SOARELE intră în zodia TAUR la data de 20 aprilie 2022 la ora 05:24:16. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului TAUR în acest #astrovlog: https://youtu.be/TDTvnBLMUbE

Aflați în acest #astrovlog​ despre zodia TAUR reprezentată în tarot: https://youtu.be/AdverrxV710 

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 aprilie la ora 09:24:00 – Faza de Lună Nouă în Berbec: E un moment important în care ai șansa să inițiezi relații sociale și prietenii noi sau la fel de bine să te lansezi o intenție pentru un proiect sau un plan. Activitățile de grup sunt favorizate mai ales dacă lucrezi împreună cu grupul pentru un scop clar și precis. Socializarea este relevantă inclusiv pentru realizarea profesională.

2 aprilie la ora 19:50:13 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

5 aprilie la ora 06:04:07 – Luna intră în Gemeni

7 aprilie la ora 18:30:13 – Luna intră în Rac (in domiciliu)

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

9 aprilie la ora 09:47:00 – Primul pătrar în Rac: Calitatea relațiilor depinde de felul cum te manifești în plan emotional. Așa că cel mai bine învață să ai grijă de emoțiile proprii, cultivă ceea ce ai nevoie și nu alerga după fantezii. Acum contează cel mai mult securitatea emoțională.

10 aprilie ora 06:59:40 – Luna intră în Leu

12 aprilie ora 17:07:24 – Luna intră în Fecioară

Se creează un aspect favorabil între Lună în Fecioară și Mercur în Taur ceea ce te poate ajuta să îți exprimi emoțiile într-o manieră artistică dar precisă.

14 aprilie ora 23:45:49 – Luna intră în Balanță

16 aprilie la ora 21:55:00 – Faza de Lună Plină în Balanță: Se creează un careu in T între Luna în Balanță, Soarele în Berbec și Pluton în Capricorn, de aceea e posibil să fii pus(ă) în situația de a-ți folosi resursele interioare și nevoia de control a emoțiilor. Nu te lăsa dus(ă) de emoții și mai bine vezi dacă ai în harta natală vreo planetă în Rac la gradul 28.Această planetă este cheia de rezolvare a unei situații conflictuale, de a reveni la un echilibru.

Ce reprezintă careu în T aflați din acest vlog: https://youtu.be/9uERCWKIbcc

17 aprilie la ora 03:22:37Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară. 

Se creează un trigon între Luna în Scorpion și Marte în Pești ceea ce oferă ocazii de a recunoaște anumite oportunități de acționa creativ mai ales în profesia din care câștigați banii care vă oferă un confort financiar.

19 aprilie la ora 05:16:26 – Luna intră în Săgetător

21 aprilie la ora 06:52:07 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.    

23 aprilie la ora 09:17:01 – Luna intră în Vărsător

23 aprilie la ora 14:56:00 – Ultimul pătrar în Vărsător: E un moment potrivit pentru a face pauză din ce faci de obicei și să te preocupi și de alte activități – să călătorești sau să studiezi serios un domeniu de interes sau să meditezi la nevoile tale adevărate. Important este să te detașezi de lumea obișnuită și să vezi realitatea și din alte perspective.

25 aprilie la ora 13:14:33 – Luna intră în Pești

Se creează o conjuncție între Luna și Marte în Pești, așa că dacă ai idei sau un talent poți obține resursele necesare pentru a pune la treabă aceste talente. Numai că e nevoi să știi ce vrei și să știi te organizezi ca să obții aceste resurse.

27 aprilie la ora 19:09:51 – Luna intră în Berbec

30 aprilie la ora 03:18:52 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

30 aprilie la ora 22:28:04 – Faza de Lună Nouă în Taur și Eclipsă Parțială de Soare:

În acest #astrovlog aflați cum puteți folosi efectele Eclipselor de Soare din 2022 în avantajul vostru: https://youtu.be/MEzUqyST9xY

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR tranzitează zodia BERBECULUI până la 11 aprilie: Comunici repede și eficient și ai tendința de a vorbi cu forță despre tine și interesele tale, dar ești mai puțin interesat să-i asculți pe ceilalți. Îți place stimularea intelectuală și cauți căi prin care să-ți comunici ideile.

MERCUR tranzitează zodia TAURULUI între 11 și 30 aprilie: Ai nevoie de timp și răbdare să acumulezi informațiile și să le înțelegi, de aceea ai o abordare metodică dar practică.  Ești rezistent(ă) la idei noi și nu accepți schimbarea cu ușurință. Mercur formează următoarele aspecte:

Conjuncție cu Uranus – Ai nevoie de ordine și structurare a informației și a gândurilor și dacă îți vine vreo idee năstrușnică e bine să o notezi că nu se știe niciodată când ai nevoie de ea.

Conjuncție cu Nodul Nord – Ai nevoie să-ți dezvolți abilitățile de comunicare sau ai deja abilitățile și e momentul să începi să îi înveți pe alții cee ace tu știi foarte bine.

Trigon cu Pluton – E un moment potrivit să te concentrezi pe studio, cercetare, descoperirea unor informații, să aprofundezi studiul într-un domeniu de interes.

MERCUR tranzitează zodia GEMENI și va avea și un ciclu de retrogradare, astfel:

Între 30 aprilie și 9 mai Mercur în Gemeni este în mișcare directă,

Între 9 și 11 mai Mercur în Gemeni este în stație retrogradă,

Între 11 și 23 mai Mercur în Gemeni este în mișcare retrogradă,

Între 23 mai și 2 iunie Mercur în Taur este în mișcare retrogradă,

Între 2 si 4 iunie Mercur în Taur este în stație directă,

Între 4 si 13 iunie Mercur în Taur este în mișcare directă,

Între 13 iunie și 5 iulie Mercur în Gemeni este în mișcare directă

La 5 iulie la ora 09:25:01 Mercur intră în Rac și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Gemeni și Taur.

Aflați aici mai multe informații despre aceasta retrogradare de la 6 minute și 11 secunde: https://youtu.be/_5xDQmT9ZfU

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS tranzitează zodia VĂRSĂTORULUI până la 5 aprilie: Te atrag relațiile neconvenționale și ciudate, care îți oferă libertatea de a-ți exprima individualitatea. Îți place să vorbești mai mult decât să îți exprimi afectivitatea fizic. Îți place să fii într-un grup de prieteni și în activități de grup poți să ai rezultate frumoase.

VENUS tranzitează zodia PEȘTILOR între 5 aprilie și 2 mai (în exaltare): Acest tranzit te poate ajuta să nu vezi realitatea numai în alb și negru, important e să nu vezi doar roz, ca atunci e clar că ești eventual în propria realitate. Empatia, înțelegerea, iertarea sunt calități care e bine să fie folosite cu înțelepciune. Toate acestea folosite fără măsură pot duce la victimizare, înșelăciune sau evadare din realitate. În acest tranzit se formează următoarele aspecte:

Conjuncție cu Neptun – Romantismul e la putere, cu tendința spre idealism și a vedea partenerul în varianta lui ideală. Varianta potrivită este să te confrunți cu realitățile și imperfecțiunile tale și ale celorlalți. Atunci vei putea împărtăși frumusețea, arta și activitățile creative cu cei dragi.

Conjuncție cu Jupiter – Știi să te răsfeți pe tine și pe cei dragi. Important e să eviți excesele de orice fel.

Aflați în acest #astrovlog cum își manifestă fiecare femeie feminitatea, în funcție de Venus din harta natală. Și de ce fel de femeie sunt atrași bărbații în funcție de Venus din harta natală. https://youtu.be/HT773Vkmqgw

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în VĂRSĂTOR până la 15 aprilie: Multă energie care poate fi folosită în acțiuni de anvergură, chiar dacă există și multă nesiguranță. Posibile revolte și nemulțumire și dorința de a face dreptate. Sunt și multe aspecte care se formează între Marte și alte planete în tranzit.

MARTE este în PEȘTI între 15 aprilie – 25 mai: Pot fi initiate activități care au legătură cu o practică spirituală, cu un proiect artistic sau în care imaginația are un rol important. Intuiția este foarte bună cu condiția să fie folosită.

Aflați din acest #astrovlog cum funcționează Marte în zodii în harta natală: https://youtu.be/8W3R2S4DohI

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este deja în PEȘTI din 29 decembrie 2021 la ora 06:09:36

JUPITER intră în BERBEC pe 11 mai 2022 la ora 02:22:06

JUPITER intră în stație retrogradă în BERBEC pe 27 iulie 2022 la ora 23:37:37

JUPITER intră în mișcare retrogradă în BERBEC pe 29 iulie 2022 la ora 23:37:37

JUPITER intră în mișcare retrogradă în PEȘTI pe 28 octombrie 2022 la ora 08:09:45

JUPITER intră în stație directă în PEȘTI pe 23 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în mers direct în PEȘTI pe 25 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în BERBEC pe 20 decembrie 2022 la ora 16:32:30

Jupiter face conjuncție cu Marte în zodia Peștilor – Excesul de încredere sau exuberanța excesivă are potențialul de a te pune în situații complicate. Poți să învingi concurența în afaceri, să câștigi un caz în justiție sau să practice un sport în apă sau ai expunere publică în domeniu artistic.

În acest #astrovlog vorbesc despre influența generală al tranzitului lui Jupiter în Pești dar și pentru fiecare Ascendent în parte: https://youtu.be/omr_Kv3QiUo

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023.

În acest #astrovlog vorbesc despre SATURN în zodii în harta natală: https://youtu.be/-lDa0CIVzQA

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Uranus este în mers direct. Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/0llok7W7CTs

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

Nodurile Lunare tranzitează axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35.  Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak 

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor. NEPTUN este în mișcare directă.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală:

https://youtu.be/AoXeL2MMF_U 

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani de aceea are impact la nivel mondial cu efect generațional. Pluton în Capricorn îi reprezintă pe cei din generația care schimbă din temelii organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel Mondial, cu impact pe termen lung. Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.
Pluton în Capricorn este în ciclu de retrogradare, astfel:
Pluton intră în stație retrogradă în Capricorn la 28 aprilie 2022
Pluton intră în mișcare retrogradă în Capricorn la 30 aprilie 2022
Pluton intră în stație directă în Capricorn la 8 octombrie 2022
Pluton intră în mișcare directă în Capricorn la 10 octombrie 2022
În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viața voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta este mai mare. Lasă transformarea și schimbarea să vină pentru că există șanse care să vă ducă pe un drum nou, plin de resurse și creativitate!

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează PLUTON în case în harta natală: https://youtu.be/omKLhqQQip0

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/

👍SIGNAL: https://tinyurl.com/pnnf2e29

Pe Signal primești zilnic sfatul zilei și poți să îmi pui întrebări generale despre astrologie.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/ 

🔴YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CERULINSTELAT 

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

Să aveți o primăvară minunată!

Monica Lazăr

Astrolog