Duminică – 1 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Balanță

La ora 16:18:03 – Luna intră în Taur (în exaltare)

În acest #astrovlog vorbesc despre luna OCTOMBRIE în astrologie: https://youtu.be/VqgYFYF4P54?si=jzLjEPKDcdTRYWWJ

Până la 5 octombrie MERCUR tranzitează zodia FECIOAREI și este deja în mișcare directă după o perioadă de retrogradare. Cum ai funcționat în perioada acestei retrogradări?

MARTE tranzitează zodia BALANȚEI până la 12 octombrie:

În această perioadă, relațiile sunt supuse unei revigorări pasionale, iar conflictele pot apărea în eforturile de a găsi un echilibru între nevoile personale și cele ale celorlalți. Marte în Balanță aduce o energie provocatoare și decisivă, încurajând indivizii să-și exprime cu fermitate dorințele și să stabilească limite sănătoase în relațiile lor.

Acest tranzit oferă o oportunitate unică de a aduce în echilibru pasiunea și justiția, de a transforma conflictele în oportunități de creștere și înțelegere reciprocă. Este momentul în care putem învăța să ne asumăm riscuri în dragoste și să ne susținem în mod activ partenerii de viață și prietenii, în căutarea unei armonii autentice.

Până la 4 octombrie Marte in Balanta formează o conjuncție aplicantă cu Nodul Sud și o opoziție aplicantă cu Nodul Nord.

Când Marte formează conjuncție cu Nodul Sud în Balanță, energia martiană fierbinte și pasională se îmbină cu energiile karmice ale trecutului nostru, legate de relații, armonie și echilibru. Acest tranzit aduce în prim-plan dorințele noastre și modul în care ne raportăm la ceilalți în ceea ce privește relațiile și justiția.

Conjuncția cu Nodul Sud ne provoacă să ne privim în trecut și să evaluăm modul în care ne-am manifestat dorințele și pasiunile în relațiile noastre anterioare. Poate fi o perioadă de reflectare asupra modului în care am gestionat conflictele și echilibrul în parteneriatele noastre și cum putem integra aceste lecții în prezent.

În același timp, opoziția lui Marte cu Nodul Nord în Berbec adaugă o tensiune suplimentară acestui tranzit. Energia marțiană îndrăzneață și puternică se opune direcției karmice spre care trebuie să ne îndreptăm pentru a evolua. Această opoziție poate provoca fricțiuni și conflicte între nevoia noastră de independență și dorința de a ne construi relații armonioase și echilibrate.

Această configurație astrală ne provoacă să integrăm în mod conștient energia marțiană în moduri constructive și să găsim modalități de a ne asuma riscuri într-un mod echilibrat și responsabil. Este o ocazie de a învăța să ne afirmăm dorințele și nevoile personale într-un mod care să respecte și să sprijine nevoile celorlalți.

Luni – 2 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Taur (în exaltare)

VENUS tranzitează zodia LEULUI până la 9 octombrie trecând printr-o retrogradare.

Venus este in mișcare directă în Leu încă din 5 septembrie 2023. Cum ați experimentat această retrogradare ? În ce casă din harta natală a tranzitat retrogradarea planetei Venus?

SATURN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 13 februarie 2026. Din acest vlog aflați despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/cz75iK57hw0 

Până la data de 5 noiembrie SATURN este în mers retrograd și aduce o energie introspectivă și reflectivă în ceea ce privește responsabilitățile, limitele și structurile vieții. Acest tranzit poate pune accentul pe nevoia de a examina și reevalua modul în care ne îndeplinim responsabilitățile și construim fundamentele vieții noastre.

Saturn este asociat cu disciplina, responsabilitatea și maturitatea. În zodia Peștilor, energia lui Saturn este adusă într-un mod mai subtil, intuitiv și sensibil. Acest tranzit poate aduce o perioadă în care trebuie să ne uităm în interior și să explorăm aspectele mai profunde ale sinelui nostru, ale limitelor noastre personale și ale structurilor pe care le-am construit.

Retrogradarea lui Saturn sugerează că este timpul să revizuim și să reflectăm asupra modului în care ne raportăm la responsabilități și la construirea unei fundații solide în viața noastră. Putem fi nevoiți să ne confruntăm cu temeri, blocaje și limite personale care ne-au ținut înapoi și să le rezolvăm pentru a ne atinge potențialul maxim.

Peștii sunt un semn asociat cu sensibilitatea, intuiția și conectarea cu dimensiunile mai profunde ale vieții. Tranzitul lui Saturn în această zodie poate aduce o perioadă în care suntem chemați să ne conectăm mai profund cu intuiția noastră, să ne ascultăm vocea interioară și să ne folosim intuiția pentru a ne ghida deciziile.

În timpul acestui tranzit, este posibil să fim mai conștienți de limitele și responsabilitățile noastre emoționale și spirituale. Putem simți nevoia de a ne confrunta cu fricile și blocajele noastre interioare, de a ne elibera de modelele vechi și de a ne asuma responsabilitatea pentru propria noastră evoluție spirituală și emoțională.

Marți – 3 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Balanță (în exil)

La ora 08:03:06 – Luna intră în Gemeni

JUPITER tranzitează zodia TAURULUI până la 26 mai 2024 și ai aici un #astrovlog despre semnificația acestui tranzit și impactul său pentru fiecare ascendent: https://youtu.be/Uaxx3Swpc2E

Până la 30 decembrie 2023 Jupiter este în mers retrograd

Între 30 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024 Jupiter este în stație directă

Între 1 ianuarie și 26 mai 2024 Jupiter este în mers direct

Iată ce efecte poate avea această retrogradare:

Jupiter retrograd în Taur poate aduce o perioadă de revizuire și reflecție asupra modului în care abordăm creșterea personală și expansiunea în aspectele materiale și pragmatice ale vieții. Ne putem întreba dacă direcțiile sau proiectele pe care le-am început anterior sunt încă potrivite pentru a ne atinge obiectivele.

Taurul este un semn zodiacal care apreciază stabilitatea și construirea treptată. În timpul tranzitului retrograd al lui Jupiter în Taur, s-ar putea să simțim nevoia de a lua lucrurile mai încet și de a examina detaliile mai atent înainte de a lua decizii majore sau de a avansa cu proiecte mari.

Jupiter retrograd în Taur poate aduce o oportunitate de a reevalua ceea ce considerăm valoros și important în ceea ce privește bunurile materiale, resursele financiare și confortul material. S-ar putea să ne întrebăm dacă ne concentrăm excesiv pe lucruri care nu ne aduc cu adevărat satisfacție pe termen lung.

Taurul este asociat cu plăcerile senzoriale și cu conexiunea cu simțurile. Jupiter retrograd în Taur poate încuraja o explorare mai profundă a experiențelor plăcute și a modului în care ne bucurăm de viața noastră zilnică.

Miercuri – 4 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Fecioară

Între 5 și 22 octombrie MERCUR tranzitează zodia BALANȚEI și favorizează comunicarea folosind diplomația și buna creștere. Oamenii tind să fie mai preocupați de menținerea armoniei și echilibrului în interacțiunile lor. Asta înseamnă că suntem mai dispuși să ascultăm și să înțelegem punctele de vedere ale celorlalți și să căutăm soluții care să satisfacă toate părțile implicate.

Acest tranzit ne poate face mai conștienți de diferitele perspective și opinii existente într-o situație. Suntem mai deschiși la dialog și la colaborare, ceea ce poate duce la rezolvarea mai ușoară a conflictelor.

E de preferat să fim mai atenți la aspectele de justiție și echitate în comunicare și în decizii. Ne putem simți mai motivați să luăm decizii corecte și să tratăm oamenii cu respect și dreptate.

În unele cazuri, Mercur în Balanță poate duce la evitarea conflictelor sau la teama de a spune lucrurilor pe nume, din dorința de a menține armonia. Este important să găsim un echilibru între evitarea conflictelor și exprimarea onestă a opiniei noastre.

Acest tranzit poate aduce și o tendință de a analiza mai profund relațiile noastre și de a căuta moduri de a le îmbunătăți. Putem fi mai atenți la nevoile partenerului sau la dinamica relațională în general.

Cu toate că Mercur în Balanță promovează gândirea echilibrată, este posibil să fim puși în situații în care trebuie să luăm decizii dificile care implică compromisuri. Poate fi necesar să cântărim cu grijă opțiunile și să găsim soluții care să fie corecte și echitabile pentru toate părțile implicate.

Joi – 5 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

La ora 03:31:46 – Luna intră în Rac (în domiciliu)

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026. 

Nu mai insist în ce reprezintă acest tranzit în Taur că ți-am făcut capul calendar cu acest subiect, în schimb aș vrea să știu în ce domeniu din viața ta ai tendința să acționezi diferit, original în raport cu majoritatea oamenilor? Și ce s-a întâmplat în viața ta când ai ieșit din conformism? În acest #astrovlog explică în ce situații ești pus până în aprilie 2026: https://youtu.be/0llok7W7CTs

Până la 28 ianuarie 2024 Uranus în Taur este în mers retrograd și suntem chemați să ne deschidem mințile și inimile către posibilități neexplorate. Ideile nebunești și geniale strălucesc în conștiința noastră, iar dorința de a scăpa de constrângerile convenționale crește în intensitate. În mijlocul haosului, aflăm că libertatea se află în transformarea și în abilitatea de a accepta schimbarea ca parte a evoluției noastre.

Această călătorie retrogradă ne cere să ne confruntăm cu propriile noastre frici și să ne eliberăm de limitele auto-impuse. În haosul cosmic, găsim oportunitatea de a ne descoperi adevărata noastră esență și de a înfăptui schimbări revoluționare în viețile noastre.

Uranus în Taur retrograd ne amintește că valorile noastre fundamentale și stabilitatea noastră interioară pot fi transformate prin adaptabilitate și deschidere către noutate. În mijlocul acestui vortex cosmic, învățăm să apreciem frumusețea diversității și să căutăm modalități inovatoare de a ne exprima autenticitatea și originalitatea.

Pe măsură ce Uranus în Taur retrograd pășește prin labirinturile universului nostru interior, ne trezim la viață și ne deschidem spre noi orizonturi. Suntem îndemnați să abrazi lumea cu noi percepții și să provocăm status quo-ul, contribuind la o schimbare transformațională pe plan personal și colectiv.

Vineri – 6 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu

La ora 16:47:00 – Ultimul Pătrar în Rac:

E momentul să reflectezi asupra valorilor tale personale și să te întrebi cum să îmbini aspirațiile tale cu responsabilitățile zilnice. Poate fi un moment potrivit pentru a-ți clarifica obiectivele și pentru a găsi modalități de a integra aspirațiile personale în viața ta de zi cu zi.

Îți poate aminti de conexiunea dintre gânduri și emoții și cum acestea pot influența modul în care îți trăiești viața de zi cu zi. Este posibil să fie nevoie să îți explorezi mai profund propriile sentimente și să îți înțelegi mai bine nevoile interioare.

Este important să găsești un echilibru între dorința de expansiune și nevoia de siguranță și să acorzi atenție relației dintre mintea ta și emoțiile tale. Folosind această energie în mod constructiv, poți ajunge să-ți atingi obiectivele personale și să găsești armonia în viața ta de zi cu zi.

Sâmbătă – 7 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

În tranzitul său, Mercur în Balanță formează o conjuncție aplicantă cu Soare în Balanță  între 7 și 20 octombrie și comunicarea poate fi însoțită de o atitudine diplomată și mai concentrată pe menținerea armoniei în relații.

Esti concentrat pe menținerea armoniei în interacțiunile tale. Poți fi mai deschis la negocieri și la găsirea soluțiilor care să satisfacă toate părțile implicate. În plus, poți avea tendința de a analiza mai atent relațiile tale și de a căuta modalități de a le îmbunătăți. Este important să fii atent la modul în care te exprimi și să-ți exprimi nevoile și dorințele într-un mod echilibrat și corect.

Duminică – 8 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Balanță

La ora 03:31:46 – Luna intră în Leu

Nodurile Lunare tranzitează axa Berbec – Balanță si își manifestă influența pâna la 12 ianuarie 2025 la ora 01:01:30.  Ai aici un #astrovlog despre impactul general al acestui tranzit dar și impactul asupra fiecărui Ascendent: https://youtu.be/sBG_5I4Pc2U

Luni – 9 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Leu

VENUS tranzitează zodia FECIOAREI între 9 octombrie și 8 noiembrie și aduce o atenție crescută asupra relațiilor, iubirii și valorilor personale, dar se manifestă într-un mod specific acestui semn de pământ. Este posibil să acordăm o importanță mai mare gesturilor mici, precum daruri sau atenție la sănătatea și bunăstarea partenerului.

Este posibil să fim mai selectivi în ceea ce privește partenerii sau să ne revizuim așteptările în dragoste și în alte domenii ale vieții.

De asemenea există o atenție sporită asupra sănătății  și putem fi motivați să adoptăm obiceiuri mai sănătoase sau să acordăm mai multă atenție bunăstării.

Vom simți nevoia să-și organizeze spațiul, programul sau finanțele mai eficient. Acest lucru poate avea un impact constructiv.

În dragoste, acest tranzit poate aduce o abordare mai practică și rațională. Oamenii pot căuta parteneri care le împărtășesc valorile și interesele practice. De asemenea, pot pune accent pe construirea unei relații solide și de durată.

Există potențialul ca acest tranzit să aducă și tendința de a fi prea autoexigenți sau perfecționiști în relații și în alte aspecte ale vieții. Este important să găsiți un echilibru între dorința de a îmbunătăți și de a atinge standarde ridicate și acceptarea de sine.

În tranzitul său, Venus în Fecioară formează o opoziție aplicantă cu Saturn retrograd în Pești (9-10 octombrie)

Tensiune și constrângere în relații și poate crea o atmosferă de tensiune și constrângere în relații, inclusiv în relația de cuplu. Venus simbolizează dragostea, armonia și plăcerea, în timp ce Saturn aduce cu sine responsabilitatea, restricțiile și lecțiile de viață. Acest aspect poate aduce la suprafață probleme nerezolvate sau dificultăți în comunicare cu partenerul de viață.

Chiar dacă această opoziție poate aduce provocări în relații, poate oferi, de asemenea, o oportunitate de a lucra la aceste probleme și de a le rezolva. Saturn este asociat cu maturitatea și înțelepciunea dobândite prin experiență, astfel încât acesta poate fi un moment în care îți asumi responsabilitatea pentru aspectele problematice din relația ta și încerci să le corectezi.

De asemenea această opoziție poate indica o nevoie de a găsi un echilibru între plăcere și responsabilitate, între dorințele personale și angajamentele sau obligațiile față de ceilalți. Este important să încerci să găsești acest echilibru în viața ta pentru a avea relații sănătoase și satisfăcătoare.

Poți simți nevoia să prioritizezi mai multe aspecte practice sau să acorzi mai multă atenție valorilor tale spirituale și emoționale.

Marți – 10 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Balanță (în exil)

La ora 03:31:46 – Luna intră în Fecioară 

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Tu unde ai Neptun în harta natală ? În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală: https://youtu.be/zP0lTeYsNzY

Neptun în Pești este în mers retrograd până la 7 decembrie 2023.

Tranzitul lui Neptun retrograd în zodia Peștilor aduce o energie profund spirituală, care ne invită să ne conectăm mai adânc cu aspectele mai subtile și mai intuitive ale vieții noastre. Acest tranzit poate aduce o perioadă de reflecție, revizuire și transformare interioară.

Neptun este asociat cu spiritualitatea, imaginația, compasiunea și conexiunea cu dimensiuni mai înalte ale existenței. În zodia Peștilor, Neptun este acasă și își găsește expresia cea mai naturală. Acest tranzit intensifică energia neptuniană și o aduce într-un mod mai profund și mai introspectiv.

Retrogradarea lui Neptun indică o perioadă în care suntem chemați să reflectăm asupra iluziilor și confuziilor noastre interioare. Putem fi invitați să ne confruntăm cu temeri, blocaje sau dependențe care ne-au ținut prizonieri și să lucrăm pentru a le elibera. Este un moment propice pentru a dezvălui și a aduce la lumină aspecte mai subtile și mai ascunse ale sinelui nostru.

În timpul acestui tranzit, este posibil să fim mai sensibili și mai receptivi la energiile și influențele subtile din jurul nostru. Intuiția și conexiunea cu planul spiritual pot fi amplificate, oferindu-ne oportunitatea de a ne asculta vocea interioară și de a ne îndruma viețile în mod mai profund și autentic.

Miercuri – 11 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Balanță

PLUTON este în mers retrograd în Capricorn până la data de 12 octombrie.

În general, mesajul acestui traseu de retrogradare al lui Pluton prin cele două zodii este acela de a ne elibera de constrângerile și modelele vechi, de a ne asuma puterea noastră interioară și de a transforma aspectele care nu ne mai servesc. Ne este oferită oportunitatea de a ne confrunta cu aspectele ascunse și cu adevărurile nevorbite, atât în viața personală, cât și în societatea în ansamblu.

Începând cu 12 octombrie ora 04:09:40 dimineața Pluton își reia pentru ultima dată mersul direct în zodia Caprucornului. Acest tranzit este a avut o perioadă lungă, Pluton a intrat în 27 noiembrie 2008, în plină criză mondială.

Ție în ce casă îți tranzitează Pluton în Capricorn? Cum ai evoluat sau te-ai dezvoltat/reinventat în această perioadă.

Joi – 12 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

MARTE tranzitează zodia SCORPIONULUI între 12 octombrie și 24 noiembrie (în domiciliu) șipoate aduce la suprafață dorințe puternice, energie sexuală crescută și o intensitate generală în acțiuni și emoții. Poți fi mai hotărât să obții ceea ce îți dorești.

Acest tranzit te poate motiva să te implici profund în proiecte sau în provocări. Ai capacitatea de a depăși obstacolele cu rezistență și curaj.

În timpul acestui tranzit, poți fi mai interesat să explorezi subiecte profunde, să dezvăluie secrete sau să investighezi mai adânc aspectele care te preocupă.

Poți simți o dorință puternică de a te impune și de a-ți proteja interesele și poate aduce dorința de a face schimbări în viața ta sau de a elimina lucrurile care nu mai servesc scopului tău. Marte în Scorpion poate intensifica energia sexuală și poate aduce o dorință mai mare pentru intimitate și conexiuni profunde în relații.

Atenție la tendința de a deveni posesiv sau gelos în relații în timpul acestui tranzit. Scorpionul poate aduce sentimente de posesivitate și control.

Vineri – 13 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Fecioară (în exil)

La ora 03:22:07 – Luna intră în Balanță

Sâmbătă – 14 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

La ora 20:55:06 Luna Noua in Balanta si Eclipsa inelara de Soare – voi posta un vlog pe Youtube depsre această eclipsă în data de 8 octombrie.

Duminică – 15 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soarele în Balanță

La ora 14:04:04 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

În tranzitul său, Mercur în Balanță formează o conjuncție aplicantă cu Nodul Sud în Balanță și o opoziție cu Nodul Nord în Berbec între 15 și 19 octombrie și ar putea apărea o tendință de a reproduce modele de comunicare sau relaționale din trecut, care s-ar putea concentra prea mult pe echilibru și armonie în defavoarea afirmării individuale. Cu opoziția lui Mercur față de Nodul Nord în Berbec, este posibil să existe tensiuni între comunicarea diplomatică și dorința de a acționa independent și de a ne exprima individualitatea.

Luni – 16 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Scorpion

În tranzitul său, Venus în Fecioară formează un trigon aplicant cu Jupiter retrograd în Taur (16 – 22 octombrie) și indică o perioadă în care te poți simți în largul tău în ceea ce privește relațiile și plăcerile personale. Este posibil să experimentezi o creștere a iubirii și a bucuriei în viața ta și să te simți mai norocos în ceea ce privește relațiile sau oportunitățile romantice.

Jupiter este asociat cu expansiunea și creșterea, iar acest trigon poate aduce o dorință de a extinde sau de a aduce îmbunătățiri semnificative în relațiile tale sau în ceea ce privește valorile tale personale. Poate fi un moment potrivit pentru a face schimbări pozitive și constructive în aceste domenii.

Jupiter aduce o creștere a încrederii în sine și a optimismului. Acest aspect poate ajuta la creșterea încrederii în propriile capacități de a iubi și de a fi iubit și poate aduce un sentiment de optimism în ceea ce privește relațiile tale viitoare. Acest trigon poate contribui la realizarea obiectivelor legate de relații sau valori personale, dându-ți un impuls în direcția dorită.

Sub influența acestui trigon, poți să apreciezi mai mult frumusețea din jurul tău și să acorzi mai multă importanță valorilor tale personale. Este un moment bun pentru a cultiva recunoștința și aprecierea pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

Marți – 17 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Scorpion (în domiciliu)

La ora 22:36:22 – Luna intră în Săgetător

Miercuri – 18 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Balanță

În tranzitul său, Marte în Scorpion formează o opoziție aplicantă cu Jupiter retrograd în Taur (19-28 octombrie) și poate crea o confruntare între dorințele și impulsurile intense și dorința de a păstra lucrurile așa cum sunt.Poate fi important să fii realist și să ai grijă să nu te lași dus în excese sau riscuri inutile.

Opoziția între Marte și Jupiter poate crea tensiune și conflict, mai ales în domeniile legate de dorințe personale și obiective. Poate fi o perioadă în care te simți mai impulsiv și provocator, iar acest lucru poate duce la conflicte cu cei din jur. Pentru a gestiona cu succes această opoziție, ar putea fi nevoie să găsești un echilibru între dorințele și ambițiile tale personale (Marte în Scorpion) și nevoia de a ține cont de limitele și resursele tale existente (Jupiter retrograd în Taur). Compromisul și negocierea pot fi esențiale.

Poți să-ți reevaluezi obiectivele și să faci ajustări pentru a fi mai în armonie cu propriile tale valori.

Joi – 19 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

Vineri – 20 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Fecioară (în exil)

La ora 04:54:41 – Luna intră în Capricorn (în exil)

Sâmbătă – 21 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Leu

În tranzitul său, Marte în Scorpion formează o conjuncție aplicantă cu Mercur în Scorpion (între 22-29 octombrie) și poți avea o abordare foarte detaliată și concentrată asupra problemelor și subiectelor. Gândirea ta poate fi extrem de penetrantă și investigativă.

Această conjuncție poate aduce o comunicare directă și pasională. Poți fi hotărât să-ți exprimi punctele de vedere cu intensitate și să fii foarte convingător în discuții. Cu toate acestea, ar trebui să ai grijă să nu fii prea impulsiv sau să folosești cuvintele ca să rănești pe cineva.

Marte aduce energia și determinarea de a rezolva problemele, iar Mercur în Scorpion aduce abilitatea de a analiza în profunzime și de a găsi soluții. Această conjuncție poate fi foarte utilă pentru a investiga și a găsi soluții la probleme complicate.

Poate fi un moment potrivit pentru cercetare sau investigații și poți fi motivat să iei măsuri rapide și eficiente.

Deoarece această conjuncție poate aduce o comunicare pasională și directă, există potențialul pentru conflicte verbale sau pentru a spune lucruri aspre în momente de frustrare sau tensiune. Este important să fii conștient de impactul cuvintelor tale asupra altora și să încerci să comunici cu înțelepciune.

Duminică – 22 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Balanță

La ora 06:29:03 – Primul Pătrar în Capricorn:

Poate apărea o tensiune între nevoile tale personale și responsabilitățile față de familie sau casă. S-ar putea să te simți presat să îndeplinești anumite cerințe familiale în timp ce îți dorești, totuși, să-ți păstrezi independența și individualitatea.

De asemenea te poate determina să reevaluezi relația ta cu familia și să îți analizezi mai profund emoțiile și legăturile cu aceasta. Poate fi un moment potrivit pentru a găsi un echilibru între propria ta viață și responsabilitățile familiale.

Această cuadratură poate aduce provocări în relația ta cu ceilalți. Este important să fii atent la modul în care îți gestionezi relațiile și cum îți afectează starea emoțională.

De asemenea, poate aduce emoții intense și stres. Încercarea de a satisface așteptările familiei și de a-ți păstra propria identitate poate crea tensiuni emoționale. Este important să îți acorzi timp pentru a gestiona aceste emoții și pentru a găsi modalități să menții un echilibru sănătos.

La ora 09:06:07 – Luna intră în Vărsător

Luni – 23 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Vărsător

SOARELE intră în zodia SCORPIONULUI la data de 23 OCTOMBRIE 2023 la ora 19:20:51. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului SCORPION în acest #astrovlog:

În tranzitul său, Marte în Scorpion formează o conjuncție aplicantă cu Soarele în Scorpion (între 23 octombrie și 18 noiembrie) și îți amplifică energia și determinarea simțind o dorință puternică de a acționa și de a-ți atinge obiectivele. Poți fi foarte hotărât să obții ceea ce îți dorești și să depășești obstacolele cu rezistență și curaj.

Ai abilitatea de a te concentra în profunzime asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru tine și de a face progrese semnificative în aceste domenii. Poți simți o motivație puternică de a te confrunta cu provocările și de a-ți urma pasiunile și obiectivele personale.

Această conjuncție poate aduce la suprafață emoții puternice și profunde. Este posibil să te simți mai pasional și mai profund conectat la dorințele și nevoile tale.

Ai o dorință crescută de a dezvălui secrete sau de a cerceta subiecte ascunse. Poate fi un moment potrivit pentru investigații sau pentru a scoate la iveală lucruri importante.

Aflați în acest #astrovlog despre zodia SCORPIONULUI reprezentată în tarot:

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în SCORPION:

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Scorpion – Nodul Sud in Taur sau/și Nodul Nord in casa a VIII-a – Nodul Sud in casa a II-a în harta natală:

MARTE este planeta care stăpânește tradițional zodia SCORPIONULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie: https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpFDmYkK5eWKW1EPhZMIQLsY&si=wXEJrkFlIAzclaLy

PLUTON este planeta care stăpânește zodia SCORPIONULUI în astrologia modernă de aceea află cum funcționează Pluton în zodii în harta natală: https://youtu.be/0MEXtKcCd_U?si=9DOh4Aa8AgV3VeMU

În acest #astrovlog vorbesc despre cum este MARTE reprezentată în tarot:

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de APĂ – Rac, Scorpion și Pești: https://youtu.be/Ff-PPWi7TAc?si=jj0-PW0m94ZMKthg

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de APĂ – Rac, Scorpion și Pești: https://youtu.be/EmUOcZt17fg?si=PinpiQ0_UJH50oZ5

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia SCORPION:

Marți – 24 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Scorpion (în domiciliu)

La ora 11:32:51 – Luna intră în Pești

Miercuri – 25 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Scorpion

În tranzitul său, Venus în Fecioară formează un trigon aplicant cu Uranus retrograd în Taur (26 – 31 octombrie) și aduce o atitudine deschisă și inovatoare în ceea ce privește relațiile. Poți fi mai dispus să încerci lucruri noi și să aduci schimbări creative în modul în care experimentezi dragostea și plăcerea. Relațiile pot deveni mai interesante și mai neconvenționale.

De asemenea poate aduce o creștere a bucuriei și a entuziasmului în relații și în experiențele romantice. Poți simți o energie revigorantă în ceea ce privește dragostea și plăcerea.

Acest aspect poate încuraja explorarea și conștientizarea nevoilor și dorințelor personale în ceea ce privește relațiile și plăcerea. Poți avea o dorință crescută de a fi autentic și de a-ți urma propriile pasiuni și interese într-o relație.

Acest trigon poate ajuta la aducerea de noutate și dinamism în rutina relațională.

Sub influența acestui trigon, poți să apreciezi mai mult originalitatea și individualitatea în partenerul tău sau în relațiile tale. Este posibil să te simți atras de persoane care sunt diferite și unice.

Acest trigon poate aduce oportunități surprinzătoare în domeniul relațiilor sau al valorilor personale. Este posibil să întâlnești oameni noi sau să experimentezi schimbări neașteptate în viața ta romantică sau socială.

Joi – 26 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

La ora 13:01:32 – Luna intră în Berbec

Vineri – 27 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Fecioară (în exil)

În tranzitul său, Venus în Fecioară formează o opoziție aplicantă cu Saturn retrograd în Pești (28 octombrie – 4 noiembrie) și poate crea o tendință spre confuzie și iluzii în ceea ce privește relațiile și iubirea. Venus în Poate fi dificil să distingi între realitate și fantezie în relațiile tale.

În timpul acestui tranzit, este posibil să idealizezi partenerul sau să vezi relația într-un mod mai romantic decât este în realitate. Cu toate acestea, pe măsură ce tranzitul evoluează, este posibil să te confrunți cu deziluzia atunci când începi să vezi aspectele mai puțin perfecte ale relației sau ale partenerului.

Această opoziție poate accentua nevoia de claritate și de a vedea lucrurile așa cum sunt cu adevărat în relații. Este important să fii atent la semnalele de alarmă și să nu te lași prins în iluzii sau relații care nu îți satisfac nevoile sau care sunt nesănătoase.

Poți fi mai deschis la exprimarea emoțiilor și la manifestarea afecțiunii în moduri creative și artistice.

Poate fi tentant să eviți sau să neglijezi problemele reale din relație în timpul acestui tranzit, deoarece Neptun poate aduce o dorință de evadare și de a vedea lumea prin ochelari roz. Este important să încerci să fii conștient de ceea ce se întâmplă cu adevărat și să nu ignori semnalele de alarmă.

Sâmbătă – 28 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

La ora 14:44:11 – Luna intră în Taur (în exaltare)

La ora 23:24:00 – voi posta un vlog pe Youtube depsre această eclipsă în data de 15 octombrie.

Duminică – 29 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Scorpion

Luni – 30 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Taur și Gemeni

La ora 17:07:42 – Luna intră în Gemeni

Marți – 31 octombrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Scorpion

În tranzitul său, Marte în Scorpion formează o opoziție aplicantă cu Uranus retrograd în Taur între 1 – 12 noiembrie și vei simți o creștere semnificativă a energiei tale. Poți fi plin de determinare și dorință de a atinge obiectivele tale, dar este important să-ți canalizezi această energie în mod constructiv pentru a evita conflictele sau impulsurile nesăbuite. Poate că simți că ai nevoie să te eliberezi de constrângerile sau rutina actuală. Este posibil să apară o dorință de a face schimbări majore în viața ta, dar ar trebui să fii atent la modul în care le gestionezi pentru a evita riscurile inutile.

Opoziția dintre Marte și Uranus poate genera tensiuni și impulsivitate. S-ar putea să te simți foarte nerăbdător și să te confrunți cu schimbări bruște în planurile tale. Este important să-ți menții calmul și să eviți deciziile sau acțiunile pripite care ar putea duce la conflicte sau la situații nedorite.

Cu toate aceste tensiuni, acest tranzit poate oferi, totuși, o perspectivă clară asupra problemelor și o abilitate deosebită de a găsi soluții creative. Poți fi capabil să înțelegi problemele dintr-o perspectivă diferită și să găsești modalități neconvenționale de a le rezolva.

Deoarece această opoziție poate aduce cu sine un risc sporit de accidente sau acțiuni impulsivitate, este important să fii extrem de atent în ceea ce privește siguranța ta și a celor din jur. Evită comportamentele periculoase și conducerea iresponsabilă.

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o toamnă bogată!

Monica Lazăr

Astrolog