Suntem in stadiul in care accesul la informatie este aproape nelimitat si volumul acestora este imens, de aceea este bine sa invatam sa alegem informatia corecta, dar mai ales informatia utila.

Poate nu toti dintre voi va doriti sa va apucati de studiat astrologia, dar unele instrumente pot fi folosite in viata de zi cu zi fara sa ne rapeasca din timp. Iata pe scurt unele din aplicatiile pe care consider ca orice persoana care e atrasa de astrologie ar trebui sa le foloseasca:

 Pentru utilizatorii de telefoane inteligente si tablete care folosesc ANDROID puteti folosi:

PLATENARY TIMES – Aplicatie pentru aflarea orelor planetare: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.thereisonlywe.planetarytimes

Aceasta aplicatie este foarte utila deoarece ne ajuta sa ne organizam activitatile in asa fel incat rezultatele sa fie cat mai bune. De exemplu, Ora lui Jupiter va ajuta in orice activitati care au legatura cu educatia superioara, calatoriile, bogatia etc. Aplicatia respectiva va anunta atat grafic cat si sonor fiecare schimbare a orei planetare si va descrie pe scurt ce activitati sunt favorizate in ora respectiva.

PLANETS – Aplicatie pentru aflarea pozitiilor pe cer a planetelor dar si a punctelor cardinale: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.qcontinuum.planets

Este util de identificat cum arata cerul in orice moment al zilei. Va veti simti ca intr-o calatorie virtuala prin sistemul solar. Si nu in ultimul rand, in caz ca ne ratacim prin padure ne arata oricand punctele cardinale. Cu toate astea este bine sa nu uitam sa ne descurcam si fara tehnologie, deoarece nu se stie niciodata cand ne lasa balta.

ASTROTAB FREE – Aplicatie pentru aflarea tranzitelor curente ale planetelor dar si a hartii natale:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zodiacomputing.AstroLab.free

Daca aveti si localizarea activata veti putea vedea tranzitele planetare curente dar si sa va introduceti datele de nastere pentru a rezulta harta natala. Este o aplicatie nu foarte sofisticata deoarece nu ofera de exemplu posibilitatea de a alege orice sistem de case dorit.

Pentru utilizatorii de telefoane inteligente si tablete care folosesc iOS puteti folosi:

LUNAR CALENDAR/PLANETARY HOURS – http://appcrawlr.com/ios/lunar-calendar-planetary-hours-

Aceasta aplicatie va arata semnul zodiacal in care se afla Luna, fazele Lunii si orele planetare, ora rasaritului si cea a apusului, toate calculate in functie de locatia unde va aflati.

PLANETS – Aplicatie pentru aflarea pozitiilor pe cer a planetelor dar si a punctelor cardinale: http://sciencenetlinks.com/tools/planets-app/

Este aceeasi aplicatie ca si cea pentru Adroid, care va permite sa explorati cerul sistemului nostru solar dar va ajuta si la orientarea in spatiu, avand punctele cardinale.

 ASTROLOME – http://appcrawlr.com/ios/horoscope-2

Aplicatia calculeaza harti natale si tranzite. Se intelege ca exista si o varianta extinsa a aplicatiei care ofera mai multe informatii dar aceasta este cu plata.

Pentru curiozitatea personala este bine sa le testati si sa alegeti ceea ce va este util. Si bineinteles sa gasiti si alte aplicatii utile deoarece apar in fiecare zi unele noi.

Daca nu va cunoasteti ora de nastere puteti comanda RECTIFICAREA OREI DE NASTERE aici https://cerulinstelat.ro/rectificarea-orei-de-nastere/

Ramaneti curiosi deoarece traim vremuri interesante!

Monica Lazar

Astrolog