EVENIMENTELE LUNII:

Planete retrograde:

Jupiter este în mișcare retrogradă în Săgetător.

Saturn și Pluton sunt în mișcare retrogradă în Capricorn.

Neptun în Pești intră în mișcare retrogradă.

Aveți informații despre toate retrogradările pentru anul 2019 în acest articol: https://cerulinstelat.ro/planete-retrograde-in-2019/

SOARELE intră în zodia LEULUI la data de 23 IULIE la ora 05:51 La mulți ani tuturor nativilor!

LUNA tranzitează zodiile astfel:

2 iulie la ora 04:24 – Luna intră în Rac

4 iulie la ora 06:20 – Luna intră în Leu

6 iulie la ora 07:26 – Luna intră în Fecioară

8 iulie la ora 09:07 – Luna intră în Balanță

10 iulie la ora 12:29 – Luna intră în Scorpion                                                          

12 iulie la ora 18:05 – Luna intră în Săgetător

15 iulie la ora 02:05– Luna intră în Capricorn

17 iulie la ora 12:19 – Luna intră în Vărsător

20 iulie la ora 00:19 – Luna intră în Pești

22 iulie la ora 13:03– Luna intră în Berbec

25 iulie la ora 00:43 – Luna intră în Taur

27 iulie la ora 09:29 – Luna intră în Gemeni

29 iulie la ora 14:31 – Luna intră în Rac

31 iulie la ora 16:19 – Luna intră în Leu

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA NOUĂ în RAC se întâmplă pe 2 iulie la ora 22:16, în aceeași zi se formează și o eclipsa totală de Soare care nu este vizibilă din România.

LUNA PLINĂ în CAPRICORN se întâmplă pe 17 iulie la ora 00:38, cu această ocazie se întâmplă o eclipsă parțială de Lună.

Ascultați de la minutul 10:12 în acest vlog despre cele două eclipse: https://youtu.be/z64HsAyqqoo

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR intră într-un ciclul de retrogradare în LEU și RAC:

Mercur intră în stație retrogradă în Leu 7 iulie 2019

Mercur intră în stație retrogradă în Rac 19 iulie 2019

Mercur intră în stație directă în Rac 31 iulie 2019

Mercur intră în mișcare directă în Rac 2 august 2019

Mercur intră în mișcare directă în Leu 11 august 2019

Ciclul de retrogradare se încheie o data cu ieșirea lui Mercur din Leu, la data de 29 august 2019

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia GEMENI între 9 iunie și 3 iulie: În funcție de casa pe care o tranzitează în harta natală a fiecăruia, acest tranzit vă reamintește că emoțiile vă ajută în a vă crește motivația interioară de a face ceva pentru voi, pentru familie, pentru prieteni. Nevoia de securitate de orice fel (emoțională, fizică, financiară) vă ajută să vă folosiți intuiția, talentele și abilitățile pentru a obține ceea ce aveți nevoie.

VENUS este în zodia RACULUI între 3 și 28 iulie: Relațiile de familie sunt în centrul atenției. Emoțiile sunt puternice și nevoia de securitate emoțională crește exponențial. În caz de urgență securitatea emoțională este transferată către nevoile materiale imediate. Încercați să nu exagerați cu cheltuielile casnice.

VENUS este în zodia LEULUI între 28 iulie și 21 august: Vă simțiți ca Soarele pe cer, în mijlocul atenției. Creativitatea este la cote maxime, deci faceți ceva cu ea. Aveți ce arăta dar lăsați și pe alții să strălucească. Sunteți în stare să-i motivați pe cei din jur să se pună pe treabă.

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în RAC între până pe 2 iulie: Sunteți protectorii a tot ce simțiți că trebuie să protejați – resurse, persoane, principii, cauze – vă înarmați cu perseverență și încăpățânare numai în dorința de a progresa folosindu-vă de resursele și experiența deja acumulate. Fiind și Nodul Nord acolo deveniți chiar obsedați în a proteja și a acumula.

MARTE este în LEU între 2 iulie și 18 august: Este de preferat să vă folosiți creativitatea și veți avea tendința să vă afișați mai des în public, având chef de zile mari să vă promovați imaginea. Ceilalți este posibil să vă perceapă că sunteți aroganți.

JUPITER este în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR și tranzitează acest semn până la 2 decembrie 2019 ora 20:20: În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se va aprinde dragostea pentru aventură, studiu, religii, călătorii și culturi străine.

Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/hXo_IX6HsnE

Jupiter este în mișcare retrogradă în Săgetător

Jupiter intră în stație directă în Săgetător 10 august 2019

Jupiter intră în mișcare directă în Săgetător 12 august 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter oamenii au tendință de a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergura. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind în domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață?

Aveți un articol pe tema asta aici: https://cerulinstelat.ro/tranzitul-planetei-saturn-in-capricorn-intre-2017-si-2020/

Saturn este în mișcare retrogradă în Capricorn

Saturn intră în stație directă în Capricorn 17 septembrie 2019

Saturn intră în mișcare directă în Capricorn 19 septembrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn veți resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează cu totul. Veți muncii mai mult sau veți depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

URANUS este deja în Taur la din 6 martie 2019, pentru o călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026.  Aveți un video pe tema asta aici: https://youtu.be/0llok7W7CTs

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49. În casele natale prin care va trece axa respectivă, acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și de a reține.

Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/AcD8GZe_pEs

CE FACE PLUTON ÎN LUNA IULIE?

Pluton este deja în stație retrogradă în Capricorn

Pluton intră în stație directă în Capricorn 2 octombrie 2019

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn 4 octombrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viata înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel putin o oportunitate de creștere și învățare.

Nodul Sud, Pluton și Saturn sunt în conjuncție în Capricorn și în funcție de casa pe care o tranzitează în harta natală a fiecăruia dintre voi poate genera frustrare și impresia că nu vă iese nimic din ceea ce doriți să realizați. Această conjuncție vă învață să aveți răbdare, să perseverați în ceea ce vreți să realizați.

Mă găsiți și pe canalul meu de Youtube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lecții audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lecții video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie : https://www.polirom.ro/carti/-/carte/6435

Să aveți tranzite folositoare!

Monica Lazar

Astrolog