EVENIMENTELE LUNII:

Planete retrograde: nicio planetă retrogradă luna asta.

SOARELE intră în zodia PEȘTILOR la data de 19 FEBRUARIE la ora 01:04. La mulți ani tuturor nativilor!

Anul Nou Chinezesc – Mistrețul de Pământ începe pe 5 februarie. Aici aveți calendarul cu evenimentele principale care se întâmplă cu această ocazie: https://chinesenewyear.net/calendar/

LUNA tranzitează zodiile astfel:

1 februarie la ora 02:47 – Luna intră în Capricorn

3 februarie la ora 15:03 – Luna intră în Vărsător

6 februarie la ora 04:02 – Luna intră în Pești

8 februarie la ora 16:34 – Luna intră în Berbec

11 februarie la ora 03:29 – Luna intră în Taur

13 februarie la ora 11:32 – Luna intră în Gemeni

15 februarie la ora 16:03 – Luna intră în Rac

17 februarie la ora 17:21 – Luna intră în Leu

19 februarie la ora 16:47 – Luna intră în Fecioară

21 februarie la ora 16:18 – Luna intră în Balanță

23 februarie la ora 17:56 – Luna intră în Scorpion                                                 

25 februarie la ora 23:20 – Luna intră în Săgetător

28 februarie la ora 08:48 – Luna intră în Capricorn

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA NOUĂ în VĂRSĂTOR se întâmplă pe 4 februarie 2018 la 23:03: folosiți-vă creativitatea și talentele native pentru a vă înfrumuseța viața de familie, căminul. Aveți resurse interioare pentru a face schimbări benefice în propria casă și/sau familie.

LUNA PLINĂ în FECIOARĂ se întâmplă pe 19 februarie la ora 17:53: e un moment potrivit să deveniți conștienți de modul cum vă raportați la ceilalți și la modul cum percepeți realitatea așa cum este. Comunicarea într-o manieră practică și directă vă ajută să relaționați mult mai bine cu cei din jur.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în VĂRSĂTOR până la 10 februarie 2019: Aveți idei neobișnuite, unice, originale, de aceea este bine să le notați și după o analiza de alegere începeți să le folosiți. Prietenii primesc mai multă atenție din partea voastră. Aveți chef să schimbați lumea, asta e minunat, dar începeți în primul rând cu voi.

MERCUR este în PEȘTI între 10 februarie și 17 aprilie 2019:

Mercur intră în mișcare directă în Pești 10 februarie 2019

Mercur intră în stație retrogradă în Pești 4 martie 2019

Mercur intră în mișcare retrogradă în Pești 6 martie 2019

Mercur intră în stație directă în Pești 27 martie 2019

Mercur intră în mișcare directă în Pești 29 martie 2019

Ciclul de retrogradare se încheie o data cu ieșirea lui Mercur din Pești, la data de 17 aprilie 2019

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia SĂGETĂTORULUI până la data de 4 februarie 2019: Aventură în cuplu sau în afara sa. Adică să vă bucurați de viață, indiferent dacă e vorba de dragoste sau împărtășirea momentelor frumoase cu cei din jur. Puteți călătorii în străinătate sau să aveți de-a face cu ceva sau cineva care nu provine din țara voastră de origine.

În această perioadă Venus își unește calitățile cu cele ale lui Jupiter, cei doi benefici când se întâlnesc fac o treabă minunată – sunteți mai puțin încrâncenați în a lupta pe frontul vieții și sunteți atrași și curioși să vă trăiți viața și nu să vă trăiască viața pe voi. Oportunități privind o viață mai prosperă pot apărea.

VENUS este în zodia CAPRICORNULUI între 4 februarie și 1 martie 2019: Nu vă grăbiți în a relaționa cu orice preț, mai ales dacă sunteți în faza de început a relației. Dacă sunteți deja într-o relație de ceva vreme atunci ori veți fi percepuți mai reci în manifestarea sentimentelor, ori sunteți implicați, împreună cu partenerul de viață într-un proiect comun. Oricare ar fi situația în această perioadă sunteți mai pragmatici în relațiile personale.

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

Până la data de 14 februarie 2019 MARTE este în BERBEC: Sunteți puși pe treabă, vreți să acționați, să faceți ceva. Asta e minunat! Aveți doar grijă să nu reacționați deoarece asta duce la conflicte de orice fel. Nu vă grăbiți, doar acționați într-o manieră organizată. Știu că sunteți în stare.

Între 14 februarie și 31 martie MARTE este în TAUR: Aveți dorințe puternice, de aceea veți acționa în așa fel încât să ajungeți la realizarea lor. Cu cât cineva vă provoacă mai mult, cu atât sunteți mai încăpățânați. Folosiți prea multă energie pentru această încăpățânare, chiar merită?

JUPITER este în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR și tranzitează acest semn până la 2 decembrie 2019 ora 20:20: În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se va aprinde dragostea pentru aventură, studiu, religii, călătorii și culturi străine.

Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://www.youtube.com/watch?v=hXo_IX6HsnE&t=1265s

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind in domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață?

Aveți un articol pe tema asta aici: https://cerulinstelat.ro/tranzitul-planetei-saturn-in-capricorn-intre-2017-si-2020/

URANUS retrogradează în BERBEC și reintră în Taur la 6 martie 2019 pentru o altă călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026.

Aveți un articol dedicat acestui tranzit aici: https://cerulinstelat.ro/uranus-intra-in-taur/

În 6 noiembrie 2018 la ora 20 :09 AXA NODURILOR LUNARE și-a început tranzitul pe AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49. În casele natale prin care va trece axa respectivă în tranzit acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și reține, de a învăța umilința. Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://www.youtube.com/watch?v=AcD8GZe_pEs&t=210s

Mă găsiți și pe canalul meu de youtube, așa că vă invit să vă abonați și să apasați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lecții audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lecții video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Să aveți tranzite folositoare!

Monica Lazar

Astrolog