SOARELE intră în zodia VĂRSĂTOR la data de 19 IANUARIE la ora 22:39:43. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului VĂRSĂTOR în acest #astrovlog: https://youtu.be/PByLVBpkye8

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

3 ianuarie la ora 03:12:36 – Luna intră în Fecioară

5 ianuarie la ora 07:41:20 – Luna intră în Balanță                                                        

7 ianuarie la ora 10:53:20 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.  

9 ianuarie la ora 13:14:59 – Luna intră în Săgetător

11 ianuarie la ora 15:29:41 – Luna intră în Capricorn (în exil)

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

13 ianuarie la ora 18:43:44 – Luna intră în Vărsător

16 ianuarie la ora 00:16:56 – Luna intră în Pești

18 ianuarie la ora 09:07:07 – Luna intră în Berbec

20 ianuarie la ora 20:55:56 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

23 ianuarie ora 09:42:57 – Luna intră în Gemeni

25 ianuarie ora 20:51:31 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

28 ianuarie la ora 04:53:57 – Luna intră în Leu

30 ianuarie la ora 10:02:21 – Luna intră în Fecioară

Aflați ce activități favorizează TRANZITUL LUNII prin fiecare zodie: https://tinyurl.com/yc2uum7p  

În acest #playlist aveți toate materialele despre LUNĂ și este de preferat să le ascultați în ordinea crescătoare a numerelor din titluri: https://tinyurl.com/y4rwkdw8

FAZELE LUNII (ora locală a României):

LUNA NOUĂ în CAPRICORN se întâmplă pe 13 IANUARIE la ora 07:00:00: Această lună nouă în Capricorn se așează chiar pe ascendentul momentului. După cum știți Capricornul este stăpânit de Saturn, iar acesta este în conjuncție cu Jupiter în Vărsător în casă a doua și ambele formează un aspect de cuadratură cu Marte și Uranus în Taur din casa a cincea. Toate acestea arată că e o presiune foarte mare pe fiecare dintre noi pentru a ne folosi calitățile, abilitățile și talentele pentru a ne dezvolta, a pune bazele unei noi evoluții personale sau profesionale. Oricum unul din scopurile principale este și de a câștiga bani, aspectul nu este de neglijat mai ales că nu trăim momente relaxate și nu este recomandat să ne cadă para mălăiață în gura lui Nătăfleață. Și mai e o vorbă potrivită – Dumnezeu îți dă dar nu îți bagă și în traistă.

LUNA PLINĂ în LEU se întâmplă pe 28 IANUARIE la ora 21:16:00: această fază de lună plină se așează pe axa caselor 12 și 6 și ne aduce aminte că stilul de viață, rutina zilnică, sănătatea sunt foarte importante pentru liniștea noastră interioară. Aceast moment pune presiune mai ales pe sistemul cardiovascular, deci dacă vă știți cu astfel de probleme e de preferat să aveți mai multă grijă de voi, nu vă enervați, nu vă ambalați, doar relaxarea și grija de propria persoană sunt importante.

Pe de altă parte, acest moment arată clar că se va pune accentul  pe tot ce ține de știință și tehnologie

aplicate pentru vindecarea omului, personal aș prefera ca aceste tehnologii și în general sistemul de sănătate să pună accentual pe prevenție. Oricum vor fi schimbări majore privind sistemul de sănătate și astistență socială, la nivel mondial.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR este în zodia CAPRICORNULUI până la 8 ianuarie: Precauție în gândire, o atitudine pragmatică în comunicare. Este mai important să verificați informațiile din mai multe surse înainte de a trage orice concluzie.

MERCUR este în zodia VĂRSĂTORULUI între 8 ianuarie – 16 martie și va avea și un ciclu de retrogradare, astfel:

Între 8 și 29 ianuarie Mercur este în mișcare directă,

Între 29 și 31 ianuarie Mercur este în stație retrogradă,

Între 31 ianuarie și 20 februarie Mercur este în mișcare retrogradă,

Între 20 și 22 februarie Mercur este în stație directă,

Între 22 februarie și 16 martie Mercur este mișcare direct

La 16 martie la ora 00:26:20 Mercur intră în Berbec și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Vărsător.

Să ne reamintim etapele principale ale mișcării de retrogradare a unei planete:

Mișcare directă – cel mai bun moment pentru a acționa, mai ales dacă planeta se află în domiciliu sau exaltare. Dacă și LUNA este în creștere este și mai bine.

Stația de retrogradare – nu este momentul potrivit pentru a acționa, nu începeți nicio activitate importanta, indiferent de domeniu.

Mișcare de retrogradare – este de preferat să nu inițiați acțiuni noi, ci doar regândiți, rectificați, reparați ce nu au ieșit tocmai bine în trecut, este o perioada bună de replanificare și schimbare de strategii.

Stație directă – faceți încălzirea pentru acțiunile pe care le veți demara în perioada de mișcare directă, de aceea o scurta recapitulare a ceea ce doriți să faceți nu ar strica. Dacă și LUNA este în creștere este și mai bine.

În acest #astrovlog aflați ce reprezintă planeta Mercur în astrologie : https://youtu.be/stpbmvp-ABA

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia SĂGETĂTORULUI până la 8 ianuarie: În perioada acestui tranzit Venus se întâlnește cu Nodul Sud (conjuncție) dar formează și o cuadratură cu Neptun, cee ace poate da o percepție nerealistă a relațiilor de dragoste dar și față de modul cum vă raportați la bani. Nu intrați în capcana de a da vina pe alții că nu vă ies socotelile în aceste domenii ale vieții.

VENUS este în zodia CAPRICORNULUI între 8 ianuarie și 1 februarie: Venus face și un aspect de trigon cu Marte si Uranus în Taur cee ace favorizează relațiile de prietenie dar și de dragoste, prin acordarea de libertate mai mare de exprimare, creativitatea, inspirația sunt numai bune de folosit pentru a avea relații frumoase, pline de surprize și de imprevizibil.

În acest #playlist aveți toate materialele despre VENUS și este de preferat să le ascultați în ordinea crescătoare a numerelor din titluri: https://tinyurl.com/y3lrbzae

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în BERBEC în mers direct până la 7 ianuarie 2021: Se formează o cuadratură între Marte și Pluton care poate induce o intensitate emoțională foarte mare care este foarte greu de controlat și care poate degenera în acțiuni agresive. Important este să nu reacționați la stimulii externi mai ales dacă nu vă puteți controla emoțiile.

MARTE este în TAUR între 7 ianuarie și 4 martie 2021: O mare parte din luna ianuarie se formează și o conjuncție între Marte și Uranus, cee ace aduce o energie mare dar instabilă, de aceea e bine să fiți atenți mai ales atunci când practicați sport, mai ales sporturi extreme. E necesar să folosiți această energie în proiecte creative, în a face ceva concret, vizibil și mai ales util și altora.

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în VĂRSĂTOR până la 29 decembrie 2021, cu excepția perioadei 14 mai – 28 iulie când Jupiter tranzitează zodia Peștilor. În acest #astrovlog aflați cum funcționează acest tranzit, inclusiv pentru fiecare ascendent în parte: https://youtu.be/GlhgjGbCyFw  

Aflați ce REPREZINTĂ JUPITER ÎN ASTROLOGIE: https://youtu.be/xIz4kXAWg40

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR  până la 7 martie 2023. În acest #astrovlog vorbesc despre intrarea planetei Saturn în Vărsător și efectele sale asupra societății dar și influența tranzitului asupra fiecărei zodii. Puteți să ascultați atât pentru Ascendent cât și zodia în care v-ați născut. Ce reprezintă tranzitul lui SATURN ÎN VĂRSĂTOR pentru fiecare ASCENDENT aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7hl98q8 

Aveți și un Ghid de utilizare a planetei SATURN în viața de zi cu zi: https://tinyurl.com/ybk73l3v

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă care se încheie la 26 aprilie 2026.  

nă la 14 ianuarie 2021 Uranus este în mișcare retrogradă. În perioadele de retrogradare a planetei URANUS este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un alt nivel. Este util să va notați orice idee vă trece prin cap, cât de ciudată sau absurdă pare. Cel mai bine e să țineți un jurnal. Încercați să vedeți realitatea așa cum este. Toată agitația și marea bătălie este pe resurse (hrană, apă, spațiu locativ, tot ce are legătură cu supraviețuirea). Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR între până la 18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Care sunt schimbările generate de acest tranzit în viața voastră?

Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/y7pwyclu

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung. Pluton este în mers direct. Pluton va intra în Vărsător la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://tinyurl.com/y957jqxu

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Căutați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsești în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți un an 2021 excelent!

Monica Lazăr

Astrolog