SOARELE intră în zodia Săgetătorului la data de 23 noiembrie la ora 04:33:43. La mulți ani tuturor nativilor!

Iată profilul nativului SĂGETĂTOR în acest #astrovlog: https://youtu.be/w7LuVaevwQY

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 noiembrie la ora 01:10:59 – Luna intră în Balanță

4 noiembrie la ora 02:52:29 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.      

4 noiembrie la ora 23:14:16 – Faza de Lună Nouă în Scorpion: Poate fi un nou început destul de agitat la aceasta luna noua deoarece Luna și Soarele în Scorpion formează o opoziție cu Uranus din Taur ceea ce arată că puteți fi puși în situația în care reacția emoțională la stimuli exterior poate fi dusă la extrem. Ceva sau cineva vă scoate din pepeni. Așa că, mai bine încercați să nu vă ambalați emotional deoarece nicio situație nu durează veșnic. Vă aduc aminte că Uranus vine cu evenimente bruște, neașteptate, pe care nu le putem controla. Domeniile de viață în care se pot manifesta aceste evenimente au legătură cu cariera, profesia versus casa, căminul, familia etc.

Recomand să vedeți unde se așază această opoziție în harta voastră natală și fiți precauți.

Având în vedere că este și Marte în tranzit în domiciliul său nocturn, în Scorpion nu este exclus să existe și accidente casnice în care sunt implicate apa și focul (de exemplu apa clocotită), sau se sparge vreo țeavă sau vă inundă vreun vecin etc.

Dacă ajungeți la un echilibru atunci aveți șansa să vă vină niște idei interesante pe care le puteți folosi în plan domestic sau profesional. Fiți mai bine niște observatori și nu niște victim ale propriilor reacții.

6 noiembrie la ora 02:52:24 – Luna intră în Săgetător

8 noiembrie la ora 03:03:21 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.          

10 noiembrie la ora 05:03:05– Luna intră în Vărsător

11 noiembrie la ora 14:45:00 – Faza de lună –  Primul pătrar în Vărsător

12 noiembrie la ora 09:53:33 – Luna intră în Pești

14 noiembrie la ora 17:48:06 – Luna intră în Berbec

17 noiembrie la ora 04:17:47 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Aflați în acest #astrovlog cum este să te naști în perioada de lună în creștere: https://youtu.be/WdNGh-jbGBA

19 noiembrie la ora 10:57:00 – Faza de Lună Plină în Taur și eclipse de Lună:

În acest #astrovlog vorbesc despre această Eclipsă parțială de Lună de la minutul 04:24 si posibilele efecte la nivel: https://youtu.be/56TzaoOQ1Ds

19 noiembrie la ora 16:32:47 – Luna intră în Gemeni

22 noiembrie ora 05:32:54 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

24 noiembrie ora 17:58:29 – Luna intră în Leu

27 noiembrie ora 04:11:44 – Luna intră în Fecioară

27 noiembrie la ora 14:27:03 – Faza de lună –  Ultimul pătrar în Fecioară

29 noiembrie ora 10:54:50 – Luna intră în Balanță

Aflați în acest #astrovlog cum este să te naști la Lună Plină sau la Eclipsă de Lună în fiecare casă din harta natală. Voi la ce fază a lunii sunteți născuți? https://youtu.be/JgZDfJBOpDo

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR este în zodia BALANȚEI până la 6 noiembrie și este în mers direct. Cum a fost acest tranzit pentru voi, având în vedere că a fost și o perioadă de retrogradare?

MERCUR este în zodia SCORPIONULUI între 6 și 24 noiembrie: Aveți nevoie de discuții pe teme serioase pentru că preferați să vă concentrați o singură acțiune. Vă apărați cu pasiune dreptul de a avea opinii diferite dar este important este să nu vă radicalizați modul de a comunica. Respectați toate formele de comunicare și gândire. S-ar putea să vă vină niște idei geniale chiar și in momentul când beți un vin bun în pijama.

MERCUR este în zodia SĂGETĂTORULUI între 24 noiembrie și 13 decembrie: Aveți limbariță, sunteți curioși, chiar aventuroși în exprimare. Doar să nu exagerați atunci când vorbiți despre voi, mai bine începeți să studiați un domeniu nou sau o limbă străină sau și mai bine faceți planuri de călătorit.

În acest #astrovlog vorbesc despre Mercur în fiecare zodie în harta natală.

Voi unde aveți Mercur în harta natală? https://youtu.be/iMC1cnsjEag

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia SĂGETĂTORULUI până la 5 noiembrie: O călătorie sau o aventură în cuplu este bine venită, numai imaginația este limita. Comunicarea cu străinii și străinătatea poate aduce beneficii diverse.

VENUS este în zodia CAPRICORNULUI între 5 noiembrie și 6 martie trecând și printr-un ciclu de retrogradare, astfel:

În mers direct în perioada 5 noiembrie – 18 decembrie

În stație retrograde în perioada 18 ianuarie de la ora 12:35:49 și 20 decembrie

În perioadă retrogradă în perioada 20 decembrie 2021 și 28 ianuarie 2022

În stație directă în perioada 28 ianuarie de la ora 10:45:53 și 30 ianuarie

În mers direct în perioada 30 ianuarie de la 10:45:53 și 6 martie 2022

În acest #astrovlog vorbesc despre retrogradarea planetei Venus în Capricorn – influența general și pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/1oVjQ4XBtLI    

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în SCORPION până la 13 decembrie (in domiciliu): Cod roșu la pasiune dusă la extrem cu nevoi sexuale majore!!! Vreți totul sau nimic, aveți urgent de dovezi de loialitate și orice minciună este sancționată drastic! Putere psihică specială, mai ales că vă dă apă la moară și cuadratura cu Jupiter din Vărsător. Puteți avea realizări mărețe cu condiția să vă țineți temperamentul în frâu și să fiți organizați, perseverenți și disciplinați. Vă doresc succes!

Aflați din acest #astrovlog cum funcționează Marte  în harta natală, mai ales pentru bărbați, dar și pentru femei: https://youtu.be/8W3R2S4DohI

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în VĂRSĂTOR până la 29 decembrie 2020. V-am tot povestit despre ce este vorba cu acest tranzit în acest #astrovlog: https://youtu.be/GlhgjGbCyFw

Ați simțit într-un fel influența acestui tranzit în viața voastră sau alt tranzit a fost mai relevant pentru voi?

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023.

În acest #astrovlog aflați ce aduce cuadratura dintre Uranus in Taur si Saturn in Vărsător pentru că se formează de mai multe ori având în vedere că ambele planete mai au și perioade de retrogradare: https://youtu.be/WrvPD53OHKg

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Începând cu 20 august Uranus este într-un ciclu de retrogradare astfel:

Până la 18 ianuarie 2022 este în mers retrograd

Între 18 și 20 ianuarie este în stație directă

Începând cu 20 ianuarie 2022 este în mers direct

În perioadele de retrogradare a planetei Uranus este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Uranus în zodii în harta natală: https://youtu.be/RvN8OrPkcYs

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR până la18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Mă refer la True North și nu la Mean Node.

Diferență dintre ele este modul în care au fost calculate. Nodul adevărat (True North) este poziția reală a nodului Lunii în orice moment. Nodul mediu (Mean North) este poziția nodului Lunii conform unei formule matematice care ignoră multe dintre perturbările minore din orbita sa. Altfel spus, nodul adevărat este locația exactă a nodului lunii, în timp ce nodul mediu prezintă locația medie a nodului lunii la momentul respectiv.

Nodul mediu este întotdeauna retrograd, în timp ce nodul adevărat poate fi ocazional direct.

Care sunt schimbările generate de acest tranzit în viața voastră? Aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7pwyclu   

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung.

Pluton este în mișcare directă. Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

NEPTUN este în mișcare retrogradă până la data 1 decembrie 2021. În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viața reală. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Aveți acces la diverse cursuri de astrologie aici: https://cerulinstelat.podia.com/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Veți primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Căutați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsiți în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți o vară frumoasă!

Monica Lazăr

Astrolog