Mai pe întelesul tuturor NODUL SUD reprezinta bagajul de cunoștiințe, experiențe, expertiza, abilități, talente pe care le puteți folosi pentru a evolua, a învăța, adică a vă împlini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu vă doriți să ieșiți deoarece este comod, pe cand NODUL NORD vă pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre voi dacă vreți sa vă împliniți destinul, fiind o decizie personala. De câte ori vă îndepărtați de scop, de atatea ori primiți mesaje, mai mult sau mai putin subtile care vă aduc aminte că nu ați venit aici sa trageți chiulul.

Axa Nodul Nord in Fecioară – Nodul Sud in Pești sau/si Nodul Nord in casa a VI-a – Nodul Sud in casa a XII-a

NODUL SUD ÎN PEȘTI vă face sa vă simțiți într-o zonă de confort privind comportamentul  în ceea ce privește practicile spirituale, intuiția și imaginația, călătoriile, capacitatea de detașare mai ales daca Nodul Sud este si in casa a XII-a. Cu alte cuvinte aveți experiența din alte vieți în aceste domenii, cu toate astea fiind Nodul Sud plasat in Pești vă doriți sa folosiți această expertiză într-o variantă intuitivă sau imaginativă. Genul acesta de oameni lucrează cel mai eficient în domenii discrete sau au rezultate foarte bune lucrând in zone izolate. Apoi ne uitam la stăpânul tradițional al semnului in care se afla Nodul Sud, în acest caz este JUPITER. Plasarea planetei Jupiter în harta natală ne arată cum aveți tendința să reacționați pentru a vă menține în zona de confort a Nodului Sud.

NODUL NORD ÎN FECIOARĂ vă amplifică calitățile acestui semn si mai ales a planetei care stăpânește zodia Fecioarei, MERCUR, astfel sunteți preocupați de rezolvarea problemelor prin soluții practice, sa înțelegeți si sa aplicați ceea ce știți mai bine să faceți și sa fiți apreciați pentru asta, mai ales prin compensații materiale. Sunt persoane analitice, inteligente, practice, dar au și simt de observație si simt critic de excepție. Își doresc sa duca o viată sănătoasă respectând niște reguli clare. Veți întâlni mulți contabili, programatori, doctori, asistenți medicali, asistenți sociali si scriitori cu Nodul Nord in Fecioara. Sa nu neglijați si partea mai întunecata a manifestării Nodului Nord în Fecioara: aceștia sunt cei mai buni in spălare de bani si fraude financiare deoarece au simt analitic, sunt inteligenți, fac conexiunile necesare și mai tot timpul sunt cu un pas înaintea celor care teoretic ar trebui sa îi prindă. De asemenea pot excela ca hackeri. Apoi ne uitam la stăpânul semnului în care se află Nodul Nord, în acest caz este MERCUR. Plasarea planetei Mercur în harta natală ne arată cum aveți tendința să acționați pentru a ieși din zona de confort, prin învățarea unor lecții restante, cum vă îndepliniți misiunea.

De asemenea este util să analizați si aspectele dintre stăpânii nodurile lunare, Mercur si Jupiter.

Similar se procedează și la analiza Nodurilor lunare în casele astrologice, vă uitați la stăpânii semnelor zodiacale în care se află plasate nodurile. Cel mai important este sa vedeți aceste noduri ca un întreg, ele fiind echilibrate în manifestarea ideală. Manifestarea ideală are legătura cu nivelul vostru de conștientizare a misiunii pentru care ați venit pe această planetă.

Citiți și articolele despre:

https://cerulinstelat.ro/nodurile-lunare-si-influenta-lor-in-harta-natala-introducere/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-taur-sau-in-casa-a-ii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-gemeni-sau-in-casa-a-iii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-rac-sau-in-casa-a-iv-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-leu-sau-in-casa-a-v-a-in-harta-natala/

Luna urmatoare apare materialul despre Nodul Nord in Balanță – Nodul Sud in Berbec și /sau Nodul Nord în casa a VII-a – Nodul Sud în casa a I-a.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog