HOROSCOP PENTRU COPILUL TAU

Horoscopul pentru copilul tau descrie pe baza analizei hartii natale potentialul de dezvoltare, talentele native, nevoile de dezvoltare si educatie, starea de sanatate cat si modul cum parintii ii pot canaliza acestuia talentele pentru o viata frumoasa si prospera. Acest horoscop se analizeaza numai pentru copii cu varste intre 1 luna si 18 ani. Pentru cei cu varsta de peste 18 ani puteti comanda Horoscopul natal.

Horoscopul pentru copilul tau contine atat harta natala cat si interpretarea acesteia (harta in format jpg si interpretarea hartii in format word sau audio).

Important! Interpretarea horoscopului este realizata de un astrolog si nu este generata automat dintr-un program de astrologie. Programul de astrologie este folosit doar pentru generarea hartilor.

Pret: 210 LEI

Timpul de livrare: In 7 zile lucratoare de la data primirii platii serviciului in contul primit prin email. Se considera zile lucratoare: de luni pana vineri.

Daca ai nevoie de acest serviciu te rog sa completezi formularul alaturat si in cel mai scurt timp veti primii detalii legate de efectuarea platii.
    

  
* Toate campurile sunt obligatorii. Datele raman confidentiale.
** Daca localitatea in care locuieste copilul in prezent este diferita de cea de nastere va rog scrieti noua locatie la rubrica Localitatea de resedinta.