SOARELE intră în zodia GEMENI la data de 20 mai la ora 22:38.

La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului GEMENI în acest #astrovlog: https://youtu.be/EB-90hMozfU

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 mai la ora 22:30:54 – Luna intră în Vărsător

Iată activitățile favorizate de TRANZITUL LUNII prin zodii: https://tinyurl.com/yc2uum7p

5 mai la ora 05:08:31 – Luna intră în Pești

7 mai la ora 14:52:27 – Luna intră în Berbec

10 mai la ora 14:46:23 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

11 mai la ora 22:00:00: Faza de Lună Nouă în Taur:

Preocuparea este tot pentru sănătatea personală, rutina zilnică și modul cum lucrăm cu ceilalți. Având în vedere că Taurul este stăpânit de Venus iar Venus este in Gemeni împreună cu Nodul Nord și Mercur arată că singura variantă în care se pot lămuri toate situațiile privind sănătatea este comunicarea.

După cum se observă și în societatea românească a comunica la orice nivel e o mare problemă oamenii nu știu să comunice, să colaboreze, nu sunt în stare să prezinte un plan concret clar și bine stabilit.

Mercur este în domiciliu adică ar fi o șansă să se mai clarifice anumite chestiuni numai că Mercur cu Nodul Nord este într-un aspect separant și va trece și printr-un ciclu de retrogradare, ceea ce arată că orice decizie luată acum va avea anumite rectificări ulterioare.

Ajutorul ar putea veni de la faptul că Venus este într-un aspect aplicant de conjuncție cu Nodul Nord în Gemeni, dar având în vedere că aspectul se formează într-un semn mutabil, aceste eventuale înțelegeri nu au șansa să dureze.

12 mai ora 15:42:56 – Luna intră în Gemeni

15 mai ora 04:30:23 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

17 mai la ora 15:43:54 – Luna intră în Leu

19 mai la ora 22:13:00 – Faza de lună –  Primul pătrar în Leu

Aveți aici un #astrovlog despre fazele lunii: https://youtu.be/Lc3mBveh1Lc

19 mai la ora 23:59:19 – Luna intră în Fecioară

22 mai la ora 04:35:23 – Luna intră în Balanță 

24 mai la ora 06:00:27 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.      

26 mai la ora 05:39:19 – Luna intră în Săgetător

26 mai la ora 14:13:00 –  Eclipsă totală de Lună în Săgetător

Aveți aici un #astrovlog despre eclipsele de Lună din 2021: https://youtu.be/56TzaoOQ1Ds

28 mai la ora 05:23:23 – Luna intră în Capricorn (în exil)

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

30 mai la ora 19:04:19 – Luna intră în Vărsător

Iată activitățile favorizate de TRANZITUL LUNII prin zodii: https://tinyurl.com/yc2uum7p  

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

Până la 4 mai MERCUR este în TAUR: Acum este momentul să nu vă grăbiți, mai ales că Mercur va face conjuncție și cu Soarele, Uranus și Venus, de aceea vă pot veni idei ingenioase, creative, oportunități de a face bani într-o maniera originală. Și în relațiile personale vor apărea evenimente neprevăzute care aduc schimbări de atitudine.

Între 4 mai și 11 iulie MERCUR este în GEMENI (în domiciliu) și va trece și printr-un ciclu de retrogradare, astfel:

Între 4 și 28 mai Mercur este în mișcare directă,

Între 28 și 31 mai Mercur este în stație retrogradă,

Între 31 mai și 22 iunie Mercur este în mișcare retrogradă,

Între 22 și 24 iunie Mercur este în stație directă,

Între 24 iunie si  și 11 iulie Mercur este mișcare directă

La 11 iulie la ora 23:35:05 Mercur intră în Rac și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Gemeni.

În acest #astrovlog vorbesc despre Mercur retrograd în Gemeni de ma minutul 28:05: https://youtu.be/2nqhzUjyK6M

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia TAUR până la 9 mai (în domiciliu): Există o stabilitate emoțională și relațională dar nu uitați că Uranus în Taur oferă ingrediente exotice, de aceea e momentul să fiți mai spontani, mai inventivi în relații. Nu e timpul potrivit să vă plictisiți împreună, din contra.

VENUS este în zodia GEMENILOR între 9 mai și 2 iunie: este o invitație pentru a fi curioși, agili, să comunicați mai bine si să fiți flexibili în relațiile personale dar și în relațiile de afaceri, daca e cazul.

În acest #astrovlog​ vorbesc despre cum funcționează Venus în harta natală: https://youtu.be/HT773Vkmqgw

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în RAC până la 11 iunie (in cădere): Sunteți puși pe apărat valorile tradiționale, familia, căminul, locurile și oamenii care vă creează o zonă de confort.

Aflați care este rolul principal al planetei Marte în viața fiecăruia, indiferent de zodia în care v-ați născut: https://youtu.be/BizqdO2LzZE

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER face o escapadă în PEȘTI între 14 mai – 28 iulie.

Iată parcursul său în această perioadă:

La 14 mai intră în Pești

La 20 iunie începe să retrogradeze în Pești

La 28 iulie devine retrograd, se întoarce în Vărsător

La 18 octombrie își reia mersul direct în Vărsător

La 29 decembrie: intră în Pești.

Acest tranzit poate aduce o expansiune în plan personal și financiar dar si riscul de risipa sau chiar pierderi financiare, de asemenea poate aduce mai multă înțelegere si compasiune dar la fel de bine poate aduce si confuzie si tendința de exagerare, mai ales in plan spiritual, al credențelor, riscul să ne iluzionam este destul de mare.

Vedeți unde se așază Jupiter în harta voastră natală ca să vedeți ce oportunități poate aduce dar și despre domeniile în care vă puteți iluziona sau exagera. De asemenea contează ce planete întâlnește Jupiter în casa pe care o tranzitează ș ice aspect face și cu alte planete în harta natală.

În acest #astrovlog aflați cum funcționează Jupiter în case în harta natală: https://youtu.be/GlhgjGbCyFw

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR  până la 7 martie 2023. În acest #astrovlog vorbesc despre acest tranzit și efectele sale asupra societății dar și influența tranzitului asupra fiecărei zodii.

În luna mai Saturn își începe mersul retrograde, astfel:

La 23 mai Saturn începe să retrogradeze și la 11 octombrie: își reia mersul direct.

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn veți resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează cu totul. Veți muncii mai mult sau veți depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

Puteți să ascultați acest #astrovlog despre tranzitul lui Saturn în Vărsător, atât pentru Ascendent cât și pentru zodia în care v-ați născut: https://tinyurl.com/y7hl98q8 

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR până la 18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29.

Care sunt schimbările generate de acest tranzit în viața voastră?

Aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7pwyclu

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung.

Pluton este în mișcare retrogradă până la 5 octombrie

Între 5 și 7 octombrie Pluton este în stație direct

Din 7 octombrie Pluton revine la mișcare direct

În perioadele de retrogradare, Pluton are un rol de resetare a unei activități din viața voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viața înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel puțin o oportunitate de creștere și învățare.

Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe și constelaţii în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://tinyurl.com/y957jqxu

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Căutați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsești în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți o primăvară frumoasă!

Monica Lazăr

Astrolog