Mai pe înțelesul tuturor NODUL SUD reprezinta bagajul de cunoștințe, experiențe, expertiza, abilități, talente pe care le puteți folosi pentru a evolua, a învăța, adică a vă împlini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu vă doriți să ieșiți deoarece este comod, pe când NODUL NORD vă pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre voi dacă vreți sa vă împliniți destinul, fiind o decizie personala. De câte ori vă îndepărtați de scop, de atâtea ori primiți mesaje, mai mult sau mai putin subtile care vă aduc aminte că nu ați venit aici sa trageți chiulul.

Axa Nodul Nord în Capricorn – Nodul Sud în Rac sau/și Nodul Nord în casa a X-a  – Nodul Sud în casa a IV-a

NODUL SUD ÎN RAC ne face să ne simțim într-o zonă de confort prin activități desfășurate în preajma căminului și familiei. S-ar putea să avem sentimente foarte puternice de patriotism și dorința de a lucra în țara de origine, pe care o percepem ca pe o familie extinsă.

Apoi ne uităm la stăpânul tradițional al semnului în care se afla Nodul Sud, în acest caz LUNA este planeta care stăpânește zodia Racului. Plasarea acestei planete în harta natală ne arată cum avem tendința să reacționam pentru a ne menține în zona de confort a Nodului Sud.

NODUL NORD ÎN CAPRICORN ne amplifică calitățile acestui semn și mai ales a planetei care stăpânește tradițional această zodie – CAPRICORN, astfel suntem preocupați (ca sa nu zic obsedați) să ne realizăm profesional, chiar să urcam pe scara socială. Iar maturitatea și responsabilizarea sunt principalele misiuni în această viață. Pe de altă parte ni se cere să fim în stare să nu ne mai lăsăm agățați de trecut. Vindecarea de acest obicei este de a trece de la o viață personală la una publică, chiar la o implicare socială în care să ne facem remarcați. Ne putem inspira din realizările deosebite ale persoanelor celebre pentru succesul profesional și social.

Apoi ne uităm la plasarea acestei planete în harta natală deoarece ea ne arată cum avem tendința să acționăm pentru a ieși din zona de confort, prin învățarea unor lecții restante, cum ne îndeplinim misiunea.

De asemenea este util să analizăm și aspectele dintre stăpânii nodurile lunare, LUNĂ și SATURN.

Similar se procedează și la analiza Nodurilor lunare în casele astrologice, vă uitați la stăpânii semnelor zodiacale în care se află plasate nodurile și la aspectul format între aceștia. Cel mai important este să vedeți aceste noduri ca un întreg, ele fiind echilibrate în manifestarea ideală. Manifestarea ideală are legătură cu nivelul nostru de conștientizare a misiunii pentru care am venit pe această planetă. Citiți și articolele despre:

https://cerulinstelat.ro/nodurile-lunare-si-influenta-lor-in-harta-natala-introducere/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-taur-sau-in-casa-a-ii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-gemeni-sau-in-casa-a-iii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-rac-sau-in-casa-a-iv-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-leu-sau-in-casa-a-v-a-in-harta-natala/ https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-fecioara-sau-in-casa-a-vi-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-balanta-sau-in-casa-a-vii-a-in-harta-natala/ https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-scorpion-sau-in-casa-a-viii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-sagetator-sau-in-casa-a-ix-a-in-harta-natala/

Luna următoare apare articolul despre Nodul Nord in Vărsător – Nodul Sud in Leu și /sau Nodul Nord în casa a XI-a – Nodul Sud în casa a V-a.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog