Sâmbătă – 1 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 06:28:15 Luna intră în Berbec

MERCUR tranzitează zodia TAURULUI până la 3 iunie la ora 10:34:36 și duce o abordare mai lentă, practică și stabilă în gândire și comunicare. Oamenii tind să fie mai răbdători, realiști și concentrați pe aspectele materiale și financiare ale vieții. Comunicarea devine mai clară și mai directă, cu o preferință pentru stabilitate și securitate. De asemenea, există o apreciere crescută pentru frumusețea și confortul în viața de zi cu zi.

🪐💫⭐️🌟✨ 🪐💫⭐️🌟✨ 🪐💫⭐️🌟✨✨ 🪐💫⭐️🌟✨✨

La mulți ani tuturor copiilor!

Fiecare copil este o comoară plină de potențial și de daruri speciale. Dar, uneori, înțelegerea adâncă a nevoilor și a naturii lor unice poate fi dificilă. Aici intervine interpretarea horoscopului personalizat pentru copilul tău – o unealtă esențială în descoperirea și susținerea creșterii și dezvoltării sale armonioase.

Indiferent dacă îți dorești să înțelegi mai bine comportamentul sau aptitudinile copilului tău sau dacă te preocupă aspecte legate de educație sau relații, interpretarea horoscopului personalizat va oferi o lumină nouă asupra modului în care îl poți susține cel mai bine.

Nu lăsa misterul să domine relația ta cu copilul tău! Investește în interpretarea horoscopului personalizat și descoperă toate aspectele fascinante și unice ale personalității și potențialului copilului tău!  Poți face comanda aici: https://cerulinstelat.ro/horoscop-pentru-copilul-tau/

🪐💫⭐️🌟✨ 🪐💫⭐️🌟✨ 🪐💫⭐️🌟✨✨ 🪐💫⭐️🌟✨✨

Duminică – 2 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

MARTE tranzitează zodia BERBECULUI până la 9 iunie (in domiciliu):

Fii deschis la noi parteneriate și colaborări: Marte în casa a 7-a indică o dorință de acțiune și inițiativă în relații. Poate fi un moment bun pentru a iniția noi colaborări sau pentru a aborda problemele existente.

Fii deschis la transformare în relațiile romantice: Pluton în casa a 5-a sugerează că relațiile romantice pot trece prin schimbări profunde. Este un moment pentru a aborda orice aspecte adânc înrădăcinate și pentru a găsi noi moduri de a te conecta cu ceilalți.

Folosește energia creativă pentru a-ți îmbunătăți relațiile: Sextilul indică o oportunitate de a folosi creativitatea pentru a aduce o energie proaspătă în relații sau parteneriate. Poate fi un moment bun pentru a iniția proiecte creative împreună cu partenerul tău sau pentru a aborda relațiile cu un spirit inovator.

Gândește înainte de a acționa: Marte în Berbec poate fi impulsiv, așa că este important să iei în considerare consecințele acțiunilor tale. Gândește-te la impactul pe care îl pot avea acțiunile tale asupra celorlalți și încearcă să fii diplomat și cooperant.

Luni – 3 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi la ora 08:55:17 Luna intră în Taur (în exaltare)

MERCUR tranzitează zodia GEMENILOR între 3 și 17 iunie și formează pentru început o conjuncție cu Jupiter și un trigon cu Pluton retrograd, aduce o perioadă de expansiune mentală și intelectuală, comunicare intensă și transformări semnificative în parteneriate. Este un moment favorabil pentru a te implica în proiecte de grup, pentru a explora noi idei și pentru a aduce schimbări constructive în relațiile tale.

Marți – 4 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Conjuncția Venus-Soare în Gemeni, în aspect favorabil cu Nodul Nord în Berbec și Nodul Sud în Balanță, sugerează o perioadă de creștere și evoluție în relații și comunicare. Există un impuls spre independență și auto-afirmare în relații, combinat cu abilitatea de a folosi lecțiile din trecut pentru a crea armonie și echilibru. Este un moment favorabil pentru a explora noi conexiuni sociale, pentru a exprima curajos dorințele și ideile și pentru a integra lecțiile de cooperare și echilibru în moduri inovatoare și flexibile.

Miercuri – 5 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 11:36:06 Luna intră în Gemeni.

Tranzitul conjuncției Lunii cu Jupiter și Mercur în Gemeni, alături de conjuncția Soare-Venus în Gemeni, creează un context astrologic deosebit de favorabil pentru comunicare, relații și dezvoltare personală.

Gândire și comunicare: Combinația de Mercur și Gemeni stimulează o gândire clară și rapidă, în timp ce Luna și Jupiter aduc o dimensiune emoțională și optimistă, favorizând dialogurile profunde și deschise.

Relații și conexiuni: Soarele și Venus în Gemeni amplifică dorința de interacțiuni sociale și de a forma legături armonioase, în timp ce energia Gemeni aduce o notă de versatilitate și curiozitate în relații.

Creativitate și creștere personală: Energia combinată a acestor tranzite stimulează creativitatea și dorința de a explora noi idei și oportunități. Este un moment excelent pentru a învăța ceva nou, a călători și a te dezvolta personal.

Aceasta este o perioadă de expansiune intelectuală și emoțională, de întărire a relațiilor și de exprimare creativă, profitând de influențele pozitive și dinamice ale planetelor implicate.

Joi – 6 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

6 iunie la ora 15:37:00 avem Luna Nouă în Gemeni: Această configurație poate sugera un moment de începuturi entuziaste și inspirate în domeniul educației, călătoriilor sau dezvoltării personale, amplificate de energia plăcută și armonioasă a lui Venus. Cu toate acestea, există și provocări semnificative aduse de Saturn, care necesită o abordare disciplinată și realistă. Poate fi o perioadă de învățare intensă, de găsire a echilibrului între idealism și realism și de dezvoltare personală profundă.

Vineri – 7 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Azi la ora 15:40:54 Luna intră în Rac (în domiciliu).

În următoarele 3 zile cuadratura dintre Soare și Venus în Gemeni cu Saturn în Pești creează o perioadă de provocări și tensiuni în domeniile comunicării, relațiilor și responsabilităților. Deși poate aduce dificultăți și limitări, acest aspect oferă oportunități semnificative de creștere personală și maturizare. Este esențial să se abordeze aceste provocări cu o atitudine disciplinată și să se încerce găsirea unui echilibru între libertate și responsabilitate, între idealuri și realitate. Lucrul la clarificarea comunicării și așteptărilor în relații va fi de asemenea crucial pentru a depăși aceste influențe tensionate.

Sâmbătă – 8 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

SATURN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 13 februarie 2026. Din acest vlog aflați despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/cz75iK57hw0  

Începând cu 29 iunie Saturn intra in stație retrogradă și poate indica o perioadă de introspecție, responsabilitate și confruntare cu aspectele ascunse ale psihicului nostru și ale lumii spirituale. Este un moment potrivit pentru a ne confrunta cu fricile și blocajele interioare și pentru a ne dezvolta în moduri noi și profunde pe calea noastră spirituală.

Duminică – 9 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 22:28:46 Luna intră în Leu.

MARTE tranzitează zodia TAURULUI între 9 iunie și 20 iulie: tranzitul lui Marte în Taur în cuadratură cu Pluton retrograd în Vărsător aduce provocări în relațiile de grup și proiectele comune, accentuând conflictele de putere și nevoia de transformare. Gestionarea atentă a tensiunilor și deschiderea către schimbare sunt esențiale pentru a naviga cu succes această perioadă.

Luni – 10 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

VENUS tranzitează încă zodia GEMENILOR până la 17 iunie 2024.

Comunică și colaborează: Cu Venus și Soarele în Gemeni, comunicarea și colaborarea sunt esențiale. Fii deschis la noi idei și relații în contextul muncii sau al sănătății și caută să aduci armonie în interacțiunile tale zilnice.

Fii deschis la transformare în resurse și valori: Trigonul cu Pluton sugerează oportunități pentru schimbare pozitivă în finanțe și valori. Reevaluează-ți prioritățile financiare și caută modalități inovatoare de a-ți folosi resursele.

Integrează armonie în rutina zilnică: Cu Venus în casa a 6-a, caută să aduci frumusețe și plăcere în activitățile tale zilnice. Aceasta poate include o abordare mai echilibrată a muncii, sănătății și relațiilor.

Acest tranzit indică o perioadă favorabilă pentru a-ți concentra energia pe muncă și sănătate, cu accent pe comunicare și relații armonioase. Fii deschis la schimbări pozitive în felul în care îți gestionezi resursele și valorile și caută să aduci mai multă plăcere și frumusețe în rutina ta zilnică.

Marți – 11 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Mercur în Gemeni este în cuadratură cu Saturn în Pești creând un context de provocări și tensiuni în domeniul comunicării, gândirii și responsabilităților. Deși poate aduce blocaje mentale, confuzie și dificultăți în exprimarea clară a gândurilor, acest aspect oferă și oportunități de a învăța lecții valoroase despre perseverență, disciplină și realism.

Este important să abordăm aceste provocări cu răbdare și determinare, să fim dispuși să revizuim și să ajustăm planurile și ideile, și să găsim un echilibru între flexibilitate și structură. Cuadratura poate fi văzută ca o oportunitate de creștere personală și de dezvoltare a unei gândiri mai mature și mai realiste.

Miercuri – 12 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 08:38:39 Luna intră în Fecioară.

Mercur, cunoscut sub numele de Hermes în mitologia greacă a ocupat un loc central în astrologia elenistică. Astrologii eleniști vedeau Mercur ca fiind o planetă extrem de versatilă și multifacetică, asociată cu comunicarea, gândirea, comerțul, și mobilitatea.

Rolul lui Mercur în Astrologia Elenistică

Astrologii eleniști atribuiau lui Mercur influențe asupra intelectului și abilităților de comunicare. Mercur era considerat patronul vorbirii, scrisului și al tuturor formelor de schimb de informații. Aceasta făcea din Mercur o planetă crucială pentru oratori, scriitori și comercianți. De asemenea, datorită mobilității sale, Mercur era asociat cu călătoriile și mișcarea, fiind protectorul călătorilor și mesagerilor.

Caracterul Duplicitar al lui Mercur

Mercur era văzut ca o planetă cu o natură duală, reflectând adaptabilitatea și versatilitatea sa. Această dualitate era simbolizată de capacitatea sa de a se deplasa rapid între diferitele sfere, fie că era vorba de cer și pământ, sau de lumea zeilor și cea a oamenilor. În hărțile natale, Mercur putea influența atât aspectele pozitive, cât și cele negative, în funcție de poziția sa și de aspectele pe care le forma cu alte planete.

Influența Mercurului în Viața Cotidiană

În practica astrologică elenistică, Mercur era adesea analizat pentru a înțelege calitățile mentale ale individului, precum și modul în care acesta se descurcă în activitățile comerciale și sociale. Un Mercur bine aspectat în harta natală indica o persoană inteligentă, comunicativă și abilă în afaceri. În schimb, un Mercur afectat de aspecte nefavorabile putea sugera dificultăți în comunicare, înșelăciuni sau instabilitate mentală.

Mitologia și Simbolismul lui Mercur

Astrologii eleniști au integrat mitologia lui Hermes în interpretările lor astrologice. Hermes, mesagerul zeilor, era cunoscut pentru ingeniozitatea și abilitățile sale diplomatice, calități pe care astrologii le atribuiau și planetei Mercur. Aceste caracteristici făceau din Mercur o planetă esențială pentru înțelegerea dinamismului și complexității naturii umane în cadrul astrologiei elenistice.

Astfel, Mercur era venerat pentru capacitatea sa de a facilita conexiunile între oameni și de a promova înțelegerea și schimbul de cunoștințe, devenind un element esențial în practica astrologilor eleniști.

Joi – 13 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

După cum știți deja, JUPITER tranzitează zodia GEMENILOR între 26 mai 2024 și 10 Iunie 2025 și ai aici un #astrovlog despre impactul general și cel asupra fiecărui Ascendent: https://youtu.be/h8FgoG6qz7A?si=ZjN5QgGRpJr-3x1N

Vineri – 14 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Azi la ora 08:18:00 avem Primul Pătrar în Fecioară: Această poziție accentuează comunicarea, învățarea și relațiile cu frații, vecinii și colegii dar aduce introspecție, dorința de a explora lumea interioară. Și Luna formează și alte aspecte ca să nu ne plictisim:

Cuadratura între Luna și Venus: Aceasta poate indica tensiuni în relații, posibile conflicte sau dificultăți în exprimarea afecțiunii și a valorilor personale.

Trigonul între Luna și Uranus: Acest aspect poate aduce schimbări neașteptate, inovație și o deschidere către noi idei și experiențe.

Opoziția dintre Luna și Neptun: Aceasta poate crea confuzie, iluzii sau sentimente contradictorii. Persoanele pot fi mai sensibile și intuitive, dar și mai vulnerabile la iluzii sau dezamăgiri.

Azi la ora 21:12:11 Luna intră în Balanță.

Sâmbătă  – 15 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi Luna în Balanță este în trigon cu Jupiter în Gemeni și Pluton retrograd în Vărsător și creează o perioadă de armonie, creștere personală și transformare profundă. Această configurație astrologică favorizează comunicarea deschisă, echilibrul în relații și introspecția. Este un moment propice pentru a explora noi idei, pentru a învăța și pentru a transforma aspectele fundamentale ale vieții într-un mod pozitiv și inovativ. Beneficiile acestor influențe pot fi resimțite în moduri care promovează atât dezvoltarea personală, cât și bunăstarea emoțională.

Duminică  – 16 iunie – Ziua este stăpânită de Soare

În astrologia elenistică, Soarele ocupa un loc central și esențial, simbolizând identitatea, vitalitatea, autoritatea și scopul personal. Reprezentările sale erau strâns legate de mitologia și cosmologia greacă, reflectând importanța sa în ordinea universală și în viața individuală. Astrologii eleniști foloseau poziția și aspectele Soarelui pentru a înțelege mai bine esența și direcția fundamentală a fiecărei persoane, oferind o imagine clară a potențialului și destinului personal.

Luni  – 17 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi la ora 09:37:50 Luna intră în Scorpion (în cădere).

MERCUR tranzitează zodia RACULUI între 17 iunie și 2 iulie și favorizează o comunicare emoțională și empatică în cadrul grupurilor, întărind prieteniile și colaborările, și aducând o energie creativă și cooperativă în proiectele comune.

VENUS tranzitează zodia RACULUI între 17 iunie și 11 iulie și favorizează introspecția, vindecarea emoțională și aducând o perioadă de conectare profundă cu sine și cu ceilalți.

Marți  – 18 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

Opoziția dintre Luna în Scorpion și Marte în Taur creează un context de tensiuni emoționale și fizice, necesitând eforturi de reconciliere și compromis. Conflictele între dorințele emoționale intense și nevoia de stabilitate și securitate pot duce la izbucniri și confruntări, dar oferă și oportunități de transformare și creștere personală.

Este esențial să se gestioneze aceste energii cu calm și deliberare, găsind modalități de a echilibra nevoia de schimbare și transformare cu dorința de stabilitate și securitate. Acest tranzit poate aduce lecții valoroase despre gestionarea emoțiilor intense și utilizarea energiei într-un mod constructiv și deliberat.

Miercuri  – 19 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 19:31:38 Luna intră în Săgetător.

Opoziția dintre Luna în Scorpion și Uranus în Taur creează un context de tensiune și schimbare, provocând individul să-și reevalueze și să-și transforme atât viața emoțională, cât și pe cea materială. Aceasta aduce instabilitate și imprevizibilitate, dar și oportunități de eliberare și inovație.

Pentru a naviga cu succes prin acest tranzit, este important să se păstreze flexibilitatea și deschiderea către schimbare. Gestionarea emoțiilor intense și găsirea unor modalități noi și creative de a aborda securitatea materială și emoțională sunt esențiale pentru a transforma aceste provocări în oportunități de creștere și evoluție personală.

Joi – 20 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

SOARELE intră în zodia RACULUI la data de 20 iunie 2024 la ora 23 :50:58. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului RACULUI în acest #astrovlog: https://youtu.be/BGsHKd-ods8?si=X2tOHnDo1a9xRpy6 

Aflați în acest #astrovlog despre zodia RACULUI reprezentată în tarot: https://youtu.be/dn1-R7zOsvY?si=g4rzt9j-2hrFVHIZ

Vineri – 21 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Un stellium format din Soare, Venus și Mercur în Rac aduce o concentrare puternică de energie emoțională. Această configurație astrologică pune un accent deosebit pe securitatea emoțională, relațiile de familie și intimitatea. Comunicarea devine mai intuitivă și sensibilă, iar reflectarea asupra trecutului poate aduce claritate și înțelegere.

Acest tranzit este ideal pentru a petrece timp cu familia, pentru a îmbunătăți mediul de acasă și pentru a consolida legăturile emoționale. Sensibilitatea emoțională și intuiția sunt sporite, permițând o conexiune mai profundă cu cei dragi și o mai mare înțelegere a nevoilor emoționale proprii și ale altora. Este, de asemenea, un moment potrivit pentru a aborda problemele din trecut și pentru a crea un sentiment de securitate și protecție în viața de zi cu zi.

Sâmbătă – 22 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

Azi la ora 02:08:28 Luna intră în Capricorn (în exil).

Azi la ora 04:07:00 avem Luna Plină în Capricorn și poate aduce transformări financiare, putere personală și probleme legate de intimitate și resurse comune. Este un moment de bilanț și responsabilitate, în care reevaluezi gestionarea resurselor comune și înfrunți fricile pentru a te regenera. Soarele în Rac în casa a 2-a luminează securitatea materială și valorile personale, invitându-te să găsești echilibrul între resursele personale și cele comune. Acest tranzit aduce claritate și decizii pragmatice pentru a face schimbări necesare și a încheia cicluri vechi, pregătindu-te pentru noi începuturi.

Duminică – 23 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Cuadratura dintre Venus și Mercur în Rac cu Nodurile Lunare în Berbec și Balanță aduce provocări semnificative în relații, comunicare și valorile personale. Acest tranzit ne forțează să ne confruntăm cu tiparele emoționale și relaționale din trecut și să învățăm lecțiile necesare pentru a evolua.

Este esențial să găsim un echilibru între nevoia de securitate emoțională și intimitate (Rac) și lecțiile de independență și curaj (Berbec), depășind în același timp dependențele și tiparele vechi din relații (Balanță). Flexibilitatea, introspecția și curajul de a face schimbări sunt cruciale pentru a naviga cu succes prin aceste influențe tensionate și pentru a crește pe calea destinului nostru.

Luni – 24 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Lună

Azi la ora 06:14:18 Luna intră în Vărsător.

Tranzitul lui Jupiter în Gemeni în trigon aplicant cu Nodul Sud în Balanță aduce influențe benefice și oportunități de creștere în domeniile comunicării, relațiilor și învățării. Acest aspect armonios facilitează rezolvarea conflictelor din trecut, eliberarea de tipare karmice și integrarea lecțiilor învățate într-un mod constructiv.

Este un moment favorabil pentru a extinde cunoștințele, a îmbunătăți relațiile și a aduce echilibru și armonie în viața noastră. Curiozitatea, deschiderea către noi idei și dorința de a învăța din experiențele trecute sunt esențiale pentru a profita la maximum de aceste influențe pozitive. Trigonul aplicant sugerează că aceste energii se intensifică, aducând o creștere continuă a oportunităților și dezvoltării personale.

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în RAC:

Marți – 25 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Marte

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

Nodurile Lunare sunt de ceva vreme în tranzit pe axa Berbec – Balanță si își manifestă influența pâna la 12 ianuarie 2025 la ora 01:01:30.  Ai aici un #astrovlog despre impactul general al acestui tranzit dar și impactul asupra fiecărui Ascendent: https://youtu.be/sBG_5I4Pc2U

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Rac – Nodul Sud in Capricorn sau/și Nodul Nord in casa a IV-a – Nodul Sud in casa a X-a în harta natală:

Miercuri – 26 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Mercur

Azi la ora 09:07:32 Luna intră în Pești.

Cuadratura dintre Luna în Pești și Jupiter în Gemeni aduce provocări semnificative în domeniile emoțiilor și expansiunii intelectuale. Acest aspect tensionat creează conflicte între nevoia de sensibilitate emoțională și dorința de a explora și învăța.

Pentru a naviga cu succes prin acest tranzit, este esențial să găsim un echilibru între lumea interioară și cea exterioară. Este important să fim conștienți de tendințele de exagerare și să ne străduim să comunicăm clar și eficient. Flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cruciale pentru a face față acestor tensiuni și pentru a transforma provocările în oportunități de creștere emoțională și intelectuală.

Acest tranzit poate aduce revelații valoroase despre cum să gestionăm mai bine emoțiile și cum să folosim cunoștințele și informațiile într-un mod constructiv. Cu atenție și conștientizare, putem naviga prin aceste influențe tensionate și putem folosi energia cuadraturii pentru a ne dezvolta și a crește pe multiple planuri.

LUNA stăpânește zodia RACULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această LUNA în astrologie:

Joi – 27 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Jupiter

Tranzitul în care Luna, Saturn și Neptun în Pești formează un trigon cu Soarele, Venus și Mercur în Rac aduce influențe armonioase și benefice în sfera emoțiilor, relațiilor și comunicării. Acest aspect astrologic favorizează o integrare profundă a sensibilității, spiritualității și responsabilității emoționale, permițând o creștere personală și spirituală semnificativă.

Este un moment favorabil pentru a explora și a exprima sentimentele într-un mod deschis și sincer, pentru a stabili rutine și obiceiuri care să sprijine securitatea emoțională și creșterea spirituală și pentru a consolida legăturile de familie. Comunicarea este clară și empatică, permițând rezolvarea conflictelor și crearea unui mediu armonios și iubitor.

Mă refer la aspecte de la semn la semn și nu neapărat la aspecte exacte.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum este LUNA reprezentată în tarot:

Vineri – 28 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Venus

Azi la ora 11:51:53 Luna intră în Berbec.

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodiile de Apă – Rac, Scorpion și Pești: https://youtu.be/Ff-PPWi7TAc?si=fNLSuGJCXDqWYnWb 

Sâmbătă– 29 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Saturn

29 iunie la ora 00:53:00 – Ultimul Pătrar în Berbec: aduce un moment de introspecție și finalizare. Luna în casa 1 îți accentuează nevoia de independență și acțiune personală, în timp ce Soarele în casa 4 pune accent pe securitatea emoțională și viața de familie. Acest tranzit te îndeamnă să găsești un echilibru între dorințele personale și nevoile emoționale ale familiei, să renunți la vechi tipare comportamentale și să faci ajustări necesare pentru a asigura un fundament emoțional stabil, pregătindu-te pentru noi începuturi.

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de Apă – Rac, Scorpion și Pești: https://youtu.be/EmUOcZt17fg?si=oM5l1NsomF3FA5xg 

Duminică– 30 iunie 2024 – Ziua este stăpânită de Soare

Azi la ora 15:00:15 – Luna intră în Taur (în exaltare).

Tranzitul Soarelui în Rac în cuadratură cu Nodul Nord în Berbec și Nodul Sud în Balanță aduce provocări semnificative în gestionarea identității personale, a direcției de viață și a relațiilor. Această „Cuadratură a Destinului” necesită reconcilierea conflictelor între nevoia de siguranță și explorare, între dependența de aprobare și afirmarea identității autentice.

Pentru a naviga cu succes prin acest tranzit, este esențial să găsești un echilibru între nevoia de a te conecta la rădăcinile emoționale și de a-ți urma propriile dorințe și aspirații. Este un moment pentru a elibera tiparele relaționale din trecut și pentru a-ți afirma identitatea în mod independent și autentic.

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia RACULUI: https://youtu.be/QKsxiid1RoU?si=WmufwixMrfSzWIDQ

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  sau direct pe canalul de Youtube la rubrica Mulțumire.  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o vară frumoasă!

Monica Lazăr

Astrolog