HOROSCOP LUNAR PERSONALIZAT

Horoscopul lunar personalizat este diferit de cel citit de obicei în ziare deoarece acesta reprezinta analiza previzionala a hartii natale si nu o analiza generala a fiecarei zodii in care de cele mai multe ori nu va regasiti.
Daca comandati un abonament anual veti primi o analiza pentru 12 luni. El cuprinde descrierea oportunităţilor de dezvoltare in maxim patru domenii de interes personal. Aveti posibilitatea sa alegeti cele patru domenii de interes in momentul inscrierii.

Horoscopul lunar personalizat contine atat harta natala cat, tranzitele pentru fiecare luna si interpretarea acestora (hartile in format jpg si interpretarea acestora in format word sau audio).

Important! Interpretarea horoscopului este realizata de un astrolog si nu este generata automat dintr-un program de astrologie. Programul de astrologie este folosit doar pentru generarea hartilor.

Pret abonament anual (pentru 12 luni): 420 LEI

Timpul de livrare: In 12 zile lucratoare de la data primirii platii serviciului in contul primit prin email. Se considera zile lucratoare: de luni pana vineri.

Daca ai nevoie de acest serviciu te rog sa completezi formularul alaturat si in cel mai scurt timp veti primii detalii legate de efectuarea platii.    

  

    

* Toate campurile sunt obligatorii. Datele raman confidentiale.
** Daca localitatea in care locuiti in prezent este diferita de cea de nastere va rog scrieti noua locatie la rubrica Localitatea de resedinta.