SOARELE intră în zodia BERBEC la data de 20 martie 2022 la ora 17:33:24. La mulți ani tuturor nativilor!

Iată profilul nativului BERBEC în acest #astrovlog: https://youtu.be/curEUiYFZ3I 

Aflați în acest #astrovlog​ despre zodia BERBEC reprezentată în tarot: https://youtu.be/bd8UxPb7vc8

Cu această ocazie avem și evenimentul de Echinocțiu de primăvară, aveți aici un articol pe tema asta: https://cerulinstelat.ro/despre-echinoctiu-de-primavara/

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 martie la ora 22:53:25 – Luna intră în Pești

2 martie la ora 19:34:00 – Faza de Lună Nouă în Pești:

Soarele și Luna fac și o conjuncție aplicantă cu Jupiter ceea ce înseamnă  că începe o perioadă plină de optimism, generozitate și șansă. Lucrurile pe care le începeți de preferat din a doua zi după această fază ar trebui să aibă succes, deoarece se bazează pe bune intenții. Acesta este mai ales cazul acelor lucruri legate de creștere și fericire. Ar putea fi o vacanță în străinătate, o investiție financiară sau o relație de dragoste frumoasă.

Petrecerea timpului de calitate cu cei dragi ar fi deosebit de plină de satisfacții acum. Atitudinea ta grijulie și de susținere poate aduce noi prietenii și favoruri de la ceilalți.

Domeniile de viață cele mai favorizate sunt: rutina zilnică, grija de sănătate, relațiile cu colegii, animalele de companie mici (câini, pisici, păsări etc), orice activitate care aduce servicii altora. De preferat este să știi ce vrei, să fii organizat, perseverent și eficient.

4 martie la ora 02:52:27 – Luna intră în Berbec

6 martie la ora 09:59:55 – Luna intră în Taur (în exaltare) – O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Se formează o cuadratură între Luna în Taur și Pluton în Capricorn ceea ce arată o intensitate emoțională crescută. Dacă nu poți gestiona o astfel de intensitate atunci încearcă să folosești această energie într-o activitate creativă.

8 martie la ora 20:39:38 – Luna intră în Gemeni

10 martie la ora 12:45:00 – Primul pătrar în Gemeni: Cu această ocazie se formează un trigon între Luna și Nodul Sud în Scorpion, ceea ce arată că este timpul să lași în urmă inhibițiile din trecut și să te exprimi. Vei descoperi că evenimentele din viață te vor forța să te împaci cu identitatea ta pentru a-ți exprima potențialul maxim. S-ar putea să simți că viața ta privată, familia și casa îți cer toată atenția, dar trebuie să te exprimi prin intermediul profesiei sau al unui grup public. Este posibil să ai un mesaj care trebuie să fie auzit de mai mulți oameni.

11 martie la ora 09:24:17 – Luna intră în Rac (in domiciliu) – O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

Cu această ocazie se formează un trigon între Luna în Rac și Mercur în Pești ceea ce arată că îți poți comunica cu ușurință ceea ce simți fără să apară vreun conflict interior major. Activitățile creative și artistice sunt favorizate iar intuiția și imaginația sunt activate.

 13 martie ora 21:31:36 – Luna intră în Leu

16 martie ora 06:58:40 – Luna intră în Fecioară

18 martie la ora 09:17:00 – Faza de Lună Plină în Fecioară: Iar ai nevoie să fii atent la detalii si să fii pragmatic, mai ales când vine vorba de relațiile de familie și ceea ce ai nevoie să faci în plan domestic. În schimb, în plan profesional pot fi apreciate foarte mult creativitatea și imaginația. Dacă ești implicat într-un proiect creativ atunci fantezia și imaginația sunt la maxim. Nu evita realitatea ci folosește-o în avantajul tău pentru a-ți realiza un proiect creativ sau artistic. Încearcă să vezi oportunitățile din viața ta fără să visezi cai verzi pe pereți.

18 martie ora 13:25:53 – Luna intră în Balanță

20 martie la ora 17:44:32Luna intră în Scorpion (în cădere) – O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară. 

22 martie la ora 20:58:55 – Luna intră în Săgetător

24 martie la ora 23:53:51 – Luna intră în Capricorn – O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.    

25 martie la ora 07:37:00 – Ultimul pătrar în Capricorn

27 martie la ora 02:55:16 – Luna intră în Vărsător

29 martie la ora 07:31:35 – Luna intră în Pești

31 martie la ora 12:30:22 – Luna intră în Berbec

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR tranzitează zodiac VĂRSĂTORULULUI în mers direct până la 10 martie și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Vărsător și Capricorn.  Cum ați simțit retrogradarea lui Mercur în aceste zodii?

MERCUR tranzitează zodia PEȘTILOR între 10 și 27 martie și va face conjuncție și cu Jupiter și Mercur: Ești vorbăreț și ai sete de cunoaștere dar ai creativitate cât cuprinde. Ai idei și planuri mari iar educația, explorarea și cunoașterea sunt foarte importante în această perioadă. Ai o minte imaginativă, dar e important e să fi și clar în exprimare ca să ai impact asupra mediului.

MERCUR tranzitează zodia BERBECULUI între 27 martie și 11 aprilie: Comunici repede și eficient și ai tendința de a vorbi cu forță despre tine și interesele tale, dar ești mai puțin interesat să-i asculți pe ceilalți. Îți place stimularea intelectuală și cauți căi prin care să-ți comunici ideile. În acest #astrovlog aflați ce reprezintă planeta MERCUR în astrologie: https://youtu.be/stpbmvp-ABA

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în mers direct în zodia CAPRICORNULUI până la 6 martie trecând și printr-un ciclu de retrogradare.

VENUS tranzitează zodiac VĂRSĂTORULUI între 6 martie și 5 aprilie: Te atrag relațiile neconvenționale și ciudate, care îți oferă libertatea de a-ți exprima individualitatea. Îți place să vorbești mai mult decât să îți exprimi afectivitatea fizic. Îți place să fii într-un grup de prieteni și în activități de grup poți să ai rezultate frumoase.

Aflați din acest #vlog care este de fapt rolul principal al planetei Venus în viața fiecăruia dintre voi: https://youtu.be/onM-p4aR0uo

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în CAPRICORN până la 6 martie 2022 (în exaltare): E timpul pentru pragmatism, determinare, responsabilitate și eficiență. Ești motivat să realizezi ceva important? Ai așteptări mari și uneori ești dezamăgiți?  Este o perioadă potrivită pentru implicare în proiecte de anvergură. Știu că poți, important este să și vrei!

MARTE este în VĂRSĂTOR între 6 martie și 15 aprilie: Multă energie care poate fi folosită în acțiuni de anvergură, chiar dacă există și multă nesiguranță. Posibile revolte și nemulțumire și dorința de a face dreptate. Sunt și multe aspecte care se formează între Marte și alte planete în tranzit. Astfel:

Conjuncție cu Venus – Multă carismă, pasiune și asertivitate. Îți place să-ți împărtășești aventurile cu cei dragi și cam pui presiune pe ei. Ai așteptări mari și uneori poți fi dezamăgit în relațiile intime, deci ai nevoie de un partener care să facă față dorințelor tale.

Conjuncție cu Saturn – Uneori simți că este greu să-ți exprimi energia pe deplin, că ceva te reține mereu. Există o senzație că ești blocat în acțiuni și poți deveni frustrant. Ești ambițios și ai capacitatea de a-ți atinge obiectivele încet, dar sigur. Ai, de asemenea, capacitatea de a te organiza pe tine și pe ceilalți și o bună autodisciplină. Vorba aia, cu răbdarea treci marea!

Cuadratura cu Uranus – Există puncte de vedere diferite, temeri, îndoieli și ritmuri de lucru diferite. E musai să găsești un scop comun pentru a merge împreună cu ceilalți.

Manifestările posibile la nivel mondial pot fi: criză economică care implica restricția la resurse, proteste și tulburări civile pentru câștigarea sau pierdere drepturilor și libertății , cataclisme naturale (sau artificale dar care par naturale), accidentele industriale și incidentele care implică aeronave, Descoperiri tehnologice cu impact la nivel social pe termen lung.

Cuadratură cu Nodurile Lunare – Nevoia de libertate pentru a-ți urma un vis sau pentru a te apăra atunci când situația o cere. Este nevoie de a îți activa curajul și puterea pentru a acționa, de a îți asuma resposabilitatea pentru propriile fapte, de a îți revendinca dreptul de a fi liber. Curajul de a începe un drum nou poate să îți treacă prin cap.

Să vedem care este de fapt rolul principal al planetei MARTE în viața fiecăruia dintre voi, indiferent de zodia în care v-ați născut? https://youtu.be/BizqdO2LzZE

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este deja în PEȘTI din 29 decembrie 2021 la ora 06:09:36

JUPITER intră în BERBEC pe 11 mai 2022 la ora 02:22:06

JUPITER intră în stație retrogradă în BERBEC pe 27 iulie 2022 la ora 23:37:37

JUPITER intră în mișcare retrogradă în BERBEC pe 29 iulie 2022 la ora 23:37:37

JUPITER intră în mișcare retrogradă în PEȘTI pe 28 octombrie 2022 la ora 08:09:45

JUPITER intră în stație directă în PEȘTI pe 23 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în mers direct în PEȘTI pe 25 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în BERBEC pe 20 decembrie 2022 la ora 16:32:30

Luna asta Jupiter face conjuncție atât cu Soarele cât și cu Neptun în zodia Peștilor – Ești optimist și entuziasmat, de aceea o perioadă potrivită pentru a străluci, pentru a ieși la rampă. Ai nevoie totuși de disciplina pentru a pune în practică talentele și abilitățile de care dispui sau și mai frumos să îți îmbunătățești aceste talente. Sunt favorizate și activitățile spirituale și calea spre autocunoaștere, dar să nu exagerați pentru că poate apărea riscul de auto ilizionare. Călătoriile sunt de asemenea favorizate, mai ales dacă au o compinentă culturală sau/și spirituală.

În acest #astrovlog vorbesc despre influența generală al tranzitului lui Jupiter în Pești dar și pentru fiecare Ascendent în parte: https://youtu.be/omr_Kv3QiUo

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023.

În acest #astrovlog vorbesc despre SATURN în zodii în harta natală: https://youtu.be/-lDa0CIVzQA

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Uranus este în mers direct. Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/0llok7W7CTs

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

Nodurile Lunare tranzitează axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35.  Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak 

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor. NEPTUN este în mișcare directă.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală:

https://youtu.be/AoXeL2MMF_U

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung.

Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023. Pluton este în mișcare directă.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează PLUTON în case în harta natală: https://youtu.be/omKLhqQQip0

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/

👍SIGNAL: https://tinyurl.com/pnnf2e29

Pe Signal primești zilnic sfatul zilei și poți să îmi pui întrebări generale despre astrologie.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/ 

🔴YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CERULINSTELAT 

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

Să aveți o primăvară minunată!

Monica Lazăr

Astrolog