SOARELE intră în zodia GEMENILOR la data de 20 MAI la ora 15:49:09. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului GEMENI în acest #astrovlog:

https://youtu.be/EB-90hMozfU

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 mai la ora 07:35:09  – Luna intră în Fecioară

4 mai la ora 09:09:15 – Luna intră în Balanță                                                          

6 mai la ora 09:04:37 – Luna intră în Scorpion                                                        

8 mai la ora 09:15:06  – Luna intră în Săgetător

10 mai la ora 11:38:24 – Luna intră în Capricorn

12 mai la ora 17:38:25 – Luna intră în Vărsător

15 mai la ora 03:24:14 – Luna intră în Pești

17 mai la ora 15:35:31 – Luna intră în Berbec

20 mai la ora 04:10:20 – Luna intră în Taur

22 mai la ora 15:35:42 – Luna intră în Gemeni

25 mai la ora 01:08:44  – Luna intră în Rac

27 mai la ora 08:32:58  – Luna intră în Leu

29 mai la ora 13:40:02  – Luna intră în Fecioară

31 mai la ora 16:37:39 – Luna intră în Balanță                                                        

Aflați aici ce activități favorizează fiecare TRANZIT al LUNII prin fiecare zodie: https://youtu.be/FBbdllDsykM

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE FOC în HARTA NATALĂ:  

https://youtu.be/vNI133mGICA

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE PĂMÂNT în HARTA NATALĂ: https://youtu.be/HsjKwMV3B0Y

Pentru nativii cu LUNA ÎN ZODII DE AER ȘI APĂ apar materialele video în luna MAI 2020.

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA PLINĂ în SCORPION se întâmplă pe 7 MAI la ora 13:45: Este un moment potrivit să învățăm să fim mai pragmatici în modul cum comunicăm și în modul cum învățăm, casele III-IX fiind activate de această fază a lunii. Pragmatismul Taurului se combină cu profunzimea Scorpionului. Este un moment de introspecție și de înțelegere mai bine ce am realizat până în prezent și ce putem învăța din experiența ultimilor 6 luni.

LUNA NOUĂ în GEMENI se întâmplă pe 22 MAI la ora 20:38: Acest moment se întâmplă în casa a VII-a a relațiilor de tot felul, iar acolo mai sunt Venus retrograd, Nodul Nord, Mercur ceea ce arată importanța calității comunicării. O concentrare mult mai mare pe schimbul de informații, de a avea o minte deschisă de a învăța. Iar Venus retrograd arată că curiozitatea și cunoașterea celor cu care relaționăm sunt importante pentru a evolua împreună. Nu este exclus să apară noi metode de a face bani. Zodia Gemenilor fiind un semn mutabil ajută la schimbări în domeniile pe care le guvernează.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în TAUR până la 11 mai: Este momentul să fim pragmatici, dar într-o manieră originală deoarece Mercur se întâlnește și cu Uranus prin trecerea sa prin această zodie. Pot apărea idei ingenioase dar pragmatice care să ne ajute în schimbările care le aduce Uranus. Se știe că Mercur împrumută caracteristicile planetelor pe care le întâlnește în tranzitele sale.

MERCUR este în GEMENI între 11 și 28 mai: Se dezleagă limbile și este o mare efervescență în comunicare și în schimbul de idei, este adevărat că există și riscul de manipulare din motive care țin de relații (personale sau de afaceri) sau de bani deoarece Venus in Gemeni este deja în ciclul său de retrogradare.

MERCUR este în RAC între 28 mai și 5 august are și perioada de retrogradare. De la minutul 5:12 aveți prezentarea acestei perioade aici: https://youtu.be/ABH_PgtR05w

Este foarte bine dacă aveți răbdare să ascultați tot materialul deoarece așa veți înțelege mai bine ce reprezintă retrogradarea lui Mercur.

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia GEMENILOR până la 7 august și va avea și un ciclu de retrogradare. Aflați din acest #astrovlog despre această retrogradare: https://youtu.be/21m2KuvMTKw

Aveți aici și un ghid de utilizare a planetei VENUS: https://youtu.be/onM-p4aR0uo

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în VĂRSĂTOR până la 13 mai: Sunteți foarte hotărâți să luptați pentru propria independență. Apoi îi veți ajuta și pe alții să se elibereze. Să înțeleagă că cel mai valoros este timpul, iar acesta costă. Fiți rebeli dar pentru o cauză clară și eficientă! Mai ales că la intrarea planetei Marte în Vărsător face o conjuncție exactă cu Saturn în Vărsător (și el intrat de curând în Vărsător). Vă simțiți că acționați cu frâna de mână trasă. E ca și cum vă dați cu capul de pereți și nu înțelegeți de unde aveți acest blocaj. Nu este un blocaj, ci doar o întârziere a evenimentelor. Saturn fiind stăpânul timpului are tendința să întârzie evenimentele, altă soluție nu există decât răbdare și perseverență. Nu e ușor dar acum este momentul să învățați lecția răbdării. Aveți tot ce aveți nevoie – ambiție, perseverență, gândire strategică și disciplină.

MARTE este în PEȘTI între 13 mai și 28 iunie: E un tranzit care favorizează activitățile spirituale si activitățile discrete, retrase de ochii mulțimii, mai ales că va face si conjuncție cu Neptun. Cei care nu sunt atrași de aceste activități vor resimți o lipsă de motivație sau de direcție, nu știu pe ce cale să o ia. Realitatea pare mai complicată dar de fapt percepția minții percepe realitatea așa. Realitatea este nicicum și doar mintea fiecăruia dintre noi o colorează în fel și chip.  Și cum zodia Pești este un semn dublu, unii vor profita foarte mult de acest tranzit pentru evoluția personală, iar alții se vor panica și o pot lua pe o cale a pierzaniei, folosindu-se de tot felul stimulente (droguri, alcool etc).

Aflați cum retrogradează MARTE și în 2020: https://youtu.be/1eXIKYmegJs

Ghid de utilizare a planetei MARTE: https://youtu.be/BizqdO2LzZE

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în CAPRICORN până la 19 decembrie 2020 ora 15:08 : În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se aprinde interesul pentru expansiune controlată, prin organizare, structurare, gândire practică, totul construit cu răbdare și perseverență.  Aveți aici un material video despre acest tranzit important și influența acestuia pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/UMO_02A0zlE

Jupiter are o perioadă de retrogradare, astfel:

Jupiter intră în stație retrogradă la 13 mai,

Jupiter intră în mișcare retrogradă la 15 mai,

Jupiter intră în stație directă la 12 septembrie,

Jupiter intră în mers direct la 14 septembrie.

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter oamenii au tendință de-a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergură. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate. Tot ce ține de călătorii, mai ales în străinătate vor avea parte de reorganizare la scară largă.

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN tranzitează deja zodia VĂRSĂTORULUI și puteți urmări un material video despre acest tranzit important și influența sa pentru fiecare Ascendent. Saturn are și o perioadă de retrogradare care va duce inclusiv la intrarea in Capricorn. Aveți toate informațiile in acest #astrovlog: https://youtu.be/RHKlocPmRNg

Aveți și un Ghid de utilizare a planetei SATURN în viața de zi cu zi: https://youtu.be/_wLIUrcy8sA

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este deja în TAUR pentru o călătorie de șapte ani care se încheie la 26 aprilie 2026.  Aveți un video despre acest tranzit aici: https://youtu.be/0llok7W7CTs

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR între 5 mai 2020 ora 07:48:16 și 18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Aveți un video despre acest tranzit aici: https://youtu.be/vxORyJLtOGE

TRANZITUL PLANETEI PLUTON: Pluton este în retrogradă în Capricorn. Este bine de stiut că această planetă face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung. Pluton va ieși din Capricorn la 23 mai 2023.

Iată ciclul de retrogradare a acestei planete:

Pluton este în mișcare retrogradă până la 3 octombrie,

Pluton intră în stație directă la 3 octombrie,

Pluton intră în mers direct la 5 octombrie.

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii învață că viata înseamnă o schimbare permanentă. Flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Este și o perioadă în care ne conștientizăm părțile cele mai ascunse și întunecate, important e să înțelegem ceva din această auto-analiză.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează de ceva vreme zodia PEȘTILOR și are de gând să îți facă treaba până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales. De asemenea Neptun în Pești poate avea un rol important în răspândirea epidemiilor.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Consultație în tarot – comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://youtu.be/Pkx2D_vD3-g

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro/. Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Cautați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsești în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți tranzite folositoare și în 2020 !

Monica Lazăr

Astrolog