Miercuri – 1 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Scorpion

La ora 23:30:17 – Luna intră în Rac (în domiciliu)

Până la 10 noiembrie MERCUR tranzitează în mers direct zodia SCORPIONULUI și aduce o energie profundă, analitică și pasională în comunicare și în gândire. Este un moment bun pentru a investiga subiecte profunde, pentru a rezolva misterul și pentru a căuta adevăruri ascunse. Cu toate acestea, este important să fim conștienți de tendința de a deveni prea critici sau misterioși, chiar suspicioși și să gestionăm comunicarea noastră cu atenție.

Joi – 2 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

VENUS tranzitează zodia FECIOAREI până la 8 noiembrie și aduce o atenție crescută asupra relațiilor, iubirii și valorilor personale, dar se manifestă într-un mod specific acestui semn de pământ. Este posibil să acordăm o importanță mai mare gesturilor mici, precum daruri sau atenție la sănătatea și bunăstarea partenerului.

Este posibil să fim mai selectivi în ceea ce privește partenerii sau să ne revizuim așteptările în dragoste și în alte domenii ale vieții.

De asemenea există o atenție sporită asupra sănătății  și putem fi motivați să adoptăm obiceiuri mai sănătoase sau să acordăm mai multă atenție bunăstării.

Vom simți nevoia să-și organizeze spațiul, programul sau finanțele mai eficient. Acest lucru poate avea un impact constructiv.

În dragoste, acest tranzit poate aduce o abordare mai practică și rațională. Oamenii pot căuta parteneri care le împărtășesc valorile și interesele practice. De asemenea, pot pune accent pe construirea unei relații solide și de durată.

Există potențialul ca acest tranzit să aducă și tendința de a fi prea exigenți sau perfecționiști în relații și în alte aspecte ale vieții. Este important să găsiți un echilibru între dorința de a îmbunătăți și de a atinge standarde ridicate și acceptarea de sine.

Vineri – 3 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Fecioară

MARTE tranzitează zodia SCORPIONULUI până la 24 noiembrie (în domiciliu) șipoate aduce la suprafață dorințe puternice, energie sexuală crescută și o intensitate generală în acțiuni și emoții. Poți fi mai hotărât să obții ceea ce îți dorești.

Acest tranzit te poate motiva să te implici profund în proiecte sau în provocări. Ai capacitatea de a depăși obstacolele cu rezistență și curaj.

În timpul acestui tranzit, poți fi mai interesat să explorezi subiecte profunde, să dezvăluie secrete sau să investighezi mai adânc aspectele care te preocupă.

Poți simți o dorință puternică de a te impune și de a-ți proteja interesele și poate aduce dorința de a face schimbări în viața ta sau de a elimina lucrurile care nu mai servesc scopului tău. Marte în Scorpion poate intensifica energia sexuală și poate aduce o dorință mai mare pentru intimitate și conexiuni profunde în relații.

Atenție la tendința de a deveni posesiv sau gelos în relații în timpul acestui tranzit. Scorpionul poate aduce nevoia de posesivitate și control.

Sâmbătă – 4 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în stație directă în Pești

La ora 09:20:57 – Luna intră în Leu

JUPITER tranzitează zodia TAURULUI până la 26 mai 2024 și ai aici un #astrovlog despre semnificația acestui tranzit și impactul său pentru fiecare ascendent: https://youtu.be/Uaxx3Swpc2E

Până la 30 decembrie 2023 Jupiter este în mers retrograd

Între 30 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024 Jupiter este în stație directă

Între 1 ianuarie și 26 mai 2024 Jupiter este în mers direct

Iată ce efecte poate avea această retrogradare:

Jupiter retrograd în Taur poate aduce o perioadă de revizuire și reflecție asupra modului în care abordăm creșterea personală și expansiunea în aspectele materiale și pragmatice ale vieții. Ne putem întreba dacă direcțiile sau proiectele pe care le-am început anterior sunt încă potrivite pentru a ne atinge obiectivele.

Taurul este un semn zodiacal care apreciază stabilitatea și construirea treptată. În timpul tranzitului retrograd al lui Jupiter în Taur, s-ar putea să simțim nevoia de a lua lucrurile mai încet și de a examina detaliile mai atent înainte de a lua decizii majore sau de a avansa cu proiecte mari.

Jupiter retrograd în Taur poate aduce o oportunitate de a reevalua ceea ce considerăm valoros și important privind bunurile materiale, resursele financiare și confortul material. S-ar putea să ne întrebăm dacă ne concentrăm excesiv pe lucruri care nu ne aduc cu adevărat satisfacție pe termen lung.

Taurul este asociat cu plăcerile senzoriale și cu conexiunea cu simțurile. Jupiter retrograd în Taur poate încuraja o explorare mai profundă a experiențelor plăcute și a modului în care ne bucurăm de viața noastră zilnică.

Duminică – 5 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Scorpion

La ora 10:36:00 avem Ultimul Pătrar în Leu: este un moment în care emoțiile tale pot fi puternice și pot intra în conflict cu dorința de a explora sau de a înțelege aspecte mai profunde ale vieții. Ar putea fi o perioadă potrivită pentru a-ți examina credințele și motivațiile interioare, dar este important să fii conștient de posibilele tensiuni și să încerci să gestionezi emoțiile într-un mod sănătos. De asemenea, ar putea fi o perioadă potrivită pentru a-ți dezvolta abilitățile intuitive sau spirituale.

Azi SATURN revine la mers direct în zodia PEȘTILOR.

După o perioadă de mers retrograd, când Saturn revine la mișcarea directă, influența sa poate deveni mai evidentă și mai puternic resimțită. Iată cum poate funcționa Saturn în Pești într-un astfel de context:

Disciplină și control asupra emoțiilor: Saturn în Pești poate aduce o abordare serioasă și controlată asupra emoțiilor. După o perioadă de mers retrograd, oamenii pot fi mai dispuși să lucreze la gestionarea și controlul sentimentelor lor, în special a celor mai profunde și mai subtile.

Conexiune spirituală profundă: Peștii sunt semnul asociat cu spiritualitatea și lumea subacvatică a intuiției. Saturn în Pești poate ajuta la dezvoltarea unei conexiuni mai profunde cu lumea spirituală și la explorarea aspectelor mai profunde ale sinelui.

Responsabilitate în lumea imaginației: Peștii sunt creativi și au o bogată viață interioară. Saturn poate aduce responsabilitate și structură în explorarea lumii imaginației și în dezvoltarea talentelor creative.

Lucrul cu limite și constrângeri: Saturn este adesea asociat cu limitele și constrângerile. În Pești, aceasta poate însemna confruntarea cu limitele interioare și cu aspectele mai întunecate ale sinelui. Oamenii pot fi chemați să-și asume responsabilitatea pentru aspectele lor interioare și să lucreze la eliberarea blocajelor sau a fricilor ascunse.

Dezvoltarea empatiei și compasiunii: Peștii sunt cunoscuți pentru empatie și compasiune. Saturn în Pești poate sprijini dezvoltarea acestor calități și poate încuraja oamenii să fie mai conștienți de nevoile și suferințele altora.

Luni – 6 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Leu

La ora 21:39:03 – Luna intră în Fecioară

Până la 28 ianuarie 2024 Uranus în Taur este în mers retrograd și suntem chemați să ne deschidem mințile și inimile către posibilități neexplorate. Ideile nebunești și geniale strălucesc în conștiința noastră, iar dorința de a scăpa de constrângerile convenționale crește în intensitate. În mijlocul haosului, aflăm că libertatea se află în transformarea și în abilitatea de a accepta schimbarea ca parte a evoluției noastre.

Această călătorie retrogradă ne cere să ne confruntăm cu propriile noastre frici și să ne eliberăm de limitele auto-impuse. În haosul cosmic, găsim oportunitatea de a ne descoperi adevărata noastră esență și de a înfăptui schimbări revoluționare în viețile noastre.

Uranus în Taur retrograd ne amintește că valorile noastre fundamentale și stabilitatea noastră interioară pot fi transformate prin adaptabilitate și deschidere către noutate. În mijlocul acestui vortex cosmic, învățăm să apreciem frumusețea diversității și să căutăm modalități inovatoare de a ne exprima autenticitatea și originalitatea.

Pe măsură ce Uranus în Taur retrograd pășește prin labirinturile universului nostru interior, ne trezim la viață și ne deschidem spre noi orizonturi.

Marți – 7 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Scorpion (în domiciliu)

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Tu unde ai Neptun în harta natală ?

Neptun în Pești este în mers retrograd până la 7 decembrie 2023.

Tranzitul lui Neptun retrograd în zodia Peștilor aduce o energie profund spirituală, care ne invită să ne conectăm mai adânc cu aspectele mai subtile și mai intuitive ale vieții noastre. Acest tranzit poate aduce o perioadă de reflecție, revizuire și transformare interioară.

Neptun este asociat cu spiritualitatea, imaginația, compasiunea și conexiunea cu dimensiuni mai înalte ale existenței. În zodia Peștilor, Neptun este acasă și își găsește expresia cea mai naturală. Acest tranzit intensifică energia neptuniană și o aduce într-un mod mai profund și mai introspectiv.

Retrogradarea lui Neptun indică o perioadă în care suntem chemați să reflectăm asupra iluziilor și confuziilor noastre interioare. Putem fi invitați să ne confruntăm cu temeri, blocaje sau dependențe care ne-au ținut prizonieri și să lucrăm pentru a le elibera. Este un moment propice pentru a dezvălui și a aduce la lumină aspecte mai subtile și mai ascunse ale sinelui nostru.

În timpul acestui tranzit, este posibil să fim mai sensibili și mai receptivi la energiile și influențele subtile din jurul nostru. Intuiția și conexiunea cu planul spiritual pot fi amplificate, oferindu-ne oportunitatea de a ne asculta vocea interioară și de a ne îndruma viețile în mod mai profund și autentic.

Miercuri – 8 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Scorpion

VENUS tranzitează zodia BALANȚEI (în domiciliu) între 8 noiembrie și 4 decembrie și este o perioadă favorabilă pentru relații armonioase, iubire și aprecierea frumuseții. Acesta ne încurajează să fim mai amabili și cooperanți, dar, în același timp, să rămânem conștienți de propriile noastre nevoi și dorințe. Este o perioadă bună pentru a crea echilibru și armonie în viața noastră. Și mai ales să nu mai acceptăm sau să repetăm comportamente toxice din trecut.

Joi – 9 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

La ora 10:07:51 – Luna intră în Balanță

Nodurile Lunare au intrat la 17 iulie 2023 la ora 22:59:36 ora României pe axa Berbec – Balanță si își manifestă influența pâna la 12 ianuarie 2025 la ora 01:01:30.  Ai aici un #astrovlog despre impactul general al acestui tranzit dar și impactul asupra fiecărui Ascendenthttps://youtu.be/sBG_5I4Pc2U

Vineri – 10 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Balanță (în domiciliu)

Între 10 noiembrie și 1 decembrie MERCUR tranzitează în mers direct zodia SĂGETĂTORULUI aduce un accent pe învățare, aventură și comunicare deschisă. Este un moment propice pentru a explora noi idei și pentru a comunica cu entuziasm și optimism. Cu toate acestea, trebuie să fim atenți la a nu neglija detalii importante în timp ce ne bucurăm de expansiunea mentală și de comunicarea aventuroasă. Mercur va retrograda în decembrie în Capricorn dar și în tranzitul său în Săgetător. Voi vorbi mai pe larg pe tema asta într-un vlog în curând.

Sâmbătă – 11 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

La ora 20:39:10 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

PLUTON este de ceva vreme în mers direct în zodia Capricornului pentru ultima dată înainte de a trece în zodia Vărsătorului pentru un tranzit lung de 20 de ani. 

Și Pluton în Capricorn are un tranzit lung începând cu 27 noiembrie 2008, în plină criză mondială.  Ție în ce casă îți tranzitează Pluton în Capricorn? Cum ai evoluat sau te-ai dezvoltat/reinventat în această perioadă.

Duminică – 12 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Scorpion

Opoziția între Soare și Marte în Scorpion și Uranus în Taur în tranzit aduce adesea schimbări neașteptate și pot fi intense. Aceasta este o configurație astrologică care poate aduce la suprafață tensiuni și provocări în viață. Iată cum funcționează în general această opoziție:

Tensiuni și schimbări bruște: Opoziția Soare-Uranus este asociată cu schimbări neașteptate și uneori bruște în viață. Soarele în Scorpion aduce energie profundă și pasională, în timp ce Uranus în Taur se referă la stabilitate și lentoare. Această opoziție poate genera tensiuni între nevoia de stabilitate și dorința de a aduce schimbări radicale.

Luptă pentru control: Opoziția Soare-Uranus poate crea o luptă pentru control între forțele de stabilitate și cele de schimbare. Poate apărea un sentiment de rebeliune sau dorința de a scăpa de constrângerile sau rutina care pot limita dezvoltarea personală.

Nevoia de independență și expresie personală: Uranus este asociat cu independența și exprimarea personală, iar această opoziție poate face ca aceste nevoi să fie mai accentuate. Oamenii pot simți nevoia de a-și urma propria cale și de a se elibera de orice constrângeri care îi limitează.

Încercarea de a găsi un echilibru: Cu toate tensiunile aduse de această opoziție, poate exista o dorință de a găsi un echilibru între nevoia de stabilitate și nevoia de schimbare. Este important să căutăm modalități de a combina energia Scorpionului, care caută adâncimile și transformarea, cu energia lui Uranus, care caută inovația și originalitatea.

Posibilitatea de revelații și schimbări profunde: Această opoziție poate aduce, de asemenea, posibilitatea de revelații și schimbări profunde în viață. Poate fi un moment în care suntem deschiși la noi idei și perspective și în care putem face schimbări importante pentru a ne atinge obiectivele personale și profesionale.

Luni – 13 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Scorpion

La ora 11:27:00 Luna Noua in Scorpion – este un moment propice pentru a-ți stabili obiective noi în ceea ce privește prietenii și aspirațiile tale sociale. Cu opoziția către Uranus în Taur, ar trebui să fii deschis la schimbările neașteptate și la o abordare mai liberă și inovatoare a conexiunilor sociale și a grupurilor din viața ta. Această perioadă poate aduce schimbări importante în cercurile tale sociale sau în modul în care îți exprimi aspirațiile și idealele.

Marți – 14 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Scorpion (în domiciliu)

La ora 04:22:51 – Luna intră în Săgetător

Miercuri – 15 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Săgetător

Azi tranzitul lui Mercur în Săgetător în sextil cu Venus în Balanță poate aduce o combinație interesantă de energii care afectează modul în care comunicăm și interacționăm cu ceilalți. Iată cum funcționează în general acest tranzit:

Comunicare deschisă și prietenoasă: Mercur în Săgetător încurajează comunicarea deschisă, prietenoasă și expansivă. Oamenii pot fi mai dispuși să discute subiecte interesante, să exploreze idei noi și să împărtășească cunoștințele lor cu entuziasm. Venus în Balanță adaugă o notă de grație și diplomatie în comunicare, făcând ca interacțiunile să fie plăcute și armonioase.

Empatia și înțelegerea: Venus în Balanță favorizează empatia și înțelegerea față de ceilalți. Acest aspect poate face ca oamenii să fie mai dispuși să asculte și să fie sensibili la nevoile și dorințele celor din jur. Comunicarea devine mai empatică și mai echilibrată.

Discuții filosofice și culturale: Săgetătorul este asociat cu înțelepciunea și filosofia, iar Mercur în acest semn poate încuraja discuții filosofice și culturale interesante. Oamenii pot să exploreze subiecte legate de spiritualitate, călătorii sau alte aspecte ale vieții care le amplifică perspectiva.

Echilibru între gândire și sentimente: Venus în Balanță adaugă un simț al echilibrului și al armoniei în comunicare, ceea ce poate ajuta la menținerea unui echilibru între gândirea logică și sentimentele personale. Oamenii pot să abordeze subiectele cu o abordare echilibrată și să încerce să înțeleagă diferitele perspective.

Diplomație în conflicte: Atunci când apar conflicte sau dezacorduri, această combinație de energii poate promova diplomăția și abordarea constructivă a problemelor. Oamenii pot căuta soluții care să satisfacă ambele părți și să mențină armonia în relații.

Atracție intelectuală: Mercur în Săgetător poate crea o atracție intelectuală puternică între oameni. Interacțiunile pot fi stimulate de discuții interesante și de schimbul de idei. Acest aspect poate duce la dezvoltarea unor relații bazate pe intelect și comunicare.

Joi – 16 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

La ora 09:41:28 – Luna intră în Capricorn (în exil)

Tranzitul Lunii în Săgetător în cuadratură cu Neptun retrograd în Pești aduce o combinație de energii care pot influența modul în care ne simțim și ne manifestăm emoțiile. Iată cum funcționează în general acest tranzit:

Inspiratie și expansiune: Luna în Săgetător este adesea asociată cu dorința de expansiune, explorare și învățare. Atunci când se află în aspect cu Neptun retrograd în Pești, această energie poate aduce o notă de inspirație și visare. Oamenii pot fi mai deschiși la explorarea noilor idei și la dezvoltarea creativității.

Sensibilitate emoțională crescută: Neptun este asociat cu sensibilitatea și lumea interioară profundă, iar Luna în Săgetător poate face ca oamenii să devină mai conștienți de sentimentele lor profunde. Este posibil să ne simțim mai sensibili la nevoile și dorințele noastre interioare și să căutăm înțelegerea și conexiunea cu lumea noastră emoțională.

Dorința de evadare și aventură: Sub influența acestui tranzit, oamenii pot simți o dorință crescută de evadare din rutina zilnică și de aventură. Săgetătorul este semnul aventurii, iar Neptun în Pești poate aduce un aspect de visare și escapism. Oamenii pot căuta experiențe care să îi ajute să scape de grijile cotidiene.

Confuzie și iluzii: Neptun retrograd poate accentua tendința de a ne crea iluzii sau de a vedea lumea într-o lumină idealizată. Luna în Săgetător poate face ca oamenii să fie mai înclinați să ignore aspectele practice și să se lase purtați de visare. Este important să fim conștienți de posibilitatea iluziilor și să ne asigurăm că ne păstrăm claritatea mentală.

Explorarea spirituală: Neptun este, de asemenea, asociat cu dimensiunile spirituale, iar acest tranzit poate încuraja explorarea acestor aspecte ale vieții. Oamenii pot căuta înțelegere și conexiune spirituală în timpul acestui tranzit.

Înclinația spre compasiune și ajutorare: Luna în Săgetător poate aduce o înclinație naturală spre compasiune și ajutorare a celor din jur. Oamenii pot fi mai dispuși să ofere sprijin emoțional și să fie deschiși la nevoile altora.

Vineri – 17 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Balanță (în domiciliu)

Tranzitul Lunii în Capricorn în cuadratură cu Venus în Balanță poate aduce tensiuni și provocări în domeniul relațiilor și al expresiei emoționale. Mai ales că Luna are tendința de exagerare și din trigonul cu Jupiter retrograd în Taur.

Iată cum funcționează în general acest tranzit:

Tensiuni între emoții și relații: Luna în Capricorn poate aduce o atitudine serioasă și responsabilă față de relații, în timp ce Venus în Balanță caută armonie și echilibru. Această combinație poate crea tensiuni între nevoia de a exprima emoții autentice și nevoia de a păstra pacea și armonia în relații.

Nevoia de a gestiona emoțiile: Luna în Capricorn poate aduce o nevoie crescută de a-și controla și gestiona emoțiile. Oamenii pot fi mai reticenți în a-și exprima sentimentele sau pot simți că trebuie să își pună limite emoționale pentru a menține ordinea și disciplina în relații.

Conștientizarea responsabilităților în relații: Sub influența acestui tranzit, oamenii pot deveni mai conștienți de responsabilitățile lor în relații și pot căuta modalități de a aduce mai multă structură și claritate în dinamica lor cu ceilalți. Este posibil să ne gândim la modul în care îndeplinim obligațiile și angajamentele în relații.

Necesitatea de a găsi un echilibru: Cuadratura dintre Luna și Venus poate indica necesitatea de a găsi un echilibru între nevoia de independență emoțională și nevoia de a fi parte dintr-un parteneriat. Este important să căutăm soluții pentru a reconcilia aceste nevoi opuse.

Posibile conflicte sau dezacorduri: Cuadratura poate aduce conflicte sau dezacorduri în relații, deoarece există tensiuni între dorințele individuale și nevoile relaționale. Este important să abordăm aceste conflicte cu diplomație și să căutăm soluții care să satisfacă ambele părți.

Reflectarea asupra valorilor personale: Această configurație astrală poate aduce oportunitatea de a reflecta asupra valorilor personale în relații și de a decide ce este cu adevărat important pentru noi în parteneriatele noastre.

Sâmbătă – 18 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

La ora 13:27:29 – Luna intră în Vărsător

Conjuncția dintre Luna și Pluton în Capricorn în cuadratură cu Nodurile Lunare aduce la suprafață aspecte profunde ale trăirilor și transformărilor personale. Această configurație poate aduce o energie intensă și poate provoca schimbări semnificative în viața unei persoane. Iată cum funcționează în general acest aspect:

Intensitate emoțională: Luna reprezintă emoțiile și sentimentele, în timp ce Pluton este asociat cu transformarea profundă și cu aspectele profunde ale psihicului nostru. Atunci când aceste două planete se întâlnesc într-o conjuncție, emoțiile pot deveni extrem de intense și puternice. Oamenii pot simți o nevoie de a săpa adânc în interiorul lor pentru a înțelege și a elibera emoții ascunse sau refulate.

Transformare personală: Pluton este planeta transformării și regenerării. Această conjuncție poate aduce schimbări profunde în modul în care o persoană se simte și se comportă. Poate fi o perioadă în care sunt aduse la lumină aspecte ale sinelui care necesită transformare și evoluție.

Confruntarea cu fricile și blocajele: Cuadratura cu Nodurile Lunare poate indica o provocare sau o confruntare cu fricile și blocajele din trecut sau din viețile anterioare. Este posibil să simțiți că trebuie să rezolvați probleme vechi sau să eliberați modele comportamentale care vă limitează în prezent.

Explorarea temelor karmice: Nodurile Lunare sunt adesea asociate cu temele karmice, iar această cuadratură poate aduce la suprafață lecții și experiențe pe care trebuie să le învățăm pentru a ne dezvolta spiritual. Este posibil să simțiți că sunteți chemați să vă explorați trecutul sau să vă confruntați cu situații care au o semnificație profundă dintr-un punct de vedere karmic.

Reconfigurarea relațiilor: Această conjuncție și cuadratură pot afecta și relațiile, deoarece aduc la suprafață aspecte profunde ale emoțiilor și comportamentelor. Poate exista o nevoie de a regândi și reconfigura modul în care vă raportați la ceilalți în relații.

Lucrul cu puterea interioară: Această configurație astrală poate cere să lucrați cu puterea interioară și să vă asumați responsabilitatea asupra transformării personale. Poate fi o perioadă de autodisciplină și de conștientizare a resurselor interioare.

Duminică – 19 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Scorpion

Pentru ultima dată se formează sextilul aplicant între Soare și Marte în Scorpion cu Pluton în Capricorn și reprezintă un aspect armonios în astrologie care aduce potențialul pentru o utilizare constructivă a energiei plutoniene și pentru creștere personală și transformare. Iată cum funcționează acest sextil:

Putere personală și rezistență: Soarele în Scorpion aduce o energie profundă, pasională și intensă. Pluton în Capricorn este asociat cu puterea, rezistența și transformarea. Când aceste două planete formează un sextil, oamenii pot avea acces la o putere personală și la o rezistență interioară crescută. Acest aspect poate inspira dorința de a depăși obstacolele și de a face față provocărilor cu încredere.

Capacitatea de a merge în profunzime: Scorpionul și Capricornul sunt ambele semne zodiacale orientate spre profunzime și rezolvarea problemelor. Acest sextil poate facilita abilitatea de a investiga și de a explora aspectele ascunse ale vieții și ale sinelui, dezvăluind astfel noi niveluri de înțelegere și conștientizare.

Transformare personală: Pluton este planeta transformării și regenerării, iar acest sextil poate marca o perioadă în care oamenii sunt mai deschiși la schimbare și la transformare personală. Pot fi realizate progrese semnificative în ceea ce privește dezvoltarea personală și evoluția sinelui.

Rezolvarea problemelor și regenerarea: Acest aspect poate ajuta la rezolvarea problemelor și la regenerarea aspectelor vieții care necesită îmbunătățire. Oamenii pot avea abilitatea de a identifica și de a corecta aspectele care nu mai funcționează în viața lor și de a le înlocui cu ceva mai constructiv.

Înțelepciune și învățare: Soarele în Scorpion poate aduce dorința de a înțelege aspecte profunde și complexe ale vieții, iar Pluton în Capricorn poate susține o abordare pragmatică și structurată. Acest sextil poate facilita învățarea și dezvoltarea de abilități de gestionare a informațiilor complexe.

Abordare concentrată și determinată: Cu această configurație astrologică, oamenii pot avea o abordare concentrată și determinată în ceea ce privește obiectivele lor. Ei pot fi mai dispuși să investească timp și energie pentru a atinge rezultatele dorite.

Luni – 20 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Vărsător

20 noiembrie la ora 12:49:00 – Primul Pătrar în Vărsător: este un moment de ajustare și adaptare în ceea ce privește identitatea personală și cariera. Ai tendința de a căuta modalități neconvenționale de a-ți atinge obiectivele și de a fi autentic în ceea ce faci. Cu toate acestea, pot apărea și conflicte sau tensiuni între aceste două sfere ale vieții tale. Este important să fii deschis la schimbare și să încerci să găsești un echilibru între nevoile tale personale și cele profesionale în această perioadă.

La ora 16:29:01 – Luna intră în Pești

Marți – 21 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Scorpion

Între 22 și 30 noiembrie, în tranzitul său Venus în Balanță va formează o conjuncție aplicantă cu Nodul Sud în Balanță și opoziție cu Nodul Nord în Berbec: aduce evenimentele necesare legate de relații și de a învăța cum funcționează echilibrul dintre nevoile personale și cele legate de parteneriate. Este important să fim deschiși la aceste lecții și să căutăm soluții constructive pentru a evolua și a ne dezvolta în moduri care ne aduc armonie și creștere spirituală.

Miercuri – 22 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Săgetător

SOARELE intră în zodia SĂGETĂTORULUI la data de 22 NOIEMBRIE 2023 la ora 16:02:41. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului SĂGETĂTOR în acest #astrovlog:

La ora 19:19:27– Luna intră în Berbec

În acest #astrovlog vorbesc despre luna NOIEMBRIE în astrologie:

Aflați în acest #astrovlog despre zodia SĂGETĂTOR reprezentată în tarot:

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în SĂGETĂTOR:

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Săgetător – Nodul Sud in Gemeni sau/și Nodul Nord in casa a IX-a – Nodul Sud in casa a III-a în harta natală: https://youtu.be/3PV994QNbhA?si=Iw7U3bm1aWuxxF5N

JUPITER este planeta care stăpânește zodia SĂGETĂTORULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

În acest #astrovlog vorbesc despre cum este JUPITER reprezentată în tarot:

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de FOC – Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/aff8gi_3u3Y?si=rR_6PHecN5pHA5lL

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile FOC – Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/vNI133mGICA?si=AlRomVrtYX6CYLMQ

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia SĂGETĂTOR:

Joi – 23 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

MARTE tranzitează zodia SĂGETĂTORULUI între 24 noiembrie și 4 ianuarie și aduce o energie entuziastă, curajoasă și aventuroasă. Este un moment favorabil pentru a explora lumea, a învăța și a acționa în conformitate cu valorile personale. Cu toate acestea, este important să gestionăm impulsivitatea și să fim conștienți de impactul acțiunilor noastre asupra altora în timpul acestui tranzit.

Vineri – 24 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Balanță

La ora 22:28:34 – Luna intră în Taur (în exaltare)

Opoziția dintre Luna și Nodul Nord în Berbec cu Venus și Nodul Sud în Balanță aduce la suprafață o dinamică interesantă între nevoile emoționale și nevoile sociale sau relaționale. Aceasta poate crea o tensiune sau echilibrul între dorința de independență și nevoia de armonie și conexiune în relații. Iată cum funcționează în general această opoziție:

Nevoia de independență vs. nevoia de relații: Luna în Berbec aduce o energie puternică și independentă, în timp ce Venus în Balanță caută armonia și conexiunea în relații. Această opoziție poate aduce tensiuni între dorința de a acționa independent și dorința de a fi într-o relație sau într-un parteneriat.

Exprimarea directă a emoțiilor vs. diplomatică: Luna în Berbec exprimă emoțiile direct și fără rezerve, în timp ce Venus în Balanță adaugă o notă de diplomatie și rafinament în exprimarea sentimentelor. Această dinamică poate determina oamenii să se confrunte cu diferențe în stilurile de comunicare și în modul în care își exprimă emoțiile.

Tensiuni și conflicte în relații: Opoziția poate aduce tensiuni sau conflicte în relații, deoarece dorințele și nevoile pot părea contradictorii. Este posibil să apară dezacorduri sau discuții în această perioadă, dar acestea pot fi folositoare pentru a aduce claritate și pentru a găsi un echilibru.

Echilibrul între individualitate și colaborare: Această opoziție cere găsirea unui echilibru între individualitate și colaborare în relații. Este important să găsim modalități de a ne respecta nevoile personale și, în același timp, să menținem armonia și conexiunea cu ceilalți.

Posibilitatea de a învăța și a crește: Această dinamică poate oferi oportunitatea de a învăța și de a crește în ceea ce privește gestionarea relațiilor și a emoțiilor. Poate ajuta la dezvoltarea abilităților de comunicare și la înțelegerea mai profundă a propriilor nevoi și ale celorlalți.

Integrarea polarităților: Opoziția Luna în Berbec – Venus în Balanță ne amintește că polaritățile pot coexista și pot fi integrate. Este posibil să învățăm cum să fim independenți și să ne asumăm propriile nevoi, în timp ce încă ne putem bucura de relații armonioase și echilibrate.

Sâmbătă – 25 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

Cuadratura dintre Marte în Săgetător și Saturn în Pești este un aspect astrologic care poate aduce tensiuni și provocări în viața unei persoane. Această configurație poate genera conflicte între dorința de acțiune și expansiune (Marte în Săgetător) și nevoia de structură și responsabilitate (Saturn în Pești). Iată cum funcționează în general această cuadratură:

Tensiuni între acțiune și constrângere: Marte este planeta acțiunii, energiei și dorinței, iar în Săgetător, caută explorarea și aventura. Pe de altă parte, Saturn este planeta responsabilității, a structurii și a constrângerilor, iar în Pești, poate aduce elemente de confuzie și sensibilitate emoțională. Această cuadratură poate crea tensiuni între dorința de a acționa liber și nevoia de a respecta limitele și responsabilitățile.

Confruntări cu blocaje și obstacole: Acest aspect poate aduce confruntări cu blocaje sau obstacole în calea obiectivelor și dorințelor personale. Este posibil să simțiți că sunteți în imposibilitatea de a progresa sau că există constrângeri care vă încurcă.

Nevoia de disciplină și planificare: Saturn în Pești sugerează necesitatea de a fi disciplinat și de a avea o abordare mai strategică și planificată în privința acțiunilor și obiectivelor. Cuadratura poate reprezenta o provocare în ceea ce privește implementarea acestor calități, deoarece Marte în Săgetător preferă adesea acțiunea impulsivă și aventura.

Abordarea conflictelor și tensiunilor: Acest aspect poate aduce conflicte sau tensiuni în viața personală sau profesională. Este important să abordați aceste conflicte cu răbdare și diplomatie, deoarece Marte poate aduce tendința de a fi impulsiv și agresiv, în timp ce Saturn sugerează necesitatea de a aborda conflictul într-un mod matur și responsabil.

Experiența învățării și a maturizării: Cu toate provocările sale, cuadratura Marte-Saturn poate oferi oportunități pentru învățare și maturizare personală. Poate cere să vă confruntați cu limitele voastre personale și să dezvoltați abilități de gestionare a conflictelor și de planificare mai eficientă.

Nevoia de a lua în considerare implicațiile acțiunilor: Saturn în Pești poate aminti de necesitatea de a lua în considerare implicațiile pe termen lung ale acțiunilor voastre. Aceasta vă poate îndemna să vă gândiți mai atent la consecințele deciziilor voastre și să vă asumați responsabilitatea pentru ele.

Duminică – 26 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Săgetător

Aspectele favorabile între Soare în Săgetător și Nodurile Lunare pot aduce o energie pozitivă și armonioasă în viața unei persoane, indicând adesea că aceasta se află pe calea cea bună în ceea ce privește evoluția și scopul său spiritual. Aceste aspecte pot fi interpretate în funcție de tipul de aspect (conjuncție, trigon sau sextil) și de semnul zodiacal în care se află Soarele și Nodurile Lunare în harta natală a individului. În general, aceste aspecte favorabile pot aduce următoarele beneficii:

Aderarea la scopul de viață: Soarele în Săgetător este deseori asociat cu explorarea, înțelepciunea și căutarea unui scop mai mare în viață. Atunci când formează aspecte favorabile cu Nodurile Lunare, acest lucru poate indica o armonie între scopul personal și evoluția spirituală. Persoana poate simți o aderare mai puternică la ceea ce îi definește scopul de viață.

Abilități naturale și potențial creativ: Aspectele favorabile între Soare și Nodurile Lunare pot scoate în evidență abilități naturale și potențialul creativ al unei persoane. Aceasta poate avea o mai mare încredere în propriile sale aptitudini și poate găsi mai ușor căi de exprimare și de dezvoltare personală.

Flux și armonie: În general, aspectele favorabile aduc un sentiment de flux și armonie în viață. Persoana poate simți că este în aliniere cu propria sa evoluție și că lucrurile se întâmplă în mod natural și benefic.

Explorare spirituală: Săgetătorul și Nodurile Lunare sunt adesea asociate cu căutarea spirituală și cu înțelepciunea. Aceste aspecte pot încuraja persoana să exploreze mai mult aspectele spirituale ale vieții și să căute înțelegere și creștere pe această cale.

Încredere în sine și optimism: Soarele în Săgetător este deseori plin de optimism și încredere în sine. Aspectele favorabile cu Nodurile Lunare pot întări aceste trăsături și pot oferi persoanei mai multă încredere în propria sa cale de viață.

Luni – 27 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Taur și Gemeni

La 27 noiembrie la ora 02:39:55 – Luna intră în Gemeni

La ora 11:16:00 – Luna Plină în Gemeni – aduce o claritate în ceea ce privește comunicarea și modul în care te raportezi la aspectele zilnice ale vieții. De asemenea, poate fi un moment în care îți dedici timp pentru a te conecta cu aspectele mai profunde ale ființei tale și pentru a înțelege mai bine motivațiile tale subconștiente. Este posibil să apară revelații legate de învățare și dezvoltare personală. E nevoie de conectare între minte și fizic, pune-le la treabă pe amândouă.

Marți– 28 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Săgetător

Miercuri – 29 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Săgetător

La ora 08:53:36 – Luna intră în Rac (în domiciliu)

Opoziția dintre Luna în Gemeni și Mercur în Săgetător aduce la suprafață o dinamică interesantă între nevoia de comunicare și gândire (Mercur) și nevoia de schimbare și diversitate emoțională (Luna în Gemeni). Aceasta poate crea o tensiune între exprimarea emoțiilor și exprimarea ideilor sau gândurilor. Iată cum funcționează în general această opoziție:

Tensiuni între raționalitate și emoții: Mercur în Săgetător este orientat spre gândirea rațională, în timp ce Luna în Gemeni pune accentul pe fluctuațiile emoționale și adaptabilitate. Această opoziție poate aduce tensiuni între exprimarea emoțiilor și comunicarea logică sau rațională.

Nevoia de comunicare și schimbare: Ambele semne, Gemeni și Săgetător, sunt guvernate de Mercur, ceea ce le conferă o dorință puternică de comunicare și de învățare. Opoziția poate indica o nevoie de schimbare și diversitate în comunicare, cu tendința de a căuta experiențe noi și idei interesante.

Versatilitate și adaptabilitate: Luna în Gemeni aduce o abilitate naturală de a se adapta și de a fi versatil în comunicare. Mercur în Săgetător poate aduce un accent pe idei și convingeri mai profunde. Această combinație poate încuraja persoana să fie versatilă în exprimarea ideilor și să fie deschisă la schimbare.

Posibile conflicte între gândire și sentimente: Opoziția poate crea conflicte între ceea ce simțim și ceea ce gândim. Este posibil să avem momente în care ne simțim emoțional diverși față de ceea ce gândim sau comunicăm. Este important să căutăm un echilibru între aceste două aspecte ale sinelui.

Explorarea noilor idei și experiențe: Cu această dinamică, există o dorință naturală de a explora noi idei, experiențe și moduri de comunicare. Aceasta poate fi o perioadă excelentă pentru învățare și dezvoltare personală.

Nevoia de comunicare deschisă și sinceră: Deoarece Gemenii și Săgetătorul sunt ambele semne comunicative, această opoziție poate sublinia importanța comunicării deschise și sincere în relații. Este important să fim sinceri în exprimarea sentimentelor și gândurilor noastre, astfel încât să evităm ambiguitatea și confuzia.

Joi – 30 noiembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Săgetător

Până la 3 ianuarie se creează pentru ultima dată un aspect de cuadratură între Venus în Balanță și Pluton în Capricorn și poate aduce la suprafață o dinamică puternică și intensă în relații și în domeniul valorilor personale. Această configurație poate crea tensiuni și provocări, dar poate și aduce potențialul pentru transformare și creștere personală. Iată cum funcționează în general această cuadratură:

Tensiuni în relații: Venus în Balanță simbolizează dragostea, relațiile și armonia, în timp ce Pluton în Capricorn aduce elemente de putere, control și transformare. Această cuadratură poate aduce tensiuni în relații, deoarece există presiune între dorința de armonie și nevoia de a dezvălui sau de a gestiona aspecte profunde ale relației.

Nevoia de control și putere: Cuadratura poate genera dorința de a controla sau de a influența puternic aspectele relaționale sau valorile personale. Poate exista o tendință de a căuta puterea în relații sau de a resimți presiunea de a te adapta la nevoile sau dorințele celorlalți.

Transformare și regenerare: Pluton este planeta transformării și regenerării, iar această cuadratură poate aduce oportunități de a transforma și de a revitaliza aspectele relaționale și valorile personale. Poate fi o perioadă în care să analizăm profund și să facem schimbări semnificative în aceste domenii.

Intensitate emoțională: Pluton aduce o intensitate emoțională, iar când formează o cuadratură cu Venus, aceasta poate crea emoții profunde și puternice în relații. Este important să fim conștienți de această intensitate și să căutăm modalități să o gestionăm într-un mod sănătos.

Revelarea ascunsului: Pluton are o tendință de a scoate la iveală aspecte ascunse sau necunoscute ale unei situații sau relații. Cuadratura poate aduce la suprafață chestiuni nerezolvate sau aspecte care necesită investigație și rezolvare.

Necesitatea de a găsi un echilibru: Cuadratura poate cere găsirea unui echilibru între nevoia de armonie și nevoia de a explora aspecte mai profunde și intense ale relațiilor și valorilor. Este important să lucrăm pentru a găsi o cale de mijloc care să satisfacă ambele nevoi.

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o toamnă bogată!

Monica Lazăr

Astrolog