Sa vedem care este de fapt rolul principal al planetei Saturn in viata fiecaruia dintre voi, indiferent de zodia in care v-ati nascut? Iata cateva informatii utile:

Saturn tranziteaza fiecare zodie in aproximativ doi ani si jumatate, incluzand si perioadele sale de retrogradare aparenta. Aceasta planeta se mai numeste si Marele Malefic deoarece, prin tranzitul sau ne poate da lectii sau face dreptate acolo unde noi am incercat sa ocolim calea cea dreapta. Impune constientizarea greselilor pe care le-am facut si trecerea la indreptare a lor prin disciplina, ordine, corectitudine, si perseverenta. Daca ne invatam lectiile atunci vom vedea si partea buna a lui Saturn, cel care construieste incet dar durabil.

In functie de zodia pe care o tranziteaza la un moment dat Saturn putem cuantifica eficienta cu care planeta isi face datoria, de exemplu:

  • Saturn este in Domiciliu in zodiile Capricorn si Varsator, ea se simte ca si cum un om s-ar simti foarte bine in casa lui;
  • In zodia Balantei, aceasta planeta este in Exaltare, asa cum ar trebui sa se simta un Imparat, stapan pe teritoriu si guvernare;
  • In zodia Racului si cea a Leului Saturn se afla in Exil, e ca si cum o persoana s-ar afla pe teritoriu strain, fara sa cunoasca obiceiurile, limba cat si alte informatii utile adaptarii rapide;
  • Saturn in zodia Berbecului se afla in Cadere, e ca si cum o persoana se simte umilita si in situatii complicate in propria casa.

Atunci cand Saturn este in miscare aparent retrograda atunci puteti constata ca pe un anumit domeniu de viata va trebui sa recuperati anumite etape peste care ati trecut cu mare usurinta cu alta ocazie. Va necesita un efort mai mare si multa disciplina si perseverenta.

Se stie ca ziua de SAMBATA este considerata ZIUA LUI SATURN si zilnic avem ORELE PLANETARE ALE LUI SATURN si acestea sunt favorabile pentru inceperea urmatoarelor activitati : organizare si planificare a diverselor activitati si proiecte, eliminarea unor obiceiuri nesanatoase, activitati care au legatura cu dezvoltarea carierei. Pentru a afla ora lui Saturn (si a oricarei planete din cele sapte traditionale) exista pe internet un o aplicatie pentru telefonul mobil, Planetary Times. Aflati mai multe amanunte din acest articolhttps://cerulinstelat.ro/aplicatii-gratuite-de-astrologie-pentru-mobil-si-tableta/

Cer senin si viata frumoasa!

Monica Lazar

Astrolog

Aceasta lectie audio va ofera o metoda simpla de a interpreta un horoscop natal din punct de vedere al prosperitatii, fara sa aveti cunostiinte aprofundate in astrologie. Sa intelegeti mai bine cum va puteti folosi potentialul si creativitatea in dobandirea unei situatii materiale multumitoare. Mai multe amanunte gasiti apasand aici.