Mai pe întelesul tuturor NODUL SUD reprezinta bagajul de cunoștiințe, experiențe, expertiza, abilități, talente pe care le puteți folosi pentru a evolua, a învăța, adică a vă împlini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu vă doriți să ieșiți deoarece este comod, pe cand NODUL NORD vă pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre voi dacă vreți sa vă împliniți destinul, fiind o decizie personala. De câte ori vă îndepărtați de scop, de atatea ori primiți mesaje, mai mult sau mai putin subtile care vă aduc aminte că nu ați venit aici sa trageți chiulul.

Axa Nodul Nord in Rac – Nodul Sud in Capricorn sau/si Nodul Nord in casa a IV-a – Nodul Sud in casa a X-a

NODUL SUD ÎN CAPRICORN vă face sa fiți intr-o zonă de confort privind comportamentul disciplinat, organizat și avem calități naturale a unui lider. Dorința de face treaba ca la carte este o atitudine naturală. Puteți deveni lideri fara a vă implica ego-ul, pur si simplu doar ca rezultat al actiunilor voastre puteți ajunge în situația de a fi recunoscuți, de a fi lideri într-un domeniu. Apoi vă uitați la stăpânul semnului în care se află Nodul Sud, în acest caz SATURN este planeta care stăpanește zodia Capricornului. Plasarea planetei Saturn în harta natală vă arată cum aveți tendința să reactionați pentru a vă menține în zona de confort a Nodului Sud. De asemenea e util sa analizați și aspectele dintre nodurile lunare și planetele benefice (Venus si Jupiter) dar si Marte. Nodul Sud reprezintă o atracție irezistibilă, o experiență pe care doriți să o repetați la infinit.

NODUL NORD ÎN RAC vă amplifica calitățile acestui semn și mai ales a planetei care stăpânește semnul Racului, LUNA, astfel sunteți foarte emoționali, empatici și intuitivi. Aveți dorința permanentă de a proteja pe cei aflați în nevoie, mai ales pe copii. Aceste calități, folosite înțelept vă poate face politicieni de succes sau scriitori de nuvele romantice. Apoi vă uitați la stăpanul semnului în care se afla Nodul Nord, în acest caz LUNA este planeta care stăpânește zodia Racului. Plasarea Lunii în harta natală vă arată cum aveți tendința să acționați pentru a ieși din zona de confort, prin învațarea unor lecții restante, cum vă îndepliniți misiunea. De asemenea e util să analizați și aspectele dintre nodurile lunare și Luna.

Similar se procedează și la analiza Nodurilor lunare în casele astrologice, vă uitați la stăpânii semnelor zodiacale în care se afla plasate nodurile.

Cel mai important este sa vedeți aceste noduri ca un întreg, ele fiind echilibrate în manifestarea ideală. Manifestarea ideală are legatură cu nivelul vostru de conștientizare a misiunii pentru care ați venit pe această planetă.

Citiți și articolele despre:

https://cerulinstelat.ro/nodurile-lunare-si-influenta-lor-in-harta-natala-introducere/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-taur-sau-in-casa-a-ii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-gemeni-sau-in-casa-a-iii-a-in-harta-natala/

Luna urmatoare apare materialul despre Nodul Nord in Leu – Nodul Sud in Vărsător și /sau Nodul Nord in casa a V-a – Nodul Sud in casa a XI-a.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog