HOROSCOP MEDICAL

 

Horoscopul medical incearca sa descopere cauzele directe sau indirecte care conduc in plan fizic la manifestarea unor boli. Se pot observa posiblele evenimente care pot afecta starea de sanatate: accidente, obiceiuri nesanatoase, afectiuni genetice etc. O astfel de analiza astrologica poate oferi si solutii practice, pornind de la preventie si pana la rezolvarea unor situatii deja manifestate.

Horoscopul medical contine atat harta natala, tranzitele cat si interpretarea acestora (hartile in format jpg si interpretarea hartilor in format word sau audio).

Important! Interpretarea horoscopului este realizata de un astrolog si nu este generata automat dintr-un program de astrologie. Programul de astrologie este folosit doar pentru generarea hartilor.

Pret: 180 LEI

Timpul de livrare: In 7 zile lucratoare de la data primirii platii serviciului in contul primit prin email. Se considera zile lucratoare: de luni pana vineri.

Daca ai nevoie de acest serviciu te rog sa completezi formularul alaturat si in cel mai scurt timp veti primii detalii legate de efectuarea platii.

FORMULAR COMANDA HOROSCOP MEDICAL
    

  * Toate campurile sunt obligatorii. Datele raman confidentiale.
** Daca localitatea in care locuiti in prezent este diferita de cea de nastere va rog scrieti noua locatie la rubrica Localitatea de resedinta.