Mai pe întelesul tuturor NODUL SUD reprezinta bagajul de cunoștiințe, experiențe, expertiza, abilități, talente pe care le puteți folosi pentru a evolua, a învăța, adică a vă împlini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu vă doriți să ieșiți deoarece este comod, pe cand NODUL NORD vă pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre voi dacă vreți sa vă împliniți destinul, fiind o decizie personala. De câte ori vă îndepărtați de scop, de atatea ori primiți mesaje, mai mult sau mai putin subtile care vă aduc aminte că nu ați venit aici sa trageți chiulul.

Axa Nodul Nord în Balanță – Nodul Sud în Berbec sau/si Nodul Nord în casa a VII-a  – Nodul Sud în casa a I-a

NODUL SUD ÎN BERBEC ne face să ne simțim într-o zonă de confort privind competitivitatea, lupta pentru o cauză, sportul, dorința de a acționa. Cu alte cuvinte avem experiența din alte vieți în aceste domenii, cu toate astea fiind Nodul Sud plasat în Berbec nu dorim să mai folosim aceste abilitați, cu toate astea viața ne poate provoca să le folosim și atunci vom realiza că suntem foarte buni. Apoi ne uităm la stăpânul tradițional al semnului în care se afla Nodul Sud, în acest caz MARTE este planeta care stăpânește tradițional zodia Berbecului. Plasarea acestei planete în harta natală ne arată cum avem tendința să reacționam pentru a ne menține în zona de confort a Nodului Sud.

NODUL NORD ÎN BALANȚĂ ne amplifică calitățile acestui semn și mai ales a planetei care stăpânește zodia Balanței, VENUS, astfel suntem preocupați (ca sa nu zic obsedați) de armonie si pace în relații si în mediul înconjurător, vrem să avem un partener frumos, deștept și devreme acasă, dar o data avut, vrem mai mult. Frica de singurătate este des întâlnita pentru cei care au Nodul Nord plasat în Balanța. Nodul Nord niciodată nu se satura, e ca un sac fără fund. Vrem sa avem o casa frumoasa, totul sa fie aranjat armonios. Ce mai, o viată de vis! Veți întâlni mulți diplomați, ambasadori, mediatori, juriști, oameni de afaceri, negociatori, patroni de firme de matrimoniale cu Nodul Nord in Balanță. Să nu neglijam și partea mai întunecată a manifestării Nodului Nord în Balanță: atunci când au o relație cu cineva, pana la urma se va declara nesatisfăcut si va începe sa caute un alt partener. Cel mai bine este să-si asume situația și să înțeleagă că în această viață învață foarte multe având mai mulți parteneri. Apoi ne uităm la stăpânul semnului în care se află Nodul Nord, în acest caz VENUS este planeta care stăpânește zodia Balanței. Plasarea planetei Venus în harta natală ne arată cum avem tendința să acționăm pentru a ieși din zona de confort, prin învățarea unor lecții restante, cum ne îndeplinim misiunea.

De asemenea este util să analizăm și aspectele dintre stăpânii nodurile lunare, VENUS și MARTE.

Similar se procedează și la analiza Nodurilor lunare în casele astrologice, vă uitați la stăpânii semnelor zodiacale în care se află plasate nodurile.

Cel mai important este să vedeți aceste noduri ca un întreg, ele fiind echilibrate în manifestarea ideală. Manifestarea ideală are legatură cu nivelul nostru de conștientizare a misiunii pentru care am venit pe această planetă.

Citiți și articolele despre:

https://cerulinstelat.ro/nodurile-lunare-si-influenta-lor-in-harta-natala-introducere/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-taur-sau-in-casa-a-ii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-gemeni-sau-in-casa-a-iii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-rac-sau-in-casa-a-iv-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-leu-sau-in-casa-a-v-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-fecioara-sau-in-casa-a-vi-a-in-harta-natala/

Luna urmatoare apare materialul despre Nodul Nord in Scorpion – Nodul Sud in Taur și /sau Nodul Nord în casa a VIII-a – Nodul Sud în casa a II-a.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog