SOARELE intră în zodia LEULUI la data de 22 iulie la ora 05:26:25. La mulți ani tuturor nativilor!

Iată profilul nativului LEULUI în acest #astrovlog: https://youtu.be/3JfeZ7dcM58

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 iulie la ora 04:22:00 – Luna intră în Berbec

3 iulie la ora 15:27:43 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

6 iulie la ora 04:23:40 – Luna intră în Gemeni

8 iulie ora 16:50:50 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

Iată activitățile favorizate de TRANZITUL LUNII prin zodii: https://tinyurl.com/yc2uum7p

10 iulie ora 04:16:00 – Faza de Lună Nouă în Rac: Această Lună nouă vă face mai sensibili, mai receptivi, intuitivi, imaginativi, inspirați și creativi, toate acestea le puteți folosi pentru a folosi talentele native si ideile pentru a crește veniturile din munca proprie. Sunt multe planete in propriul domiciliu în această hartă ceea ce oferă mai multă putere: Luna in Rac (empatie, intuiție și creativitate), Neptun si Jupiter in Pești (inspirație, expansiune, dezvoltare etc), Mercur în Gemeni (comunicare) Saturn in Vărsător (disciplina si structurare a informației prin învățare din propria experiență).

11 iulie la ora 03:20:33 – Luna intră în Leu

13 iulie la ora 11:30:30 – Luna intră în Fecioară

15 iulie la ora 17:31:33 – Luna intră în Balanță 

17 iulie la ora 13:10:00 – Faza de lună –  Primul pătrar în Balanță

Aveți aici un #astrovlog despre fazele lunii: https://youtu.be/Lc3mBveh1Lc

17 iulie la ora 21:38:18 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.      

20 iulie la ora 00:07:44 – Luna intră în Săgetător

22 iulie la ora 01:26:19 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

24 iulie la ora 03:12:25– Luna intră în Vărsător

Iată activitățile favorizate de TRANZITUL LUNII prin zodii: https://tinyurl.com/yc2uum7p 

24 iulie la ora 05:36:21 – Faza de Lună Plină în Vărsător: Sunteți puși în situația să constatați ce aveți de făcut pentru a rezolva anumite situații, altfel spus e nevoie să fiți obiectivi și să vă puneți întrebările corecte dacă din punct de vedere financiar sunteți mulțumiți de situația existentă. Aveți ocazia să vă organizați mai bine finanțele.

26 iulie la ora 06:29:44 – Luna intră în Pești

28 iulie la ora 12:27:36 – Luna intră în Berbec

30 iulie la ora 23:08:00 – Luna intră în Taur (în exaltare)

31 iulie la ora 16:15:00 – Faza de lună –  Ultimul pătrar în Taur

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Aflați în acest #astrovlog cum este să te naști în timpul fazei de lună în scădere. Voi la ce fază a lunii sunteți născuți? https://youtu.be/em7Q7ZnJgcI

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

Până la 11 iulie Mercur este mișcare directă în Gemeni iar la 11 iulie la ora 23:35:05 Mercur intră în Rac și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Gemeni. În acest #astrovlog vorbesc despre Mercur retrograd în Gemeni de la minutul 28:05: https://youtu.be/2nqhzUjyK6M

Între 11 și 28 iulie MERCUR este în RAC: În această perioadă cel mai important este modul cum comunicați cu familia și cei pe care îi considerați apropiați sufletului vostru. E mai ușor să discutați despre evenimente din trecut și să lămuriți anumite situații rămase neclare mult timp. Comunicarea cu părinții, și mai ales cu mama se pot intensifica. Din cauza opoziției care se formează între Mercur în Rac și Pluton în Capricorn este bine să vă clarificați ce idei sau gânduri vă obsedează, ori faceți ceva cu ele, adică le puneți la treabă ori lăsați-le să plece și faceți ceva concret cu viața voastră.

În acest #astrovlog vorbesc despre Mercur în fiecare zodie în harta natală.  Voi unde aveți Mercur în harta natală? https://youtu.be/iMC1cnsjEag

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia LEULUI până la 29 iulie: E momentul cel mai potrivit să vă simțiți bine în propria piele, să vă apreciați mai mult, să vă folosiți talentele și abilitățile pentru a trece la o nouă etapă în viață. Având în vedere că mai pe toată durata tranzitului (până la 12 iulie) Venus face aspect de conjuncție aplicantă cu Marte în Leu, această perioadă sunteți foarte creativi, vă îmbunătățiți aspectul fizic, aveți mai multă încredere în voi.

VENUS este în zodia FECIOAREI între 29 iulie și 16 august (în cădere): În perioada asta sunteți mai pragmatici, chiar și în relațiile de dragoste, aveți pretenții mai mari de la voi și de la ceilalți, important e să nu exagerați cu dorința de perfecțiune deoarece dezamăgirea este garantată. Mai bine bucurați-vă de fiecare rezultat obținut și rămâneți cu picioarele pe pământ.

În acest #astrovlog vorbesc despre Venus în fiecare casă în harta natală. Voi în ce casă aveți Venus? https://youtu.be/QudDDkgXaFQ

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în LEU până la 29 iulie: Aveți nevoie ca de aer să vă exprimați talentele și creativitatea, sunteți actorul propriei piese și e momentul să străluciți, să vă promovați cu încredere și cu curaj, dar atenție să nu fiți percepuți ca fiind aroganți.

MARTE este în FECIOARĂ între 29 iulie și 15 septembrie: Vă veți urmări dorințele personale într-o manieră practică și metodică. Deveniți critici dacă cei din jur se opun acțiunilor voastre. Între 12 și 18 august deoarece Mercur este în conjuncție cu Marte aveți puterea de convingere mai mare, de aceea e o perioadă potrivită pentru a vă promova ideile, afacerea sau chiar propria persoană.

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER face o escapadă în PEȘTI între până la 28 iulie. Iată parcursul său în această perioadă

Până la 28 iulie este retrograd în Pești, apoi reintră în mers retrograd în Vărsător

La 18 octombrie își reia mersul direct în Vărsător

La 29 decembrie: intră în Pești.

Acest tranzit poate aduce o expansiune în plan personal și financiar dar si riscul de risipa sau chiar pierderi financiare, de asemenea poate aduce mai multa înțelegere si compasiune dar la fel de bine poate aduce si confuzie si tendința de exagerare, mai ales in plan spiritual, al credințelor, riscul să ne iluzionam este destul de mare.

Vedeți unde se așază Jupiter în harta voastră natală ca să vedeți ce oportunități poate aduce dar și despre domeniile în care vă puteți iluziona sau exagera. De asemenea contează ce planete întâlnește Jupiter în casa pe care o tranzitează și ce aspect face și cu alte planete în harta natală.

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter oamenii au tendință de a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergura. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

În acest #astrovlog aflați cum funcționează Jupiter în case în harta natală: https://youtu.be/GlhgjGbCyFw

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR  până la 7 martie 2023. În acest #astrovlog vorbesc despre acest tranzit și efectele sale asupra societății dar și influența tranzitului asupra fiecărei zodii.

Saturn este în mers retrograd iar la 11 octombrie își reia mersul direct.

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn veți resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează cu totul. Veți muncii mai mult sau veți depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

Puteți să ascultați acest #astrovlog despre tranzitul lui Saturn în Vărsător, atât pentru Ascendent cât și pentru zodia în care v-ați născut: https://tinyurl.com/y7hl98q8 

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR până la18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Care sunt schimbările generate de acest tranzit în viața voastră?

Aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7pwyclu

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung.

Pluton este în mișcare retrogradă până la 5 octombrie

Între 5 și 7 octombrie Pluton este în stație direct

Din 7 octombrie Pluton revine la mișcare direct

În perioadele de retrogradare, Pluton are un rol de resetare a unei activități din viața voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viața înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel puțin o oportunitate de creștere și învățare.

Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

NEPTUN este în mișcare retrogradă până la data 1 decembrie 2021. În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viața reală. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Aveți acces la diverse cursuri de astrologie aici: https://cerulinstelat.podia.com/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Căutați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsiți în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

 

Să aveți o vară frumoasă!

 

Monica Lazăr

Astrolog