Mai pe înțelesul tuturor NODUL SUD reprezinta bagajul de cunoștințe, experiențe, expertiza, abilități, talente pe care le puteți folosi pentru a evolua, a învăța, adică a vă împlini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu vă doriți să ieșiți deoarece este comod, pe când NODUL NORD vă pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre voi dacă vreți sa vă împliniți destinul, fiind o decizie personala. De câte ori vă îndepărtați de scop, de atâtea ori primiți mesaje, mai mult sau mai putin subtile care vă aduc aminte că nu ați venit aici sa trageți chiulul.

Axa Nodul Nord in Taur – Nodul Sud in Scorpion sau/si Nodul Nord in casa a II-a – Nodul Sud in casa a VIII-a

NODUL SUD ÎN SCORPION vă face sa fiți atrași de secrete, de științele oculte, sa fiți mai secretoși, sa vă doriți izolarea, sa aveți anumite talente care au legatură cu psihicul. Nu va asteptați la un ajutor prea mare din partea partenerului de viață sau a familiei, iar moștenirile nu vor navali peste voi, din contra, puteți avea tot felul de blocaje și va trebui să împarțiți avuția cu alții Apoi vă uitați la stăpanul semnului în care se află Nodul Sud, în acest caz MARTE este planeta care stapaneste traditional SCORPIONUL. Plasarea planetei Marte în harta natala vă arată cum aveți tendința să reacționați pentru a vă menține în zona de confort a Nodului Sud. De asemenea e util sa analizați și aspectele dintre nodurile lunare, Marte si Saturn.

NODUL NORD ÎN TAUR vă invită sa vă castigați existența fara ajutorul altora, sa vă folosiți talentele si abilitatile din viețile anterioare pentru a vă crește bunăstarea, sa fiți cei care aduc banii cei mai mulți în familie, deoarece de multe ori in familie nu exista cineva mai bine plasat financiar decat voi.  Pentru a caștiga bani va trebui sa invațați sa vă promovați, sa vorbiți, iar unii dintre voi se pricep si la cântat, având o voce foarte frumoasă. Vă place mâncarea de calitate, vinul bun, iar casa sa fie cât mai frumoasa si cât mai mare, dar toate astea se pot câștiga doar prin efort personal. Apoi vă uitați la stapanul semnului în care se afla Nodul Nord, în acest caz VENUS este planeta care stăpânește Taurul. Plasarea planetei Venus în harta natală vă arată cum aveți tendința să actionați pentru a ieși din zona de confort, prin învatarea unor lecții, pentru recuperarea unor experiențe pierdute, cum vă îndepliniți misiunea. De asemenea e util sa analizați și aspectele dintre nodurile lunare, Venus si Jupiter.

Similar se procedează și la analiza Nodurilor lunare în casele astrologice, vă uitați la stăpânii semnelor zodiacale în care se afla plasate nodurile cât și la apectele nodurilor lunare cu aceste planete.

Citiți și articolele:

https://cerulinstelat.ro/nodurile-lunare-si-influenta-lor-in-harta-natala-introducere/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a-in-harta-natala/

Cel mai important este sa vedeți aceste noduri ca un întreg, ideal fiind sa fie echilibrate în manifestare. Ele funcționând cel mai bine împreună.

Luna urmatoare apare materialul despre Nodul Nord in Gemeni – Nodul Sud in Sagetator și /sau Nodul Nord in casa a III-a – Nodul Sud in casa a IX.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog