SOARELE intră în zodia GEMENILOR la data de 20 mai 2022 la ora 04:22:34. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului GEMENILOR în acest #astrovlog: https://youtu.be/EB-90hMozfU

Aflați în acest #astrovlog​ despre zodia GEMENILOR reprezentată în tarot: https://youtu.be/gC1KjvZmL5M

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu Ascendentului în Gemeni: https://youtu.be/Eq3RpBnA9Yo

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Gemeni – Nodul Sud in Săgetător sau/si Nodul Nord in casa a III-a – Nodul Sud in casa a IX-a în harta natală: https://youtu.be/MS3vcrraqVo

În acest #astrovlog vorbesc despre luna mai în astrologie: https://youtu.be/Nnzyrls0PvI

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 mai la ora 13:46:31 – Luna intră în Gemeni

5 mai la ora 02:05:04 – Luna intră în Rac (in domiciliu)

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

7 mai ora 02:49:43 – Luna intră în Leu

9 mai la ora 03:21:00 – Primul pătrar în Leu: Se formează un pătrat mistic și o cruce pe semne fixe Luna în Leu – Nodurile Lunare pe Taur-Scorpion – Saturn în Vărsător. Vedeți pe ce case ș ice conjuncții se formează între acest aspect și harta voastră natală. Indiferent dacă această configurație o aveți în harta natală sau se formează în tranzit efectele sunt aceleași. În acest #astrovlog​​​ vorbesc despre aceste două configurații speciale în astrologie: #Crucea și #Pătratul în harta natală: https://youtu.be/QqsDApOvh-8

10 mai ora 01:53:19 – Luna intră în Fecioară

12 mai ora 09:34:20 – Luna intră în Balanță și se creează următoarele aspecte:

Opoziție cu Jupiter în Berbec – Există o tendința de a fi auto-indulgentă și nevoia de confort. Nu îți găsești motivația pentru a face începe o acțiune sau ai așteptări nerealiste. Ai grijă să nu delegi altora puterea ta, mai bine indentifică dacă nu cumva exită o lipsă de încredere în propria persoană.

Trigon cu Mercur retrograde în Gemeni – Gândește-te bine înaonte de a comunica să nu scoți vreun porumbel. La fel de bine e necesară o mai mare atenție la procesarea informațiilor primite, nu credeți că tot ce zboară se mănâncă deoarece manipularea este permanentă.

14 mai la ora 13:33:50 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

16 mai la ora 07:14:00 – Faza de Lună Plină în Scorpion și Eclipsă totală de Lună. Aflați în acest #astrovlog cum puteți folosi efectele Eclipselor de Lună în 2022 în avantajul vostru: https://youtu.be/fZlCDaQMlQw

16 mai la ora 14:50:20 – Luna intră în Săgetător

18 mai la ora 15:01:54 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

20 mai la ora 15:52:50 – Luna intră în Vărsător

22 mai la ora 18:49:26 – Luna intră în Pești

22 mai la ora 21:43:00 – Ultimul pătrar în Pești: Un moment potrivit pentru a atenua tensiunile în familie și în relația de dragoste. Fii clar, direct și soncer cu cei dragi și vino cu soluții și nu cu probleme. Încearcă să te abții de la manipulare.

25 mai la ora 00:39:25 – Luna intră în Berbec

27 mai la ora 09:22:25 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

29 mai la ora 20:22:32 – Luna intră în Gemeni

30 mai la ora 14:30:00 – Faza de Lună Nouă în Gemeni: Este cazul să îți folosești toată cunoașterea acumulată în plan profesional. Ai ocazia să începi un proiect profesional important în care comunicarea și educația sunt foarte importante.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR RETROGRAD ÎN GEMENI și TAUR: 

Până la 9 mai Mercur în Gemeni este în mișcare directă,

Între 9 și 11 mai Mercur în Gemeni este în stație retrogradă,

Între 11 și 23 mai Mercur în Gemeni este în mișcare retrogradă,

Între 23 mai și 2 iunie Mercur în Taur este în mișcare retrogradă,

Între 2 si 4 iunie Mercur în Taur este în stație directă,

Între 4 si 13 iunie Mercur în Taur este în mișcare directă,

Între 13 iunie și 5 iulie Mercur în Gemeni este în mișcare directă

La 5 iulie la ora 09:25:01 Mercur intră în Rac și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Gemeni și Taur.

Află aici mai multe informații despre aceasta retrogradare de la 6 minute și 11 secunde: https://youtu.be/_5xDQmT9ZfU

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS tranzitează zodia PEȘTILOR până la 2 mai (în exaltare): Acest tranzit te poate ajuta să nu vezi realitatea numai în alb și negru, important e să nu vezi doar roz, ca atunci e clar că ești eventual în propria realitate. Empatia, înțelegerea, iertarea sunt calități care e bine să fie folosite cu înțelepciune. Toate acestea folosite fără măsură pot duce la victimizare, înșelăciune sau evadare din realitate. În acest tranzit se formeaza un sextil cu Pluton: Intensitate in relațiile de dragoste deoarece există o nevoie de angajament și dovezi de dragoste. Poate să existe și un interes material în această intensitate.

VENUS tranzitează zodia BERBECULUI între 2 – 28 mai (în exil): Dacă e cazul vei avea un rol de cuceritor, indiferent dacă este vorba de un potential partener de dragoste, de un proiect ambițios, de a avea mai multă vizibilitate în profesie. Atenție la cheltuieli inutile!

VENUS tranzitează zodia TAURULUI între 28 mai – 23 iunie (în domiciliu):

Conjunctie cu Uranus: Ești hotărât să fii recunoscut ca individ în relațiile tale personale. Nu vei permite nimănui să-ți înfrâneze sentimentul de libertate. Ai nevoie de mai multă distracție, spontaneitate și stimulare intelectuală în relația de dragoste.

Conjunctie cu NN în Taur: Este o nevoie de relații armonioase pe termen lung, deoarece te poate ajuta inclusiv să ai mai multă stabilitate în viața ta. Important este să eviți posesivitatea și gelozia.

În acest #astrovlog vorbesc despre Venus în fiecare casă în harta natală.

Voi în ce casă aveți Venus? https://youtu.be/QudDDkgXaFQ

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în PEȘTI până la 25 mai: Pot fi initiate activități care au legătură cu o practică spirituală, cu un proiect artistic sau în care imaginația are un rol important. Intuiția este foarte bună cu condiția să fie folosită.

MARTE este în BERBEC între 25 mai și 5 iulie (în domiciliu): Este o perioadă bună pentru a avea inițiativă, cu condiția să știi ce vrei. Ești spontan(ă) și dispus(ă) să vă asumați anumite riscuri care ar fi bine să fie calculate. Agresivitatea este mare așa că atenție cum folosești această energie. Este posibil să fii predispus la erupții cutanate și la accidente. Practicarea unui spor este necesară pentru a folosi din energia puternică a Berbecului, dar evită sporturile extreme.

În acest tranzit se formeaza următoarele aspecte:

Conjunctie cu Jupiter: Ești generous(ă), ambițioas(ă), așa poți atrage anumite oportunități. Nivelul tău de energie este ridicat de aceea este bine să o folosești în activitățile favorizate de acest tranzit. Domeniile favorizate sunt: călătoriile, ritualurile religioase, practicarea unui sport, competițiile sportive, activitpțile militare.

Cuadratură cu Pluton: Multă agitație, intensitate și de aceea ai nevoie să îți controlezi emoțiile și reacțiile ca să nu atragi violență. Învață să dai înapoi și să realizezi că ceilalți nu simt la fel de intenși și rapizi ca tine.

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER intră în BERBEC pe 11 mai 2022 la ora 02:22:06

JUPITER intră în stație retrogradă în BERBEC pe 27 iulie 2022 la ora 23:37:37

JUPITER intră în mișcare retrogradă în BERBEC pe 29 iulie 2022 la ora 23:37:37

JUPITER intră în mișcare retrogradă în PEȘTI pe 28 octombrie 2022 la ora 08:09:45

JUPITER intră în stație directă în PEȘTI pe 23 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în mers direct în PEȘTI pe 25 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în BERBEC pe 20 decembrie 2022 la ora 16:32:30

In acest prim episod vorbesc despre tranzitul lui JUPITER În BERBEC între 11 mai și 28 octombrie 2022 și influența sa pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/xFdk2ejwqlU

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023, de aceea insist să asculți acest vlog ca să înțelegi care este trendul: https://youtu.be/RHKlocPmRNg

SATURN intră în iunie într-un ciclu de retrogradare, astfel:

Saturn intră în stație retrogradă în Vărsător la 4 iunie 2022

Saturn intră în mișcare retrogradă în Vărsător la 6 iunie 2022

Saturn intră în stație directă în Vărsător la 22 octombrie 2022

Saturn intră în mișcare directă în Vărsător la 24 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn în Vărsător vei resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează. Mesajul general este că vei muncii mai mult sau vei depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Uranus este în mers direct în luna mai 2022.

În acest #astrovlog aflii ce aduce cuadratura dintre Uranus in Taur si Saturn in Vărsător care se tot întâmplă și în 2022: https://youtu.be/WrvPD53OHKg

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

Nodurile Lunare tranziteaza axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35.  Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak 

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor. NEPTUN este în mișcare directă. În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în zodii în harta natală: https://youtu.be/tK50rZcnQTk

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani de aceea are impact la nivel mondial cu efect generațional. Pluton în Capricorn îi reprezintă pe cei din generația care schimbă din temelii organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel Mondial, cu impact pe termen lung.  Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

Pluton în Capricorn este în ciclu de retrogradare, astfel:

Pluton este deja în mișcare retrogradă

Pluton intră în stație directă în Capricorn la 8 octombrie 2022

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn la 10 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta este mai mare. Lasă transformarea și schimbarea să vină pentru că există șanse care să vă ducă pe un drum nou, plin de resurse și creativitate!

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează PLUTON în zodii în harta natală:

https://youtu.be/0MEXtKcCd_U

 

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/

👍SIGNAL: https://tinyurl.com/pnnf2e29

Pe Signal primești zilnic sfatul zilei și poți să îmi pui întrebări generale despre astrologie.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/ 

🔴YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CERULINSTELAT 

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

Să aveți o primăvară minunată!

Monica Lazăr

Astrolog