HOROSCOPUL HARTII NATALE RELOCATE

 

Horoscopul hartii natale relocate este util mai ales pentru cei dintre voi care deja ati emigrat sau aveti de gand sa o faceti, de exemplu daca v-ati nascut in Brasov si va mutati in New York atunci harta natala relocata va lua in calcul noua locatie. Prin interpretarea hartii respective puteti afla oportunitatile de dezvoltare in noua locatie: o profesie mai buna, o sanatate mai buna, creativitatea folosita dar si o viata afectiva fericita si multe altele.

Horoscopul hartii natale relocate contine atat harta natala relocata si interpretarea acesteia (harta in format jpg si interpretarea hartii in format word sau audio).

Important! Interpretarea horoscopului este realizata de un astrolog si nu este generata automat dintr-un program de astrologie. Programul de astrologie este folosit doar pentru generarea hartilor.

Pret: 210 LEI

Timpul de livrare: In 7 zile lucratoare de la data primirii platii serviciului in contul primit prin email. Se considera zile lucratoare: de luni pana vineri.

Daca ai nevoie de acest serviciu te rog sa completezi formularul alaturat si in cel mai scurt timp veti primii detalii legate de efectuarea platii.
    

  * Toate campurile sunt obligatorii. Datele raman confidentiale.
** Localitatea de destinatie este aceea unde deja v-ati mutat sau aveti de gand sa va mutati pentru o perioada mai lunga de timp.