HOROSCOP VOCATIONAL

Horoscopul vocational descrie pe baza analizei hartii natale potentialul din domeniul profesional, abilitatile si talentele fiecaruia dintre voi. Pot fi specificate anumite domenii care sunt compatibile cu temperamentul vostru. Acest horoscop este foarte util mai ales pentru cei care sunt la inceput de cariera, pentru cei care sunt intr-un impas profesional dar si pentru cei care vor sa porneasca pe drumul independentei financiare.
Deoarece eu am experienta de peste 20 de ani in domeniu financiar va pot da sfaturi practice privind modul cum puteti castiga mai multi bani, in functiile de potentialul fiecaruia.

Horoscopul vocational contine atat harta natala, tranzitele cat si interpretarea acestora (hartile in format jpg si interpretarea hartii in format word sau audio).

Important! Interpretarea horoscopului vocational este realizata de un astrolog si nu este generata automat dintr-un program de astrologie. Programul de astrologie este folosit doar pentru generarea hartilor.

Pret: 180 LEI

Timpul de livrare: In 7 zile lucratoare de la data primirii platii serviciului in contul primit prin email. Se considera zile lucratoare: de luni pana vineri.

Daca ai nevoie de acest serviciu te rog sa completezi formularul alaturat si in cel mai scurt timp veti primii detalii legate de efectuarea platii.
    

  
* Toate campurile sunt obligatorii. Datele raman confidentiale.
** Daca localitatea in care locuiti in prezent este diferita de cea de nastere va rog scrieti noua locatie la rubrica Localitatea de resedinta.