EVENIMENTELE LUNII:

Planete retrograde:

Jupiter este în mișcare retrogradă în Săgetător (pană la 10 august). Saturn și Pluton sunt în mișcare retrogradă în Capricorn. Neptun în Pești intră în mișcare retrogradă.

Aveți informații despre toate retrogradările pentru anul 2019 în acest articol: https://cerulinstelat.ro/planete-retrograde-in-2019/

SOARELE intră în zodia FECIOAREI la data de 23 AUGUST la ora 13:02. La mulți ani tuturor nativilor!

LUNA tranzitează zodiile astfel:

2 august la ora 16:21  – Luna intră în Fecioară

4 august la ora 16:30 – Luna intră în Balanță

6 august la ora 18:32 – Luna intră în Scorpion                                                        

8 august la ora 23:35 – Luna intră în Săgetător

11 august la ora 07:50– Luna intră în Capricorn

13 august la ora 18:36 – Luna intră în Vărsător

16 august la ora 06:50 – Luna intră în Pești

18 august la ora 19:33– Luna intră în Berbec

21 august la ora 07:37 – Luna intră în Taur

23 august la ora 17:34 – Luna intră în Gemeni

26 august la ora 00:06 – Luna intră în Rac

28 august la ora 02:54 – Luna intră în Leu

30 august la ora 02:58  – Luna intră în Fecioară

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA NOUĂ în LEU se întâmplă pe 1 august la ora 06:10:17: Generozitate și dorință de relații pasionale dar și chef de distracție cu prietenii apropiați. Asta deoarece Venus este în conjuncție cu Luna și Soarele. Sunteți atrași de tot ceea ce este frumos și de calitate. Iese la suprafață tot ceea ce este bun în voi. Încercați să observați cum vă simțiți și cum vă manifestați în acest moment. Tot prin zonă este și Marte și vă ajută să fiți creativi, carismatici, încrezători în propriile calități și abilități. Este posibil ca unii să vă perceapă că sunteți aroganți. Asta e! Nu puteți să fiți pe placul tuturor și știți foarte bine asta.

LUNA PLINĂ în VĂRSĂTOR se întâmplă pe 15 august la ora 15:30:06: Aer cu foc, multă energie masculină care are nevoie de manifestare exterioară. Încercați să acționați inteligent și strategic, așa cum numai o Lună în Vărsător știe. Nu o luați pe arătură, fiți alerți, încercați să înțelegeți ce vor ceilalți de la voi. Nu vă ambalați și nu reacționați la stimuli exteriori irelevanți. Nu orice eveniment merită atenția voastră. Dacă ceilalți vă solicită prea mult încercați să le explicați de ce nu pot avea totul pe tavă, acum și aici. Disputele emoționale nu își au rostul deoarece nu vor duce nicăieri, ceilalți nu au urechile ciulite și nici inima deschisă, doar sunt înflăcărați de emoții amestecate. Mai bine faceți sport, în natură, relaxați-vă! Evitați provocările deoarece sunt trecătoare.

LUNA NOUĂ în FECIOARĂ se întâmplă pe 30 august la ora 13:37:06: Simțiți o conexiune puternică între emoții și corp. Vă obsedează dorința de perfecțiune în ceea ce vă privește – ce simțiți, cum arătați și mai ales cum acționați. Aveți grijă să nu dați în masochism deoarece de multe ori perfecțiunea este dușmanul binelui.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR intră într-un ciclul de retrogradare în LEU și RAC:

Mercur intră în mișcare directă în Rac 2 august 2019

Mercur intră în mișcare directă în Leu 11 august 2019

Ciclul de retrogradare se încheie o data cu ieșirea lui Mercur din Leu, la data de 29 august 2019

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia LEULUI până la 21 august: Vă simțiți ca Soarele pe cer, în mijlocul atenției. Creativitatea este la cote maxime, deci faceți ceva cu ea. Aveți ce arăta dar lăsați și pe alții să strălucească. Sunteți în stare să-i motivați pe cei din jur să se pună pe treabă.

VENUS este în zodia FECIOAREI între 21 august și 14 septembrie: Nu ai nicio treabă cu romantismul, ai nevoie de rezultate practice în relație. Partenerul trebuie să îndeplinească niște condiții concrete pentru a avea parte de atenția voastră. Trebuie să fie precis, ordonat, curat și punctual. Perfecțiunea întruchipată, altfel nu trece clasa! Și vă pasionează discuțiile detaliate, doar sper că în timp ce faceți dragoste să nu întrebați partenerul dacă a plătit facturile! Vă rog eu să nu faceți asta! 😊 Merită și el măcar un orgasm în perioada asta!

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în LEU până la 18 august: Este de preferat să vă folosiți creativitatea și veți avea tendința să vă afișați mai des în public, având chef de zile mari să vă promovați imaginea. Ceilalți este posibil să vă perceapă că sunteți aroganți.

MARTE este în FECIOARĂ între 18 august și 4 octombrie: Tot ce vă propuneți aveți capacitatea să realizați, cu condiția să fie un rezultat concret, măsurabil și dacă se poate folositor și altora nu numai vouă. Încercați să nu evitați critica excesivă deoarece nu vă ajută cu nimic.

JUPITER este în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR și tranzitează acest semn până la 2 decembrie 2019 ora 20:20: În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se va aprinde dragostea pentru aventură, studiu, religii, călătorii și culturi străine.

Jupiter este în mișcare retrogradă în Săgetător

Jupiter intră în stație directă în Săgetător 10 august 2019

Jupiter intră în mișcare directă în Săgetător 12 august 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter oamenii au tendință de a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergura. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind în domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață?

Aveți un articol pe tema asta aici: https://cerulinstelat.ro/tranzitul-planetei-saturn-in-capricorn-intre-2017-si-2020/

Saturn este în mișcare retrogradă în Capricorn

Saturn intră în stație directă în Capricorn 17 septembrie 2019

Saturn intră în mișcare directă în Capricorn 19 septembrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn veți resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează cu totul. Veți muncii mai mult sau veți depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

URANUS este deja în Taur la din 6 martie 2019, pentru o călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026.  Aveți un video pe tema asta aici: https://youtu.be/0llok7W7CTs

Uranus este în ciclu de retrogradare, astfel:

Uranus intră în stație retrogradă în Taur 11 august 2019

Uranus intră în mișcare retrogradă în Taur 13 august 2019

Uranus intră în stație directă în Taur 10 ianuarie 2020

Uranus intră în mișcare directă în Taur 12 ianuarie 2020

În perioadele de retrogradare a planetei URANUS este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49. În casele natale prin care va trece axa respectivă, acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și de a reține.

Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/AcD8GZe_pEs

CE FACE PLUTON ÎN LUNA AUGUST?

Pluton este deja în stație retrogradă în Capricorn

Pluton intră în stație directă în Capricorn 2 octombrie 2019

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn 4 octombrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viata înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel putin o oportunitate de creștere și învățare.

Nodul Sud, Pluton și Saturn sunt în conjuncție in Capricorn și în funcție de casa pe care o tranzitează în harta natală a fiecăruia dintre voi poate genera frustrare și impresia că nu vă iese nimic din cee ace doriți să realizați. Această conjuncție vă învață să aveți răbdare, să perseverați în cee ace vreți să realizați. Aveți aici un material video cu influența acestui tranzit pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/H5OKjhsvExM

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lecții audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lecții video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie : https://www.polirom.ro/carti/-/carte/6435

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Să aveți tranzite folositoare!

Monica Lazar

Astrolog