Evenimentele lunii:

ZODIILE vedete ale lunii: VĂRSĂTOR și PEȘTI

SOARELE intră în zodia PEȘTI la data de 18 februarie 2018 la ora 20 :05.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

1 februarie la ora 21 :13 – Luna in Fecioara

3 februarie la ora 23 :47 – Luna in Balanța

6 februarie la ora 05 :57 – Luna in Scorpion

8 februarie la ora 15 :54 – Luna in Săgetător

11 februarie la ora 04 :21 – Luna intra in Capricorn

13 februarie la ora 17 :12 – Luna intra in Vărsător

16 februarie la ora 04 :42 – Luna intra in Pești

18 februarie la ora 14 :05 – Luna intra in Berbec

20 februarie la ora 21 :12 – Luna intra in Taur

23 februarie la ora 02 :08 – Luna intra in Gemeni

25 februarie la ora 20 :58 – Luna intra in Rac

27 februarie la ora 06 :42 – Luna in Leu

FAZELE LUNII (ora locala a României):

În această lună nu avem Lună Plină deoarece am avut doua în ianuarie.

LUNA NOUA în VĂRSĂTOR se întâmpla pe 15 februarie 2018 la 23:05. Cu această ocazie se va întâmpla și o Eclipsă Parțială de Soare vizibilă din sudul Americii de Sud, Oceanul Pacific și Oceanul Atlantic și Antarctica – Aceste evenimente oferă o oportunitate puternică de a vă transforma gândirea și de a vă manifesta viziunea. Conștientizarea modului în care vă folosiți mințile pentru a fi mai creativi și eficienți. Puteți avea o revelație privind locul în care vreți să mergeți și ceea ce vă împiedică să ajungeți acolo. Cuadratura între Luna Nouă în Vărsător și Jupiter în Scorpion amplifică potențialul de transformare, putându-vă elibera de atașamente vechi. Această fereastră de oportunitate de a face progrese puternice în toate domeniile care sunt cele mai importante pentru voi se închide pe 10 martie, când Jupiter revine la mersul retrograd.

Cu această ocazie intrăm în anul chinezesc al Câinelui de Pământ, acest an favorizând noi afaceri și schimbări majore ale stilului de viață și va recompensa loialitatea, generozitatea și ajutorul dezinteresat. La ora intrării în noul an chinezesc, în China deja este 16 februarie.

Tranzitele planetei MERCUR:

MERCUR în VĂRSĂTOR între 1 și 18 februarie 2018: Natura științifică a Vărsătorului întâlnindu-se cu intelectul lui Mercur, astfel rezultă atracție și curiozitate științifică. Relațiile de prietenie primează față de orice alt tip de relații. Vă puteți folosi talentele artistice pentru a realiza ceva concret.

MERCUR în PEȘTI între 18 februarie și 6 martie 2018: Intuiția și imaginația sunt foarte favorizate.  Aveți capacitatea de a vă adapta la gândurile altor persoane. Este posibil să aveți dificultăți în a distinge între realitate și fantezie. Notați-vă ideile și visele pe care le considerați relevante.

Tranzitele planetei VENUS:

VENUS în VĂRSĂTOR până la 11 februarie: apreciați mai mult prietenia, relațiile care îți oferă libertate și încredere.

VENUS în PEȘTI (în exaltare) între 11 februarie și 7 martie: Vă doriți o relație unificatoare cu partenerul de viață iar activitățile artistice sau spirituale sunt favorizate. Ideal aceste activități să le faceți cu partenerul.

Tranzitele planetei MARTE:

MARTE în SĂGETĂTOR până la 17 martie: sunteți plini de dorință de cunoaștere și explorare, iar optimismul și energia sunt motoarele care turează eficient motoarele acțiunii. Fiți atenți la practicarea sporturilor extreme, nu riscați inutil!

JUPITER a intrat in SCORPIONULUI și tranzitează acest semn până la 8 noiembrie 2018 ora 14 :21: Secrete descoperite care duc la tot felul de scaldaluri, despre sex, finante, servicii secrete si politica. Filmul House of Cards o sa para plictisitor. Altfel spus, viata bate filmul! Totusi sunt favorizare studiile si cercetarea in domenii ca inginerie, chimie, esoterism, descoperirea de noi resurse naturale sub (ex. petrol), psihanaliza, practici spirituale care presupun transformare interioara (alchimie interna), aflarea de secrete. Valorificarea unor mosteniri.

Cum actionează JUPITER in SCORPION pentru fiecare zodie/ascendent aflati aici :

https://soundcloud.com/user-982808548/intrarea-lui-jupiter-in-scorpion?in=user-982808548/sets/planete

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind în domiciliu este mult mai eficient continuă să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii. Încălcarea regulilor și aberațiile realizate de autorități dar și lipsa de responsabilitate în propria viață vor fi sancționate de Saturn. Să nu uităm că ultimul tranzit al lui Saturn în Capricorn a fost intre 1988 și 1991, perioada căderii Zidului Berlinului și a schimbării regimurilor comuniste, dezmembrarea Uniunii Sovietice, mitinguri pro-democratice în Piața Tienanmen, Angajamentul lui F. W. de Klerk de a renunța la apartheid la învinuirea sa în calitate de președinte al Africii de Sud și la decizia Organizației Mondiale a Sănătății de a elimina homosexualitatea din lista de boli.

Pana pe 7 noiembrie 2018 AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA LEU-VĂRSĂTOR și ii pune la treaba mai ales pe nativii zodiei LEU, în dezvoltarea unor abilitați noi și folosirea creativității și a talentelor. Cum acționează aceasta axa aflați din prezentarea audio aici :

https://soundcloud.com/user-982808548/axa-nodurilor-lunare-leu-varsator-9-mai-2017

Descoperă serviciile astrologice:

Consultatii astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lectii audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lectii video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte electronică (E-book) găsiți aici: https://cerulinstelat.ro/ebook-1-cerul-instelat-in-2018/

Să aveți un an minunat, cu sănătate și multe bucurii!

Monica Lazar

Astrolog