Joi – 1 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

MERCUR tranzitează zodia CAPRICORNULUI până în dimineața zilei de 5 februarie și chiar sunt curioasă cum a fost pentru voi acest tranzit deoarece a avut loc și o retrogradare.

MARTE tranzitează zodia CAPRICORNULUI (în exaltare) până la 13 februarie.

Marte este planeta acțiunii, energiei și inițiativei. Capricornul este un semn de pământ, asociat cu responsabilitatea, disciplina și ambiția.

Iată câteva aspecte generale ale tranzitului lui Marte în Capricorn:

Efort susținut și concentrare: Capricornul este cunoscut pentru perseverență și abilitatea de a munci din greu pentru atingerea obiectivelor. Marte în Capricorn poate aduce o energie de acțiune mai concentrată și o abordare mai metodică a problemelor.

Obiective și ambiții: Acest tranzit poate intensifica dorința de a atinge obiective și de a progresa în carieră sau în alte aspecte ale vieții. Marte în Capricorn încurajează concentrarea asupra unor scopuri concrete și asumarea responsabilității pentru acțiunile proprii.

Disciplină și autocontrol: Capricornul este asociat cu disciplina și autocontrolul, iar Marte în acest semn poate aduce o energie care încurajează gestionarea eficientă a resurselor și concentrarea pe sarcini importante.

Potențial pentru succes în carieră: Dat fiind faptul că Capricornul este adesea asociat cu cariera și succesul în lumea materială, tranzitul lui Marte în Capricorn poate aduce o energie favorabilă pentru progresul în domeniul profesional.

Atenție la suprasolicitare: Cu toate acestea, există și riscul de a deveni prea obsedat de succes sau de a fi prea duri cu noi înșine în timpul acestui tranzit. Este important să fim conștienți de limitele noastre și să evităm suprasolicitarea.

Azi la ora 22:36:51 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

Vineri – 2 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

VENUS tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 16 februarie (inclusiv) și poate aduce schimbări în domeniul relațiilor și al valorilor personale. În astrologia tradițională, Venus guvernează relațiile, iubirea, frumusețea și valorile, în timp ce Capricornul este asociat cu responsabilitatea, disciplina și ambiția. Prin urmare, când Venus tranzitează prin Capricorn, aceste energii se îmbină, aducând anumite influențe specifice.

Iată câteva posibile semnificații ale tranzitului lui Venus în Capricorn:

Abordare pragmatică în relații: Capricornul este cunoscut pentru abordarea pragmatică și concentrarea pe obiective. În relații, acest tranzit poate aduce o atitudine mai serioasă și responsabilă, în care oamenii pot fi mai concentrați pe construirea unui fundament solid în cuplu și își pot asuma mai multe responsabilități.

Focus pe carieră și statut social: Capricornul este asociat cu cariera și statutul social. În timpul acestui tranzit, relațiile pot fi influențate de aspirațiile profesionale și de dorința de a atinge succesul în lumea exterioară. Partenerii pot sprijini și încuraja unul pe celălalt în atingerea obiectivelor personale și profesionale.

Valorizarea stabilității financiare: Venus în Capricorn poate aduce o preocupare crescută pentru aspectele financiare ale relațiilor. Oamenii pot fi mai interesați de stabilitatea financiară și de construirea unui viitor sigur împreună.

Consolidarea relațiilor de lungă durată: Capricornul este un semn care este orientat spre durabilitate și angajament pe termen lung. În timpul acestui tranzit, relațiile existente pot fi consolidate prin asumarea unor angajamente serioase și printr-o abordare mai matură a parteneriatului.

Sâmbătă – 3 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 01:18:00 avem faza lunii numită Ultimul Pătrar în Scorpion: Și ar putea să aducă cu ea provocări de tipul „Cum să nu-mi pierd mintea în mijlocul haosului emoțiilor intense și cum să nu-mi trimit familia într-un voiaj cu o destinație necunoscută”. Poate ar fi de folos să arunci o privire la cum poți să faci jonglerii cu aceste energii care par că se bat cap în cap în viața ta și să îți exprimi nevoile fără să declanșezi un război intergalactic în proces. Încăpâțânarea ajunge la cote maxime, așa că vezi ce faci cu ea.

Duminica – 4 ianuarie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi Soarele fiind în Vărsător aruncă o privire relaxată către Nodurile Lunare, fiind prieteni buni care se înțeleg de minune – un fel de duo dinamic, ca Batman și Robin, dar în loc de crime, reglează niște situații și se străduiesc să fie eroii evoluției personale.

Dar, să nu uităm că Soarele în Vărsător intră în ring cu Uranus în Taur într-o luptă epică, o adevărată confruntare între nevoia de schimbare și dorința de stabilitate. Este ca și cum Vărsătorul ar striga: „Libertate!” și Taurul ar răspunde: „Stai puțin, eu îmi iubesc rutina mea!”.

Azi la ora 08:27:59 Luna intră în Săgetător.

Luni – 5 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Luna

MERCUR tranzitează zodia VĂRSĂTORULUI între 5 și 23 februarie și nici nu intră bine și face o conjuncție cu Pluton.

E ca și cum Mercur ar spune: „Bine, Pluton, hai să avem o discuție profundă și intensă!”. Comunicarea profundă este la ordinea zilei, cu informații care sunt aruncate în aer cu o intensitate cosmică. E ca și cum toate mesajele ar avea acum o semnificație mai mare, o înțelegere mai profundă, iar bârfele devin filosofie.

Și nu uita de gândirea analitică! Mercur se aliază cu puterea lui Pluton pentru a dezgropa adevăruri ascunse.

Transformarea ideilor este la ordinea zilei, deschizând uși pentru noi perspective și înțelegeri. Este ca și cum Mercur și Pluton ar striga în cor: „Schimbare, aici venim!”

Marți – 6 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 14:08:34 Luna intră în Capricorn (în exil).

Deci, Marte, ăla cu ambițiile mari și planurile serioase, se întâlnește cu Neptun în Pești, care e genul de tip visător care umblă pe nori. Și zic așa: „Hai să facem un sextil! O să fie distractiv!” Acum, Marte în Capricorn vrea să atingă stelele, să fie campionul universului și să cucerească tot, dar Neptun îi spune: „Ei, frate, să adăugăm puțină magie și visare la acțiunile tale ambițioase!”. Așa că încep să colaboreze, ca un fel de echipă cosmică. Marte trage de Neptun și îi zice: „Hai, prietene, să punem aceste vise în mișcare, să facem acțiuni creative și să atingem obiectivele în stilul nostru unic!”. Neptun, care e întotdeauna în nori, zice: „Da, da, și poate să adăugăm puțină compasiune și empatie pe drum!”.

Și uite așa, încep să realizeze visuri ambițioase, dar într-un mod mai relaxat și cu o doză sănătoasă de umor.

Și în cele din urmă, Marte și Neptun realizează că pot fi o echipă cosmică de succes, cu Marte călărind valurile ambițiilor și Neptun aducând farmecul și inspirația. Și toată lumea din cosmos se uită și zice: „Bravo, băieți, ați făcut un spectacol cosmic de zile mari!”.

Miercuri – 7 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi Mercur în Vărsător formează o cuandratură aplicantă cu Jupiter în Taur. Așa că, Mercur, ăla cu ideile nebunești din Vărsător, se întâlnește cu Jupiter în Taur, care e genul de planetă care zice: „Gata cu balivernele, hai să vorbim serios!”. Și ce să vezi, începe cuadratura, un fel de bătaie cosmică între gândirea abstractă și pragmatism.

Mai întâi, Mercur aruncă cu idei futuriste și Jupiter se uită la el și zice: „Bă, tu ești pe altă planetă, hai să ne aducem cu picioarele pe pământ!”.

Mercur vrea să zboare cu gândul, iar Jupiter se întreabă cum să pună lucrurile în aplicare. E ca și cum ar încerca să facă un puzzle cosmic, dar unele piese sunt în altă galaxie.

Și așa, Jupiter îi spune lui Mercur: „Bă, hai să fim serioși acum. Să vedem cum punem pe hârtie toate astea!”. E ca și cum Jupiter încearcă să-i dea lecții practice de viață lui Mercur, care se chinuie să-și scoată ideile din dimensiunea abstractă.

Și în cele din urmă, toată lumea se uită la asta și râde în hohote. Mercur și Jupiter se uită unul la altul, își dau mâna și zic: „Hai să facem pace și să ne uităm la stele împreună!”.

Joi – 8 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 15:59:23 Luna intră în Vărsător

Nodurile Lunare sunt de ceva vreme în tranzit pe axa Berbec – Balanță si își manifestă influența pâna la 12 ianuarie 2025 la ora 01:01:30. 

Așadar, Nodul Nord în Berbec se ridică în centrul scenei, cu o energie pură de „Haideți să facem asta singuri!”. Este ca și cum ar striga către public: „Gata cu balansul și compromisul! Hai să facem ceva nebunesc și să ne asumăm riscuri!”.

În colțul opus, Nodul Sud în Balanță se uită în oglindă și încearcă să-și ajusteze echilibrul, spunând: „Hai să ne îndepărtăm de excesul de relații dependente și să descoperim armonia!”.

Nodul Nord în Berbec aduce foc și determinare, încurajând pe toată lumea să acționeze mai mult ca un supererou galactic și mai puțin ca un diplomat în termeni echilibrați.

Între timp, Nodul Sud în Balanță se străduiește să-și rezolve problemele relaționale, iar astro-comediantul galactic spune: „Trebuie să evităm conflictele și să căutăm armonia în noi înșine! Dar dacă cineva se împiedică pe drum, o să rezolvăm elegant.”

Așa că, toată lumea înțelege că pentru a evolua, trebuie să jonglezi cu nevoia de acțiune a Berbecului și cea de echilibrul a Balanței.

Ai aici un #astrovlog pus pe seriozitate despre impactul general al acestui tranzit dar și impactul asupra fiecărui Ascendent: https://youtu.be/sBG_5I4Pc2U

Vineri – 9 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

În timpul acestui tranzit, explorarea lumii interioare devine un fel de călătorie interdimensională a fiecărui individ.

Dar, atenție! În timp ce Neptun pășește pe scenă cu culorile vibrante ale creativității, există și pericolele iluziilor cosmice! „Gata cu realitatea, haideți să visăm cu ochii deschiși!”, spune Neptun, iar oamenii sunt tentați să vadă stelele în loc de fapte.

Și ce ar fi un show cu Neptun fără un pic de confuzie? „Unde sunt eu și unde e realitatea?” se întreabă oamenii, ca și cum ar fi fost teleportați în altă dimensiune.

Dar nu e totul învăluit în mister! Neptun, în hainele sale luminoase, aduce cu el și un sentiment puternic de compasiune și iertare. „Haideți să ne iertăm unii pe alții pentru că suntem doar steluțe pierdute în această nebuloasă cosmică!”

Tu unde ai Neptun în harta natală? La ce visezi cu ochii deschisi ?

Sâmbătă – 10 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 00:59:00 avem faza de Lună Nouă in Vărsător și poate aduce următoarele posibile evenimente:

Nou început în viața privată: Luna Nouă spune că este momentul să începi ceva nou, dar de data asta, nu ne referim doar la o nouă rețetă de spaghete! Dacă ai nevoie de schimbări acasă, aceasta este șansa ta de a da startul unui proiect nebun de renovare. Poate vrei să aduci un pic de farmec cosmic în living sau să declari război contra prafului intergalactic.

Explorarea ideilor noi în familie:

Vărsătorul spune „Adio, rutină plictisitoare!” și îți sugerează să aduci un strop de inovație în familia ta. Poate ai nevoie de un consilier familial sau poate doar vrei să implementezi o noțiune nouă de cine face curățenia. Gândirea progresistă la ea acasă!

Căutarea unei siguranțe independente:

Într-o lume plină de nebunii, Vărsătorul vrea să-ți ghideze drumul spre o siguranță bazată pe propriile tale idei și nevoi. Dacă întreaga familie se întreabă de ce vrei să-ți faci o fortăreață de perne în sufragerie, spune-le că e pentru că Vărsătorul așa a vrut!

Azi la ora 15:42:24 Luna intră în Pești.

O dată cu Luna Nouă în Vărsător intrăm și în Noul An Chinezesc al Dragonului de Lemn (al Dragonului Verde). Chinezii spun că anul 2024 este un an al curajului, al pașilor hotărâți, al alianțelor puternice cu Dragonul, simbol al forței și succesului, invitându-ne să ne folosim puterea interioară pentru a transforma fiecare provocare într-o oportunitate de aur.

Și tot începând de azi intrăm într-o nouă perioadă, respectiv Epoca de Foc 9, care va exercita o puternică influență asupra multor aspecte ale vieții noastre, sunteți invitați să explorați și să înțelegeți toate caracteristicile care ne vor marca în următorii 20 de ani.

Duminică – 11 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

PLUTON a reintrat în VĂRSĂTOR la 21 ianuarie 2024 si va aduce câteva schimbări majore în conștiința noastră colectivă pentru un tranzit de 20 de ani.

Transformarea în Gândirea Umană:

Pluton intră în Vărsător și spune: „Gata cu gândirea tradițională! Toți la bordul navei spațiale a inovației! Avem nevoie de idei mai neconvenționale decât o petrecere cu extratereștri în pijamale!”

Schimbări în Inovație și Tehnologie:

Vărsătorul și Pluton decid să pună tehnologia la un nivel stelar. De acum, smartphone-urile trebuie să funcționeze și ca teleportoare, iar dronele să livreze pizza direct în gurile noastre nerăbdătoare. Revoluție tehnologică pe tot parcursul galaxiei!

Transformarea Societății:

„Societate, pregătește-te pentru o schimbare de dimensiuni cosmice!” strigă Pluton. Valorile sociale sunt acum la modă, iar regulile vechi sunt aruncate în spațiu. Toată lumea primește un bilet pentru o călătorie spre echitate socială și diversitate intergalactică.

Explorarea Profundă a Ideilor Umane:

Pluton își aduce detectoarele de idei și spune: „Vrem să înțelegem oamenii mai bine!” Oamenii sunt acum sub lupa lor cosmică, iar ideile ascunse sunt scoase la suprafață. Cine știa că toată lumea are un strop de geniu interstelar ascuns?

Putere în Colectiv:

În timpul petrecerii lui Pluton în Vărsător, grupurile sociale devin celebrități. „Puterea este în unitate!” strigă Pluton în timp ce organizează un flashmob stelar. Mișcările sociale devin atât de puternice încât chiar și planetele vecine le aplaudă.

Revoluție în Idei și Perspective:

Pluton și Vărsătorul decid să facă o revoluție a conștiinței. „Gata cu gândirea veche! Hai să privim spre viitor cu ochi de Vărsător și să facem o petrecere a minților luminate!”

Mai în glumă. Mai în serios cam asta este situația cu acest tranzit de 20 de ani.

În acest #astrovlog ai descrierea impactul general dar și pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/exLUgkcidbE?si=cP1rSUOOD4tnl6_g

Luni – 12 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Luna

Azi la ora 15:25:47 Luna intră în Berbec.

Așadar, cât de importantă este Luna în astrologie? Haideți să-i acordăm un moment de reflectare cosmică, cu râs și înțelepciune!

Luna, Maestrul Emoțiilor: Luna este ca maestrul de ceremonii al carnavalului emoțiilor noastre. „Astăzi, plângem în ton minor, iar mâine ne simțim ca niște rock-star-uri pline de încredere!” Emoții în zigzag, la modul haotic.

Luna și Starea de Spirit: „Starea mea de spirit? Este influențată de poziția Lunii, desigur!” Azi suntem fericiti ca niște extratereștri cu mustață, iar mâine suntem melancolici ca niște melodiile triste ale spațiului cosmic.

Luna și Rutina Zilnică: „Astăzi am chef de aventuri! Luați-vă umbrele și căștile de astronauți, pentru că Luna spune că e timpul să explorăm frigiderul în căutare de comori gastronomice.”

Luna și Somnul Cosmic: „E timpul să ne culcăm sub lumina argintie a Lunii!” Când Luna spune „dormiți”, nu ne jucăm cu ea. Insomniile nu sunt acceptate pe nava spațială Lunatică.

Luna și Adevărul Cosmic: „Luna spune adevărul! Nu încercați să vă ascundeți sentimentele sub covorașul spațiului. Ea le scoate la iveală, ca și cum ar face un stand-up comedy cu adevărul vostru.”

Luna, Ghidul Zodiacal Nocturn: „Aveți nevoie de ghid pentru nebunia zodiacală? Luna este GPS-ul vostru emoțional! Ea știe unde sunt toate planetele și vă spune cum să navigați prin constelații.”

Luna ne învață să dansăm sub stele, să fim sinceri cu noi înșine și să apreciem nebunia frumoasă a existenței noastre.

Marți – 13 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

MARTE tranzitează zodia VĂRSĂTORULUI între 13 februarie – 23 martie și nici nu intră bine că face o conjuncție cu Pluton. Haideți să vedem cum funcționează acest tranzit într-o manieră haioasă, dar și utilă:

Intensitate și Determinare:

Marte și Pluton intră pe scenă ca o echipă de supereroi cosmici, gata să dea viață la acțiuni intense! „Simți acea putere?” întreabă Marte, iar Pluton răspunde, „Oh, da! Determinarea este la cote stelare!”

Schimbări și Transformări Personale:

Conjuncția Marte-Pluton este ca un antrenor personal cosmic. „E timpul să o exorcizare emoțională ca să arunci emoțiile care te sapă la temelie!” spune Marte, în timp ce Pluton aruncă în aer vechile obiceiuri. Transformare personală la nivel de galaxie!

Prudență în Acțiune:

„Nu vă luați rachete spațiale fără a vă verifica sistemul de navigație!” avertizează Marte. Pluton adaugă, „E frumos să fii motivat, dar fii atent la consecințe!” Așa că, în timp ce te îndrepți cu hotărâre spre obiectivele tale, verifică-ți și cască cosmică pentru siguranță.

Miercuri – 14 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi Marte este în conjuncție exacta cu Pluton la gradul 0°46 în Vărsător la ora 08:02:03.

Azi la ora 17:02:14 Luna intră în Taur (în exaltare).

Mercur încă tranzitează zodia Vărsătorului și funcționează într-o manieră unică :

Teleportarea Gândurilor:

Mercur în Vărsător este ca un teleportor cosmic pentru gânduri. Ai o idee și hop! Se duce în altă galaxie. „Am avut o idee briliantă, dar acum nu-mi aduc aminte ce era!” exclamă un Vărsător confuz.

„Vino la mine cu gândurile tale, dar pune-ți cască de protecție pentru că vorbesc cu extratereștrii!” spune Mercur, în timp ce semnele zodiacale își caută manualele de traducere intergalactică.

Mercur în Vărsător este ca un telefon cu capacitate telepatică. „Nu mai are sens să-mi trimiți SMS-uri. Le simt deja în creier!” spune un Vărsător, încercând să evite bomba cosmică a mesajelor nerăspunse.

„Am o idee! Să transformăm planeta într-o pistă de curse pentru hoverboard-uri interstelare!” strigă entuziast un Vărsător, sub influența amuzantă a lui Mercur.

Mercur în Vărsător aduce un val de energie haotică în modul în care oamenii gândesc. „Nu mă pot opri din săritul de la o idee la alta! E ca și cum gândurile mele fac skydiving fără parașută!” spune un Vărsător hiperactiv.

Comunicarea devine un teritoriu al sarcasmului galactic. „Sigur, am înțeles tot ce ai spus. Să-l spun altfel, n-am înțeles absolut nimic!” răspunde un Vărsător, în timp ce Mercur se amuză în spatele scenei cosmice.

La fel de bine un nativ cu Mercur în zodia Vărsătorului este permanent pregătit să plece într-o călătorie în necunoscut la bordul navetei USS Enterprise cu capitanul Jean-Luc Picard. Știe când pleacă și puțin îi pasă dacă se mai întoarce ! Pentru că viitorul întotdeauna arată mai bine decât prezentul !

Joi – 15 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

JUPITER tranzitează zodia TAURULUI până la 26 mai 2024 și ai aici un #astrovlog despre semnificația acestui tranzit și impactul său pentru fiecare ascendent: https://youtu.be/Uaxx3Swpc2E  

Având în vedere că au trecut déjà mai mult de 6 luni de când Jupiter se tot plimbă prin zodia Taurului, cum funcționează până în prezent acest tranzit pentru voi?

Vineri – 16 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Azi la ora 17:00:00 avem faza de Primul Pătrar în Taur și poate indica:

Duelul Luna vs. Soare – Cine va Câștiga?

Într-un colț avem Luna în Taur, pasionată de carieră și succes profesional, iar în celălalt colț Soarele în Vărsător, care strigă la tine să aduci un pic de nebunie și originalitate în relații. Este ca un meci de wrestling între stabilizarea în carieră și petrecerea nebună în relații.

Echilibrul, Acea Jonglerie Delicioasă:

Așa că, te afli pe sârmă, jonglând între e-mailuri și mesaje de dragoste. Cu o parte a ta în casa carierei și alta în casa relațiilor, trebuie să găsești un echilibru. Dacă pui prea multe ouă în coșul carierei, s-ar putea să te trezești cu o surpriză în relații și invers.

Inovație în Dragoste și Stabilitate în Birou:

Pătrarul aruncă la tine provocarea de a fi atât un guru al stabilității în carieră, cât și un erou al inovației în dragoste. Este ca și cum ai încerca să faci un sandwich cu unt de arahide și murături – un amestec ciudat, dar care poate fi surprinzător de delicios.

4. Oportunități?

În mijlocul acestei lupte interstelare, apare oportunitatea de creștere personală și profesională. Pătrarul nu aduce doar tensiuni, ci și ocazii ascunse sub mantia stelară. Așadar, să profităm de acest fel de mâncare cosmic și să ne hrănim cu înțelepciune și soluții creative.

Așa că, explorator al astrelor, când Pătrarul se joacă cu tine, nu uita să râzi în fața haosului și să dansezi sub stelele cosmic-comice ale vieții tale! 🌌😄

Azi la ora 21:39:27 Luna intră în Gemeni.

Sâmbătă – 17 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

VENUS tranzitează zodia VĂRSĂTORULUI între 17 februarie și 12 martie și nici nu intră bine și face o conjuncție cu Pluton și Marte ceea ce aduce o energie intensă și provocatoare în domeniul relațiilor și al pasiunii.

Venus se trezește și spune: „Aha, Vărsătorule, sunt aici să-ți agite puțin universul iubirii!” Pluton și Marte se alătură dansului, iar relațiile tale sunt acum pe ringul de dans cosmic.

Pluton și Marte fac o intrare dramatică. „Hai să dăm o petrecere în onoarea iubirii și să punem foc pe pista de dans!” strigă Marte, în timp ce Pluton adaugă, „Transformare și pasiune – asta-i rețeta noastră!”

Este momentul să îți descoperi pasiunile, să le exprimi fără rezerve și să investești energie în relații. „Dragilor, fiți pregătiți pentru aventura vieții voastre în iubire!” răsună vocea Vărsătorului.

Transformarea și schimbările sunt la ordinea zilei. „Relațiile voastre nu vor mai fi la fel după această experiență!” susură Pluton, în timp ce Venus face un selfie cosmic pentru a imortaliza momentul.

„Comunicați deschis, iubiți nebunește, dar cu înțelepciune!” rostește Venus, în timp ce Pluton și Marte își strâng mâinile pentru a încheia această spectaculoasă reprezentație cosmică.

Deci, în această perioadă intensă și provocatoare, iubirea nu este doar în aer, este peste tot în cosmos! Deschide-ți inima și pregătește-te să dansezi sub stelele nebune ale iubirii! 💫💃❤️

Duminică – 18 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Soarele se pregătește să finalizeze tranzitul său prin zodia Vărsătorului, așa că ai să recapitulăm câteva caracteristici ale acestui arhetip:

Zodia Vărsătorului este ca un extraterestru cu un zâmbet misterios. Poartă cu mândrie uniforma de vizionar galactic, întotdeauna pregătit să surprindă lumea cu idei nebunești.

Cetățeanul Universului, dar cu Adresa pe Terra.

Vărsătorul nu este doar cetățean al universului, ci și al cafenelei din colț. Cu picioarele în nori și gândurile în spațiu, își găsește echilibrul între visare și fapte concrete.

Comunicarea este o artă, iar Vărsătorul o pictează pe pânza universului cu nuanțe de umor și originalitate. Poți auzi un Vărsător spunând: „E timpul să transformăm toți pescărușii în piloți de rachete!”

Vărsătorul este un maestru al inovației. Are un radar cosmic pentru idei inedite și tehnologii de viitor. „Teleportarea și călătoria cu viteza luminii sunt opțiuni viabile,” spune Vărsătorul în timp ce își ajustează ochelarii futuristi.

Dacă ți-e dor de petreceri cu extratereștri sau dacă ai nevoie de un sfat despre cum să-ți decorezi naveta spațială, Vărsătorul este prietenul tău ideal. „Sunt invitat la o petrecere pe Marte, vrei să vii?” întreabă el zâmbind.

Cu o doză sănătoasă de nebunie și o picătură de genialitate, Vărsătorul navighează pe valurile zodiacale ca un surfer cosmic. „Dacă gândirea laterală ar fi un sport olimpic, aș fi campion mondial!” declară el cu încredere.

În dragoste, Vărsătorul este un erou neconvențional. „Rozele sunt prea obișnuite. Am trimis jumătate dintr-o constelație de pe undeva,” spune el romantic.

Vărsătorul adoră să filozofeze sub stele, în timp ce sărută sub un cer plin de idei. „Cine spune că trebuie să stăm cu picioarele pe pământ când putem să le avem în aer?” întreabă el, sărind de pe o stâncă cu aer de rebel.

După cum știi, planeta URANUS este stăpânul modern al zodiei Vărsătorului.

URANUS tranzitează zodia TAURULUI pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  În acest #astrovlog explică în ce situații ești pus până în aprilie 2026: https://youtu.be/0llok7W7CTs

Luni – 19 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

SOARELE intră în zodia PEȘTILOR la data de 19 februarie 2024 la ora 06:13:08. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului PEȘTI în acest #astrovlog: https://youtu.be/AtIBE_ze1T8?si=ydjLjeWzi6dWRPE4

Azi la ora 05:24:49 Luna intră în Rac (în domiciliu).

SATURN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 13 februarie 2026. Din acest vlog afii despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/cz75iK57hw0

Marți – 20 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Până spre sfârșitul lunii Marte în Vărsător creează o cuadratură aplicantă cu Jupiter în Taur. În colțul stânga al ringului cosmic avem pe Marte, strigând „Inovație sau nimic!” și în colțul dreapta, Jupiter, strigând „Stabilitate sau deloc!” Când se întâlnesc într-o cuadratură, este ca și cum universul își pregătește popcorn-ul pentru un spectacol cosmic.

Marte în Vărsător este căpitanul navei spațiale „Idei Nebunești”. „Am o idee! Să transformăm planeta într-un parc de distracții pentru extratereștri!” strigă el, cu un zâmbet plin de entuziasm.

Pe de altă parte, Jupiter în Taur stă în mijlocul propriei sale grădini zen, mângâind o vacă și mormăind „Stabilitatea este cheia. Hai să plantăm flori și să admirăm cum cresc!”

Când Marte și Jupiter intră în ring, comenzile sunt simple: „Idei versus Stabilitate – cine va câștiga titlul de Campion Zodiacal?” Universul așteaptă cu sufletul la gură.

Marte aruncă cu idei nebune, iar Jupiter îi răspunde cu argumente solide despre nevoia de rădăcini adânci. Este ca și cum un extraterestru se luptă cu o grădină.

Marte încearcă să facă salturi acrobatice printre florile lui Jupiter, iar acesta din urmă se simte ca și cum un elefant s-ar plimba în grădina sa zen. Riscuri cosmice și surprize în grădina stabilității!

În final, Marte și Jupiter se uită unul la altul, obosiți dar cu zâmbete.

Așadar, în această confruntare epică între gândirea Vărsătorului și nevoia de pragmatism și stabilitate a Taurului, rămâneți conectați pentru următorul episod al „Luptelor Zodiacale”! 🚀🌌😄

Miercuri – 21 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 15:40:25 Luna intră în Leu.

Aflați în acest #astrovlog despre zodia PEȘTI reprezentată în tarot:

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în PEȘTI:

Joi – 22 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

MERCUR tranzitează zodia PEȘTILOR între 23 februarie și 10 martie și nici nu intră bine și face o conjuncție cu Soarele și cu Saturn.

Ei bine, zodia Peștilor primește vizita lui Mercur și nu e doar o simplă trecere prin cartier, ci mai degrabă un spectacol cosmic cu Soarele și Saturn care își dau cu părerea! Așa că pune-ți ochelarii de observare a nebuniei și urmărește cum se desfășoară acest episod hilar al horoscopului.

Mercur își pune pantofii de pește și se strecoară în zodia Peștilor ca un detectiv subacvatic. „Gata să dezvălui secretele din adâncurile spirituale ale vieții!” strigă el, în timp ce Soarele și Saturn îl privesc cu ochii larg deschiși.

Într-un colț al zodiacului, Soarele și Saturn fac yoga împreună. „Stai drept, respiră profund și simte energia astrală!” îi îndeamnă pe toți, în timp ce Mercur se strecoară printre ei, încercând să nu râdă.

Mercur se uită în oglinda cosmică și spune: „E timpul să reflectăm asupra modului în care comunicăm și să ne asumăm responsabilități cu eleganță și un strop de misticism!” Soarele și Saturn scutură capetele, uimiți.

În mijlocul acestei comedii cosmice, Peștii sunt chemați să-și pună aripi spirituale și să se joace de-a conectarea cu aspectele profunde ale vieții. „Hai să medităm și să vorbim cu peștii dintr-un univers paralel!” sugerează Mercur, făcând semne către Peștii zodiacului.

În final, Mercur propune echilibrul într-o linguriță, iar Soarele și Saturn aplaudă. „Fii atent la cum îți cheltuiești timpul și resursele – echilibrul e cheia!” transmite Mercur, în timp ce se înclină în fața lor.

Așadar, în această perioadă rămâi cu privirea la nebunia veselă și bucură-te de lecțiile comice pe care Mercur, Soarele și Saturn le oferă! 🌌🧘‍♂️😄

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Pești – Nodul Sud in Fecioară sau/și Nodul Nord in casa a XII-a – Nodul Sud in casa a VI-a în harta natală:

JUPITER este planeta care stăpânește tradițional zodia PEȘTILOR de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie: https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpFQdmIvjOWrVRhjrDh-Z0Zs&si=_eAQAwywwWg6F5K0

Vineri – 23 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Deoarece Venus face o escapadă în zodia Vărsătorului! Este ca și cum Cupidonul ar lua o pauză de la săgeți și ar decide să exploreze teritorii mai excentrice. Așadar, pune-ți casca de protecție pentru râs și pregătește-te pentru o călătorie astro-haioasă!

Venus în Vărsător își pune antenele pentru a capta semnalele de dragoste de pe alte planete. „Dragostea nu este doar terestră, e și intergalactică!” declară ea, aruncând săgeți de dragoste către OZN-uri.

Garderoba lui Venus devine un spațiu de expoziție a modei cosmice. „Hainele nu sunt doar pe ntru acoperit, sunt pentru a comunica cu extratereștrii!” explică ea, purtând un costum cu LED-uri și pantofi cu aripi.

În loc să-și mărturisească dragostea direct, Venus în Vărsător alege să trimită mesaje codate prin telepatie. „Dacă nu poți să descifrezi, nu ești pe aceeași lungime de undă!” spune ea cu un zâmbet misterios.

Cafeaua romantică se transformă într-o ședință de discuții filozofice. „Dragostea este ca și o particulă cuantică, greu de definit, dar stăm aici și ne bucurăm de ea!” explică Venus, în timp ce răsucește o mustață virtuală.

Relațiile la distanță devin la adevărata lor esență – interstelare. „Nu contează că suntem la ani-lumină distanță, iubirea noastră traversează universul!” spune Venus, trimițând un sărut virtual printr-un portal cosmic.

În căutarea sufletului pereche, Venus în Vărsător explorează compatibilitatea cu extratereștrii. „Dacă sunt dispuși să împartă o galaxie, atunci suntem făcuți unul pentru celălalt!” declară ea, desenând diagrame de compatibilitate intergalactică.

Deci, în această perioadă amuzantă și nebună, lasă-te purtat de valurile iubirii și bucură-te de viață! 💫💘😄

Sâmbătă  – 24 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 03:37:31 Luna intră în Fecioară iar la ora 14:30:00 avem Luna Plină în Fecioară –Cum poate funcționa în tranzit:

Este ca și cum Luna s-ar îmbrăca în costum de Fecioară pragmatică, iar Soarele s-ar învârti în jurul ei într-un dans spiritual pe scena zodiacului.

„Astăzi, avem o Lună Plină care își cere drepturile! Fecioara spune: ‘Stați cu picioarele pe pământ și analizați totul!’ Între timp, Peștii se roagă pentru viziuni grandioase și un pic de dans cosmic!” – explică prezentatorul astro-show.

„Și acum, pe scena vieții, Luna Plină aduce intensificarea dialogului! Veți simți nevoia să comunicați mai mult decât o telenovelă și să vă exprimați emoțiile mai clar decât o reclamă la săpun!” – anunță prezentatorul cu entuziasm.

„Hai să vorbim despre casa a 9-a, adică spațiul nostru de învățare și aventuri! Aici, Luna Plină scoate la iveală dorința voastră de a reflecta asupra călătoriilor și a lecțiilor de viață, așa cum un chef bucatar ar aranja ingredientele pentru o rețetă nouă!” – glumește prezentatorul, făcând semne de aprobare din partea publicului.

„Și acum, pentru o ofertă specială! Luna Plină vă aduce emoții în stoc limitat! Comandați acum și primiți un set de emoticoane gratuite!” – râde prezentatorul, aruncând emoticoane în aer.

În concluzie, această Lună Plină este ca un sitcom cosmic, cu detaliile și viziunile generale intrând într-un bar unde toată lumea știe numele emoțiilor! Bucurați-vă de spectacol și râdeți sub lumina Lunii Pline! 🌕😂

Duminică  – 25 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi Soarele în Pești este prin la mijloc de Mercur și Saturn. Așa că hai să vorbim despre acest trio astral în care Soarele în Pești, Mercur în Pești și Saturn în Pești decid să organizeze o petrecere la care toată lumea să poarte bluze cu motive de pești și să danseze în stilul caracteristic al creaturilor marine! 🐟🌞

Soarele în Pești se consideră vedeta principală a show-ului cosmic. „Așa-i, pescuiește-mă, lumea! Sunt aici să aduc strălucire și emoție în lumea voastră!” strigă Soarele, întorcându-și razele într-un dans elegant.

Mercur în Pești stă într-un colț, scriind poezii subacvatice și trimițând mesaje telepatice. „Cuvintele sunt pentru cei slabi, eu comunic prin vibrații spirituale. Ai primit mesajul meu?” întreabă el, cu o privire misterioasă.

Saturn în Pești încearcă să aducă puțină ordine în haosul cosmic. „Hai, hai, avem un program de urmat! Fiecare pește să-și cunoască rolul în dansul oceanic!” spune el, privind în jur cu un aer autoritar.

Soarele începe să strălucească mai tare, iar Mercur și Saturn încep să danseze într-un ritm subacvatic. „Energia noastră combinată crează un dans nebunesc în lumea subacvatică a Peștilor! Nu veți vedea așa ceva la nicio altă petrecere cosmică!” exclamă Soarele.

Deci, așteptați-vă la un spectacol subacvatic plin de umor, emoție și un strop de autoritate astrală în această zi când Soarele, Mercur și Saturn se adună în lumea veselă și visătoare a Peștilor! 🌊🎉😄

În acest #astrovlog vorbesc despre cum este JUPITER reprezentată în tarot:

Luni  – 26 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi la ora 16:29:20 Luna intră în Balanță.

Saturn este în Cazimi la 9°46 în Pești la 28 februarie 2024 la ora  23:10:03.

Află în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de Apă – Rac, Scorpion și Pești: https://youtu.be/EmUOcZt17fg?si=Al7XMbIim4zAAdws

Marți  – 27 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Află în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodiile de Apă – Rac, Scorpion și Pești: https://youtu.be/Ff-PPWi7TAc?si=4gLQdnwy6IE5A-Un

Miercuri  – 28 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Saturn este în Cazimi la 9°46 în Pești la 28 februarie 2024 la ora  23:10:03.

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia PEȘTILOR:

Joi – 29 februarie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 05:09:06 Luna intră în Scorpion (în cădere).

NEPTUN este stăpânul modern al zodiei Peștilor, iată niște vloguri despre această planetă aici:

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  sau direct pe canalul de Youtube la rubrica Mulțumire.  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o iarnă liniștită!

Monica Lazăr

Astrolog