SOARELE intră în zodia FECIOARĂ la data de 23 AUGUST 2022 la ora 06:16:09. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului FECIOAREI în acest #astrovlog:

https://youtu.be/EFAwbipoQz0

Aflați în acest #astrovlog​ despre zodia FECIOAREI reprezentată în tarot:

https://youtu.be/4FJ3Wn4QsB0

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în FECIOARĂ:

https://youtu.be/CPEGp4IM26g

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Fecioară – Nodul Sud in Pești sau/si Nodul Nord in casa a VI-a – Nodul Sud in casa a XII-a în harta natală:

https://youtu.be/3p8sl03zUko

MERCUR fiind planeta care stăpânește zodia FECIOAREI vă invit să urmăriți vlogurile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpGyZOqqJmvwG6hJa9WWdWNG

Aflați în acest #astrovlog​ despre MERCUR reprezentată în tarot:

https://youtu.be/x-Edxcza56w

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de PĂMÂNT – Taur, Fecioară și Capricorn:

https://youtu.be/aMP1tEqhZtM

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile Lunii în harta natală în zodiile de pământ:

https://youtu.be/HsjKwMV3B0Y

În acest #astrovlog vorbesc despre luna AUGUST în astrologie:

https://youtu.be/DxHuO7jRGDQ

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 august ora 07:05:30 – Luna intră în Balanță

4 august la ora 14:46:50 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

Până va ieși Nodul Sud din Scorpion , lunar se va întâlni Luna în Scorpion cu Nodul Sud.

Experiența te învață să îți folosești emoțiile pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru a îi ajuta și pe cei din jur. De aceea este nevoie să nu mai fii ranchiunos sau să ai emoții negative față de cei din jur. Iertarea sau chiar lipsa nevoi de a îi judeca permanent pe ceilalți este calea cea mai potrivită pentru a deveni OM. Și astfel, ca prin minune se deschid uși, apar oamenii și oportunitățile potrivite pentru tine.

Până va ieși Uranus din Taur, lunar Luna în Scorpion va forma o opoziție cu Uranus:

De aceea te apucă periodic neliniștea și nevoia de revoluție și reformă, deoarece emoțiile sunt schimbătoare. De aceea apare un conflict între minte și emoții. Echilibrul este cheia. Tu stăpânești emoțiile și nu invers. Se ajunge aici prin pacea inimii. Cum se ajunge aici e mai bine să întrebați un duhovnic. Dacă nu aveți așa ceva, atunci căutați-l! Acest duhovnic poate fi personificat din natura lui Saturn în Vărsător, cu care Luna creează o cuadratură. Ce vrea duhovnicul (Saturn) de la voi? Vrea disciplină mentală, organizare, seriozitate, responsabilitate, muncă!

În acest #astrovlog vorbesc despre fazele Lunii si cum pot fi ele folosite pentru a avea o viață mai frumoasă: https://youtu.be/Lc3mBveh1Lc

5 august la ora 14:06:00 – Primul pătrar în Scorpion: Acest moment face parte dintr-o configurație de careu în T format între Lună în Scorpion, Soare în Leu și planetele din Taur (Soare, Uranus și Nodul Nord) de aceea pentru un rezultat pozitiv e nevoie de folosirea cu înțelepciune și pragmatism  a egoului, a autorității, a modului cum ne folosim de vizibilitate pentru a avea câștig de cauză, dar fără a avea impact negativ asupra altora. Dacă nu vom știi să gestionăm această energie e posibil să fie o situație explozivă, la propriu.

6 august la ora 19:38:34 – Luna intră în Săgetător

8 august la ora 21:38:46 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

Luna formează o cuadratură cu Neptun în Pești: Ești capricios și predispus la depresie. Te simți confuz și prins într-o rețea de emoții. Odată ce ai învățat să prețuiești partea mai blândă a naturii tale, îți vei direcționa talentele în activități creative.

Luna formează un trigon cu Nodul Nord si Uranus în Taur: Destinul tău este aproape de casă. Sau, cu alte cuvinte, dacă îți urmezi inima, probabil că îți vei urma destinul. Unii trebuie să iasă și să-și caute propriul destin. S-ar putea să descoperi că soarta îți bate la ușă.

Sunteți o persoană unică, cu multe idei întreprinzătoare. Vă bucurați de libertatea de a vă exprima în moduri neconvenționale și puteți fi atras de activități interesante și diferite în care excelați.

Luna formează un trigon cu Marte în Taur: Ești asertiv și capabil să te motivezi pentru că ai încredere în tine. Ai capacitatea de a recunoaște oportunitățile și de a profita la maximum de ele. Poți face față unei provocări.

Luna formează o conjuncție cu Pluton și împreună formează o opoziție cu Venus în Rac:

Sunteți o persoană intens emoțională, predispusă la înalte și coborâșuri extreme. Îți place drama și intensitatea. Acest lucru poate crea probleme dacă nu este canalizat într-o ieșire de creație.

Experimentați un conflict între nevoile dvs. și nevoile altor oameni. Acest lucru poate însemna și că ești inconfortabil în situații sociale. Găsirea unui echilibru se poate dovedi dificilă, dar va însemna o mai bună înțelegere a da și a primi necesar în relații.

Experimentați un conflict între nevoile dvs. și nevoile altor oameni. Acest lucru poate însemna și că ești inconfortabil în situații sociale. Găsirea unui echilibru se poate dovedi dificilă, dar va însemna sau mai bună înțelegere a și a primii necesar în relații.

10 august la ora 21:44:56 – Luna intră în Vărsător

Până va ieși Saturn din Vărsător, lunar Luna formează o conjuncție cu Saturn: Deși alții ar putea să nu realizeze asta, ești dureros de timid și lipsit de încredere în tine. Acest lucru provine dintr-o lipsă de căldură și afecțiune din partea unui părinte-figura, probabil mamă, când erai copil mic. Pe măsură ce îmbătrânești și lucrezi la stima de sine, îți vei construi o maturitate de durată.

12 august la ora 04:35:00 – Faza de Lună Plină în Vărsător: Și acest moment face parte dintr-o configurație de careu în T format între Lună în Vărsător, Soare în Leu și planetele din Taur (Soare, Uranus și Nodul Nord) de aceea pentru un rezultat pozitiv e nevoie de a accepta si a folosi în avantajul vostru evenimentele neprevăzute care apar. Pe principiu că orice criză poate deveni o oportunitate. Pentru toate astea e nevoie de detașare emoțională (Luna în Vărsător) și de controlul egoului (Soare în Leu).

12 august la ora 21:44:17 – Luna intră în Pești

14 august la ora 23:42:44 – Luna intră în Berbec

Se creeză un trigon cu Venus în Leu: Ești plăcut și fermecător. Ai un talent pentru relații armonioase, pentru a reuși să obții un echilibru între a da și a primi în relații și pentru a crea frumusețe în jurul tău. Ai talente artistice și creative.

În acest #astrovlog aflați ce reprezintă Luna în astrologie:  https://youtu.be/fEC5cQ_l0ac

 17 august la ora 05:22:14 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Până vor ieși Uranus si Nodul Nord din Taur, lunar Luna formează o conjuncție cu acestea:

Sentimentele tale sunt busola ta în viață. Intuiția ta este puternică și ești îndemnat să te împaci cu această latură emoțională și intuitivă a naturii tale. Când este tânăr, este posibil să aveți dificultăți în exprimarea emoțiilor, în special în grupuri de oameni. Cu toate acestea, acesta este un domeniu în care creșteți până când vă puteți exprima liber natura intuitivă într-un mod nou. Cu cât îți urmărești inima mai mult și te asiguri că sentimentele tale sunt adevărate, cu atât faci un bine mai mare pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Ești o persoană plină de resurse, inventiva și independentă. Vă bucurați de partea neconvențională a vieții și aveți nevoie de entuziasm. Vei arăta partea voită a naturii tale dacă ești forțat să te conformezi.

Marte în Taur  formează o conjuncție cu Luna: Ești o persoană impulsivă și emoțională, deși poate nu atât de sensibilă la sentimentele celorlalți. De multe ori acționezi fără să te gândești. Ești mai degrabă un lider decât un urmaș.

Aflați în acest #astrovlog cum este să te naști în timpul fazei de lună în scădere. Voi la ce fază a lunii sunteți născuți? https://youtu.be/em7Q7ZnJgcI

19 august la ora 07:36:00 – Ultimul pătrar în Taur: Luna este în exaltare de aceea emoțiile fiecăruia dintre noi sunt stabile chiar dacă Marte și Uranus ne bagă la îngesuială. Mai pe românește spus suntem împinși de la spate să acționăm și să acceptăm realitatea așa cum este, chiar dacă nu ne convin situațiile. Mai ales că Venus este în Leu în Ex Condition (adica este in afara sectei) deci nu funcționează la capacitate maximă pentru a ajuta planetele din Taur. Marte este si la grad anaretic ceea ce poate indica un un eveniment de finalizare a unei actiuni. Ca să nu mai adaug și aspectul de cuadratură între planetele din Taur și Saturn din Vărsător.

19 august la ora 15:06:10 – Luna intră în Gemeni

Se creează o cuadratură cu Neptun în Pești: Ești capricios și predispus la depresie. Te simți confuz și prins într-o rețea de emoții. Odată ce ai învățat să prețuiești partea mai blândă a naturii tale, îți vei direcționa talentele în activități creative.

22 august la ora 15:29:03 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

24 august ora 16:09:10 – Luna intră în Leu

Se formează o conjuncție cu Venus în Leu: Ești calm și blând și te bucuri de compania prietenilor apropiați. Îți place să te înconjori de frumusețe. Sunteți atras de artă, muzică, natură și activități spirituale.

27 august la ora 03:24:40 – Luna intră în Fecioară și formează și o cuadratură cu Marte în Gemeni: Ești irascibil și intolerant. Nerăbdarea și iritabilitatea ta pot însemna perioade de singurătate când alții te lasă în pace. Odată ce ai învățat autocontrolul, vei descoperi o mulțime de energie care să fie canalizată în activitățile tale.

27 august la ora 11:17:00 – Faza de Lună Nouă în Fecioară: Nu este un moment bun de a lansa o actiune noua, decat dacă totul este pregatit de mai multă vreme. Dacă aveți niște planuri, idei în lucru este de preferat să le țineți secrete până la momentul lansării că nu se știe niciodată când veți avea parte de un furt de idei. Nu luați decizii importante și mai ales nu semnați contracte până la faza de lună nouă din luna septembrie.

29 august ora 12:44:48 – Luna intră în Balanță și se formează o conjuncție cu Mercur:

Ești intuitiv și imaginativ. Gândurile și discursul tău sunt strâns legate de emoțiile tale. Vorbesti cu sentiment. Ești capabil să simți gândurile altora.

31 august la ora 20:11:08 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR este în LEU până la 4 august: Sunteți entuziast în căutarea cunoașterii. Ești mândru de abilitățile tale de învățare și crezi în zicala că învățarea este distractivă. Este posibil să ai tendința de a te considera a tot știutor.

MERCUR este în FECIOARĂ între 4 și 26 august (În domiciliu): Este o perioadă excelentă pentru a observa detaliile, pentru a organiza, ordona informații, pentru a studia cu atenție și dedicare un domeniu, dar mai ales pentru a comunica clar fără să uitați de partea practică a vieții. Important este să nu vă blocați din dorința de perfecțiune sau să nu acționați doar pentru că nu este momentul ideal.

Mercur va face un aspect de trigon cu toate planetele aflate in tranzit în zodia Taurului (Marte, Uranus si Nodul Nord) dar si cu Pluton din Capricorn ceea ce oferă ocazia de a folosi idei inovatoare și să comunicați într-o manieră special și să aveți rezultate frumoase în colaborări. Este de preferat să nu pierdeți din vedere ce obiective aveți în această perioadă pentru că există toate șansele de a se realiza.

În acest #astrovlog aflați ce reprezintă planeta Mercur în astrologie: https://youtu.be/stpbmvp-ABA

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS tranzitează zodia LEULUI până la 12 august: Pune accent pe relațiile de familie. Vei forma legături emoționale puternice în cadrul propriului tău trib. Este posibil să aveți o nevoie emoțională de siguranță financiară.

VENUS tranzitează zodia FECIOAREI între 12 august și 5 septembrie (în cădere):

Veți fi puși în situații în care să fiți mai pragmatic în relațiile personale și în colaborări. Aveți mai multe pretenții de la cei din jur, așa că există riscul să fiți dezamăgiți ușor. Sunteți favorizații în activități care necesită organizare, curățenie, atenție la detalii, negocieri și semnare de contracte.

Aflați din acest #vlog care este de fapt rolul principal al planetei Venus în viata fiecăruia dintre voi: https://youtu.be/onM-p4aR0uo

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în TAUR până la 20 august (în exil):  Aveți dorințe personale puternice, deși, de obicei, veți urma un curs de acțiune de încredere în atingerea acestor dorințe. Sunteți încăpățânati de aceea e nevoie să fiți lăsați să vă acționați în ritmul propriu. Și spre sfârșitul lunii se formează o conjuncție explozivă între Marte, Uranus și Nodul Nord – Simți nevoia să-ți exprimi nivelul de energie riscând. De asemenea puteți fi atrași de sporturile periculoase. Trebuie să învîțați autodisciplina direcționând acea energie către activități practice și constructive. Aveți curaj, perseverență, asertivitate pentru a vă concentra pe obiective importante.

Avem următoarele aspect în perioada următoare:

Nodul Nord va fi pe 1 august între Marte și Uranus: vei fi în poziția de a lua decizii dificile cu privire la domeniile vieții care sunt guvernate de semnul Taur și natura casei în care acest tranzit este prezent peste harta ta natală.

Conjuncție cu Uranus (1-15 august): Simți nevoia să-ți exprimi nivelul de energie prin asumare de riscuri. Ești atras de sporturile periculoase sau ai tendința să faci miscări bruște!  Trebuie să înveți autodisciplina direcționând acea energie către activități constructive și creative. Ai mare curaj dar atenție cum îl folosești!

Conjuncție cu Nordul Nord (1– 15 august): ești provocat să devii asertiv și să te concentrezi asupra obiectivelor personale. Dorința de independență si increderea in propria persoană sunt cheia cresterii tale in aceasta viata. S-ar putea să fii pus în situația de a coordona grupuri de persoane.

Cuadratură între Marte – Uranus – Nodul Nord în Taur și Saturn în Vărsător (1 – 15 august): E de preferat să petreci mult timp pentru a dezvolta autodisciplina, deoarece impulsivitatea poate fi un impediment în atingerea obiectivelor. Lucrezi pentru a depăși un sentiment de inadecvare în ceea ce privește abilitățile tale. Ai probleme cu anumite autorități și trebuie să înveți să faci compromisuri. Simți în tine o contradicție între dorința de a te merge înainte și o parte care te ține pe loc. Vei petrece mult timp dezvoltând un nivel de energie controlat și din această cauză poți obține în cele din urmă un mare success, dai ai răbdare și ești perseverant.

Conjuncție cu Luna (18-19 august): Ești o persoană impulsivă și emoțională, deși poate nu atât de sensibilă la sentimentele celorlalți. De multe ori acționezi fără să te gândești.

Toate aceste aspecte cresc si riscul de accidente, cutremure, alunecari de teren, explozii si incendii cu impact emotional deoarece Venus se afla in tranzit semnul Rac. Impact agresiv care este legat de toate tipurile de resurse și de nevoia unor oameni de a controla resursele și alte persoane. Impactul banal este mare în contextul războiului sau al altor evenimente agresive.

În acest #astrovlog aflați ce reprezintă planeta Marte în astrologie:  https://youtu.be/UCvU9ExdXcs

MARTE este în GEMENI între 20 august 2022 și 25 martie 2023 trecând și printr-un ciclu de retrogradare, astfel :

Marte intră în Gemeni la 20 august 2022 la ora 10: 56: 22

Marte intră în stație retrogradă la 29 octombrie la ora 16:25:39

Marte intră în mișcare retrogradă la 31 octombrie la ora 16:25:39

Marte intră în stație directă la 11 ianuarie 2023 la ora 22:56:19

Marte intră în mișcare directă la 13 ianuarie 2023 la ora 22:56:19

Marte intră în mișcare directă în zodia Racului la 25 martie 2023 la ora 13:45:22 și iese din ciclul de retrogradare din zodia Gemenilor.

Aici aveți un #astrovlog despre retrogradarea lui MARTE în GEMENI: https://youtu.be/tzk7eDvPxAU

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER a intrat în BERBEC încă din 11 mai 2022 la ora 02:22:06

JUPITER este în mișcare retrogradă în BERBEC pe toată durata lunii august.

JUPITER intră în mișcare retrogradă în PEȘTI pe 28 octombrie 2022 la ora 08:09:45

JUPITER intră în stație directă în PEȘTI pe 23 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în mers direct în PEȘTI pe 25 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în BERBEC pe 20 decembrie 2022 la ora 16:32:30

In acest prim episod vorbesc despre tranzitul lui JUPITER În BERBEC între 11 mai și 28 octombrie 2022 și influența sa pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/xFdk2ejwqlU

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023, de aceea insist să asculți acest vlog ca să înțelegi care este trendul: https://youtu.be/RHKlocPmRNg

SATURN a intrat încă din iunie într-un ciclu de retrogradare.

Saturn este în mișcare retrogradă pe toată durata lunii august.

Saturn intră în stație directă în Vărsător la 22 octombrie 2022

Saturn intră în mișcare directă în Vărsător la 24 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn în Vărsător vei resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează. Mesajul general este că vei muncii mai mult sau vei depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Uranus intră în ciclul de retrogradare, astfel:

În 23 august intră în stație retrogradă

În 25 august intră în mișcare retrogradă

În 22 ianuarie 2023 intră în stație directă

În 24 ianuarie 2023 intră în mișcare directă

În perioadele de retrogradare a planetei Uranus este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

În acest #astrovlog aflați ce aduce cuadratura dintre Uranus in Taur si Saturn in Vărsător care se tot întâmplă și în 2022: https://youtu.be/WrvPD53OHKg

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

Nodurile Lunare tranziteaza axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35.  Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak 

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

NEPTUN este în mișcare directă dar va întra într-un ciclu de retrogradare, astfel:

Neptun este în mișcare retrogradă în Pești și în luna august

Neptun intră în statie directă în Pești la 3 decembrie 2022

Neptun intră în mișcare directă în Pești la 5 decembrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viata reala. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în zodii în harta natală: https://youtu.be/tK50rZcnQTk

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani de aceea are impact la nivel mondial cu efect generațional. Pluton în Capricorn îi reprezintă pe cei din generația care schimbă din temelii organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel Mondial, cu impact pe termen lung.  Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

Pluton în Capricorn este în ciclu de retrogradare, astfel:

Pluton este deja în mișcare retrogradă și în această lună

Pluton intră în stație directă în Capricorn la 8 octombrie 2022

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn la 10 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta este mai mare. Lasă transformarea și schimbarea să vină pentru că există șanse care să vă ducă pe un drum nou, plin de resurse și creativitate!

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Pluton în zodii în harta natală:

https://youtu.be/0MEXtKcCd_U

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro 

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/ 

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici postez perioadic anumite informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/ 

🔴YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CERULINSTELAT 

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

Să aveți o vară liniștită!

Monica Lazăr

Astrolog