Mai pe înțelesul tuturor NODUL SUD reprezinta bagajul de cunoștințe, experiențe, expertiza, abilități, talente pe care le puteți folosi pentru a evolua, a învăța, adică a vă împlini destinul, prin Nodul Nord. Nodul Sud e zona de confort din care nu vă doriți să ieșiți deoarece este comod, pe când NODUL NORD vă pune la treaba, aici nu e timp de pierdut. Depinde de fiecare dintre voi dacă vreți sa vă împliniți destinul, fiind o decizie personala. De câte ori vă îndepărtați de scop, de atâtea ori primiți mesaje, mai mult sau mai putin subtile care vă aduc aminte că nu ați venit aici sa trageți chiulul.

Axa Nodul Nord în Vărsător – Nodul Sud în Leu sau/și Nodul Nord în casa a XI-a  – Nodul Sud în casa a V-a

NODUL SUD ÎN LEU ne face să ne simțim într-o zonă de confort prin diverse activități care au legătură cu oratoria, actoria, creativitatea, lucru cu copii, pedagogia, entertainment, să facem oamenii fericiți, să zâmbească mai des, să fie carismatici.

Apoi ne uităm la stăpânul tradițional al semnului în care se afla Nodul Sud, în acest caz SOARELE stăpânește zodia Leului. Plasarea acestei planete în harta natală ne arată cum avem tendința să reacționam pentru a ne menține în zona de confort a Nodului Sud.

NODUL NORD ÎN VĂRSĂTOR ne amplifică calitățile acestui semn și mai ales a planetei care stăpânește tradițional această zodie – SATURN, astfel suntem preocupați (ca sa nu zic obsedați) să ne realizăm prin lupta pentru o cauză, oarecum credem că ne-am născut să salvăm planeta. De asemenea considerăm că prietenia dintre oameni este mai importantă decât orice alt mod de a relaționa și mai ales de a acționa împreună cu alții, în diverse organizații și asociații.

Apoi ne uităm la plasarea acestei planete în harta natală deoarece ea ne arată cum avem tendința să acționăm pentru a ieși din zona de confort, prin învățarea unor lecții restante, cum ne îndeplinim misiunea.

De asemenea este util să analizăm și aspectele dintre stăpânii nodurile lunare, SOARE și SATURN.

Similar se procedează și la analiza Nodurilor lunare în casele astrologice, vă uitați la stăpânii semnelor zodiacale în care se află plasate nodurile și la aspectul format între aceștia. Cel mai important este să vedeți aceste noduri ca un întreg, ele fiind echilibrate în manifestarea ideală. Manifestarea ideală are legătură cu nivelul nostru de conștientizare a misiunii pentru care am venit pe această planetă.

Citiți și articolele despre:

https://cerulinstelat.ro/nodurile-lunare-si-influenta-lor-in-harta-natala-introducere/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-berbec-sau-in-casa-a-i-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-taur-sau-in-casa-a-ii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-gemeni-sau-in-casa-a-iii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-rac-sau-in-casa-a-iv-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-leu-sau-in-casa-a-v-a-in-harta-natala/ https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-fecioara-sau-in-casa-a-vi-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-balanta-sau-in-casa-a-vii-a-in-harta-natala/ https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-scorpion-sau-in-casa-a-viii-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-sagetator-sau-in-casa-a-ix-a-in-harta-natala/

https://cerulinstelat.ro/nodul-nord-in-capricorn-sau-in-casa-a-x-a-in-harta-natala/

Luna următoare apare articolul despre Nodul Nord în Pești – Nodul Sud în Fecioară și /sau Nodul Nord în casa a XII-a – Nodul Sud în casa a VI-a.

Va urma!

Monica Lazăr

Astrolog