Duminică – 1 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Soarele în Capricorn.

Harta intrării lunii ianuarie având Ascendentul în Balanță este stăpânită de Venus, care se află în casa a IV-a în Capricorn care este în conjuncție cu Pluton. Harta este nocturnă ceea ce arată că Luna este foarte importantă, iar Luna este într-o demnitate specială, în Hayz, fiind și în exaltare.

Venus în Capricorn stăpânește și casa a 8-a, cu care formează si aspecte de trigon, deci atenția este pe tot ce are legătură cu resursele, casa, familia, finanțele.

În acest #astrovlog vorbesc despre luna IANUARIE în astrologie: https://youtu.be/ApqsYfjA5ag

Luni – 2 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Lună în Taur în exaltare.

Trazitele de azi sunt benefice și permit folosirea imaginației, intuiției și creativității, dar și inventivitatea și dorința de independență sunt catalizatorul nevoii de a trece într-o altă etapă în viață. Un eveniment neobișnuit poate apărea la orizont! Fii pe fază!

Marți – 3 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni retrograd.

Luna intră în Gemeni la ora 04:44:06

VENUS intră în zodia VĂRSĂTORULUI și tranzitează această zodie între 3 și 27 ianuarie: Pe lângă faptul că formează aspect benefice cu Jupiter și Lună, Venus te ajută să relaționezi diferit cu cei din jur pentru a-ți exprima nevoile și intențiile. Activitățile de grup și relațiile de prietenie sunt favorizate, mai ales pentru a face planuri. Dar e de preferat să amânați lansarea unor acțiuni importante pentru că Mercur și Marte sunt încă în retrogradare.

În acest #astrovlog vorbesc despre Venus în fiecare casă în harta natală. Voi în ce casă aveți Venus? https://youtu.be/QudDDkgXaFQ

VENUS tranzitează zodia VĂRSĂTORULUI între 3 și 27 ianuarie: Îți plac relațiile neconvenționale și ciudate, care îți oferă libertatea de a-ți exprima individualitatea. Ești foarte sociabil deci e Perioada potrivită să te întâlnești cu prietenii și să fii implicat în activități de grup. Ești atras de persoane neobișnuite.

Miercuri – 4 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Capricorn retrograd.

Ai ocazia să îți folosești talentele și abilitățile într-o manieră original, mai ales că acum vin oamenii către tine fără să faci un efort deosebit. Nu îți pierde vremea cu activități care nu îți folosesc la nimic, de genul bârfelor. Dacă ai chef sau nevoie poți să începi studiul unui domeniu de interes. Atenție totuși la modul de manisfestare a emoțiilor pentru că e posibil să fii mai impulsiv ca de obicei. E bine să nu acționezi până nu gândești foarte bine ce vrei să faci.

MERCUR tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 11 februarie 2023 fiind și într-un ciclu de retrogradare, astfel:

Până la 17 ianuarie 2023 Mercur în Capricorn este în mișcare retrogradă,

Între 17 și 19 ianuarie Mercur în Capricorn este în în stație directă

Între 19 ianuarie și 11 februarie 2023 Mercur în Capricorn este în mișcare directă

La 11 februarie 2023 la ora 01:22:16 Mercur intră în Vărsător și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Capricorn.

Aveți în acest #astrovlog de la minutul 15:55 efectul acestei retrogradări: https://youtu.be/_5xDQmT9ZfU  

Joi – 5 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec.

Luna întră în Rac (în domiciliu) la ora 16:14:42

Te poți simți confuz și pentru că ești stăpânit de propriile emoții.  Tu nu trebuie sa te identifici cu propriile emoții, tu ești mai mult dect atât, de aceea o minte liniștită poate elimina furtuna emoțională. Folosindu-ți creativitatea îți pot veni niște idei interesante, așa că notează ideile că la un moment dat îți vor fi de folos.

Vineri – 6 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Vărsător.

E o zi potrivită pentru relaționare, comunicare deci e bine să inițiezi întâlniri, discuții dar la fel de bine pur și simplu să vă simțiți bine. Valorifică mai bine propriile talente și abilități. O să spui că tot insist pe tema asta, da așa e. Tocmai pentru că trăim cu toții o perioadă în care e important să învățăm să ne descoperim toate resursele interioare și să le punem la treabă.

De aceea, nu te aștepta să ai vreo realizare doar AȘTEPTÂND SĂ SE ÎNTÎMPLE DE LA SINE!

E timpul să înveți să te apreciezi și să STRĂLUCEȘTI!

Sâmbătă – 7 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Vărsător (în domiciliu)

La ora 01:07:00 ai  Fază de Lună Plină în Rac: Acum este momentul sincerității și să îți evaluezi activitatea din ultimele 6 luni intr-un proiect legat de cariera sau vocația ta. Așa îți dai seama dacă ai folosit toate resursele necesare într-o variantă eficientă sau ai pierdut niște ocazii importante. E cazul să tragi o concluzie dacă ai vreo lecție de învățat dar fără să dramatizezi sau sa te victimizezi. Dacă ești mulțumit de rezultate atunci bucură-te pentru că meriți!

Duminică – 8 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare iar Soarele este în Capricorn.

Luna intră în Leu la ora 04:40:00

Ai multe idei originale pe care le poți comunica cu ușurință. Eventuale conflicte pot apărea

prin relațiile cu persoane dramatice și intense emotional. Așa că încearcă să înțelegi că emoțiile lor nu sunt și ale tale și nu te lăsa prins în plasa victimizării altora. Știi cum se spune că o data intrat într-o relație cu o persoană care se victimizează, ea deține puterea pentru că îi dai atenție. Deci atenție pe cine lași în viața ta. Pe de altă parte e bine să fi și tu atent să nu joci un rol de victimă pentru că nu asta e atitudinea corectă a unei persoane normale.

Când treci prin probleme pune-ți energia în a găsi soluții.

Luni – 9 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Lună în Leu.

Dacă ai impresia că nu ești la fel de inteligent sau competitiv ca cei din jur înseamnă că ai intrat în capcana comparației permanente. Situația asta te pate duce pe spirala anxietății, stresului și a scăderii stimei de sine. Atenția ta trebuie să fie la ceea ce te poate face pe tine să ai o stare de bine dar fără să intri într-o zonă de confort care este la fel de periculoasă.

Ce spunea Steve Job la un moment dat – Stay hungry, stay foolish – arată că nu trebuie să ne oprim niciodată din învățat și trebuie să încercăm mereu lucruri noi. Ar trebui să fim curajoși și să nu ne fie niciodată teamă să mergem mai departe și mai ales să nu ne descurajăm în urma unui eșec. Steve a fost authentic, cu toate plusurile și minusurile sale, dar și le-a asumat! Încearcă și tu și vezi cum este. Aștept comentariile tale aici!

Marti – 10 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni retrograd.

Luna intră în Fecioară la ora 17:15:12

Dacă te simți abandonat și neglijat de cei dragi din viața ta există două posibilități, ori tu nu te valorizezi de ajuns și aștepți validarea celorlalți, ori ceilalți nu văd adevărata ta valoare pentru că consideră că le aparți și că ești la îndemână. Dar mai e și varianta în care tu atragi către tine persoane detașate, care nu își doresc prea multă implicare emoțională.

Azi e bine să fii pe fază pentru că pot apărea oportunități care să te pună în situația de a-ți folosi intuiția și un talent pe care deja îi ai.

Miercuri – 11 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Capricorn retrograd.

Azi poate fi o zi mai agitată, depinde foarte mult de atitudinea ta. Dacă nu ai rădare sau îți sare țandăra din orice care nu are nicio miză e ca și cum îți irosești timpul și energia pe nimic.

Odată ce ai învățat să te stăpânești, vei descoperi o mulțime de energie pe care să o canalizezi în activitățile care contează pentru tine.

Arta compromisului e necesar să fie folosită în anumite situații pentru că te învață să vezi și valoarea celorlalți și cum pot ei contribui constructiv în viața ta.

Joi – 12 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec.

Modul de comunicare și deschiderea către schimbare îți pot ușura calea către succes. Dacă ești nevoit să iei decizii bazează-te atât pe rațiune cât și pe instinct. Te pot atrage activități interesante care se bazează pe anumite abilități, experiență și talente pe care te poți baza. Transformarea este factorul cheie în viața dumneavoastră.

Vineri – 13 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Vărsător.

Luna intră în Balanță la ora 04:56:28

Ai o putere interioară de care ești mai mult sau mai puțin conștient. Cel mai important este să știi cum să o folosești fără să îi rănești pe cei din jur. Puterea presupune generozitate, agilitate, creativitate. Inclusiv de capacitatea de a te bucura de succesul celor din jur.

Sâmbătă – 14 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Vărsător (în domiciliu)

E o zi potrivită pentru socializare și relaxare. Dar nimeni nu te oprește să ai inițiativă, mai ales că este posibil să vă bântuie niște oportunități.

Aflați în acest #astrovlog​ despre cum este SATURN reprezentată în tarot:

https://youtu.be/jFCydlftERE

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023, de aceea insist să asculți acest vlog ca să înțelegi care este trendul: https://youtu.be/RHKlocPmRNg

Duminică – 15 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Capricorn.

Luna intră în Scorpion (în cădere) la ora 14:08:18

La ora 04:10 avem Ultimul pătrar în Balanță: În urma unui drum sau a unei călătorii sau prin implicarea într-un proiect educational sau prin comunicare și schimb de idei poți activa mai ușor relațiile de prieteniile, activitățile de grup și implicarea ta în diverse activități sociale. Toate astea te pot ajuta în realizarea unui obiectiv important.

Luni – 16 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Lună în Scorpion.

Este de preferat să înveți din propria experiență pentru că astfel ajungi la o înțelepciune emoțională. Ai nevoie să conștientizezi rănile trecutului, să le alchimizezi pentru a ajunge pe drumul corect în această viață. Și asa ușile se deschid, apar oamenii potriviți la momentul potrivit. Încearcă să eviți promisiunile dacă știi că nu le poți respecta, deși intențiile tale sunt bune.

Marți – 17 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni.

Luna intră în Săgetător la ora 19:32:56

Intuiția și creativitatea sunt la un nivel bun dar ești prea empatic și ai tendința să îi idealizezi pe cei din jur. Este un moment potrivit să începi un proiect care are legatură cu un talent artistic sau cu un domeniu legat de spiritualitate. Când vine vorba de bani si relații e cazul să îți stabilești care sunt limitele, să fii mai atent cu banii dar și în relații. Dacă te apucă cheful să controlezi viața altora mai bine te abții că ceilalți cu siguranță își vor da seama și nu o să le placă deloc.

Miercuri – 18 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Capricorn retrograd.

Pentru că ai prea multe idei, e nevoie să le organizezi, să alegi ceea ce ai nevoie. Încearcă să îți iei de lucrum ai mult decât poți să duci deoarece există riscul să nu termini treaba la timp.

Joi – 19 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec.

Luna intră în Capricorn la ora 21:11:27

Azi e ziua obsesiilor de aceea e bine să mai scapi de ele deoarece unele s-ar putea să te blocheze mai mult decât e cazul. Descoperă care este puterea ta si schimbă ceea ce e de schimbat ca sa treci la o altă etapă de dezvoltare.

Vineri – 20 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Vărsător.

Ai încredere în înțelepciunea ta interioară pentru a avea capacitatea de a deveni consilier, sfătuitor, pe baza înțelepciunii dobândite din propriile experiențe.

Azi dacă ești disciplinat poți avea rezultate bune în domeniile practice ale vieții.

Azi SOARELE intră în zodia VĂRSĂTORULUI la ora 10:29:38. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului VĂRSĂTOR în acest #astrovlog: https://youtu.be/PByLVBpkye8

JUPITER reintră în BERBEC pe 20 decembrie 2022 la ora 16:32:30

Aici afli cum funcționează a doua parte a tranzitului lui JUPITER în BERBEC în acest #astrovlog: https://youtu.be/GcKp335Cj44

Sâmbătă – 21 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Vărsător (în domiciliu) 

Luna intră în Vărsător la ora 20:28:42

La 22:53:00 avem Faza de Lună Nouă în Vărsător: Acum se poate naște un proiect creativ bazat pe abilitățile si talentele înnăscute si dobândite, dar la fel de bine există șansa sa puneți de un copil sau să apare evenimente interesante în viața ta amoroasă sau în relația cu copii, dacă deja îi ai. Ai șansa să pui ordine în aceste domenii de viață dacă crezi că ceva nu funcționează.

E o zi potrivită pentru a te relexa cu familia, cu prietenii, cu cei pe care îi aprieciezi și nu te trag în jos. Cei care te-au ajutat când ai avut nevoie și au o vorbă bună și un zâmbet la nevoie.

Duminică- 22 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Vărsător.

Ai capacitatea de a te exprima cu încredere și multă energie pentru a îți atinge obiectivele. Ești capabil să te motivezi singur și ai capacitatea de a recunoaște oportunitățile și de a le valorifica la maximum.

Aflați în acest #astrovlog​ despre zodia VĂRSĂTORULUI reprezentată în tarot: https://youtu.be/s51LnR4vC-g

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Vărsător – Nodul Sud in Leu sau/si Nodul Nord in casa a XI-a – Nodul Sud in casa a V-a în harta natală: https://youtu.be/StDNaFlOuoQ

SATURN este planeta care stăpânește tradițional zodia VĂRSĂTORULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie: https://tinyurl.com/4n2rvap3

Azi Uranus în Taur intră în stație directă

Luni – 23 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Vărsător.

Luna intră în Pești la ora 19:35:42

E o zi potrivită pentru a vă aranja mediul înconjurător pentru a oferi frumusețe și bucurie. Ești mai atras de artă, muzică, natură și preocupări spirituale.

Marți – 24 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni.

Uranus în Taur intră în mișcare directă

Ești mai visător, sensibil, poate copleșit de anumite emoții. Important e să nu te retragi cu totul într-o lume a fanteziei pentru că nu vei mai percepe realitatea așa cum este.

Folosește această stare pentru activități artistice, spirituale și creative și evită stimulentele de tot felul și anumite persoanele care nu au o influență tocmai bună asupra ta. În acest fel îți vei realiza adevăratul potențial.

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de AER – – Gemeni, Balanță și Vărsător: https://youtu.be/RF_TXmOtwrI

Miercuri – 25 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Capricorn.

Luna intră în Berbec la ora 20:47:51

Ai o viziune optimistă asupra vieții și ai planuri mărețe, important este ca aceste planuri să fie pragmatice și să nu iei asupra ta mai multe activități decât poți duce. Succes!

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de AER – Gemeni, Balanță și Vărsător: https://youtu.be/4p4WY324OzY

Joi – 26 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec

Simți nevoia mai mult decât oricând să deții controlul sau nu vrei să fi controlat de alții.

E bine să descoperi care este cauza acestei nevoi, ori nu ai încredere în cei din jur, ori tu nu ai încredere în tine. În schimb poți avea idei interesante care să-ți foloseasca mai târziu. Notează-le undeva și folosește-le la momentul potrivit.

Vineri – 27 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Pești (în exaltare)

Azi ai șansa să îți folosești farmecul personal pentru a fi convingător. și plăcut în relații. Socializează cât mai mult posibil.

VENUS tranzitează zodia PEȘTILOR (în exaltare) între 27 ianuarie și 20 februarie: Tânjești după dragostea ideală care nu există. De fapt, vrei să fii în armonie cu universal și nu te împiedică nimeni să faci asta, important e să nu te rupi de realitate. De asemenea, îți place să împărtășești anumite activități cu partenerul de viață., de la a asculta muzică sau să vizitezi o galerie de artă, oricum este o foarte bună idee.

Sâmbătă – 28 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Vărsător (în domiciliu)

Luna intră în Taur (în exaltare) la ora 01:42:23

Ai idei interesante și intuiția este la maxim. Cu cât îți urmezi mai mult inima și te asiguri că sentimentele tale sunt adevărate, cu atât mai mare este binele pe care îl realizezi pentru tine și pentru cei din jurul tău.

La ora 17:18:00 – Primul pătrar în Taur: Pot apărea niște beneficii materiale în funcție de efortul depus în perioada anterioară, după muncă și răsplată. Dacă ai ce primi atunci e bine să te gândești și ce să faci cu aceste beneficii. Analizează cum stai cu resursele, ce nevoi ai in plan material dar și emotional.

Duminică – 29 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Vărsător

Ai capacitatea de a te exprima cu încredere și multă energie pentru a îți atinge obiectivele. Ești intens, rapid și răspunzi bine la provocări.

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în VĂRSĂTOR: https://youtu.be/yDSUEVXExxU

Luni – 30 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Taur

Luna intră în Gemeni la ora 10:34:42

Ceva te nemulțumește și muncești din greu pentru a demonstra că ești o persoană valoroasă. E nevoie să ai încredere în înțelepciunea ta interioară dobândită din propriile experiențe.

Marți – 31 ianuarie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni

Azi ești impulsiv și poate nu prea ai răbdare cu cei din jur. Există riscul să acționezi fără să te gândiți temeinic înainte.

✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨✨✨✨Cerul Înstelat✨✨✨

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

  • Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.
  • Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicații care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.
  • Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.
  • La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

 Să aveți o iarnă ușoară si un An 2023 plin de realizări! 

Monica Lazăr

Astrolog