Mai pe întelesul tuturor NODUL SUD reprezinta bagajul de cunoștiințe, experiențe, expertiza, abilități, talente pe care le puteți folosi pentru a evolua, a învăța, adică a vă împlini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu vă doriți să ieșiți deoarece este comod, pe cand NODUL NORD vă pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre voi dacă vreți sa vă împliniți destinul, fiind o decizie personala. De câte ori vă îbdepărtați de scop, de atatea ori primiți mesaje, mai mult sau mai putin subtile care vă aduc aminte că nu ați venit aici sa trageți chiulul.

Axa Nodul Nord in Gemeni – Nodul Sud in Săgetător sau/si Nodul Nord in casa a III-a – Nodul Sud in casa a IX-a

NODUL SUD ÎN SĂGETĂTOR vă face sa fiți intr-o zona de confort privind credințele și opiniile proprii despre viață, să fim prea direcți cu cei din jur fără sa ținem cont și de părerile lor. Vă grabiți, nu aveți răbdare, nu aveți toleranță la presiunile altora, deoarece libertatea voastră este cea mai importantă. Apoi vă uitați la stăpânul semnului în care se află Nodul Sud, în acest caz JUPITER este planeta care stăpanește zodia Săgetătorului. Plasarea planetei Jupiter în harta natală vă arată cum aveți tendința să reactionați pentru a vă menține în zona de confort a Nodului Sud. De asemenea e util sa analizați și aspectele dintre nodurile lunare și planetele benefice, Venus si Jupiter. Nodul Sud reprezintă o atracție irezistibilă, o experiență pe care doriți să o repetați la infinit.

NODUL NORD ÎN GEMENI vă invită sa învățați permanent, să ascultați și părerea celorlalți, să comunicați cu adevarat și să încercați să înțelegeți atunci când sunt mai multe puncte de vedere. Schimbul de idei, prietenii, relațiile sociale, conexiunile și receptivitatea la nevoile și părerile celor din jur vă ajută sa vă eliberați o parte din energia nervoasă și să dobandiți un echilibru mental necesar pentru a fi cu adevărat fericiți în această viață. Apoi vă uitați la stăpânul semnului în care se află Nodul Nord, în acest caz MERCUR este planeta care stăpânește zodia Gemenilor. Plasarea planetei Mercur în harta natală vă arată cum aveți tendința sa actionați pentru a ieși din zona de confort, prin învățarea unor lecții restante, cum vă îndepliniți misiunea. De asemenea e util să analizați și aspectele dintre nodurile lunare și Mercur.

Similar se procedeaza si la analiza Nodurilor lunare in casele astrologice, ne uitam la stapanii semnelor zodiacale in care se afla plasate nodurile.

Citiți și articolele despre:

https://cerulinstelat.ro/nodurile-lunare-si-influenta-lor-in-harta-natala-introducere/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-taur-sau-in-casa-a-ii-a-in-harta-natala/

Cel mai important este sa vedeți aceste noduri ca un întreg, ideal fiind sa fie echilibrate în manifestare. Ele funcționând cel mai bine împreună.

Luna urmatoare apare materialul despre Nodul Nord in Rac – Nodul Sud in Capricorn și /sau Nodul Nord in casa a IV-a – Nodul Sud in casa a X-a.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog