SOARELE intră în zodia BALANȚEI la data de 22 septembrie la ora 16:30:37. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului BALANȚĂ în acest #astrovlog: https://youtu.be/eyLYE9A688M

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 septembrie la ora 12:34:15 – Luna intră în Pești

3 septembrie la ora 23:21:53 – Luna intră în Berbec

6 septembrie la ora 11:43:24 – Luna intră în Taur (în exaltare)

9 septembrie ora 00:27:30 – Luna intră în Gemeni

11 septembrie la ora 11:22:37 – Luna intră în Rac (în domiciliu)

13 septembrie la ora 18:32:20 – Luna intră în Leu

15 septembrie la ora 21:37:16 – Luna intră în Fecioară

17 septembrie la ora 21:55:46 – Luna intră în Balanță

19 septembrie la ora 21:32:50 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

21 septembrie la ora 22:31:34 – Luna intră în Săgetător

24 septembrie la ora 02:16:11 – Luna intră în Capricorn (în exil)

26 septembrie la ora 09:07:55 – Luna intră în Vărsător

28 septembrie la ora 18:33:45 – Luna intră în Pești

Aflați aici ce activități favorizează fiecare TRANZIT al LUNII prin fiecare zodie: https://tinyurl.com/yc2uum7p

Aflați aici cum se manifestă nativii când au LUNA în anumite zodii:  https://tinyurl.com/y8ol5nuh

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE PĂMÂNT în HARTA NATALĂ:

https://youtu.be/HsjKwMV3B0Y

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE AER în HARTA NATALĂ:

https://youtu.be/RF_TXmOtwrI

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE APĂ în HARTA NATALĂ:

https://tinyurl.com/ycavfdql

Aflați aici cum se manifestă LUNA ÎN CASE ÎN HARTA NATALĂ: https://youtu.be/06BjSSib40E

Aflați CE REPREZINTĂ LUNA ÎN ASTROLOGIE: https://youtu.be/fEC5cQ_l0ac

În acest #astrovlog vorbesc despre FAZELE LUNII si cum pot fi ele folosite pentru a avea o viață mai frumoasă: https://youtu.be/Lc3mBveh1Lc

FAZELE LUNII (ora locală a României):

LUNA PLINĂ în PEȘTI se întâmplă pe 2 SEPTEMBRIE la ora 08:21:29: Multă creativitate și imaginație dar și fantezie puse în slujba îmbunătățirii comunicării, asta e una din posibilități. Pe de altă parte este o invitație la a nu mai trăi într-o lume iluzorie doar că acolo e bine și frumos. Ieșiți din lumea voastră să aflați ceea ce se mai întâmplă în realitate. Informați-vă din cel puțin trei surse diferite înainte de a trage o concluzie sau de a trimite informația mai departe. Sunt favorizare colaborările și proiectele creative sau spirituale.

LUNA NOUĂ în FECIOARĂ se întâmplă pe 17 SEPTEMBRIE la ora 14:00:29: Este un inceput de bun augur pentru un proiect realizat in echipa care poate deschide noi oportunități de colaborare. De asemenea pot apărea schimbări în mediul profesional pentru a eficientiza activitatea și a pune ordine in anumite situatii blocante care trenau de mult timp.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR este în FECIOARĂ până la 5 septembrie: Este o perioadă bună pentru comunicare, analiză, cercetare, implicare în activități de servicii sociale și medicale. Este bine să fiți vigilenți că încă există un risc de iluzionare și manipulare deoarece Mercur este în opoziție cu Neptun.

MERCUR este în BALANȚĂ între 5 și 27 septembrie: Dorința de armonie în comunicare este provocată de opoziția cu Marte retrograd. Încercați să nu răspundeți la provocări și să nu deveniți

pasiv-agresivi numai pentru că cei din jur vor să fiți mai curajoși și mai hotărâți în colaborări.

Aflați ce reprezintă MERCUR în astrologie aici: https://youtu.be/stpbmvp-ABA

MERCUR este în SCORPION între 27 septembrie și 1 decembrie și va avea și o perioadă de retrogradare în SCORPION și BALANȚĂ. Posibile intoxicații venite prin lichide (Scorpion) și prin aer (Balanță). La minutul 12:36 vorbesc în acest #astrovlog despre această perioadă: https://youtu.be/ABH_PgtR05w

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia RACULUI până la 6 septembrie: Având în vedere că Venus primește opoziție de la toate planetele din Capricorn și mai formează și o cuadratură cu Marte din Berbec o să îi fie cam greu să se reziste emoțional la aceste presiuni. Arta de a folosi aceste presiuni pentru a scoate ce e mai bun din noi este pusă la treabă. Ideea e că e de preferat să evităm să devenim niște victime ale vremurilor. Nu vine nimeni să ne salveze. Salvarea e individuala! Aceste presiuni ne ajută să ne trezim la realitate!

VENUS este în zodia LEULUI între 6 septembrie și 2 octombrie: Este timpul să vă folosiți creativitatea și talentele native, să regândiți relațiile cu propria copii sau cu copii altora (mai ales dacă sunteți profesori), să schimbați ceva în relațiile personale existente. Cum? Prin generozitate și creativitate aveți puterea să luminați aceste domenii ale vieții și să deveniți adevărați mentori pentru cei din jur.

Aveți aici și un ghid de utilizare a planetei VENUS: https://youtu.be/onM-p4aR0uo

Aflați CE REPREZINTĂ VENUS ÎN ASTROLOGIE: https://youtu.be/8B0UwkhqdNU

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în BERBEC până la 7 ianuarie 2021 și va avea și un ciclu de retrogradare.

Aflați din acest #astrovlog despre efectele acestei retrogradări: https://tinyurl.com/y9vljdx3

Aveți aici și un Ghid de utilizare a planetei MARTE: https://tinyurl.com/y87getyl

Aflați CE REPREZINTĂ MARTE ÎN ASTROLOGIE: https://youtu.be/UCvU9ExdXcs

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în CAPRICORN până la 19 decembrie 2020 ora 15:08: În casa personală prin care trece Jupiter în tranzit acolo se aprinde interesul pentru expansiune controlată, prin organizare, structurare, gândire practică, totul construit cu răbdare și perseverență.

Aveți aici un material video despre tranzitul lui JUPITER în CAPRICORN și influența acestuia pentru fiecare ASCENDENT: https://tinyurl.com/ycdz54gs

Până în 12 septembrie Jupiter este în mișcare retrogradă,

Jupiter intră în stație directă la 12 septembrie,

Jupiter intră în mers direct la 14 septembrie.

În perioadele de retrogradare a planetei JUPITER unii oameni au tendință de a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergură. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate. Tot ce ține de călătorii, mai ales în străinătate vor avea parte de reorganizare la scară largă.

Aflați CE REPREZINTĂ JUPITER ÎN ASTROLOGIE: https://youtu.be/xIz4kXAWg40

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN se mai plimbă prin CAPRICORN dar e bine să ne pregătim de pe acum pentru intrarea sa în zodia VĂRSĂTORULUI. Iată traseul acestei planete în perioada următoare:

Până la 29 septembrie Saturn este în mișcare retrogradă în Capricorn

La 29 septembrie la ora 08:11:19 Saturn in Capricorn intră în stație directă

La 3 octombrie la ora 12:53:07 Saturn intră în mers direct în Capricorn

La 17 decembrie ora 07:03:58 Saturn intră în mișcare directă în Vărsător

La 21 decembrie ora 17:18:51 Saturn și Jupiter sunt in conjuncție in Vărsător pana la martie 2021 la ora 19:18:51, dar vor fi împreună în Vărsător până la 29 decembrie 2021. Această unire de forțe vă invită la deschidere mentala și la ordonarea gândurilor și ideilor, in asa fel încât să le folosiți într-o manieră inovatoare. Evitați tendința de a elimina tot ceea ce nu vă convine, situații, oameni și evenimente. Schimbarea violentă aduce numai violență. Și nu trageți concluzii pripite pricind evenimentele care se derulează.

Bineînțeles că Saturn își continua mersul prin Vărsător pana la 7 martie 2023 la ora 15:34:34, dar vom mai avea timp sa mai vorbim pe tema asta.

Ce reprezintă tranzitul lui SATURN ÎN VĂRSĂTOR pentru fiecare ASCENDENT aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7hl98q8 

Aveți și un Ghid de utilizare a planetei SATURN în viața de zi cu zi: https://tinyurl.com/ybk73l3v

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este deja în TAUR pentru o călătorie de șapte ani care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Până la 14 ianuarie 2021 Uranus este în mișcare retrogradă.

În perioadele de retrogradare a planetei URANUS este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un alt nivel. Este util să va notați orice idee vă trece prin cap, cât de ciudată sau absurdă pare. Cel mai bine e să țineți un jurnal. Încercați să vedeți realitatea așa cum este.

Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR între 5 mai 2020 ora 07:48:16 și 18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/y7pwyclu

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung. Pluton va ieși din Capricorn la 23 mai 2023. Iată ciclul de retrogradare a acestei planete:

Pluton este în mișcare retrogradă până la 3 octombrie,

Pluton intră în stație directă la 3 octombrie,

Pluton intră în mers direct la 5 octombrie.

În perioadele de retrogradare a planetei PLUTON are un rol de resetare a unei activități din viața voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii învață că viata înseamnă o schimbare permanentă. Flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Este și o perioadă în care ne conștientizăm părțile cele mai ascunse și întunecate, important e să înțelegem ceva din această auto-analiză.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

NEPTUN este în ciclu de retrogradare până la 29 noiembrie 2020. În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioadă sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice, spirituale și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://tinyurl.com/y957jqxu

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Cautați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsești în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți tranzite folositoare și în 2020 !

Monica Lazăr

Astrolog