SOARELE intră în zodia SĂGETĂTORULUI la data de 22 NOIEMBRIE 2022 la ora 10:20:28. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului SĂGETĂTOR în acest #astrovlog:

https://youtu.be/w7LuVaevwQY

În acest #astrovlog vorbesc despre luna NOIEMBRIE în astrologie: https://youtu.be/AxhVHfCxKqQ

Aflați în acest #astrovlog​ despre zodia SĂGETĂTORULUI reprezentată în tarot: https://youtu.be/wRs6wBgwz04 

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în SĂGETĂTOR:  https://youtu.be/PN1yVR6FdFg 

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Săgetător – Nodul Sud in Gemeni sau/si Nodul Nord in casa a IX-a – Nodul Sud in casa a III-a în harta natală: https://youtu.be/3PV994QNbhAa

JUPITER este planeta care stăpânește tradițional zodia SĂGETĂTORULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie: https://tinyurl.com/43uytxkm 

Aflați în acest #astrovlog​ despre JUPITER reprezentată în tarot: https://youtu.be/Z4sINwDhioU

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de FOC – Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/aff8gi_3u3Y

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de FOC – Berbec, Leu și Săgetător:  https://youtu.be/vNI133mGICA

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 noiembrie la ora 08:37:00 – Primul pătrar în Vărsător:

Este timpul să lași în urmă ceea ce a declanșat probleme și necazuri în luna precedentă și să te detașezi de ceea ce te ține pe loc. E nevoie să combini acțiunea cu organizarea. Dar pentru a acționa e nevoie sa știi foarte clar ce vrei sa faci. Ai răbdare sa aduni informațiilor necesare, sa faci selecția corectă a ideilor și să prioritizezi. În zilele în care Luna se află la primul pătrar este o perioadă prielnică pentru activitățile mai grele sau mai complexe, poți rezolva probleme de tot felul și ai mai mult spor la muncă. Acum te poți ocupa de ceea ce consideri că este mai dificil pentru tine, inclusiv din punct de vedere fizic. Spor la treabă!

2 noiembrie la ora 20:46:21– Luna intră în Pești

5 noiembrie la ora 01:07:57 – Luna intră în Berbec

7 noiembrie la ora 07:14:39 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Până vor ieși Uranus si Nodul Nord din Taur, lunar Luna formează o conjuncție cu acestea:

Sentimentele tale sunt busola ta în viață. Intuiția ta este puternică și ești îndemnat să te împaci cu această latură emoțională și intuitivă a naturii tale. Când este tânăr, este posibil să aveți dificultăți în exprimarea emoțiilor, în special în grupuri de oameni. Cu toate acestea, acesta este un domeniu în care creșteți până când vă puteți exprima liber natura intuitivă într-un mod nou. Cu cât îți urmărești inima mai mult și te asiguri că sentimentele tale sunt adevărate, cu atât faci un bine mai mare pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Ești o persoană plină de resurse, inventiva și independentă. Vă bucurați de partea neconvențională a vieții și aveți nevoie de entuziasm. Vei arăta partea voită a naturii tale dacă ești forțat să te conformezi.

Aflați ce activități sunt favorizate atunci când Luna tranzitează fiecare zodie: https://youtu.be/FBbdllDsykM

8 noiembrie la ora 13:02:00 – Faza de Lună Plină în Taur si eclipsa Eclipsă Totală de Lună: Ascultați acest vlog de la minutul 17:51 despre această eclipse și efectele sale:  https://youtu.be/fZlCDaQMlQw

9 noiembrie la ora 15:36:55 – Luna intră în Gemeni

12 noiembrie la ora 02:22:13 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

14 noiembrie ora 14:47:42 – Luna intră în Leu

16 noiembrie la ora 15:27:00 – Ultimul pătrar în Leu:

Investește în talentul tău, în îmbunătățirea anumitor abilități și învață să ai încredere în tine. Orice tratament de drenaj este mai eficient. Sunt mai eficiente activitățile desfășurate în grădină sau natură. Ține mai mult curățenia din casă. Lună în descreștere marchează o perioadă de reflecție și de planificare. Este o perioadă de interiorizare, reflecție și meditație, când ne pregătim pentru un nou ciclu de experiențe.

17 noiembrie la ora 03:03:31 – Luna intră în Fecioară

19 noiembrie la ora 12:57:34 – Luna intră în Balanță

21 noiembrie la ora 19:15:50 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

Până va ieși Nodul Sud din Scorpion , lunar se va întâlni Luna în Scorpion cu Nodul Sud.

Experiența te învață să îți folosești emoțiile pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru a îi ajuta și pe cei din jur. De aceea este nevoie să nu mai fii ranchiunos sau să ai emoții negative față de cei din jur. Iertarea sau chiar lipsa nevoi de a îi judeca permanent pe ceilalți este calea cea mai potrivită pentru a deveni OM. Și astfel, ca prin minune se deschid uși, apar oamenii și oportunitățile potrivite pentru tine.

Până va ieși Uranus din Taur, lunar Luna în Scorpion va forma o opoziție cu Uranus:

De aceea te apucă periodic neliniștea și nevoia de revoluție și reformă, deoarece emoțiile sunt schimbătoare. De aceea apare un conflict între minte și emoții. Echilibrul este cheia. Tu stăpânești emoțiile și nu invers. Se ajunge aici prin pacea inimii. Cum se ajunge aici e mai bine să întrebați un duhovnic. Dacă nu aveți așa ceva, atunci căutați-l! Acest duhovnic poate fi personificat din natura lui Saturn în Vărsător, cu care Luna creează o cuadratură. Ce vrea duhovnicul (Saturn) de la voi? Vrea disciplină mentală, organizare, seriozitate, responsabilitate, muncă!

23 noiembrie la ora 22:15:36 – Luna intră în Săgetător

Aflați în acest #astrovlog cum este să te naști în timpul fazei de lună în scădere. Voi la ce fază a lunii sunteți născuți? https://youtu.be/em7Q7ZnJgcI

24 noiembrie la ora 00:57:00 – Faza de Lună Nouă în Săgetător: Ai gânduri de ducă, să călătorești, să faci o schimbare locativă, să ai un spațiu numai al tău în care să te simți liber. Sunt favorizate comunicarea și manifestarea dragostei într-o variantă discretă, dincolo de ochii curioșilor.

25 noiembrie la ora 23:18:09 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

28 noiembrie la ora 00:06:58 – Luna intră în Vărsător

30 noiembrie la ora 02:15:07– Luna intră în Pești

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR tranzitează zodia SCORPIONULUI până la 17 noiembrie: Folosești bine resursele de care dispui. Ai tendința de a pătrunde în miezul problemelor, având șansa să rezolvi anumite situații. Câteodată te îngrijorezi mai mult decât e cazul. Comunicarea este intensă de aceea e bine să fi atent cum folosești arta conversației pentru a avea un impact eficient.

În acest #astrovlog aflați ce reprezintă planeta Mercur în astrologie: https://youtu.be/stpbmvp-ABA

MERCUR tranzitează zodia SĂGETĂTORULUI între 17 noiembrie și 7 decembrie (în exil):

E posibil să simți nevoia de a îți extinde cunoașterea pentru că ai o infuzie de optimism și încredere. Dar este important este să fim clari și conciși în exprimare.

În acest #tarotvlog vorbesc despre reprezentarea planetei MERCUR în tarot: https://youtu.be/x-Edxcza56w

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS tranzitează zodia SCORPIONULUI până la 16 noiembrie (în cădere):

Când vine vorba de relații și bani există o intensitate dar și o concentrare pe aceste subiecte de nu mai vezi nimic în jur. Mergi pe varianta totul sau nimic. Nevoile sexuale sunt la nivel maxim așa că e musai să folosiți această energie ca să nu facă implozie.

Pot apărea oportunități în relaționale și financiare, cu condiția să fiți moderați în acțiune și să nu răstorni munții. Concentrarea și perseverența sunt calități care merită a fi folosite în această perioadă.

Aflați din acest #astrovlog care este de fapt rolul principal al planetei Venus în viata fiecăruia dintre voi: https://youtu.be/onM-p4aR0uo

VENUS tranzitează zodia SĂGETĂTORULUI între 16 noiembrie și 10 decembrie (peregrin): Poate exista o tendință de abordare directă a manifestării dragostei, de aceea e nevoie de atenție către cine direcționezi această energie venusiană. Nevoia de dezbatere filosofică există de aceea e bine să te aduci cu mai mulți prieteni și să discuți ce e în lună și stele.

În acest #astrovlog explic cum Venus, Luna și Marte funcționează în a avea succes: https://youtu.be/YFyPNu6HdZ8

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în GEMENI până la 25 martie 2023 trecând și printr-un ciclu de retrogradare, astfel :

Marte a intrat în Gemeni la 20 august 2022 la ora 10: 56: 22

Marte intră în stație retrogradă la 29 octombrie la ora 16:25:39

Marte intră în mișcare retrogradă la 31 octombrie la ora 16:25:39

Marte intră în stație directă la 11 ianuarie 2023 la ora 22:56:19

Marte intră în mișcare directă la 13 ianuarie 2023 la ora 22:56:19

Marte intră în mișcare directă în zodia Racului la 25 martie 2023 la ora 13:45:22 și iese din ciclul de retrogradare din zodia Gemenilor.

Aici aveți un #astrovlog despre retrogradarea lui MARTE în GEMENI: https://youtu.be/tzk7eDvPxAU

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER a intrat în BERBEC încă din 11 mai 2022 la ora 02:22:06

JUPITER intră în mișcare retrogradă în PEȘTI pe 28 octombrie 2022 la ora 08:09:45

JUPITER intră în stație directă în PEȘTI pe 23 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în mers direct în PEȘTI pe 25 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în BERBEC pe 20 decembrie 2022 la ora 16:32:30

Cum funcționează JUPITER în harta natală pentru fiecare zodie află aici: https://youtu.be/sSRDguEBAHo

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023, de aceea insist să asculți acest vlog ca să înțelegi care este trendul: https://youtu.be/RHKlocPmRNg

SATURN este în mers direct luna asta.

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Uranus este retrogradă pe toată durata lunii noiembrie.

În 22 ianuarie 2023 intră în stație directă

În 24 ianuarie 2023 intră în mișcare directă

În perioadele de retrogradare a planetei Uranus este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

În acest #astrovlog aflați ce aduce cuadratura dintre Uranus in Taur si Saturn in Vărsător care se tot întâmplă inclusiv pe durata anului 2022: https://youtu.be/WrvPD53OHKg

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

Nodurile Lunare tranziteaza axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35.  Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak 

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Neptun este în mișcare retrogradă în Pești și în luna noiembrie.

Neptun intră în statie directă în Pești la 3 decembrie 2022

Neptun intră în mișcare directă în Pești la 5 decembrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viata reala. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în zodii în harta natală: https://youtu.be/tK50rZcnQTk

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani de aceea are impact la nivel mondial cu efect generațional. Pluton în Capricorn îi reprezintă pe cei din generația care schimbă din temelii organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel Mondial, cu impact pe termen lung. Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

Pluton intră în mișcare directă în această lună.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Pluton în case în harta natală: https://youtu.be/omKLhqQQip0

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

Să aveți o toamnă liniștită!

Monica Lazăr

Astrolog