Mai pe întelesul tuturor NODUL SUD reprezinta bagajul de cunoștiințe, experiențe, expertiza, abilități, talente pe care le puteți folosi pentru a evolua, a învăța, adică a vă împlini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu vă doriți să ieșiți deoarece este comod, pe cand NODUL NORD vă pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre voi dacă vreți sa vă împliniți destinul, fiind o decizie personala. De câte ori vă îndepărtați de scop, de atatea ori primiți mesaje, mai mult sau mai putin subtile care vă aduc aminte că nu ați venit aici sa trageți chiulul.

Axa Nodul Nord în Săgetător – Nodul Sud în Gemeni sau/și Nodul Nord în casa a IX-a  – Nodul Sud în casa a III-a

NODUL SUD ÎN GEMENI ne face să ne simțim într-o zonă de confort prin activități de tot felul, bârfe, fixându-ne pe detalii, distorsionând adevărul, vorbind cu dublu sens, bazându-ne pe alții să inițieze și mergând pe prea multe direcții în același timp fără să finalizăm într-un rezultat concret.

Apoi ne uităm la stăpânul tradițional al semnului în care se afla Nodul Sud, în acest caz MERCUR este planeta care stăpânește zodia Gemenilor. Plasarea acestei planete în harta natală ne arată cum avem tendința să reacționam pentru a ne menține în zona de confort a Nodului Sud.

NODUL NORD ÎN SĂGETĂTOR ne amplifică calitățile acestui semn și mai ales a planetei care stăpânește tradițional această zodie – JUPITER, astfel suntem preocupați (ca sa nu zic obsedați) să ne concentrăm pe imaginea de ansamblu, învățarea superioară, călătorii, onestitate și curaj, aventură, lăsând departe zona de confort, prin mai multă autonomie, asumare de riscuri, călătoriile și conectarea la distanță, prieteniile multiculturale, și mai ales curiozitatea și dorința nemărginită de cunoaștere. Apoi ne uităm la plasarea acestei planete în harta natală deoarece ea ne arată cum avem tendința să acționăm pentru a ieși din zona de confort, prin învățarea unor lecții restante, cum ne îndeplinim misiunea.

De asemenea este util să analizăm și aspectele dintre stăpânii nodurile lunare, MERCUR și JUPITER.

Similar se procedează și la analiza Nodurilor lunare în casele astrologice, vă uitați la stăpânii semnelor zodiacale în care se află plasate nodurile și la aspectul format între aceștia. Cel mai important este să vedeți aceste noduri ca un întreg, ele fiind echilibrate în manifestarea ideală. Manifestarea ideală are legătură cu nivelul nostru de conștientizare a misiunii pentru care am venit pe această planetă. Citiți și articolele despre:

https://cerulinstelat.ro/nodurile-lunare-si-influenta-lor-in-harta-natala-introducere/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-taur-sau-in-casa-a-ii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-gemeni-sau-in-casa-a-iii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-rac-sau-in-casa-a-iv-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-leu-sau-in-casa-a-v-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-fecioara-sau-in-casa-a-vi-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-balanta-sau-in-casa-a-vii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-scorpion-sau-in-casa-a-viii-a-in-harta-natala/

Luna următoare apare articolul despre Nodul Nord in Capricorn – Nodul Sud in Rac și /sau Nodul Nord în casa a X-a – Nodul Sud în casa a IV-a.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog