Marți – 1 august 2023 – Ziua este stăpânită de Marte in Fecioară

La ora 06:57:47 Luna intră în Vărsător

La ora 21:31:00 avem Lună Plină în Vărsător: Luna plină este momentul când Luna se află în opoziție cu Soarele, iar Luna se află în semnul Vărsătorului în casa a 12-a. Vărsătorul aduce un sentiment de independență și dorința de a explora noi idei și concepte, în timp ce casa a 12-a este asociată cu introspecția și eliberarea de trecut. Astfel, Luna plină în Vărsător în casa a 12-a sugerează că este momentul să te eliberezi de gânduri și emoții care te țin ancorat în trecut și să explorezi idei noi și liberatoare.

Soarele este în semnul Leului și se află în casa a 6-a. Semnul Leului este plin de pasiune și creativitate, în timp ce casa a 6-a este asociată cu munca și sănătatea. Așadar, Soarele în Leu în casa a 6-a te îndeamnă să îți folosești pasiunea și creativitatea în munca ta de zi cu zi și să acorzi o atenție deosebită sănătății tale.

Luna și Soarele formează un careu în T cuadratură cu Jupiter în Taur din casa a 3-a și sugerează că s-ar putea să ai nevoie să depășești unele obstacole în comunicare sau să te adaptezi la informații noi și surprinzătoare. Te poți confrunta cu schimbări bruște în rutina ta zilnică sau în modul în care îți gestionezi resursele.

Această combinație astrală aduce un amestec fascinant de eliberare de trecut, pasiune, creativitate și schimbări neașteptate. Este un moment propice pentru a explora idei noi și pentru a-ți aduce pasiunea în munca și sănătatea ta, dar nu uita să fii flexibil și deschis la schimbările care ar putea apărea în calea ta. Încăpățânarea fără miză îți aduce mai degrabă blocaje decât oportunități.

În ce case se așează această Lună Plină în harta ta natală?

Miercuri – 2 august 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Fecioară

Până la 5 octombrie MERCUR tranzitează zodia FECIOAREI și va trece printr-un ciclu de retrogradare. E important de înțeles că impactul acestui ciclu se întamplă încă din momentul intrării planetei Mercur în Fecioară.

În acest #astrovlog vorbesc despre acest tranzit: https://youtu.be/C4RTGllP7ik  

Mercur a intrat în Fecioară la 29 iulie la ora 00:31:12,

Între 29 iulie și 22 august Mercur în Fecioară este în mișcare directă,

Între 22 și 24 august Mercur în Fecioară este în stație retrogradă,

Între 24 august și 14 septembrie Mercur în Fecioară este în mișcare retrogradă,

Între 14 si 16  septembrie Mercur în Fecioară este în stație directă

Între 16 septembrie și 5 octombrie Mercur în Fecioară este în mișcare directă,

La 5 octombrie la ora 03:08:34 Mercur intră în Balanță și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Fecioară.

Joi – 3 august 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

La ora 06:05:26 Luna intră în Pești

Luna în Pești formează o conjuncție aplicantă cu Saturn în casa a 8-a și ambele o opoziție aplicantă cu Mercur în Fecioară în casa a 2-a. Semnul Peștilor este plin de imaginație și sensibilitate, iar casa a 8-a este asociată cu misterul și transformarea profundă dar este și o casă financiară și a intimității. De aceea, Luna în Pești în casa a 8-a ne invită să explorăm profunzimile emoționale și să ne deschidem spre transformări interioare.

Dar aici vine o întorsătură interesantă în poveste! Luna în Pești formează o conjuncție aplicantă cu Saturn. este un aspect armonios care aduce o fuziune a energiilor. În acest caz, energia intuitivă și sensibilă a Lunii se alătură forței stabile și disciplinate a lui Saturn. Această combinație sugerează că momentul este potrivit pentru a-ți consolida emoțiile și pentru a-ți asuma responsabilități în procesul de transformare personală. Unii ar spune că te lovește depresia, ceea ce nu este tot timpul valabil.

Dar nu se oprește aici! Ambele, Luna și Saturn, formează o opoziție aplicantă cu Mercur în Fecioară, care se află în casa a 2-a. Opoziția este un aspect tensionat care aduce un conflict de energii. În acest caz, energia intuitivă și disciplinată a Lunii și lui Saturn intră în conflict cu energia analitică și organizată a lui Mercur în Fecioară. Această opoziție sugerează că există posibilitatea unui conflict între dorința de a explora profunzimile interioare și nevoia de a rămâne rațional și organizat în gestionarea resurselor materiale.

Așadar, Luna în Pești în casa a 8-a ne invită să explorăm latura noastră emoțională și să ne deschidem spre transformări interioare, în timp ce conjuncția cu Saturn ne încurajează să fim stabili și responsabili în acest proces. Cu toate acestea, opoziția Lunii și lui Saturn cu Mercur în Fecioară poate aduce un conflict între latura emoțională și cea rațională, dintre explorarea profundă și gestionarea pragmatică a resurselor.

Această combinație astrală ne invită să ne aventurăm în adâncurile interioare, să ne transformăm și să fim responsabili în acest proces. Totuși, trebuie să fim conștienți de posibilele conflicte între latura emoțională și cea rațională. Este un moment propice pentru a explora și a ne conecta cu emoțiile noastre, dar să nu uităm să găsim un echilibru între intuiție și rațiune, între explorare și gestionarea practică a resurselor noastre.

Vineri – 4 august 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu în mers retrograd

Pana la data de 9 august avem un aspect aplicant de cuadratură între Venus în mers retrograd și Uranus în Taur. Venus împrumută din curajul Leului, ajutându-l pe Uranus să înțeleagă mai bine creativitatea și Uranus îi oferă Venerei o perspectivă neconvențională asupra iubirii și a frumuseții, deschizându-i inima către conexiuni și relații diferite față de cele tradiționale. Hai să vedem ce scandaluri amoroase și/sau financiare apar la orizont. 😊

Sâmbătă – 5 august 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrogradă în Pești.

La ora 06:19:17 Luna intră în Berbec.

La momentul intrării Lunii în Berbec nu se formează niciun aspect cu nicio planetă sau punct important în hartă și casa activată este casa a 9-a dar influența sa este durată scurtă, de aproximativ două zile, așa că efectele nu sunt durabile, dar pot avea totuși un impact notabil. Așa că putem avea parte de:

Energie dinamică și impulsivitate: Luna în Berbec este energică, dinamică și poate aduce o dorință puternică de a acționa, a face schimbări și a lua inițiative.  Puteți simți o nevoie crescută de libertate și aventură.

Spirit aventurier și deschidere spre noi experiențe: Casa a 9-a reprezintă călătoriile, studiul superior, filosofia și explorarea a diferite culturi. Luna în Berbec poate stârni interesul pentru aventuri în străinătate sau pentru studiul unor subiecte noi.

Nevoie de independență și auto-exprimare: Acest tranzit poate stimula dorința de a fi independent și de a-și exprima identitatea unică în moduri mai puternice și mai vizibile.

Impulsivitate emoțională: Luna în Berbec poate provoca reacții emoționale rapide și impulsive. Sunteți ușor iritați, dar aceste emoții trec rapid și sunt uitate.

Deschidere spre noi perspective și cunoaștere: Casa a 9-a este asociată cu învățarea superioară și dezvoltarea spirituală. Acest tranzit poate aduce dorința de a explora noi perspective și de a vă angaja în căutarea înțelepciunii și a cunoașterii.

Curaj și asumare a riscului: Luna în Berbec poate spori curajul și încrederea în sine, îndemnând acceptarea în noi provocări și să asume riscuri calculate.

Duminică – 6 august 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Leu

Încă din 30 iulie avem un aspect aplicant de cuadratură (careu) între Soare în Leu și Jupiter in Taur și poate amplifica dorința de a explora și experimenta lucruri noi. Oamenii sunt atrași de plăceri senzoriale și de experiențe tactile, precum savurarea mâncărurilor delicioase sau conectarea cu natura.

Cu toate acestea, este important să se mențină echilibrul și să se evite excesele în timpul acestui tranzit. Deși optimismul este binevenit, este important să nu se subestimeze obstacolele sau să se ia riscuri imprudente. Gândirea rațională este crucială pentru a valorifica cu adevărat potențialul acestui aspect. Sper că știți că adevăratele schimbări în viață nu se întâmplă pe aspecte benefice ci pe cele care ne pun în situația de a face ceva cu viața noastră. Mă refer la cuadraturi, opoziții și unele conjuncții. Când ne este bine de obicei nu vrem să schimbăm nimic. La voi cum e?

Luni – 7 august 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Berbec

La ora 09:24:27 Luna intră în Taur (în exaltare)

La momentul intrării Lunii în Taur nu formează niciun aspect cu nicio planetă sau punct important în hartă și casa activată este aceeași casă a 9-a.

Fiind neaspectată cu alte planete sau puncte importante în hartă, influența Lunii în Taur poate fi mai subtilă și mai puțin vizibilă în comportamentul și personalitatea cuiva. Cu toate acestea, energia lunară din această poziție este în continuare prezentă și poate avea un impact profund asupra modului în care o persoană abordează călătoria spirituală și învățarea în viață.

Casa a noua, în care se află Luna în Taur, este casa învățăturilor superioare, a filozofiei, a călătoriilor și a înțelepciunii. Acest loc în hartă reprezintă dorința de a explora aspecte mai profunde ale cunoașterii și de a căuta sens și înțeles în lumea înconjurătoare. Fiindcă Luna este asociată cu emoțiile și intuiția, poziționarea sa în casa a noua poate însemna că există o abordare emoțională față de căutarea înțelepciunii și adevărului.

Putem găsi liniște și conexiune cu universul prin plimbări în natură sau prin lucrul cu plante și plămădind lucruri cu mâinile proprii. Am putea fi atrasă de tradițiile sau practicile spirituale care îi oferă siguranță și stabilitate.

Este nevoie de un efort conștient pentru a explora mai profund aspectele filozofice și spirituale.

Marți – 8 august 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Fecioară

La 8 august la ora 13:28 :00 avem Ultimul Pătrar, Luna fiind în Taur în casa a 7-a și Soarele în Leu în casa a 10-a: Frumusețea și senzualitatea inspirată de zodia Taurului își găsesc refugiul în casa a 7-a, casa asociată cu parteneriatele și relațiile. Luna în Taur aduce o energie de stabilitate, răbdare și dorința de a se bucura de plăcerile vieții în sfera relațională.

Pe de altă parte, Soarele în Leu, strălucind în casa a 10-a, aduce cu el un sentiment puternic de încredere în sine, pasiune și dorința de a străluci în sfera profesională. Leul este regal și carismatic, iar casa a 10-a este asociată cu cariera și statutul social.

Numai ca aspectul format între Lună și Soare este tensionat și poate o provocare. Este ca și cum Luna și Soarele ar dansa într-un pasionant duel, unde fiecare își exprimă cu forță propriile caracteristici.

Luna în Taur în casa a 7-a ne învață că relațiile noastre necesită stabilitate, răbdare și bucuria de a ne conecta cu plăcerile și nevoile partenerului nostru. Este un moment prielnic pentru a ne construi relații solide, bazate pe încredere și armonie.

În același timp, Soarele în Leu în casa a 10-a ne amintește să ne conectăm cu pasiunea noastră și să ne exprimăm autenticitatea în cariera noastră. Este o vreme potrivită pentru a străluci în ceea ce facem și pentru a ne asuma roluri de lider.

Tocmai de aceea e nevoie de echilibrare între relațiile și cariera. Este posibil să se ivească tensiuni sau alegeri dificile între dedicarea noastră față de parteneri de orice natură și aspirațiile noastre profesionale.

MARTE tranzitează zodia FECIOAREI până la 27 august: Acest tranzit poate influența modul în care acționăm și ne manifestăm și poate aduce o anumită motivație pentru a rezolva probleme concrete.

Fecioara este un semn asociat cu analiza, perfecționismul și meticulozitatea. Energia lui Marte în Fecioară indică o tendință de a fi disciplinat, organizat și orientat către detaliile mici. Această poziție sugerează că poți avea o abordare metodică și orientată spre rezolvarea problemelor în privința aspectelor subconștiente și a lucrurilor ascunse din viața ta.

Miercuri – 9 august 2023- Ziua este stăpânită de Mercur în Fecioară

La ora 16:05:01 Luna intră în Gemeni în casa a 7-a și formează o cuadratură aplicantă cu Saturn din Pești în casa a 4-a: Întruchipând spiritul curios și jucăuș al Gemenilor, Luna în Gemeni în casa a 7-a ne îndeamnă să explorăm domeniul relațiilor și al parteneriatelor. Este o invitație pentru a ne conecta cu ceilalți prin comunicare, adaptabilitate și deschidere către idei și perspective noi. Dar apare Saturn în poveste, un personaj care aduce o vibrație mai serioasă și responsabilă. În semnul Peștilor și în casa a 4-a, Saturn ne amintește de nevoia de stabilitate, de conexiune cu rădăcinile noastre emoționale și de construirea unei fundații solide în viața noastră.

Însă, dansul dintre Luna în Gemeni și Saturn în Pești este unul de cuadratură, un aspect tensionat. Această cuadratură aplicantă sugerează o provocare sau un conflict între energia comunicativă și adaptabilă a Lunii și energia disciplinată și restrictivă a lui Saturn.

Așadar, în această poveste, Luna în Gemeni în casa a 7-a ne încurajează să fim deschiși în relații și să ne exprimăm ideile și gândurile cu ușurință. Totuși, cuadratura cu Saturn din Pești în casa a 4-a ne aduce în fața unei dileme. Este posibil să întâmpinăm obstacole în comunicare și să simțim restricții în exprimarea noastră emoțională. Nevoia de stabilitate și de construirea unui cămin poate fi în conflict cu impulsul nostru de a explora și de a ne conecta cu lumea din jur.

De aceea este important să fim conștienți de această provocare și să căutăm echilibrul între comunicare și stabilitate, între adaptabilitate și construirea unei stabilități emoționale solide. Prin înțelegerea și acceptarea acestor energii aparent contrastante, putem naviga cu înțelepciune prin această dans cosmic și putem dezvolta relații autentice și profunde, în ciuda provocărilor pe care le întâmpinăm.

Joi – 10 august 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

Azi avem trigon aplicant între Mercur în Fecioară și Jupiter în Taur – comunicarea și înțelegerea sunt favorizate, iar dorința de a explora cunoașterea și de a ne dezvolta intelectual poate fi mai puternică. Dar să nu uităm să fim pragmatici, să comunicam clar și ar fi bine să avem și un obiectiv concret, să nu rămânem la teoria chibritului. 😊

Vineri – 11 august 2023 – Ziua este stăpânită de Venus retrograd în Leu

Până la 13 august avem conjuncția între Soare și Venus retrograd în Leu, ambele în aspect de cuadratura cu Uranus în Taur – relațiile pot fi supuse unor teste, iar vechi modele de comportament și valori pot fi puse sub semnul întrebării. S-ar putea să simțim nevoia să ne eliberăm de limitele impuse și să căutăm o expresie mai autentică a sinelui nostru.

Creativitatea poate fi stârnită de acest aspect, încurajându-ne să explorăm laturi neconvenționale și originale ale talentelor noastre. Cu toate acestea, este important să fim conștienți că această combinație de energii poate fi tumultuoasă, iar schimbările pot să apară brusc și fără avertisment.

Această conjuncție între Soare și Venus retrograd, în cuadratură cu Uranus, poate fi o perioadă provocatoare, dar și plină de potențial de creștere și eliberare. Este important să fim deschiși și flexibili în fața schimbărilor și să ne ascultăm intuiția în ceea ce privește deciziile pe care le luăm în această perioadă.

Sâmbătă – 12 august 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

La ora 01:52:02 Luna intră în Rac (în domiciliu) în casa a 2-a si formează un trigon aplicant cu Saturn în Pești în casa a 10-a, ambele case fiind case vocaționale.

Luna, reflectorul emoțiilor și al intuiției, se găsește în semnul sensibil al Racului și se așează în casa a 2-a, cunoscută și ca Casa Resurselor si A valorilor Materiale.

Imaginează-ți o lumină blândă care se strecoară prin fereastra cerului și coboară peste casa ta a 2-a. Aceasta este energia Lunii în Rac, o energie caldă și protectoare, care te conectează cu nevoile tale emoționale și cu resursele tale materiale.

Luna în Rac în casa a 2-a ne îndeamnă să ne conectăm cu propria noastră valoare și să ne acordăm atenție nevoilor noastre de securitate și confort. Este o invitație să ne ascultăm intuiția și să acordăm importanță emoțiilor noastre în gestionarea resurselor noastre materiale.

Însă, intră în scenă Saturn în Pești, ca un înțelept care se află în casa a 10-a, asociată cu cariera și statutul social. Saturn ne aduce o vibrație de responsabilitate și disciplină în domeniul profesional și ne îndeamnă să ne conectăm cu latura noastră spirituală în atingerea succesului și realizării.

Trigonul aplicant dintre Luna în Rac și Saturn în Pești este ca un dans armonios între emoții și disciplină. Această armonie ne ajută să găsim un echilibru între nevoile noastre interioare și aspirațiile noastre profesionale.

Astfel, în această poveste, Luna în Rac în casa a 2-a ne încurajează să ne conectăm cu emoțiile noastre și să le folosim ca ghid în gestionarea resurselor materiale. Saturn în Pești în casa a 10-a ne amintește să fim disciplinați și responsabili în cariera noastră, dar și să ne conectăm cu partea noastră spirituală în procesul de realizare profesională.

Această conexiune armonioasă între emoții și disciplină ne poate aduce o mare satisfacție și succes în viața noastră în plan vocațional. Gestionând resursele noastre materiale în concordanță cu nevoile noastre emoționale și îmbinând cariera cu latura noastră spirituală, putem experimenta o adevărată împlinire și echilibru în viață.

Duminică – 13 august 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Leu

Nodurile Lunare au intrat la 17 iulie 2023 la ora 22:59:36 ora României pe axa Berbec – Balanță si își manifestă influența pâna la 12 ianuarie 2025 la ora 01:01:30.  Ai aici un #astrovlog despre impactul general al acestui tranzit dar și impactul asupra fiecărui Ascendent: https://youtu.be/sBG_5I4Pc2U

Luni – 14 august 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Rac și în Leu

La ora 13:36:11 – Luna intră în Leu și tranzitează casa a 10-a de aceea putem simți o creștere a motivației și a ambiției noastre în ceea ce privește cariera și obiectivele profesionale. Ne concentrăm asupra succesului și a modului în care ne putem impune într-un mod pozitiv în lumea profesională.

Această combinație astrală poate aduce o perioadă favorabilă pentru a ne evidenția abilitățile și pentru a ne concentra pe atingerea obiectivelor profesionale. Putem avea o atitudine mai asertivă în comunicare și să ne prezentăm ideile și contribuțiile cu încredere, mai ales că tot în această casă sunt prezente Soarele și Venus în mers retrograd.

Cu toate acestea, trebuie să fim atenți la posibilitatea de a fi prea dominanți sau prea auto-centrați în abordarea noastră. Luna în Leu poate aduce un nivel mai ridicat de dorință de atenție și recunoaștere, ceea ce ar putea afecta modul în care interacționăm cu colegii și superiorii.

Este important să ne folosim creativitatea și pasiunea în mod constructiv, în loc să încercăm să atragem atenția cu orice preț. În schimb, putem lucra pentru a aduce contribuții valoroase în proiectele noastre și pentru a obține recunoașterea pe merit.

Pe de altă parte, această intrare a Lunii în casa a zecea în tranzit prin zodia Leului poate aduce oportunități de a atrage atenția asupra realizărilor noastre și de a primi apreciere din partea celorlalți pentru eforturile noastre. Este o perioadă potrivită pentru a cere o promovare sau pentru a începe noi proiecte care să ne ajute să ne atingem scopurile profesionale.

Marți – 15 august 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Fecioară

Marte formează o conjuncție aplicantă cu Mercur în Fecioară, o opoziție cu Neptun retrograd în Pești și un trigon cu Uranus în Taur. Putem simți o dorință puternică de a acționa și de a ne concentra pe obiectivele noastre, însă trebuie să fim atenți la posibilitatea de a fi luați de valul iluziilor sau de a fi influențați de emoții puternice. Dar ne putem lăsa inspirați în plan artistic.

Trigonul cu Uranus în Taur poate oferi oportunități de a ne elibera de limitele convenționale și de a explora noi căi și metode de a ne atinge obiectivele. Cu toate acestea, opoziția cu Neptun retrograd în Pești poate să ne atragă în lumea viselor și iluziilor, așa că este important să fim cu picioarele pe pământ și să ne bazăm deciziile pe o analiză atentă și rațională. E nevoie de o gestionare atentă a energiei și a resurselor noastre pentru a ne asigura că ne îndreptăm acțiunile în direcții constructive și sănătoase. Este o perioadă potrivită pentru a explora noi idei și abordări, dar și pentru a fi atenți la provocările și ispitele aduse de iluzii sau impulsuri nechibzuite. Cu o abordare echilibrată și rațională, putem folosi potențialul acestei configurații astrale pentru a ne dezvolta și a ne împlini obiectivele personale și profesionale.

Miercuri – 16 august 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Fecioară

La ora 12:38:00 avem faza de Lună Nouă în Leu și activează casa a zecea, iar Nodul Nord din Berbec activează casa a șasea, și așa casele vocaționale sunt puse la treabă.

Ai curajul de a-ți afirma autoritatea, de a străluci în fața lumii și de a-ți atinge potențialul maxim. Casa a zecea, locul unde Luna Nouă se manifestă cu înflăcărare, reprezintă poziția ta în ierarhia socială, statutul tău și drumul tău spre succes. Acum, sub influența acestei Lunii Noi, ai ocazia de a-ți amplifica strălucirea personală și de a cuceri lumea.

Nodul Nord din Berbec îți oferă o miză în plus – este precum un far cosmic ce te îndrumă către direcția cea mai potrivită pentru tine în sfera serviciului. Sarcinile și obligațiile de zi cu zi capătă o nouă înțelegere, iar tu simți cum pulsul tău se accelerează, aprinzând flăcări interioare ale pasiunii și al hotărârii.

Această combinație între Luna Nouă în Leu și Nodul Nord în Berbec este ca o fuziune între un artist înfocat și un războinic curajos. În această perioadă, ești chemat să îți pui în valoare creativitatea și să îți explorezi latura cea mai autentică. Ai nevoie să acționezi cu curaj și determinare, să-ți asumi riscuri și să te angajezi în proiecte ce îți aduc satisfacție personală și împlinire profesională.

Poți simți cum flăcările pasiunii tale se extind, punând în mișcare schimbări substanțiale în cariera ta. S-ar putea să primești oportunități de a-ți asuma roluri de conducere, de a-ți crea propria afacere sau de a străluci în domeniul tău de expertiză. În același timp, această energie arzătoare te poate ajuta să-ți pui în valoare abilitățile și să-ți construiești o reputație puternică și recunoscută în comunitatea ta profesională.

Având în vedere că avem și Venus în mers retrograd în Leu ai ocazia de a explora și de a-ți reevalua relația cu cariera ta și cu modul în care te percep oamenii din jurul tău. Venus retrograd îți cere să te întorci cu gândul la valori și pasiuni autentice și să îți aduci aminte de ceea ce te face să strălucești în sfera profesională.

Poate fi un moment de introspecție și de regândire a direcției tale în carieră. Ai nevoie să te întrebi dacă ești cu adevărat în armonie cu drumul pe care îl urmezi și dacă acțiunile tale sunt în concordanță cu valorile tale autentice.

Poate apărea o oportunitate de a-ți explora pasiunile ascunse, de a-ți lărgi orizonturile creativității sau de a aduce o notă de frumusețe și echilibru în mediul profesional.

În același timp se formează o cuadratură între faza de Lună Nouă în Leu cu Uranus în Taur din casa a 7-a, de aceea este posibil să apară un conflict între nevoia ta de a-ți urma propria cale și nevoia de stabilitate și armonie în relații. Luna Nouă în Leu îți dă puterea de a te afirma și de a te dedica cu pasiune carierei tale, dar Uranus în Taur aduce o chemare pentru a te deschide către schimbare și a te elibera de constrângerile convenționale.

Acest aspect cosmic ne provoacă să ne reevaluăm relațiile și să fim deschiși la idei noi și neașteptate. Poate apărea un parteneriat surpriză sau o schimbare bruscă într-o relație existentă. Este posibil să simți o tensiune între dorința de independență și nevoia de stabilitate în viața ta personală și profesională.

Această cuadratură nu trebuie privită ca o amenințare, ci ca o invitație cosmică de a fi deschis la schimbare și de a te elibera de constrângerile ce nu-ți mai servesc în evoluția ta personală și profesională. Este important să fii flexibil și să explorezi noi modalități de a-ți manifesta pasiunile și abilitățile în sfera profesională și să aduci inovație și autenticitate în relațiile tale.

Joi – 17 august 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter in Taur

La ora 02:14:11 Luna intră în Fecioară : Lunar, de câte ori Luna tranzitează zodia Fecioarei se creează o opoziție cu Saturn în Pești, și azi se creează acest aspect de opoziție pe axa caselor 3-9 și ne provoacă să găsim echilibrul între rațiune și intuiție, între analiză și înțelegere profundă. Simțim nevoia de a găsi adevărul și de a fi pragmatici în comunicare, dar și de a ne conecta cu aspectele mai subtile și mai profunde ale vieții.

Poate fi un moment de autocunoaștere și de reconciliere a polarităților noastre interioare. Suntem chemați să ne confruntăm cu fricile noastre și să căutăm claritate în ceea ce ne împiedică să ne exprimăm. Este o oportunitate de a învăța să fim deschiși la înțelegere și la conexiuni mai profunde cu ceilalți și cu lumea înconjurătoare.

Vineri – 18 august 2023 – Ziua este stăpânită de Venus retrograd în Leu

Cuadratura în tranzit între Venus retrograd în Leu și Jupiter în Taur aduce o combinație de energii tensionate între cele două planete, care pot afecta relațiile, valorile personale și dorința de expansiune și prosperitate.

Venus, planeta iubirii, frumuseții și valorilor, se află retrograd în zodia Leu. În această poziție, energia venusiană poate deveni mai introspectivă și ne putem concentra mai mult pe reflecție și reevaluarea a ceea ce apreciem și căutăm în relații și în viață.

Jupiter, planeta expansiunii, încrederii și norocului, se află în zodia Taur, unde aduce o energie încrezătoare, pragmatică și înrădăcinată dar și dornică de plăceri. Cu toate acestea, când vine în cuadratură cu Venus retrograd în Leu, pot apărea tensiuni între dorința de expansiune și exuberanță a lui Jupiter și reflecția profundă și mai rezervată a lui Venus retrograd.

Această combinație astrală poate provoca neînțelegeri sau dificultăți în relații și în modul în care comunicăm valorile noastre. S-ar putea să simțim o nevoie de a ne reevalua relațiile și valorile personale, ceea ce ar putea duce la frustrare sau confuzie în interacțiunile noastre cu ceilalți.

Pentru a naviga cu succes prin această cuadratură, este important să fim conștienți de ambele energii și să găsim un echilibru între expansiunea și explorarea lumii exterioare și introspecția și reflecția asupra lumi interioare. Este un moment potrivit pentru a ne cunoaște mai bine nevoile și dorințele și a comunica deschis și sincer cu cei din jurul nostru despre ceea ce simțim și căutăm în relații și în viață.

Sâmbătă – 19 august 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

La ora 14:53:21 – Luna intră în Balanță

SATURN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 13 februarie 2026. Din acest vlog aflați despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/cz75iK57hw0 

Până la data de 5 noiembrie SATURN este în mers retrograd și aduce o energie introspectivă și reflectivă în ceea ce privește responsabilitățile, limitele și structurile vieții. Acest tranzit poate pune accentul pe nevoia de a examina și reevalua modul în care ne îndeplinim responsabilitățile și construim fundamentele vieții noastre.

Saturn este asociat cu disciplina, responsabilitatea și maturitatea. În zodia Peștilor, energia lui Saturn este adusă într-un mod mai subtil, intuitiv și sensibil. Acest tranzit poate aduce o perioadă în care trebuie să ne uităm în interior și să explorăm aspectele mai profunde ale sinelui nostru, ale limitelor noastre personale și ale structurilor pe care le-am construit.

Retrogradarea lui Saturn sugerează că este timpul să revizuim și să reflectăm asupra modului în care ne raportăm la responsabilități și la construirea unei fundații solide în viața noastră. Putem fi nevoiți să ne confruntăm cu temeri, blocaje și limite personale care ne-au ținut înapoi și să le rezolvăm pentru a ne atinge potențialul maxim.

Peștii sunt un semn asociat cu sensibilitatea, intuiția și conectarea cu dimensiunile mai profunde ale vieții. Tranzitul lui Saturn în această zodie poate aduce o perioadă în care suntem chemați să ne conectăm mai profund cu intuiția noastră, să ne ascultăm vocea interioară și să ne folosim intuiția pentru a ne ghida deciziile.

În timpul acestui tranzit, este posibil să fim mai conștienți de limitele și responsabilitățile noastre emoționale și spirituale. Putem simți nevoia de a ne confrunta cu fricile și blocajele noastre interioare, de a ne elibera de modelele vechi și de a ne asuma responsabilitatea pentru propria noastră evoluție spirituală și emoțională.

Duminică – 20 august 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Leu

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Tu unde ai Neptun în harta natală ? În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală: https://youtu.be/AoXeL2MMF_U

Neptun în Pești este în mers retrograd până la 7 decembrie 2023.

Tranzitul lui Neptun retrograd în zodia Peștilor aduce o energie profund spirituală, care ne invită să ne conectăm mai adânc cu aspectele mai subtile și mai intuitive ale vieții noastre. Acest tranzit poate aduce o perioadă de reflecție, revizuire și transformare interioară.

Neptun este asociat cu spiritualitatea, imaginația, compasiunea și conexiunea cu dimensiuni mai înalte ale existenței. În zodia Peștilor, Neptun este acasă și își găsește expresia cea mai naturală. Acest tranzit intensifică energia neptuniană și o aduce într-un mod mai profund și mai introspectiv.

Retrogradarea lui Neptun indică o perioadă în care suntem chemați să reflectăm asupra iluziilor și confuziilor noastre interioare. Putem fi invitați să ne confruntăm cu temeri, blocaje sau dependențe care ne-au ținut prizonieri și să lucrăm pentru a le elibera. Este un moment propice pentru a dezvălui și a aduce la lumină aspecte mai subtile și mai ascunse ale sinelui nostru.

În timpul acestui tranzit, este posibil să fim mai sensibili și mai receptivi la energiile și influențele subtile din jurul nostru. Intuiția și conexiunea cu planul spiritual pot fi amplificate, oferindu-ne oportunitatea de a ne asculta vocea interioară și de a ne îndruma viețile în mod mai profund și autentic.

Luni – 21 august 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Balanță

PLUTON este în mers retrograd în Capricorn până la data de 12 octombrie.

În general, mesajul acestui tranzit de retrogradare este acela de a ne elibera de constrângerile și modelele vechi, de a ne asuma puterea noastră interioară și de a transforma aspectele care nu ne mai servesc. Ne este oferită oportunitatea de a ne confrunta cu aspectele ascunse și cu adevărurile nespuse, atât în viața personală, cât și în societate în ansamblu.

Marți – 22 august 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Fecioară

La ora 02:22:10 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

Avem Marte in Fecioara în opoziție cu Neptun retrograd în Pești și în trigon regal cu Pluton retrograd in Capricorn și Uranus în Taur și poate aduce o combinație complexă de energii, cu potențial atât de tensiune și confuzie (din cauza opoziției cu Neptun retrograd în Pești), cât și de eficiență și schimbare profundă (datorită trigonului cu Pluton retrograd în Capricorn și Uranus în Taur). Este important să fim atenți la tendința de a ne pierde în vise sau iluzii și să ne concentrăm în mod concret pe obiectivele noastre. De asemenea, este o perioadă bună pentru a folosi energia și determinarea noastră pentru a face schimbări importante în viața noastră, dar și să fim deschiși la abordări neconvenționale și creative în gestionarea provocărilor cotidiene.

Miercuri – 23 august 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Fecioară în stație retrogradă

Azi SOARELE intră în zodia FECIOAREI la ora 12:01:18. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului FECIOARĂ în acest #astrovlog: https://youtu.be/EFAwbipoQz0

Aflați în acest #astrovlog despre zodia FECIOARĂ reprezentată în tarot: https://youtu.be/4FJ3Wn4QsB0

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în FECIOARĂ: https://youtu.be/CPEGp4IM26g

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Fecioară – Nodul Sud in Pești sau/și Nodul Nord in casa a VI-a – Nodul Sud in casa a XII-a în harta natală: https://youtu.be/3p8sl03zUko

MERCUR este planeta care stăpânește zodia FECIOAREI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

Aflați în acest #astrovlog despre cum este MERCUR reprezentată în tarot:

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de PĂMÂNT – Taur, Fecioară și Capricorn: https://youtu.be/aMP1tEqhZtM

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de PĂMÂNT – Taur, Fecioară și Capricorn: https://youtu.be/HsjKwMV3B0Y

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia FECIOAREI:

Joi – 24 august 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter in Taur

JUPITER tranzitează zodia TAURULUI între până la 26 mai 2024 și ai aici un #astrovlog despre semnificația acestui tranzit și impactul său pentru fiecare ascendent: https://youtu.be/Uaxx3Swpc2E

Luna aceasta Jupiter este în mers direct.

La ora 03:23:57 – Luna intră în Săgetător

La ora 12:58:00 avem Primul Pătrar în Săgetător – cu această ocazie se formează și un careu în T între Luna în Săgetător, Soarele în Fecioară si Saturn retrograd în Pești. Acest „careu în T” ne provoacă să găsim un echilibru între datoria noastră de a fi eficienți și responsabili și dorința noastră de a trăi autentic și de a ne bucura de aventură și expansiune.

Soarele în opoziție cu Saturn ne provoacă să găsim echilibrul între nevoia noastră de a ne exprima individualitatea și responsabilitățile noastre față de ceilalți și față de noi înșine. Ne este cerută rigoare și disciplină în a ne asuma datoria și a ne respecta angajamentele, dar și să găsim modalități de a ne exprima autenticitatea și pasiunea în tot ceea ce facem.

În același timp, Luna în Săgetător în cuadratură cu Soarele și Saturn ne provoacă să ne deschidem la explorarea lumii și la căutarea adevărului. Simțim nevoia de libertate și aventură, de a ne conecta cu perspective mai largi și de a învăța prin experiență directă.

Prin îmbrățișarea acestui „careu în T” complex, suntem invitați să găsim un echilibru între responsabilitatea și datoria noastră și pasiunea și autenticitatea noastră. Este o călătorie de autocunoaștere și de reconciliere a polarităților noastre interioare, în care putem descoperi că prin înțelegerea profundă a echilibrului dintre rațiune și intuiție, între ordine și aventură, putem trăi vieți împlinite.

Între 24 și 28 august avem opoziție Soare în Fecioară și Saturn retrograd în Pești, avem două semne zodiacale opuse, ceea ce înseamnă că energiile lor intră în coliziune. Acest aspect poate avea următoarele caracteristici și efecte:

Confruntarea cu responsabilitățile: Opoziția Soarelui și Saturnului poate aduce la suprafață probleme legate de asumarea responsabilităților și a datoriilor personale. Ai putea simți o presiune internă sau externă de a te maturiza și a face față cu seriozitate sarcinilor și angajamentelor din viața ta.

Autoevaluarea și auto-critică: Energia Fecioarei, care guvernează Soarele, este orientată către perfecționism și autoevaluare critică. Opoziția cu Saturn în Pești, care are tendința de a amplifica auto-criticismul, poate aduce la suprafață sentimente de nesiguranță sau de neîmplinire.

Frânare sau restricții: Saturn poate aduce limite și restricții în calea obiectivelor personale și a dorințelor Soarelui în Fecioară. Acest aspect poate cere să fii mai răbdător și să depui mai mult efort pentru a-ți atinge scopurile.

Conștientizarea învățămintelor trecutului: Fiind retrograd, Saturn poate aduce în prim-plan lecțiile nerezolvate din trecut. Poți fi pus în fața unor situații sau provocări care te îndeamnă să îți asumi responsabilitatea pentru alegerile anterioare și să înveți din greșeli.

Nevoia de echilibru între pragmatism și sensibilitate: Fecioara și Peștii sunt semne opuse, cu abordări diferite asupra vieții. Fecioara este practică și analitică, în timp ce Peștii sunt sensibili și intuitivi. Acest aspect poate cere găsirea unui echilibru între a fi rațional și a fi deschis la intuiție și empatie.

Vineri – 25 august 2023 – Ziua este stăpânită de Venus retrograd în Leu

VENUS tranzitează zodia LEULUI până la 9 octombrie trecând și printr-o retrogradare.

În acest #astrovlog vorbesc despre ciclul de retrogradare a planetei Venus în Leu: https://youtu.be/JIDrzVbe7iM

Iată etapele acestui ciclu de retrogradare pentru Venus in Leu sunt:

Venus a intrat deja în Leu la 5 iunie 2023 la ora 16:46:28.

Mișcare directă – cel mai bun moment pentru a acționa, mai ales daca planeta se află în domiciliu sau exaltare. Daca și LUNA este în creștere este și mai bine.

Venus in stație retrogradă în Leu la 22 iulie 2023 la ora 04:32:46

Stația de retrogradare – nu este momentul potrivit pentru a acționa, nu începeți nicio activitate importanta, indiferent de domeniu.

Venus in mișcare retrogradă în Leu la 24 iulie 2023 la ora 04:32:46

Mișcare de retrogradare – nu inițiați acțiuni noi, ci doar regândiți, rectificați, reparați ce nu au ieșit tocmai bine în trecut, este o perioada bună de replanficare și schimbare de strategii.

Venus in stație directă în Leu la 3 septembrie 2023 la ora 04:20:04

Stație directă – faceți încălzirea pentru acțiunile pe care le veți demara în perioada de mișcare directă, de aceea o scurta recapitulare a ceea ce doriți să faceți nu ar strica. Dacă și LUNA este în creștere este și mai bine.

Venus in mișcare directă în Leu la 5 septembrie 2023 la ora 04:20:04

Venus intra in Fecioară la 9 octombrie 2022 la ora 04:10:41 , din acest moment ciclul de retrogrdare a lui Venus in Leu se incheie.

Sâmbătă– 26 august 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

La ora 16:05:14 – Luna intră în Capricorn în casa a 2-a și formează un trigon frumos cu Soarele din Fecioară în casa a 10-a și poate aduce oportunități și susținere în plan profesional, iar emoțiile tale pot fi echilibrate și integrate în mod benefic în activitățile tale publice și profesionale. Acest aspect poate facilita succesul prin atitudinea responsabilă și pragmatică (Capricorn) față de sarcinile și obiectivele tale profesionale (Fecioară). Este posibil să simți o mai mare stabilitate și încredere în tine și în ceea ce poți realiza în carieră. Tranzitul poate să îți ofere motivația necesară pentru a-ți urmări obiectivele profesionale și pentru a te implica activ în carieră.

Duminică – 27 august 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Fecioară

MARTE tranzitează zodia BALANȚEI între 27 august și 12 octombrie:

În această perioadă, relațiile sunt supuse unei revigorări pasionale, iar conflictele pot apărea în eforturile de a găsi un echilibru între nevoile personale și cele ale celorlalți. Marte în Balanță aduce o energie provocatoare și decisivă, încurajând indivizii să-și exprime cu fermitate dorințele și să stabilească limite sănătoase în relațiile lor.

Acest tranzit oferă o oportunitate unică de a aduce în echilibru pasiunea și justiția, de a transforma conflictele în oportunități de creștere și înțelegere reciprocă. Este momentul în care putem învăța să ne asumăm riscuri în dragoste și să ne susținem în mod activ partenerii de viață și prietenii, în căutarea unei armonii autentice.

În perioada 21 septembrie și 4 octombrie Marte in Balanta formează o conjuncție aplicantă cu Nodul Sud și o opoziție aplicantă cu Nodul Nord.

Când Marte formează conjuncție cu Nodul Sud în Balanță, energia martiană fierbinte și pasională se îmbină cu energiile karmice ale trecutului nostru, legate de relații, armonie și echilibru. Acest tranzit aduce în prim-plan dorințele noastre și modul în care ne raportăm la ceilalți în ceea ce privește relațiile și justiția.

Conjuncția cu Nodul Sud ne provoacă să ne privim în trecut și să evaluăm modul în care ne-am manifestat dorințele și pasiunile în relațiile noastre anterioare. Poate fi o perioadă de reflectare asupra modului în care am gestionat conflictele și echilibrul în parteneriatele noastre și cum putem integra aceste lecții în prezent.

În același timp, opoziția lui Marte cu Nodul Nord în Berbec adaugă o tensiune suplimentară acestui tranzit. Energia marțiană îndrăzneață și puternică se opune direcției karmice spre care trebuie să ne îndreptăm pentru a evolua. Această opoziție poate provoca fricțiuni și conflicte între nevoia noastră de independență și dorința de a ne construi relații armonioase și echilibrate.

Această configurație astrală ne provoacă să integrăm în mod conștient energia marțiană în moduri constructive și să găsim modalități de a ne asuma riscuri într-un mod echilibrat și responsabil. Este o ocazie de a învăța să ne afirmăm dorințele și nevoile personale într-un mod care să respecte și să sprijine nevoile celorlalți.

Luni – 28 august 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Capricorn

La ora 17:31:39 – Luna intră în Vărsător

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026. 

Nu mai insist în ce reprezintă acest tranzit în Taur că ți-am făcut capul calendar cu acest subiect, în schimb aș vrea să știu în ce domeniu din viața ta ai tendința să acționezi diferit, original în raport cu majoritatea oamenilor? Și ce s-a întâmplat în viața ta când ai ieșit din conformism?

În acest #astrovlog explică în ce situații ești pus până în aprilie 2026: https://youtu.be/0llok7W7CTs

În perioada 28 august 2023 – 28 ianuarie 2024 Uranus în Taur este în mers retrograd și suntem chemați să ne deschidem mințile și inimile către posibilități neexplorate. Ideile nebunești și geniale strălucesc în conștiința noastră, iar dorința de a scăpa de constrângerile convenționale crește în intensitate. În mijlocul haosului, aflăm că libertatea se află în transformarea și în abilitatea de a accepta schimbarea ca parte a evoluției noastre.

Această călătorie retrogradă ne cere să ne confruntăm cu propriile noastre frici și să ne eliberăm de limitele auto-impuse. În haosul cosmic, găsim oportunitatea de a ne descoperi adevărata noastră esență și de a înfăptui schimbări revoluționare în viețile noastre.

Uranus în Taur retrograd ne amintește că valorile noastre fundamentale și stabilitatea noastră interioară pot fi transformate prin adaptabilitate și deschidere către noutate. În mijlocul acestui vortex cosmic, învățăm să apreciem frumusețea diversității și să căutăm modalități inovatoare de a ne exprima autenticitatea și originalitatea.

Pe măsură ce Uranus în Taur retrograd pășește prin labirinturile universului nostru interior, ne trezim la viață și ne deschidem spre noi orizonturi. Suntem îndemnați să abrazi lumea cu noi percepții și să provocăm status quo-ul, contribuind la o schimbare transformațională pe plan personal și colectiv.

Marți – 29 august 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Balanță

Dacă tot avem o zi stăpânită de Marte aflați aici mai multe informații despre această planetă: https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpFDmYkK5eWKW1EPhZMIQLsY

Miercuri – 30 august 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur retrograd în Fecioară

Luna în Vărsător formează o cuadratură cu Uranus în stație retrogradă în Taur și poate indica:

Tensiune emoțională amplificată: Luna în Vărsător și Uranus SR în Taur pot aduce o tensiune emoțională amplificată. Poți simți o luptă între nevoia de libertate și independență (Vărsător) și dorința de stabilitate și siguranță (Taur).

Surprize și schimbări neașteptate: Uranus în Taur retrograd poate aduce evenimente sau situații neașteptate care pot afecta starea emoțională și rutina ta zilnică.

Explorarea emoțiilor interioare: Cuadratura dintre Luna și Uranus retrograd poate stimula introspecția și aducerea la suprafață a emoțiilor și nevoilor mai profunde. Acesta poate fi un moment potrivit pentru a explora și a înțelege mai bine aspectele emoționale mai puțin evidente.

Necesitatea de flexibilitate: Cuadratura dintre Luna și Uranus retrograd te poate provoca să fii mai flexibil și să te adaptezi la schimbările care apar în viața ta.

Eliberarea vechilor tipare emoționale: Uranus retrograd poate oferi oportunitatea de a elibera vechile tipare emoționale sau de a renunța la constrângerile trecutului care te limitează în prezent.

La ora 16:56:26 – Luna intră în Pești

Joi – 31 august 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

La ora 04:35:14 avem a doua Lună Plină, de data asta în zodia Peștilor: Acest eveniment ne poate aduce echilibru și armonie între lumea noastră interioară și lumea exterioară. Este un moment de a ne asuma responsabilitatea față de propria noastră bunăstare și de a ne conecta cu partea noastră mai înțeleaptă și mai în profunzime.

Prin învățarea să navigăm în această opoziție delicată, putem descoperi că prin echilibrul dintre intuiție și rațiune, putem crea o viață în care ne putem manifesta autenticitatea și nevoile interioare, fără a neglija aspectele practice și materiale ale vieții.

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o vară minunată!

Monica Lazăr

Astrolog