SOARELE intră în zodia CAPRICORN la data de 21 DECEMBRIE la ora 12:02:12. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului CAPRICORN în acest #astrovlog: https://youtu.be/1nEDUiP1vJI

O data cu intrarea Soarelui în Capricorn avem și evenimentul de SOLSTIȚIU DE IARNĂ. Pentru emisfera nordică (unde este poziționată și România), solstițiul de iarnă este ziua cu cea mai scurtă perioadă de lumină a zilei și cea mai lungă noapte a anului, când Soarele se află la cea mai mică înălțime zilnică maximă pe cer. Este considerat momentul începerii sezonului de iarnă.

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 decembrie la ora 05:32:51– Luna intră în Rac (în domiciliu)

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

4 decembrie la ora 14:52:32– Luna intră în Leu

6 decembrie la ora 21:46:11 – Luna intră în Fecioară

9 decembrie la ora 02:01:12 – Luna intră în Balanță                                                        

11 decembrie la ora 03:58:24 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.  

13 decembrie la ora 04:39:04 – Luna intră în Săgetător

15 decembrie la ora 05:34:27 – Luna intră în Capricorn (în exil)

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

17 decembrie la ora 08:26:49 – Luna intră în Vărsător

19 decembrie la ora 14:38:43 – Luna intră în Pești

22 decembrie la ora 00:32:10 – Luna intră în Berbec

24 decembrie la ora 12:55:18 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

27 decembrie ora 01:32:27 – Luna intră în Gemeni

29 decembrie ora 12:28:12 – Luna intră în Rac

31 decembrie la ora 20:57:56 – Luna intră în Leu

Aflați ce activități favorizează TRANZITUL LUNII prin fiecare zodie: https://tinyurl.com/yc2uum7p  

În acest #playlist aveți toate materialele despre LUNĂ și este de preferat să le ascultați în ordinea crescătoare a numerelor din titluri: https://tinyurl.com/y4rwkdw8

FAZELE LUNII (ora locală a României):

LUNA NOUĂ în SĂGETĂTOR se întâmplă pe 14 DECEMBRIE la ora 18:16:02 și cu această ocazie avem și o ECLIPSĂ TOTALĂ DE SOARE: Eclipsa este vizibilă din Africa de Sud, America de Sud, parțial din Asia, Europa. În România nu este vizibilă această eclipsă. Este momentul de a face schimbări necesare în mediul profesional, în rutina zilnică și o atenție mai mare asupra sănătății. Faceți ordine mai ales în aceste domenii ale vieții, mai ales că se formează o cuadratură între faza de Lună Nouă/Eclipsă (conjunctă cu Mercur) cu NeptunÎn Pești, ceea ce arată că poate exista o stare de confuzie, incertitudine. Toate acestea pot fi direcționate în activități creative în care să vă folosiți talentele și abilitățile. Nu rămâneți ancorați în starea de confuzie deoarece nu vă ajută cu nimic. Evitați luarea unor decizii majore deoarece nu sunteți foarte agili în gândire. Odihna și relaxarea sunt necesare.

LUNA PLINĂ în RAC se întâmplă pe 30 DECEMBRIE la ora 05:28:00: Există o preocupare în situația financiară, o preocupare de siguranță financiară care vă poate aduce un confort emoțional. Numai că dacă aveți așteptări prea mari este posibil să fiți dezamăgiți, mai ales dacă vă bazați pe ceilalți. Pentru a câștiga mai bine este necesar să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare și chiar să învîțați ceva nou. Stima de sine echilibrată este cheia de rezolvare a acestei nesiguranțe.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR este în zodia SĂGETĂTORULUI între 1 și 21 decembrie: Acolo este și Nodul Sud și Soarele, ceea ce și toate acestea fac cuadratură cu Neptun, dă o gândire neclară, ca o ceață pe creier, nu vă ajută foarte mult să vedeți realitatea corect. Pe de altă parte trigonul între Mercur și Marte aflat încă în Berbec vă dă destulă energie pentru a face mișcare, a acționa în activitățile zilnice.

MERCUR este în zodia CAPRICORNULUI între 21 decembrie și 8 ianuarie: Precauție în gândire, o atitudine pragmatică în comunicare. Este mai important să verificați informațiile din mai multe surse înainte de a trage orice concluzie.

În acest #astrovlog aflați ce reprezintă planeta Mercur în astrologie : https://youtu.be/stpbmvp-ABA

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia SCORPIONULUI până la 15 decembrie (în exil): Dragoste cu năbădăi, evenimente imprevizibile în relațiile personale dar și în plan financiar, mai ales că în opoziție se află Uranus în Taur.

VENUS este în zodia SĂGETĂTORULUI între 15 decembrie și 8 ianuarie: În perioada acestui tranzit Venus se întâlnește cu Nodul Sud (conjuncție) dar formează și o cuadratură cu Neptun, cee ace poate da o percepție nerealistă a relațiilor de dragoste dar și față de modul cum vă raportați la bani. Nu intrați în capcana de a da vina pe alții că nu vă ies socotelile în aceste domenii ale vieții.

În acest #playlist aveți toate materialele despre VENUS și este de preferat să le ascultați în ordinea crescătoare a numerelor din titluri: https://tinyurl.com/y3lrbzae

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în BERBEC în mers direct până la 7 ianuarie 2021: Se formează o cuadratură între Marte și Pluton care poate induce o intensitate emoțională foarte mare care este foarte greu de controlat și care poate degenera în acțiuni agresive. Important este să nu reacționați la stimulii externi mai ales dacă nu vă puteți controla emoțiile.

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în CAPRICORN până la 19 decembrie 2020 ora 15:08. În casa personală prin care trece Jupiter în tranzit acolo se aprinde interesul pentru expansiune controlată, prin organizare, structurare, gândire practică, totul construit cu răbdare și perseverență. Având în vedere că Jupiter mai are puțin și va trece în zodia Vărsătorului, încercați să vedeți în ce casă natală a tranzitat și ce evenimente au avut loc în această perioadă.  Aveți aici un material video despre tranzitul lui JUPITER în CAPRICORN și influența acestuia pentru fiecare ASCENDENT: https://tinyurl.com/ycdz54gs

Aflați CE REPREZINTĂ JUPITER ÎN ASTROLOGIE: https://youtu.be/xIz4kXAWg40

JUPITER INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR la 19 decembrie 2020 la 15:07:05. O data cu intrarea lui Jupiter in Varsator se formează si o conjunctie cu Saturn. Aceasta conjunctie ajunge la orb perfect la 21 decembrie ora 18:14:05 și se mentine pana la mijlocul lunii martie 2021, dar vor fi împreună în Vărsător până la 29 decembrie 2021 (cu excepția perioadei 14 mai – 28 iulie când Jupiter tranzitează zodiac Peștilor). Această unire de forțe vă invită la deschidere mentala și la ordonarea gândurilor și ideilor, in asa fel încât să le folosiți într-o manieră inovatoare, inedită.

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN intră în VĂRSĂTOR  la 17 decembrie 2020 la ora 07:53:02. Ce reprezintă tranzitul lui SATURN ÎN VĂRSĂTOR pentru fiecare ASCENDENT aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7hl98q8 

Aveți și un Ghid de utilizare a planetei SATURN în viața de zi cu zi: https://tinyurl.com/ybk73l3v

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este deja în TAUR pentru o călătorie de șapte ani care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Pănă la 14 ianuarie 2021 Uranus este în miscare retrogradă.  În perioadele de retrogradare a planetei URANUS este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un alt nivel. Este util să va notați orice idee vă trece prin cap, cât de ciudată sau absurdă pare. Cel mai bine e să țineți un jurnal. Încercați să vedeți realitatea așa cum este. Toată agitația și marea bătălie este pe resurse (hrană, apă, spațiu locativ, tot ce are legătură cu supraviețuirea).

Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR între 5 mai 2020 ora 07:48:16 și 18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Care sunt schimbările generate de acest tranzit în viața voastră?

Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/y7pwyclu

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung. Pluton este în mers direct. Pluton va intra în Vărsător la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://tinyurl.com/y957jqxu

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Cautați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsești în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți tranzite utile!

Monica Lazăr

Astrolog