HOROSCOPUL REVOLUTIEI SOLARE

 

Horoscopul Revolutiei Solare este un instrument util de previzionare si este bazat pe datele de nastere (zi, luna, an, locul, ora si minutul naterii). Aceasta harta se poate calcula anual, pentru momentul exact cand Soarele ajunge in aceeasi pozitie ca in harta nata (zodie si grad). Analiza unei astfel de harti va poate ajuta sa va faceti o idee cum va fi anul respectiv, in mai toate domeniile de interes: sanatate, dragoste, profesie, studii, calatorii, afaceri etc.

Horoscopul Revolutiei Solare contine atat harta revolutiei solare pentru anul ales in momentul comenzii cat si interpretarea acesteia (harta in format jpg si interpretarea hartii in format word sau audio). De exemplu, daca anul ales pentru calculul revolutiei solare este 2017 si tu esti nascut in iulie 1970, atunci perioada de interpretare bazata pe harta respectiva este iulie 2017 – iulie 2018.

Important! Interpretarea horoscopului este realizata de un astrolog si nu este generata automat dintr-un program de astrologie. Programul de astrologie este folosit doar pentru generarea hartilor.

Pret: 180 LEI

Timpul de livrare: In 10 zile lucratoare de la data primirii platii serviciului in contul primit prin email. Se considera zile lucratoare: de luni pana vineri.

Daca ai nevoie de acest serviciu te rog sa completezi formularul alaturat si in cel mai scurt timp veti primii detalii legate de efectuarea platii.
    

  
* Toate campurile sunt obligatorii. Datele raman confidentiale.
** Daca localitatea in care locuiti in anul pentru care solicitati calculul revolutiei solare este diferita de cea de nastere va rog scrieti noua locatie la rubrica Localitatea de resedinta.