Mai pe întelesul tuturor NODUL SUD reprezinta bagajul de cunoștiințe, experiențe, expertiza, abilități, talente pe care le puteți folosi pentru a evolua, a învăța, adică a vă împlini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu vă doriți să ieșiți deoarece este comod, pe cand NODUL NORD vă pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre voi dacă vreți sa vă împliniți destinul, fiind o decizie personala. De câte ori vă îndepărtați de scop, de atatea ori primiți mesaje, mai mult sau mai putin subtile care vă aduc aminte că nu ați venit aici sa trageți chiulul.

Axa Nodul Nord in Leu – Nodul Sud in Vărsător sau/si Nodul Nord in casa a V-a – Nodul Sud in casa a XI-a

NODUL SUD ÎN VĂRSĂTOR vă face să fiți într-o zonă de confort privind comportamentul în organizații și în munca de echipă, în domenii unde voluntariatul este o valoare adusă societății, folosirea tehnologiei, atracția către științele exacte. Cu alte cuvinte aveți experiența din alte vieți în aceste domenii, cu toate astea fiind Nodul Sud plasat in Vărsător vă doriți sa folosiți aceasta expertiză într-o manieră originală, fără să urmăriți regulile societății în care trăiți. Genul acesta de oameni sunt oamenii de știință care lucrează pe cont propriu, experimentează și fac descoperiri pe care nimeni nu le înțelege. Apoi vă uitați la stăpânul semnului în care se află Nodul Sud, în acest caz SATURN este planeta care stăpanește traditional zodia Vărsătorului. Plasarea planetei Saturn în harta natală vă arată cum aveți tendința să reactionați pentru a vă menține în zona de confort a Nodului Sud. De asemenea e util sa analizați și aspectele dintre nodurile lunare și Marte și Uranus. Nodul Sud reprezintă o atracție irezistibilă, o experiență pe care doriți să o repetați la infinit.

NODUL NORD ÎN LEU vă amplifica calitățile acestui semn si mai ales a planetei care stăpânește semnul Leului, SOARELE, astfel sunteți preocupați de propria imagine dar cu toate astea sunteți timizi, mai ales atunci când vă aflați în mijlocul oamenilor. Aceasta timiditate se poate diminua dacă Soarele este puternic în harta natală (în domiciliu sau in exaltare sau/și in casele 9, 10 sau 11). Veți întâlni mulți actori cu Nodul Nord in Leu. Plasarea Soarelui în harta natală vă arată cum aveți tendința să acționați pentru a ieși din zona de confort, prin învațarea unor lecții restante, cum vă îndepliniți misiunea. De asemenea e util să analizați și aspectele dintre nodurile lunare și Soare.

Similar se procedează și la analiza Nodurilor lunare în casele astrologice, vă uitați la stăpânii semnelor zodiacale în care se afla plasate nodurile.

Cel mai important este sa vedeți aceste noduri ca un întreg, ele fiind echilibrate în manifestarea ideală. Manifestarea ideală are legatură cu nivelul vostru de conștientizare a misiunii pentru care ați venit pe această planetă.

Citiți și articolele despre:

https://cerulinstelat.ro/nodurile-lunare-si-influenta-lor-in-harta-natala-introducere/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-taur-sau-in-casa-a-ii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-gemeni-sau-in-casa-a-iii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-rac-sau-in-casa-a-iv-a-in-harta-natala/

Luna urmatoare apare materialul despre Nodul Nord in Fecioară – Nodul Sud in Pești și /sau Nodul Nord in casa a VI-a – Nodul Sud in casa a XII-a.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog