un film romantic cu o intrigă perfectă și final fericit, dar în care totul este pus la punct cu precizie și ordine.

Azi la ora 22:37:28 Luna intră în Balanță.

MARTE este planeta care stăpânește zodia BERBECULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

Luni  – 25 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi la ora 09:00:17 avem Luna Plină în Balanță și Eclipsă în Penumbră de Lună:

https://youtu.be/VUAD_4Rf4oU?si=Q022zTCFeUee9-5x

Zonele de unde se poate vedea această eclipsă, cel puțin, unele părți ale eclipselor sunt: mare parte din Europa, Asia de Nord/Est, mare parte din Australia, mare parte din Africa, America de Nord, America de Sud, Pacific, Atlantic, Arctic, Antarctica.

Marți  – 26 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

În acest #astrovlog vorbesc despre cum este MARTE reprezentată în tarot:

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodiile de Foc – Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/aff8gi_3u3Y?si=jt3sat59C21KmL6N

Miercuri  – 27 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 11:02:41 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de Foc – Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/vNI133mGICA?si=irXtw3UzP4EM4bYt  

Joi – 28 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Venus în Pești este în sextil cu Uranus în Taur.

Venus în Pești este ca o sirena fermecătoare care dansează pe valurile oceanului cosmic, aducând o notă de mister și romantism în atmosferă. Este ca și cum ai avea o femeie fermecătoare care strălucește în lumina lunii, atrăgându-te în lumea ei fermecată.

În timp ce Uranus în Taur este ca un inventator genial care aduce cu el o explozie de idei noi și neașteptate. Este ca și cum ai avea un savant nebun care experimentează cu tehnologii futuriste într-un laborator subteran, aducând o doză sănătoasă de excitație și surpriză.

Este ca și cum ai avea o petrecere tematică de secolul al XIX-lea pe o navă spațială – o combinație ciudată, dar extrem de captivantă!

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia BERBECULUI:

https://youtu.be/Rtf_E0FesvA?si=mip0DMEYHRt6MIbQ

Vineri – 29 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Venus în Pești este în trigon cu Luna în Scorpion.

Venus în Pești este ca o balerină învăluită în valurile mării, aducând cu ea o aură de mister și visare. Este ca și cum ai avea o poetă care scrie poezii de dragoste pe malul unei lacrimi, aducând un strop de farmec în fiecare cuvânt.

În timp ce Luna în Scorpion este ca o vrăjitoare care aruncă vrăji de pasiune și mister în aer. Este ca și cum ai avea o detectivă care investighează secretele universului, aducând o doză de intensitate și pasiune în fiecare mișcare.

Deci, când aceste două planete se întâlnesc într-un trigon, se desfășoară un dans cosmic între pasiunea visării și profunzimea sentimentelor.

Este ca și cum ai avea un roman de dragoste în care fiecare pagină este plină de mister și intrigă, iar fiecare capitol te surprinde cu o nouă întorsătură de situație!

Azi la ora 21:51:42 Luna intră în Săgetător.

Sâmbătă – 30 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Soarele în Berbec formează o conjuncție cu Nodul Nord în Berbec și o opoziție cu Nodul Sud în Balanță.

Soarele în Berbec este ca un luptător de wrestling care intră în ring cu toată forța și hotărârea. Este ca și cum ai avea un erou plin de energie care se aruncă în acțiune fără nicio ezitare, aducând un val de entuziasm și dorință de a reuși.

Pe de altă parte, Nodul Nord în Berbec este ca o săgeată care indică direcția spre succes și realizare personală. Este ca și cum ai avea un ghid cosmic care îți indică drumul spre victorie, încurajându-te să mergi înainte fără frică.

Dar, când vine vorba de Nodul Sud în Balanță, este ca și cum ai avea un maestru al echilibrului care trage frâna de mână. Este ca și cum ai avea o balanță cosmică care îți amintește de nevoia de a găsi armonia și echilibrul în toate aspectele vieții.

Deci, în timpul acestui tranzit, poți simți că ești prins între a urmări pasiunea ta și nevoia de a găsi un echilibru în viață.

Aici ai un Playlist despre cum funcționează Nodurile Lunare și în harta natală:

https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpE2t-QmTNGpB4Iktz5_SgEP&si=0fTOhhNIKhDvgb10

Duminică – 31 martie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Până la 3 aprilie Venus în Pești este în conjuncție aplicantă cu Neptun în Pești.  

Venus în Pești este ca o sirena fermecătoare care își dansează dansul sub valurile oceanului cosmic, atrăgându-te într-o lume de visare și tandrețe. Este ca și cum ai avea o balerină care se mișcă grațios pe scenă, aducând un strop de magie și frumusețe în fiecare mișcare.

Pe de altă parte, Neptun în Pești este ca un magician care aruncă iluzii și mister peste tot, aducând o doză de confuzie și nebunie în atmosferă. Este ca și cum ai avea un artist care pictează peisaje fantastice în aer, creând un univers de vis și iluzie.

Când aceste două planete se întâlnesc într-o conjuncție, se creează o simfonie cosmică între frumusețe și mister, între realitate și vis.

Este ca și cum ai fi în mijlocul unei povești de dragoste între un poet și o zână, în care limitele dintre realitate și vis devin tot mai neclare și totul pare posibil!

La 31 martie ora 3 dimineață devine ora 4, deci trecem iar la ora de vară.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Mercur retrograd în Berbec în harta natală. Tu ai Mercur retrograd în harta natală? https://youtu.be/KfqwnVP2fFc?si=Ao7LJ6qR7i-Ok6SZ

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  sau direct pe canalul de Youtube la rubrica Mulțumire.  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o primăvara liniștită!

Monica Lazăr

Astrolog