Luni – 1 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi și mâine Nodurile Lunare (Nodul Nord în Berbec și Nodul Sud în Balanță) pun presiune printr-un careu în T pe Soarele din zodia Racului.

Acest careu în T poate aduce provocări, dar și oportunități semnificative de creștere personală și transformare. E important să navighezi cu grijă și conștientizare aceste influențe pentru a putea beneficia de energia pe care o aduce.

Recomandări:

Auto-reflecție: Analizează ce aspecte ale vieții tale personale și relaționale au nevoie de ajustări. Găsește un echilibru între a avea grijă de tine și a fi atent la nevoile celor din jur.

Curaj și inițiativă: Fii deschis să iei inițiative și să îți urmezi pasiunile, chiar dacă asta înseamnă să ieși din zona de confort.

Echilibru în relații: Lucrează la a-ți stabili limite sănătoase și la a găsi un echilibru între independență și colaborare.

Marți – 2 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 18:50:02 Luna intră în Gemeni.

Azi MERCUR intră în zodia LEULUI și începe o perioadă destul de lungă a ciclului de retrogradare a acestei planete prin două zodii –  FECIOARĂ și LEU. Iată momentele importante ale acestui tranzit:

MERCUR intră în zodia LEULUI la 2 iulie la ora 15:50:02,

MERCUR intră în zodia FECIOAREI la 26 iulie la ora 01:41:48,

MERCUR intră în stație retrogradă în zodia FECIOAREI la 4 august la ora 07:56:03,

MERCUR intră în mers retrograd în zodia FECIOAREI la 6 august la ora 07:56:03,

MERCUR intră în mers retrograd în zodia LEULUI la 15 august la ora 03:15:28,

MERCUR intră în stație directă în zodia LEULUI la 28 august la ora 00:13:56,

MERCUR intră în mers direct în zodia LEULUI la 30 august la ora 00:13:56,

MERCUR intră în mers direct în zodia FECIOAREI la 9 septembrie la ora 09:50:06,

MERCUR intră în zodia BALANȚEI la 26 septembrie la ora 11:08:43.

Mercur retrograd în Fecioară și Leu în perioada 4-28 August 2024 dar e nevoie să fim atenți la toate etapele retrogradării descrise mai sus și explicate în materialul video.

În acest #astrovlog vorbesc despre modul cum funcționează acest ciclu de retrogradare și cum putem folosi această perioadă în beneficiul nostru:

Neptun în Pești va fi în mișcare retrogradă în perioada 2 iulie – 7 decembrie și are o influență semnificativă asupra individului și asupra colectivității, afectând diverse aspecte ale vieții. Tranzitul său retrograd poate aduce atât introspecție profundă, cât și confuzie. Iată câteva aspecte cheie despre cum funcționează acest tranzit:

Introspecție și auto-reflecție: Neptun retrograd oferă oportunitatea de a privi în interior, de a ne conecta cu intuiția și subconștientul nostru. Este o perioadă favorabilă pentru meditație, explorarea viselor și analizarea celor mai profunde dorințe și temeri.

Dezvăluirea iluziei și a înșelăciunii: Retrogradarea lui Neptun poate aduce la suprafață iluziile și înșelăciunile. Ceva ce părea clar și evident în trecut poate fi revizuit și reconsiderat, oferind o nouă perspectivă. Aceasta poate duce la dezamăgiri inițiale, dar în cele din urmă ajută la o mai bună înțelegere a realității.

Confuzie și incertitudine: În timpul retrogradării, percepția și claritatea mentală pot fi afectate. Pot apărea sentimente de confuzie și incertitudine, iar deciziile pot deveni mai greu de luat. Este important să fim atenți la detalii și să evităm să luăm decizii majore pe parcursul acestui tranzit.

Creativitate și spiritualitate: Neptun guvernează creativitatea și spiritualitatea. Retrogradarea poate intensifica aceste aspecte, favorizând activitățile artistice și spirituale. Poate fi o perioadă bună pentru a ne reconecta cu latura noastră creativă și pentru a căuta inspirație în artă, muzică sau literatură.

Clarificarea relațiilor: Acest tranzit poate aduce claritate în relații, scoțând la iveală aspecte ascunse sau nerezolvate. Este posibil să vedem anumite persoane sau situații într-o nouă lumină, ceea ce poate duce la ajustări în dinamica relațiilor.

Vindecare emoțională: Retrogradarea lui Neptun în Pești poate fi o perioadă de vindecare emoțională. Aceasta ne permite să procesăm emoții adânci și să ne eliberăm de bagajul emoțional din trecut. Terapia, meditația și alte forme de auto-îngrijire pot fi deosebit de benefice în această perioadă.

Pe scurt, tranzitul Neptun retrograd în Pești ne invită să ne conectăm mai profund cu sinele nostru interior, să ne clarificăm viziunea asupra lumii și să lucrăm asupra vindecării și transformării personale. Cu toate acestea, este esențial să navigăm cu grijă prin confuzia și incertitudinea care pot apărea, rămânând deschiși la introspecție și auto-descoperire.

Miercuri – 3 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

JUPITER tranzitează zodia GEMENILOR între 26 mai 2024 și 10 Iunie 2025 și ai aici un #astrovlog despre impactul general și cel asupra fiecărui Ascendent: https://youtu.be/h8FgoG6qz7A?si=ZjN5QgGRpJr-3x1N 

În primele 10 zile ale lunii Jupiter formează aspecte bune cu Nodurile Lunare de aceea:

Explorează noi cunoștințe: Folosește această perioadă pentru a învăța și a comunica. Participă la cursuri, seminarii și alte activități care îți pot îmbogăți cunoștințele și abilitățile.

Socializează: Extinde cercul social și profesional. Colaborează cu alții și împărtășește-ți ideile și proiectele.

Echilibrează independența și colaborarea: Găsește un echilibru între a acționa pe cont propriu și a lucra în echipă. Recunoaște importanța ambelor aspecte și integrează-le în viața ta.

Optimism și încredere: Mențineți o atitudine optimistă și deschisă. Ai încredere în oportunitățile care apar și fii dispus să explorezi noi direcții.

Joi – 4 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 23:51:20 – Luna intră în Rac (în domiciliu).

MARTE tranzitează încă zodia TAURULUI până la 20 iulie și va creea o conjuncție aplicantă cu Uranus în Taur indicând un moment puternic și potențial transformator. Această perioadă te poate încuraja să faci schimbări importante și să inițiezi acțiuni inovatoare. Cu toate acestea, echilibrul dintre acțiune și stabilitate va fi esențial pentru a naviga cu succes prin această energie intensă.

Marte este în conjuncție exactă cu Uranus în Taur la 26°19 la 15 iulie 2024 la ora 16:49:25.

Vineri – 5 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

VENUS tranzitează zodia RACULUI până la 11 iulie și favorizează introspecția, vindecarea emoțională și aducând o perioadă de conectare profundă cu sine și cu ceilalți.

Sâmbătă – 6 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 01:57:00 avem Luna Nouă în Rac formând și un trigon aplicant cu Saturn retrograd în Pești. Această configurație astrologică indică un moment favorabil pentru noi începuturi în comunicare și relațiile apropiate, sprijinite de o structură solidă și de responsabilitatea în relațiile de grup și prietenii. Este un timp propice pentru a-ți pune în practică ideile și visurile, cu ajutorul unei abordări disciplinate și realiste.

Saturn în Pești și-a început mișcarea retrogradă încă din 29 iunie și se menține până la 16 noiembrie 2024 și reprezintă o oportunitate de a îmbina practicitatea cu propriul interior și de a-ți restructura viața într-un mod care să reflecte adevărurile tale cele mai profunde. Este o perioadă de muncă interioară intensă, dar și de potențială transformare profundă prin maturizare în plan emoțional și psihic. Saturn obligă pe toată lumea să vedem realitatea așa cum e, nu așa cum ne imaginăm noi că este.

Duminică – 7 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi la ora 06:55:43 Luna intră în Leu.

În perioada 7-10 iulie tranzitul Soarelui în Rac în trigon cu Saturn retrograd în Pești oferă o perioadă de stabilitate și introspecție constructivă. Este un moment favorabil pentru a te concentra pe creșterea personală și spirituală, pentru a-ți revizui planurile și structurile interioare, și pentru a-ți întări relațiile emoționale. Profitați de această energie armonioasă pentru a face progrese semnificative în viața voastră personală și spirituală.

Să fii spiritual nu înseamnă numai să te rogi toată ziua, pentru că eu mă refer la oamenii care trăiesc în societate și nu la călugări.

Ce înseamnă să fii spiritual?

  1. Ești Conștient și Prezent în viața ta și primul pas este să respiri conștient
  2. Să practici compasiunea și să eviți judecarea facilă a celor din jur
  3. Să practici gratitudinea și recunoștiința indiferent în ce situație te aflii în viața ta
  4. Să eviți victimizarea dând vina pe alții
  5. Să te conectezi cu natura și să ai grijă de sănătatea ta
  6. Să practici iertarea de sine si iertarea celor care ți-au greșit
  7. Să faci o faptă bună zilnic fără forțare, de aceea e important să trăiți în comunnitate cu cei din jur. Oamenii sunt făcuți să fie împreună. Atentie ! Binele cu forța nu este recomandat pentru că mulți oameni nu sunt pregătiți să primească fapta respectivă.
  8. Apreciază simplitatea și miracolul vieții.

Aștept și părerea ta despre ce înseamnă a fii spiritual.

Luni – 8 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi tranzitul Lunii în Leu în sextil cu Jupiter în Gemeni și cu Nodul Sud în Balanță și în trigon cu Nodul Nord în Berbec creează un moment favorabil în plan personal și relațional. Este un moment prielnic pentru exprimare creativă, învățare și reevaluare a tiparelor emoționale din trecut. Profită de această energie armonioasă pentru a face pași concreți în viața ta și pentru a te conecta cu ceilalți.

Marți – 9 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Tranzitul Lunii în Leu în cuadratură cu Marte și Uranus în Taur poate aduce provocări și tensiuni emoționale, dar și oportunități de creștere și schimbare. Este o perioadă în care e nevoie să fii conștient de reacțiile tale impulsive și să cauți modalități constructive de a gestiona tensiunile. Fii deschis la schimbare și folosește această energie pentru a te elibera de tiparele vechi și pentru a-ți exprima autenticitatea.

Recomandări:

Controlul impulsivității: Încearcă să îți controlezi reacțiile impulsive și să eviți conflictele inutile. Găsește metode sănătoase de a-ți exprima emoțiile, cum ar fi prin jurnal, meditație sau activități creative.

Flexibilitate și deschidere la schimbare: Fii deschis la schimbare și inovație, chiar dacă acestea vin într-un mod neașteptat. Acceptă că unele lucruri trebuie să se schimbe pentru a-ți permite să crești și să te dezvolți.

Răbdare și reflecție: Acordă-ți timp pentru a reflecta asupra situațiilor tensionate și evită să iei decizii pripite. Răbdarea este crucială în gestionarea energiei acestui tranzit.

Practicarea compasiunii: Fii blând cu tine însuți și cu ceilalți. Înțelege că tensiunile și conflictele fac parte din procesul de creștere și schimbare.

Azi la ora 16:47:27 Luna intră în Fecioară.

Miercuri – 10 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

De mâine VENUS își începe tranzitul în zodia LEULUI (între 11 iulie și 5 august) și creează o opoziție cu Pluton retrograd în Vărsător și poate indica oportunități pentru creștere emoțională, transformare și reevaluare a relațiilor și valorilor personale. Gestionarea conștientă a acestor energii poate conduce la rezultate pozitive și la o mai mare înțelegere de sine. Ideea e să treci dincolo ne nevoia de control în relații și în plan financiar.

Joi – 11 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi, înainte ca Venus să facă pasul în zodia Leului avem tranzitul lui Venus în Rac în trigon cu Neptun retrograd în Pești, ambele la grad anaretic creează o perioadă de intensitate emoțională și spirituală, favorizând conexiunile profunde și creativitatea. Cu toate acestea, este esențial să se păstreze un echilibru între visare și realitate pentru a evita dezamăgirile.

Vineri– 12 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Azi la ora 05:06:21 Luna intră în Balanță.

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026. 

În acest #astrovlog explică în ce situații ești pus până în aprilie 2026: https://youtu.be/0llok7W7CTs

Informații relevante despre planete transpersonale – Uranus, Neptun și Pluton și cum funcționează ele în harta natală – găsiți în acest Playlist:  https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpHyPe9uhB39stQMyKg6PiPT&si=nolRz5711svvi85q

Sâmbătă – 13 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Nodurile Lunare sunt de ceva vreme în tranzit pe axa Berbec – Balanță si își manifestă influența pâna la 12 ianuarie 2025 la ora 01:01:30. 

Ai aici un #astrovlog despre impactul general al acestui tranzit dar și impactul asupra fiecărui Ascendent: 

În ce case îți tranzitează aceste Noduri Lunare și cum le-ai perceput până în prezent în viața ta?

Duminică – 14 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi la ora 01:48:00 – Primul Pătrar cu Luna în Balanță în casa a 6-a și Soare în Rac în casa a 3-a care formează un aspect aplicant de sextil cu Marte și Uranus în Casa a 1-a.

Această configurație astrologică indică o perioadă de acțiune și ajustare în domeniile muncii și sănătății, susținută de o comunicare emoțională și intuitivă. Oportunitățile pentru inițiative personale și schimbări pozitive sunt favorizate, ceea ce poate duce la îmbunătățirea echilibrului general în viață și la atingerea unor obiective importante.

Azi la ora 17:52:36 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

Luni  – 15 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Tu unde ai Neptun în harta natală ? În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală: https://youtu.be/zP0lTeYsNzY

Cum simți acest tranzit, mai ales că este la gradul anaretic 29?

Până în decembrie Neptun în Pești este în mers retrograd.

Tranzitul lui Neptun retrograd în Pești este o perioadă de introspecție profundă, creștere spirituală și confruntare cu adevărul. Aceasta este o oportunitate de a ne conecta mai profund cu sinele nostru interior, de a vindeca aspectele toxice ale vieții noastre și de a explora creativitatea și spiritualitatea cu o nouă perspectivă. Fii deschis la revelațiile și schimbările interioare care pot apărea și folosește această energie pentru a-ți îmbunătăți viața și a te apropia de autenticitatea ta.

Marți– 16 iulie – Ziua este stăpânită de Marte

PLUTON este retrograd în VĂRSĂTOR.

În acest #astrovlog ai impactul general dar și pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/exLUgkcidbE?si=cP1rSUOOD4tnl6_g

În ce situații v-a pus acest tranzit în care ați fost nevoiți să schimbați ceva?

Miercuri  – 17 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 04:24:45 Luna intră în Săgetător.

În perioada 17-20 iulie tranzitul sextilului dintre Marte în Taur și Neptun retrograd în Pești este un moment favorabil pentru a combina energia practică și determinată cu inspirația și intuiția. Acest aspect aduce oportunități pentru acțiuni inspirate, urmărirea visurilor cu persistență și integrarea compasiunii în viața de zi cu zi. Folosește această perioadă pentru a pune în practică idei creative și pentru a obține claritate în ceea ce privește aspirațiile tale.

Joi  – 18 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi și mâine tranzitul lui Venus în Leu este în aspecte benefice cu Nodurile Lunare aduce oportunități semnificative pentru creșterea personală și relațională. Aceasta este o perioadă în care poți lucra la exprimarea creativității și individualității tale, la construirea de relații sănătoase și la eliberarea de vechile tipare relaționale care te împiedică să evoluezi. Folosește această energie pentru a-ți urmări pasiunile și pentru a dezvolta relații care te susțin în drumul tău către împlinire și autenticitate.

Vineri  – 19 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Azi la ora 11:13:40 Luna intră în Capricorn (în exil).

Între 19 și 21 iulie se formează un sextil între Venus în Leu și Jupiter în Gemeni și aduce o perioadă favorabilă pentru relații, creativitate, comunicare și expansiune. Acest aspect armonios facilitează exprimarea de sine, norocul în relații și oportunitățile de creștere personală și profesională. Gestionarea conștientă a acestor energii poate conduce la rezultate frumoase și la o mai mare armonie în viața personală și socială.

Sâmbătă – 20 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

MARTE tranzitează zodia GEMENILOR între 20 iulie și 4 septembrie și este o perioadă potrivită pentru:

Planificare strategică: Folosește această perioadă pentru a planifica și a implementa proiecte care necesită energie și determinare. Fii atent la detalii și folosește-ți inteligența pentru a naviga prin provocări.

Autodisciplină: Cu Marte în Gemeni, poate exista tendința de a fi dispersat de aceea e nevoie să practici autodisciplina pentru a-ți concentra energia și pentru a finaliza ceea ce ai început.

Explorează noi idei: Fii deschis la noi idei și perspective. Inovația și gândirea creativă sunt favorizate, deci este un moment excelent pentru brainstorming și experimentare.

Transformare personală: Gândește-te asupra modului în care poți utiliza această energie pentru a-ți transforma viața. Fii dispus să renunți la obiceiuri și tipare care nu îți mai servesc.

Comunicare eficientă: Folosește abilitățile de comunicare pentru a te exprima clar și pentru a colabora eficient cu ceilalți. Evită conflictele inutile și căută soluțiile potrivite.

Duminică– 21 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi  la ora 13:17:00 avem Luna Plină în Capricorn: Tranzitul Lunii Pline cu Luna în Capricorn în Casa a 4-a și Soare în Rac în Casa a 10-a, împreună cu aspectele armonioase cu Neptun, sugerează o perioadă de claritate și echilibru între viața personală și cea profesională. Este un moment propice pentru a încheia cicluri și pentru a face ajustări necesare, folosind intuiția și sensibilitatea emoțională pentru a naviga provocările și a aduce armonie și împlinire în ambele sfere ale vieții. Vedeți și acceptați realitatea așa cum este, pentru că altfel iluzionarea rămâne la cote maxime.

Azi la ora 14:42:58 Luna intră în Vărsător.

Luni – 22 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

SOARELE intră în zodia LEULUI la data de 22 iulie 2024 la ora 10:44:24. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului LEULUI în acest #astrovlog: https://youtu.be/3JfeZ7dcM58?si=hWghIQKsm1djlWjS 

Aflați în acest #astrovlog despre zodia LEULUI reprezentată în tarot:

Marți – 23 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 09:07:32 Luna intră în Pești.

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în LEU:

Miercuri – 24 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Leu – Nodul Sud in Vărsător sau/și Nodul Nord in casa a V-a – Nodul Sud in casa a XI-a în harta natală:

SOARELE stăpânește zodia LEULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează SOARELE în astrologie:

Joi – 25 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Azi la ora 17:52:16 Luna intră în Berbec.

Între 25 iulie și 13 august Jupiter în Gemeni formează o cuadratură aplicantă cu Saturn în Pești și aduce provocări legate de echilibrarea expansiunii cu limitările și responsabilitățile. Gestionarea conștientă a acestor energii poate conduce la dezvoltare personală și profesională, găsirea unui echilibru între optimism și realism, și crearea unor baze solide pentru viitor. Comunicarea responsabilă este recomandată.

Vineri – 26 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

În acest #astrovlog vorbesc despre cum este SOARELE reprezentat în tarot:

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodiile de FOC –  Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/aff8gi_3u3Y?si=fPPp-X8FYlS1nLun

Sâmbătă – 27 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 20:22:29 Luna intră în Taur (în exaltare).

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de FOC –  Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/vNI133mGICA?si=jTPx9nKDuhQSiSKT

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia LEULUI:

Duminică– 28 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi la ora 05:51:00 avem Ultimul Pătrar în Taur cu Luna în Taur în Casa a 10-a și Soare în Leu în Casa a 1-a, împreună cu trigonul Soarelui cu Nodul Nord, sugerează o perioadă de reflexie și eliberare în domeniul carierei, susținută de o expresie autentică și încrezătoare a sinelui. Este un moment favorabil pentru a-ți consolida fundațiile profesionale și pentru a urma oportunitățile care te aliniaza cu scopul tău de viață, în special prin asumarea inițiativei și explorarea noilor orizonturi educaționale și de cunoaștere a unor medii diferite, pline de oportunități. Cu condiția să fii pe fază și să le observi.

Luni– 29 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Câteva zile Soarele în Leu este în aspecte benefice cu Nodul Nord în Berbec și Nodul Sud în Balanță și te încurajează să îți exprimi creativitatea și individualitatea, să preiei inițiativa și să reevaluezi relațiile pentru a găsi un echilibru sănătos. Folosește această energie pentru a-ți urma pasiunile, pentru a-ți afirma autenticitatea și pentru a construi relații bazate pe respect și susținere reciprocă.

Marți– 30 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Azi la ora 00:27:38 Luna intră în Gemeni.

Tranzitul Lunii în Gemeni în conjuncție aplicantă cu Marte în Gemeni și aspectele benefice cu Nodul Nord în Berbec și Nodul Sud în Balanță aduce o perioadă de intensitate emoțională, comunicare activă și inițiativă curajoasă. Acest tranzit favorizează creșterea personală, eliberarea de tiparele relaționale vechi și găsirea unui echilibru sănătos între individualitate și relații. Folosește această energie pentru a comunica eficient, a prelua inițiativa și a-ți urma pasiunile cu încredere și determinare.

Miercuri– 31 iulie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Tranzitul Lunii în Gemeni în conjuncție cu Jupiter în Gemeni aduce o perioadă de expansiune emoțională, intelectuală și socială. Această combinație favorizează învățarea, comunicarea deschisă, optimismul și norocul. Folosește această energie pentru a explora noi idei, a te conecta cu ceilalți și a-ți exprima gândurile și sentimentele cu încredere. Este un moment prielnic pentru creștere personală și pentru a atrage oportunități pozitive în viața ta. Această conjuncție se întâmplă lunar de câte ori Luna în Gemeni se apropie de Jupiter în Gemeni.

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  sau direct pe canalul de Youtube la rubrica Mulțumire.  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o vară relaxată!

Monica Lazăr

Astrolog