Mai pe înțelesul tuturor NODUL SUD reprezinta bagajul de cunoștințe, experiențe, expertiza, abilități, talente pe care le puteți folosi pentru a evolua, a învăța, adică a vă împlini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu vă doriți să ieșiți deoarece este comod, pe când NODUL NORD vă pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre voi dacă vreți sa vă împliniți destinul, fiind o decizie personala. De câte ori vă îndepărtați de scop, de atâtea ori primiți mesaje, mai mult sau mai putin subtile care vă aduc aminte că nu ați venit aici sa trageți chiulul.

Axa Nodul Nord în Scorpion – Nodul Sud în Taur sau/si Nodul Nord în casa a VIII-a  – Nodul Sud în casa a II-a

NODUL SUD ÎN TAUR ne face să ne simțim într-o zonă de confort savurând plăcerile vieții și nefăcând ceva special. Cu alte cuvinte avem experiența în a lăsa lucrurile să meargă de la sine, fără să fie necesar să schimbăm ceva esențial în propria viață. Căutarea confortului a fost dintotdeauna principala directivă. Prin menținerea confortului creându-se inevitabil și dependența sinelui de lumea materială. Apoi ne uităm la stăpânul tradițional al semnului în care se afla Nodul Sud, în acest caz VENUS este planeta care stăpânește tradițional zodia Taurului. Plasarea acestei planete în harta natală ne arată cum avem tendința să reacționam pentru a ne menține în zona de confort a Nodului Sud.

NODUL NORD ÎN SCORPION ne amplifică calitățile acestui semn și mai ales a planetei care stăpânește tradițional zodia Scorpionului, MARTE, astfel suntem preocupați (ca sa nu zic obsedați) să ne deschidem sufletului pentru nevoia de transformare, schimbare și regenerare. S-ar putea să întâmpinăm dificultăți în parteneriate, deoarece suntem orbi față de valorile altora, așteptându-i să împărtășească aceleași valori ca și noi. Noi, de fapt, nu numai că avem nevoie de un partener, trebuie să învățăm valoarea adevăratului parteneriat și intimitate. Depășirea lumii materiale aparent solidă și stabilă poate părea intimidantă. Eliberarea noastră de atașamente materiale și de a face lucrurile în felul propriu ne va ajuta să găsim echilibru interior. Apoi ne uităm la stăpânul semnului în care se află Nodul Nord, în acest caz MARTE. Plasarea acestei planete în harta natală ne arată cum avem tendința să acționăm pentru a ieși din zona de confort, prin învățarea unor lecții restante, cum ne îndeplinim misiunea.

De asemenea este util să analizăm și aspectele dintre stăpânii nodurile lunare, VENUS și MARTE.

Similar se procedează și la analiza Nodurilor lunare în casele astrologice, vă uitați la stăpânii semnelor zodiacale în care se află plasate nodurile.

Cel mai important este să vedeți aceste noduri ca un întreg, ele fiind echilibrate în manifestarea ideală. Manifestarea ideală are legătura cu nivelul nostru de conștientizare a misiunii pentru care am venit pe această planetă.

Citiți și articolele despre:

https://cerulinstelat.ro/nodurile-lunare-si-influenta-lor-in-harta-natala-introducere/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-taur-sau-in-casa-a-ii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-gemeni-sau-in-casa-a-iii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-rac-sau-in-casa-a-iv-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-leu-sau-in-casa-a-v-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-fecioara-sau-in-casa-a-vi-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-balanta-sau-in-casa-a-vii-a-in-harta-natala/

Luna urmatoare apare materialul despre Nodul Nord in Săgetător – Nodul Sud in Gemeni și /sau Nodul Nord în casa a IX-a – Nodul Sud în casa a III-a.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog