Sâmbătă – 1 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

Ai energia necesară și inspirația potrivită pentru a pune pe hârtie un plan de acțiune, doar că ai nevoie de multă răbdare și perseverență și susținere din partea celor dragi. Azi e momentul să îi convingi că planul tău este cel mai bun.

MERCUR tranzitează zodia BERBECULUI până la 3 aprilie și ești dorința de independență te face să vorbești mai direct, mai apăsat și poate și inițiezi o acțiune care să te ajute să îți realizezi un obiectiv. La un moment dat Mercur se va întâlni cu Jupiter și îți poate aduce idei care să te ajute să crești sau îți dai seama că nu le știi pe toate și mai pui mâna pe o carte sau începi un curs util pentru acest moment din viața ta.

SATURN a intrat în Pești la 7 martie 2023 si acest tranzit durează până la 13 februarie 2026. Din acest #astrovlog aflați despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent:https://youtu.be/cz75iK57hw0

Duminică – 2 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Berbec

La ora 13:57:19 Luna intră în Fecioară.

O zi plină de creativitate, inspirație dar și energie pentru a iniția ceva important pentru tine. Timpul acordat unui proiect creativ sau în relația de dragoste sau în relația cu copii este plin de bucurie și împlinire. Pentru femeile cu ascendentul în Săgetător și cu vârsta potrivită pot concepe un copil. 

VENUS tranzitează zodia TAURULUI (în domiciliu) până la 11 aprilie și te ajută să fii mai stabil emoțional, mai centrat, mai răbdător. Manifestarea dragostei este armonioasă și te ajută să ai relații mai bune și ai șansa să vină și bani spre tine pentru lumea te percepe ca o persoană pe care se poate baza în proiecte pe termen lung.

Pe lângă muncă ai nevoie să te și bucuri de viață, să fii spontan și sociabil. 

Aflați din acest #astrovlog la ce trebuie sa ne uitam în harta natală dar si la tranzite atunci când o femeie dorește să știe dacă are șanse să aibă copii sau să rămână însărcinată într-o anumită perioadă:https://youtu.be/xMakqnMVBKA

Luni – 3 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Fecioară

Ești capabil să-ți comunici cu ușurință gândurile și sentimentele. Ești charismatic și poți influența anturajul în așa fel încât să fie de acord cu tine. E cazul să devi conștient de faptul că stima de sine contează foarte mult dacă îți dorești ca cei din jur să te aprecieze pentru ceea ce ești cu adevărat.

MERCUR tranzitează zodia TAURULUI între 3 aprilie și  11 iunie și ciclul de retrogradare cuprinde următoarele etape:

Mercur intră în Taur la 3 aprilie la ora 19:22:11,

Între 3 aprilie și 20 aprilie Mercur în Taur este în mișcare directă,

Între 20 și 22 aprilie Mercur în Taur este în stație retrogradă,

Între 22 aprilie și 14 mai Mercur în Taur este în mișcare retrogradă,

Între 14 si 16 mai Mercur în Taur este în stație directă,

Între 16 mai și 11 iunie Mercur în Taur este în mișcare directă

Din 11 iunie la ora 13:26:36 Mercur intră în Gemeni și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Taur.

Ai aici un #astrovlog despre aceast ciclu de retrogradare a lui Mercur în Taur: https://youtu.be/2_n5MuGN5X8

Marți – 4 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Rac.

Autodisciplina combinată cu adaptabilitatea și perseverența te poate duce pe drumul succesului, mai ales că motivația este puternică.

MARTE este în RAC până la 20 mai și te invită să acționezi în interesul familiei, clanului dar și să   lupți pentru oameni sau cauze pentru care ai sentimente, de aceea în această perioadă ești un protector veritabil. Atenție la cum îți manifesști emoțiile pentru că îi poți destabiliza pe cei din jur.

Mai toată lumea știe ce reprezintă o revoluție solară, dar foarte puțin vorbesc despre Revoluția Marțiană. De aceea în acest material încerc să lămuresc pe scurt la ce folosește analiza Revoluției marțiene. Tu unde ai Marte în harta natală? https://youtu.be/RAUI_eMppdM

Miercuri – 5 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Taur

La ora 00:51:04 Luna intră în Balanță

E o zi potrivită pentru a-ți dezvolta abilitățile de comunicare și să nu elimini și posibilitatea să îi înveți și pe alții ceea ce tu știi cel mai bine. Este o zi favorabilă pentru activități de grup.

Ești destul de intens în comunicare, de aceea e bine să fii atent să nu bagi prea mult bățul prin gard că s-ar putea să sară scântei. Există și riscul să fii concentrat pe propriile gânduri și opinii și este posibil să nu asculți și opiniile ceilorlalți.

Această prezentare îți oferă o metoda simpla de a interpreta un horoscop natal din punct de vedere al prosperității, fără sa ai o cunoaștere aprofundată în astrologie. Sa înțelegi mai bine cum îți poți folosi potențialul și creativitatea în dobândirea unei situații materiale mulțumitoare: https://youtu.be/e_2BoPcZxT0

Joi – 6 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec.

Azi joci rolul optimistului și îți găsești mai ușor un motiv pentru a avea entuziasm.

Ești charismatic și poți străluci, de aceea o zi minunată pentru prezentări, promovare. Interviu, negocieri. Nu există un motiv serios să nu ai încredere în tine, indiferent ce zice lumea.

La ora 07:34:00 se întâmplă Luna Plină în Balanță (faza maximă):

Cu Luna în Balanță, devenim conștienți de nevoia noastră de relații și de ceea ce implică menținerea lor – compromis, negociere, amabilitate și echilibru. Pe de altă parte, Soarele din Berbec încurajează afirmarea de sine dar pentru asta e nevoie sa ne cunoaștem foarte bine.

E nevoie de armonizare între satisfacerea nevoilor noastre personale și participarea la nevoile partenerului, și între independență sau autonomie și dependență sau companie.

Luna din Balanță este diplomatică, preocupată de egalitate și justiție. Soarele din Berbec apreciază autenticitatea mai mult decât tactul și este energizat de eforturile independente. Această Lună nouă se așează pe axa caselor 6-12 ceea ce arata ca e nevoie si de o mai mare grija față de calitatea vieții, sănătate, rutina zilnică etc

Vineri – 7 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Taur (în domiciliu).

La ora 09:29:16 Luna intră în Scorpion (în cădere)

Azi te bucuri de un mediu de lucru mai liniștit. E o zi potrivită să vă ocupați de propriul corp, să vă răsfățați, să vă relaxați. Gesturile de dtagoste în cuplu sunt bine venite pentru că ele au un rol vindecător.

Horoscopul relational se bazează pe analiza relațiilor care se pot stabili intre doua sau mai multe persoane, prin suprapunerea horoscoapelor acestora. Analiza respectiva nu se limitează doar la relațiile de dragoste sau de căsătorie, ci ține cont si de relațiile de prietenie, de familie sau de afaceri: https://youtu.be/KTysfut3h7M

Sâmbătă – 8 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

Azi ai o mai mare încredere în tine care te ajută să pui prima cărămidă a unui obiectiv.  

De aceea ești și dispus să vezi mai clar oportunitățile pentru a-ți atinge obiectivele personale.

În acest vlog vorbesc despre ce putem afla de la stăpânii casei unde se află Mijlocul Cerului în harta natală: https://youtu.be/PagHaYqzD1w

Duminică – 9 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Berbec.

La ora 15:56:36 Luna intră în Săgetător

O zi excelentă pentru a trăi viața la maxim prin împărtășirea dragostei, pentru a-ți aduce aminte de ce ești cu o anumită persoană, iar pentru cei singuri e o zi în care să conștientizeze că dragostea de sine este primul pas către o stimă de sine sănătoasă, fără a cădea în capcana grandorii.

Azi vorbesc despre cum funcționează Juno în harta natală. Tu în ce zodie ai Juno în harta natală? https://youtu.be/aHt1DK5rP0E

Luni – 10 aprilie – Ziua este stăpânită de Lună în Săgetător

Și azi e important să înveți să te prețuiești mai mult, astfel vei observa ca și ceilalți te vor aprecia mai mult pentru că ei simt că ai o stabilitate interioară. Tu ce ai făcut în ultimul timp pentru a-ți crește stima de sine?

În acest #astrovlog prezint caracteristicile Lunii în harta natală în zodiile de foc. Tu știi unde ai Luna în harta natală? https://youtu.be/vNI133mGICA

Marți – 11 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Rac.

La ora 20:33:05 Luna intră în Capricorn

Azi ai planuri mari care îți pot aduce succesul, cu condiția să acționezi, mai ales dacă ești deschis la colaborări și parteneriate. Motivația ta are legătură cu securitatea material și emoțională a familiei.

VENUS tranzitează zodia GEMENILOR între 11 aprilie și 7 mai: În relații există mai degrabă o curiozitate și o dprință de a afla ce este în capul celui drag, de aceea comunicarea este importantă decât simțirea sau emoțiile. Ești neliniștit și te plictisești. Pe de altă parte poți avea multe idei de a face bani.

În acest #astrovlog vorbesc despre reprezentarea planetei Marte în tarot. Vizionare plăcută!

Miercuri – 12 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Taur

Azi îți merge mintea la maxim, de aceea ești incisiv, neliniștit și cu riscul să te plictisești repede. Ai idei geniale pe care e bine să le pui pe hârtie și să le folosești la momentul potrivit pentru că azi s-ar putea să spună lumea că ești dus cu capul.

De fapt tu ești vizionar, aduci viitorul în prezent dar oamenii nu te înțeleg. Este foarte important să rămâi pragmatic atunci când vrei să pui în practică aceste idei.

În acest #tarotvlog vorbesc despre reprezentarea planetei MERCUR în tarot: https://youtu.be/x-Edxcza56w

Joi – 13 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec.

La ora 12:11:00 se întâmplă Ultimul Pătrar în Capricorn.

La ora 23:42:07 Luna intră în Vărsător

Azi e cazul să te gândești care sunt talentele și abilitățile tale. Ce faci cu ele ? Cum le folosești ? Le pui în practică ? Poți ajuta pe cineva cu ceea ce știi ? Daca da, atunci e bine să te gândești la o activitate care să ofere niște servicii de care oamenii au nevoie.

În acest #astrovlog afli cu ce te poate ajuta interpretarea horoscopului vocațional. În perioada care va urma capacitatea de adaptare la o nouă realitate va face diferența:  https://youtu.be/1vECMfJFPis

Vineri – 14 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Gemeni.

Azi ai tendința să te blochezi în comunicarea în relația de dragoste, nu ai chef de discuții în contradictoriu și de confruntare. Cauza acestei rețineri s-ar putea să aibă legătura mai degrabă cu modul cum comunicai în copilărie cu părintele de sexul opus. Stai puțin pe gânduri și vezi în trecutul tău și descoperă un model repetitiv de comportement care ar trebui să fie conștientizat, acceptat și apoi să treci mai departe, adică să te vindeci de acest compoartament ca să nu mai ai probleme în relațiile din prezent.

În acest vlog vorbesc despre semnificația axei caselor 5 – 11 în astrologie. Tu ce planete ai pe această axă?  https://youtu.be/9qTPwB9CY3U

Sâmbătă – 15 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești.

Azi ești imprevizibil și încăpățânat de aceea ai de învățat să privești lucrurile din toate punctele de vedere. Arta compromisului se poate învăța pentru că e important să ajungi la o armonizare în relațiile cu cei din jur.

În acest #astrovlog vorbesc despre Saturn în zodii în harta natală. Tu în ce zodie ai Saturn și cum te-a ajutat până acum în viață? https://youtu.be/-lDa0CIVzQA

Duminică – 16 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Berbec.

La ora 01:56:45 Luna intră în Pești

De acum încolo e cazul să îți lași în urmă inhibițiile din trecut și să te exprimi. Așa vei descoperi că evenimentele din viață te vor forța să te împaci cu identitatea ta pentru a-ți putea exprima întregul potențial. S-ar putea să simți că viața ta privată, familia și căminul tău îți cer toată atenția.

Casele succedante sunt casele care urmează după casele angulare și arată rezultatele acțiunilor începute în casele angulare. Aflați mai multe despre ele în acest #astrovlog:  https://youtu.be/xGoGJO1YRn0

Luni – 17 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Pești

Azi ai posibilitatea de a îți exprima bine sentimentele și gândurile.  Ești convingător și ai capacitatea de a recunoaște oportunitățile și de a le valorifica la maximum.

Că tot a venit primăvara e bine să nu uităm activitățile sănătoase și practice învățate de la bunicii noștrii: https://youtu.be/v3VFyQVYXI4

Marți – 18 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Rac

La ora 04:09:13 – Luna intră în Berbec

Azi ai capacitatea de învățare foarte mare, așa că poți începe un curs sau să te implici în activități de cercetare sau să comunici eficient. Pe de altă parte e bine să nu ăți neglijezi și natura artistică, spirituală și creativă.

În acest vlog vorbesc despre semnificația axei caselor 3 – 9 în astrologie: https://youtu.be/aJcJrEZT8nE

Miercuri – 19 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Berbec

Azi poți rezolva multe în plan profesional, așa că stabilește întâlnirile necesare, negociază, informează-te, oferă informații valoroase în comunitatea profesională.

Aceast #astrovlog oferă o metoda simpla de a interpreta un horoscop relațional fără sa aveți o cunoaștere aprofundată în astrologie. Când mă refer la relații nu mă limitez doar la relațiile de dragoste, ci și la relațiile de prietenie, de afaceri, de conjunctura etc: https://youtu.be/PZaug2worec

Joi – 20 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec

La ora 06:12 :00 se întâmplă Luna Nouă în Berbec și Eclipă hibridă de Soare în Berbec, ai aici un #astrovlog despre acest eveniment: https://youtu.be/bFzE5mtIPGw

La ora 07:29:38 – Luna intră în Taur (în exaltare) SOARELE intră în zodia TAURULUI la data de 20 APRILIE 2023 la ora 11:13:36. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului PEȘTI în acest #astrovlog: https://youtu.be/TDTvnBLMUbE   

În acest #astrovlog vorbesc despre luna APRILIE în astrologie:

Aflați în acest #astrovlog despre zodia TAURULUI reprezentată în tarot:

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în TAUR:

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Taur – Nodul Sud in Scorpion sau/si Nodul Nord in casa a II-a – Nodul Sud in casa a VIII-a în harta natală:

VENUS este planeta care stăpânește zodia TAURULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

Aflați în acest #astrovlog despre cum este VENUS reprezentată în tarot: https://youtu.be/ng84pzINtvs

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de PĂMÂNT – Taur, Fecioară și Capricorn: https://youtu.be/aMP1tEqhZtM  

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de PĂMÂNT – Taur, Fecioară și Capricorn: https://youtu.be/HsjKwMV3B0Y

Vineri – 21 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Gemeni:

 PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani de aceea are impact la nivel mondial cu efect generațional. Pluton în Capricorn îi reprezintă pe cei din generația care schimbă din temelii organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, cu impact pe termen lung. Nu degeaba s-a ajuns ca unele corporații să aibă cifra de afaceri mai mare decât avuția unor țări. Pluton este în mișcare directă.

Pluton intră pentru prima dată în semnul fix de aer Vărsător la 23 martie 2023 la ora 14 :23 :21. Acest moment marchează începutul unui tranzit lung de 20 de ani. Mai întâi, el va retrograda de mai multe ori înapoi în Capricorn dar va intra definitiv în Vărsător la 19 noiembrie 2024.

Aici ai un #astrovlog în care vorbesc despre acest tranzit al lui Pluton în Vărsător – influența generală, o scurtă istorie a impactului in istoria umanității dar și impactul pentru fiecare ascendent în parte : https://youtu.be/exLUgkcidbE  

Iată drumul lui Pluton în următorii 20 de ani :

23 martie 2023 Pluton intră în Vărsător

10 iunie 2023 Pluton retrograd intră în Capricorn

20 ianuarie 2024 Pluton reintră definitiv în Vărsător

1 septembrie 2024 Pluton retrograd reintră în Capricorn

18 noiembrie 2024 Pluton reintră în Vărsător

8 martie 2043 Pluton intră în Pești

31 august 2043 Pluton retrograd reintră în Vărsător

18 ianuarie 2044 Pluton reintră definitiv în Pești

Sâmbătă – 22 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

La ora 13:10:55 Luna intră în Gemeni

Te-ar ajuta mai mult dacă ai face mai multă ordine în relațiile de familie și să ai mai multă grijă de rutina zilnică, inclusive de sănătatea ta și a celor dragi.

Sunt multe de spus despre astrologia medicală și în acest #astrovlog vorbesc despre modul de asociere a fiecărei părți a corpului, a bolilor cu fiecare dintre semnele zodiacale, cu planetele dar și cu cele douăsprezece case astrologice: https://youtu.be/PMgURC_y33E

Duminică – 23 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Taur

Azi e nevoie să îți pui niște întrebări esențiale, mai ales dacă simți că nu știi ce vrei. Tranzitul Soarelui în zodia pragmatică a Taurului te aduce cu picioarele pe pământ și te pune la treabă.

VENUS este planeta care stăpânește zodia TAURULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

Luni – 24 martie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Gemeni

La ora 21:58:26 – Luna intră în Rac (în domiciliu)

Azi vă bucurați de compania prietenilor și este o zi potrivită pentru activități legate de artă, muzică, natură și preocupări spirituale. Înțelege mai bine cum să îți poți folosi potențialul și creativitatea în dobândirea unei situații materiale mulțumitoare: https://youtu.be/e_2BoPcZxT0

Marți – 25 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Rac

Azi ai multă energie și ești competitiv de aceea este important cum folosești această energie pentru a avea succès. Sunt favorizate și activitățile sportive.

În acest #astrovlog aflați cum se manifestă MARTE în fiecare casă în harta natală:  https://youtu.be/JeLyw85gVHk

Miercuri – 26 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur retrograd în Taur

Dacă e nevoie să iei o decizie care implică și tranzacții financiare este bine să citești bine contractele, să pui toate întrebările necesare pentru ca totul să fie clar!

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Taur – Nodul Sud in Scorpion sau/si Nodul Nord in casa a II-a – Nodul Sud in casa a VIII-a în harta natală:

Joi – 27 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec

La ora 09:29:46 Luna intră în Leu

E multă energie azi care e bine să o pui la treabă, altfel conflictul apare în viața ta prin relațiile cu persoane dramatice și intense. E de preferat să accepți schimbarea în viața ta și să canalizezi intensitatea într-un proiect creativ potrivit.

Încep o serie de vlog-uri despre semnificațiile axelor caselor din harta natala.

În acest vlog vorbesc despre semnificația axei caselor 1 – 7 în astrologie.

Vineri – 28 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Gemeni

La ora 00:19 :00 se întâmplă Primul Pătrar în Leu.

Azi ai nevoie de validare mai mult decât oricând dar e bine să aduci niște rezultate concrete pe masă. Să înveți să îți promovezi talentele, abilitățile și rezultatele, altfel spus să îți creezi un brand personal. Lumea să te știe că ești foarte bun într-un anumit domeniu.

În acest astro-vlog vorbesc despre steaua fixă REGULUS. Tu aveți vreo conjuncție cu REGULUS în harta natală? https://youtu.be/bIbI4JjbnzA

Sâmbătă – 29 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

La ora 21:59:10 Luna intră în Fecioară

Azi poți avea preocupări care au legătura cu casa, căminul, părinții, familia. Curățenie, mutare, reparații, renovare. Se spune că așa cum este în casa ta așa sunt gândurile tale, așa că puțină ordine nu strică la casa omului.

În acest #astrovlog vorbesc despre fazele Lunii si cum pot fi ele folosite pentru a avea o viață mai frumoasă: https://youtu.be/Lc3mBveh1Lc

Duminică – 30 aprilie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Taur

Azi ești un comunicator eficient. Îți place stimularea intelectuală și e bine să îți te întâlnești cu oamenii care au preocupări similare cu ale tale.

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în TAUR:

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o primăvară minunată!

Monica Lazăr

Astrolog