SOARELE intră în zodia SCORPIONULUI la data de 23 octombrie la ora 19:51:09. La mulți ani tuturor nativilor!

Iată profilul nativului SCORPION în acest #astrovlog: https://youtu.be/2iVz1VXjIg8

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

3 octombrie ora 11:37:37 – Luna intră în Fecioară

5 octombrie la ora 15:41:01 – Luna intră în Balanță

Aflați ce activități sunt favorizate atunci când Luna tranzitează fiecare zodie: https://youtu.be/FBbdllDsykM

6 octombrie ora 14:05:00 – Faza de Lună Nouă în Balanță: Pregătiți-vă pentru schimbări, negocieri, ajustări în parteneriate. Realitatea vă arată că e nevoie de a înțelege că în orice acțiune e nevoie țineți cont de context și de cum îi afectează și pe cei din jur.

7 octombrie la ora 17:22:02 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.      

9 octombrie la ora 18:25:02 – Luna intră în Săgetător

11 octombrie la ora 20:14:55 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.          

13 octombrie la ora 06:25:00 – Faza de lună –  Primul pătrar în Capricorn

Aveți aici un #astrovlog despre fazele Lunii: https://youtu.be/Lc3mBveh1Lc

13 octombrie la ora 23:47:17– Luna intră în Vărsător

16 octombrie la ora 05:21:41 – Luna intră în Pești

18 octombrie la ora 13:04:00 – Luna intră în Berbec

Voi la ce fază a lunii sunteți născuți? https://youtu.be/em7Q7ZnJgcI

20 octombrie la ora 17:57:00 – Faza de Lună Plină în Berbec: Cheia succesului este echilibru între modul cum comunicați în relații și parteneriate. Exprimarea prea directă se termină de obicei într-un conflict. S-ar putea să descoperiți că cei din jur sunt adesea furioși. Excesul de energie îl puteți folosi mai bine practicând un sport decât să vă luați la harță cu ceilalți numai pentru a dovedi că aveți dreptate.

20 octombrie la ora 22:58:59 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

23 octombrie la ora 10:57:10 – Luna intră în Gemeni

26 octombrie ora 00:00:08 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

28 octombrie ora 12:07:16 – Luna intră în Leu

28 octombrie la ora 23:05:00 – Faza de lună –  Ultimul pătrar în Leu

30 octombrie ora 21:09:25 – Luna intră în Fecioară

Dacă nu apare o lege între timp care să elimine schimbarea orei atunci la 31 octombrie ora 4 devine ora 3, astfel vom avea mai multă lumină dimineața.

Azi vorbesc în acest #astrovlog despre Luna în fiecare casa din harta natală: https://youtu.be/06BjSSib40E

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR este în zodia BALANȚEI până la 6 noiembrie și va avea și un ciclu de retrogradare, astfel:

Până la 17 octombrie Mercur este în mișcare retrogradă,

Între 17 și 19 octombrie Mercur este în stație directă,

Între 19 octombrie  și 6 noiembrie Mercur este mișcare direct

Aflați în acest #astrovlog de la minutul 35:55: https://youtu.be/2nqhzUjyK6M

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia SCORPIONULUI până la 7 octombrie: Puteți deveni pretențioși în relațiile de dragoste și la fel de bine aveți niște idei de a vă îmbunătăți situația financiară dar e de preferat să le țineți pentru voi. Asta dacă vreți să vă iasă socotelile așa cum vă doriți! Nu amestecați banii cu dragostea că există riscul să vă frigeți!

VENUS este în zodia SĂGETĂTORULUI între 7 octombrie și 5 noiembrie: O călătorie sau o aventură în cuplu este bine venită, numai imaginația este limita. Comunicarea cu străinii și străinătatea poate aduce beneficii diverse.

Aflați din acest #astrovlog care este de fapt rolul principal al planetei Venus în viața fiecăruia dintre voi:  https://youtu.be/onM-p4aR0uo

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în BALANȚĂ până la 30 octombrie (în Exil): Se trezesc la viață abilitățile de comunicare și puterea de convingere, chiar puteți deveni provocatori, mai ales pentru nativii în Berbec. S-ar putea să vă răzgândiți  sau să amânați niște decizii, așa că cei din jur nu prea mai înțeleg ce vreți de faceți. Mai bine amânați orice decizie sau tranzacție importante după 19 octombrie. Atenție să nu îi manipulați pe alții că destul de rapid se va întoarce împotriva voastră. Bumerangul abia așteaptă să vă viziteze!

MARTE este în SCORPION între 30 octombrie și 13 decembrie (in domiciliu): Cod roșu la pasiune dusă la extrem cu nevoi sexuale majore!!! Vreți totul sau nimic, aveți urgent de dovezi de loialitate și orice minciună este sancționată drastic! Putere psihică specială, mai ales că vă dă apă la moară și cuadratura cu Jupiter din Vărsător. Puteți avea realizări mărețe cu condiția să vă țineți temperamentul în frâu și să fiți organizați, perseverenți și disciplinați. Vă doresc succes!

În acest #astrovlog aflați cum care este rolul principal al planetei Marte în viața fiecăruia dintre voi, indiferent de zodia în care v-ați născut: https://youtu.be/BizqdO2LzZE

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în VĂRSĂTOR până la 29 decembrie 2020 și este retrograd în Vărsător până la 18 octombrie.

În perioadele de retrogradare a planetei JUPITER oamenii au tendință de a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergura. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

În acest #astrovlog vorbesc despre modul cum funcționează Jupiter în case în harta natală:

https://youtu.be/MBY3vuWzZ0U

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR  până la 7 martie 2023, iar până la 11 octombrie este în mers retrograd.

În perioadele de retrogradare a planetei SATURN veți resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează cu totul. Veți muncii mai mult sau veți depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

Să vedem care este rolul principal al planetei Saturn în viața fiecăruia dintre voi, indiferent de zodia în care v-ați născut: https://youtu.be/_wLIUrcy8sA

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Începând cu 20 august Uranus este într-un ciclu de retrogradare astfel:

Până la 18 ianuarie 2022 este în mers retrograd

Între 18 și 20 ianuarie este în stație directă

Începând cu 20 ianuarie 2022 este în mers direct

În perioadele de retrogradare a planetei Uranus este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Uranus în zodii în harta natală: https://youtu.be/RvN8OrPkcYs

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR până la18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Care sunt schimbările generate de acest tranzit în viața voastră?

Aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7pwyclu   

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung.

Pluton este în mișcare retrogradă până la 5 octombrie

Între 5 și 7 octombrie Pluton este în stație directă

Din 7 octombrie Pluton revine la mișcare directă

În perioadele de retrogradare, PLUTON are un rol de resetare a unei activități din viața voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viața înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel puțin o oportunitate de creștere și învățare.

Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales. Părerea mea e că nu se termină cu pandemia până când China nu va ocupa Taiwanul. Pentru asta va juca pe degete toata populația lumii cu tot felul de variante de tulpini de viruși. Problema e că lideri mondiali sunt corupți până în măduvă și își bat joc de noi toți.  Iar politicienții noștrii sunt niște papagali care imită prost alți mahări din occident. Nu vă faceți iluzii! Singurul lucru care se poate face e să se iasă în stradă cu zecile de milioane în întreaga lume! În aceeași zi!

NEPTUN este în mișcare retrogradă până la data 1 decembrie 2021. În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viața reală. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Aveți acces la diverse cursuri de astrologie aici: https://cerulinstelat.podia.com/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Veți primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Căutați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsiți în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți o vară frumoasă!

Monica Lazăr

Astrolog